60334
-
Boncmester #45317 Az SL, már amennyiben marad még élő accal rendelkező tagja a transferig SWTORban, akkor a Tombra megy asszem.
Ha flémelni akarsz, írj privit... -
DoctorStryker #45316 Az Atho citys magyar közösségtől tisztelet a kivétel de ments meg.
Sajnos nagyon sok rossz visszhangja van a külföldi közösségek közt a magyarnak. Lassan a ruszkikkal egy lapon fognak minket is emlegetni... köszönhetően egynémely játékosnak :S -
#45315 Nem a reroll-ra gondoltam, hanem a transferre ... Mi páran maradtunk Ahton, sem időnk, sem kedvünk újrakezdeni máshol ... addig szépen fejlesztgetjük az altokat ...
De jó lenne majd újra együtt játszani többekkel, ha már nagy szerverek lesznek ...
Alig várom az új SL-es flémeket xD
@Nephin: ok, köszi ... kiment a fejelmől xD -
Nephin #45314 Ahogy lesz infó azon kívül, hogy lesz transzfer, plusz a pletykákat a szuperszerverekről megerősítik - korábban írtam többször - lesz cikk róla. Addig nincs miről kérdezősködni. :)
@Stryker: ha tényleg új megaszerverek lesznek, akkor pápá Tomb és eddigiek, muszáj lesz költözni -
DoctorStryker #45313 Mi rerollt nyomtunk a tomb-ra és már ott megvannak a 50-s karik,
még egyszer nem fogom arra kérni a csapatot h menjünk át egy 3-ra. -
#45312 Ha már úgyis haldoklik az SWTOR és F2P lesz, majd megveszi a Blizzard, és a pandák után a dzsedáj harcosok lesznek az új kieg a wowban, akkor offolhatok egy kicsit?
Gondolkodtak már a szerteszana (Tomb és társai ...) szaladgáló magyar guildek azon, hogy lenne-e értelme lehetőleg közös szerverre költözni, ha tényleg meglesznek a szuperszerverek?
Vagy volt már azon bármilyen agyalás merre tendálódjanak az emberek ha megjön a transfer? (Mert Tombra szvsz nem lehet majd ...)
Volt már ilyen gondolkodás? Vagy ha Tudunk erről többet, Nephin nem indítasz szavazást swtor.hu-n?
(Valamelyik este erről beszélgettünk TS-en, gondoltam rákérdezek ...) -
#45311 Hohó. F2P. Már csak idő kérdése és az egész az lesz...
-
Pacho #45310 Jó persze, de tudod, hogy inkább Murphy törvénye érvényesül..... -
#45309 Bocs, én meg pont arra reagáltam... volna. -
#45308 Hadd foglaljam össze:
-Megkérdezted, hogy ha 15-ig ingyenes, akkor ingyenes-e fölötte is.
-Annyit írtam, hogy "Tippelj!", ha már így megválaszoltad magadnak.
-Erre ezzel reagálsz: ".!."
-Senki nem szid sem téged, sem a családod, nem hülyézünk le, ráadásul mi sem tudjuk még pontosan, hogy mi lesz, lásd "Tippre új accokra vonatkozik majd..."
-Ezek után te vagy ideges.
-Én vagyok a fasz.
Szeretem, ahogy mindig az kerekedik ki más ember idiotizmusából, hogy én mekkora szemét vagyok. -
Nephin #45307 Moderáld magad, mielőtt nekem kell... Gyk. ez a törölt kommentedre vonatkozik. -
#45306 Magadra vess :) Meglattal egy felrevezeto kommentet, elhitted, bepanikoltal, gyorsan kerdeztel egyet a fals infobol kiindulva, es csodalkozol... pedig ha csak 2 percet szansz ra, hogy a tobbi kommentet is vegigolvasd, ahol tisztazva van minden, akkor nincs mubalhe sem.
Alig varom, hogy vegre F2P legyen a jatek, a sok megmondo ember vegre bejon, par napig kitombolja magat, "hogy en megmondtam barmok", majd vegre egyszer es mindenkorra elhuzza a csikot innen. Ha ez az ara a nyugalomnak, akkor legyen. -
Tomy Lee #45305 Van egy account-om,Digital Deluxe.Ha esetleg valakit érdekel és tudna ajánlani cserére érte valami mást akkor PM! -
Zozzancs #45303 Már vissza olvastam kedves Nephin igen tudom mi a különbség vegyetek már vissza egy kicsit:/ -
Nephin #45302 NEM f2p, TRIAL. Tudod, mi a különbség?
