• picket
    Egyetértek, hogy leginkább a játékosok hibásak abban, hogy nem teremtenek kapcsolatot egymás között.

Nem mondtam, hogy a játékon múlik, pedig részben igen: ösztönözhetné a kommunikációt. Mivel themepark, ezért felülsz a vonatra, és ha akarsz senkihez nem szólsz, csak végignézed amit eléd raktak a készítők. A többiek vagy zavarnak, vagy nem. A baj az, hogy semmiről nem maradsz le, ha 50-ig solozol. (Most tekintsünk el a heroic-októl, amik adnak commendationt, meg esetleg 1-2 cuccot, ami nélkül simán megélsz.) Az instance-oltság csak rátesz erre egy lapáttal. Így a friss 50-esek ott lézengenek fleeten, a koncepcionálisan elrontott pvp miatt rage-eltek itt pár hónapot, aztán pattantak (pvp-re ugye mehettek minden szerveződés nélkül). Vagyis nem segített a játék abban, hogy sok kicsi téglából összeálljunk egy fallá, mert nincs habarcs. És ezen group finder nem segít :S

Ez a bajom. Remélem világos. És igen, én ezt tapasztaltam. Random groupban alig voltam, ha voltam 50% hogy egyáltalán visszaköszöntek, az egyetlen ember akivel váltottam pár sort annyit kérdezett, hogy miért nem space-elem már el a párbeszédet. Soha senki nem adott barátok közé, nem hívott újra partizni, pedig végig healerrel szinteztem. És ez gáz. Nem a játék hibájából, hanem mert van egy "ilyenek vagyunk?" érzés bennem. Egy random játékos csak egy átlagnál jobb vagy rosszabb, önállóbb companion?