Tippre új accokra vonatkozik majd, azoknak, akik ki akarják próbálni. -
Zozzancs #45301 Picket .!. már megtaláltam.. hogy csak aféle trial lesz:) -
#45300 Tippelj! -
Zozzancs #45299 Mármint hogy betudok majd vele lépni ingyen? vagy hogy lesz? köszi :) -
#45298 Tudom én, hogy Murphy törvénye, de ki mondta, hogy csak a te csapatodba kerül minden 15-ös szintű játékos? Nem lehet, hogy az ellenérdekű csapatba is jut, és ezzel kiegyenlíti az esélyeket, sőt! -
Zozzancs #45297 Level 15 ig f2p valaki felvilágosítana, hogy ha nekem van egy 50 es karim akkor mivan??? havidíj? vagy wtf? bocsi de érdekelne... -
#45296 Nos, ez nem olyan tuti ... Érdekes dolog ez a kis szintű WZ, volt hogy guildtagokkal bementünk altokkal WZ-re, és folyamatosan nyertünk ... 4 14-es karival ... -
Pacho #45295 Na de mi van, ha úgy lesz beállítva, hogy ha elérik a lvl 15-öt onnan nem kapnak több xp-t, de amíg a szerverek mennek, addig ők játszhatnak? -
stern #45294 Gondolom, mikor elérik a lvl 15-öt letilt a játék és biztos nem tudnak tovább játszani... -
Pacho #45293 Nincs ezzel semmi gond, ettől még nem zár be a bolt. Annyi rossz lesz benne, hogy a lvl 11-49-es wz-ket ezentúl teletölti majd lvl 15-ös playerekkel a program, akik sokat nem fognak tudni hozzátenni a győzelemhez, ahhoz azonban igen, hogy pl. lvl 44-esként a hajadat tépd a zsinórban 13. vereség után. (Vagy ők nem jelentkezhetnek majd wz-re?) -
#45292 - Igaz-e, hogy Moszkvában a Vörös téren Mercedeseket osztogatnak?
- Igaz, de nem Moszkvában a Vörös téren, hanem Leningrádban a Néva partján, nem Mercedeseket, hanem Volgákat és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak! -
#45291 De ez f2p. Már meg lett ideologizálva, hogy az f2p annyit tesz, hogy egy részéhez hozzáférsz, a lényegért meg fizetned kell. Hadd ne meséljem el mi a véleményem erről a definícióról! -
Nephin #45290 Az nem f2p, hanem permanens trial. Van ilyen a Riftben is, a WoWban is... -
maniac001 #45289 csakhogy ezért a játékért nem sokan fognak havidíjat fizetni. jöjjön csak az f2p, felszintezed a karidat és ennyi. single game. -
Kryon #45288 Addig jó nekünk amíg nem f2p, EA-t ismerve, aki értelmesen akarna haladni, többe kerülne neki mint most, úgyhogy maradjon csak havidíj, és jöjjön a szerver összevonás. -
Kryon #45287 Ha csak lvl 15-ig, az nem sokat számít, majd ha lvl 50ig szól az már más lenne. -
gosumofo #45286 csak trial, nem f2p -
#45285 Most mutatták EA E3 konferencián
Ilyen korán f2p-re menni... Semmi jót nem jelent -
Kryon #45284 Ezt hol olvastad? -
#45282 na júliustól lvl 15ig f2p lesz a játék...
Meg jön valami kieg féle is már most?
+ szintek, új bolygó, wz stb -
Nephin #45281 A kérdések jó ötlet, biztosan azt hagynánk ki magunktól, amire kiváncsi vagy... :) -
Paxton #45280 A Progenitor szereveren tudtommal egy magyar közösség van, "A Fényhozók" guild köztársasági oldalon. Szerintem a Progenitor jó választás RP-PVE szerver lévén normálisak a játékosok. Birodalmi oldalon nem tudok magyar közösségről, bár majdnem minden "Fényhozónak" van ott is karaktere. :)
A Crew skill/craft rendszer kicsit hosszabb magyarázatot igényel, ezért javaslom inkább a neten megnézni és megfogalmazni utána a konkrét kérdést, amire szívesen válaszolok. -
adeldorn #45279 Sziasztok! Végre nekiálltam játszani, de mivel nem vagyok túl tapasztalt MMO téren, van pár betömendő folt a fejemben. :) Volna valaki, aki szívesen elmagyarázná nekem a crew skill/craft rendszert? Akár itt, akár privátban, vagy ingame... Progenitoron találok magyar közösséget? Még próbaidőn oda gyártottam karaktereket de nem tudom, jó választás volt-e. Minden esetre az agentemet nem hagyom el, de fontolóra venném másik kari indítását is egy olyan RP/PvE szerveren, ahol több magyar van. Előre is köszi. :) -
ANDAXINx #45278 Dark Paladins továbbra is kapcsolatokat keres:
Tomb szerveren imperial oldalon pvp klán?
Vagy pvp játékos klán nélkül?
Létrehozhatnánk egy magyar csatornát esetleg a kommunikáció céljából. -
Nephin #45277 Azt hittem, nem tudod, miért állnak. :P -
#45276 All game servers are now available. Thank you for your patience!