Star Wars Battlefront 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szerverem nek mindig az a neve hogy akód:csirke
És csirke lesz a kód
In Flames and Star Wars forever!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
most éppen ezt a könyvtáras küldetést csinálom, de vhogy sehogy se sikerül.
nem tom hogy képzelték a készítõk ezt a dolgot, de egy klónnak nem sok sansza van ennyi jedi ellen😞
A másik hogy biztos hogy van másik beállítás, mert már többen csináltak tört szervert, és nem hiszem hogy ezt csak így lehet csinálni, ráadásul már kérdeztem mást is, és azt mondták hogy csak multiplayer optionsba kel bütykölni meg mást is, nem tom hogy tényleg csak önzõ parasztok voltak, vagy átakartak verni. Én mostmár abszolut belekavarodtam ebbe hogy ki az aki segít és ki az aki csak önzõ paraszt és átakar verni. Na mind1 neked egyenlõre nagyon köszi, majd még próbálgatom, de nem tok olyan tûzfalat se ami rendesen tud portot tiltani. Írtatok valamilyen tûzfalat, azt meg is próbáltam de valami többszáz mega volt, úgyhogy azt eltettem késõbbre, hátha van más megoldás. De sztem ez tényleg csak routerrel megy mert hát a Windows tûzfal állítólag rendesen mûködik. Routert meg nem tok szerezni 😞
Akkor majd próbálok más tûzfalat, hátha ha kihevertem ezt a csalódást<#gunyos1>#gunyos1>
-Szerezzél be egy routert vagy tûzfalat.
mivel routert használok azt irom le, de bizos megy tûzfalon is
-engedélyezned kell a TCP 3658-as portot, hogy lássanak és tudjanak rád kapcsolódni
-ha remotemenagert használsz akkor a TCP 4658-as portot is kell engedélyezned
-mivel azt szeretnéd, hogy tört játékkal is mehessenek a szerveredre ezért ki kell kapcsolni a cdkulcs ellenõrzést. Ezt úgy teheted meg hogy a router tûzfalan a 29910 port-ot kell tiltani UDPn KIFELÉ!
Mivel nem tudom hogy milyen tûzfalad van ezért azt sem tudom nálad mit-hogy kell állítani.
Ajánlom, hogy nézegesd meg a tûzfalad leírását.
Nálam az xp tûzfal ki van kapcsolva.
Majd megpróbálom megkérdezni a külföldiektõl, azok még talán képesek elmondani
Meg olyat ishallotamm hogy a hangkártya vagy a hang támogatás okoz ilyen problémát. Haveromnak a Battlefield 2-vel volt ilyen problémája, megoldotta a hangkártya csere.
De nem lépett ki. meg csináltam szervert is az is jó volt.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Vagy ha magát a képfájlt írod rá a lemezre az azért jó mert azt mountolja lemezrõl, felrakja a játékot, és a cracket is mellétod rakni esetleg, vagy valami mást is mellétudsz rakni. sztem az jobb megoldás
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
*Hogyan tudom kiírni a játékot lemezre hogy utána azt betudják indítani?
Normálisan kiírjátok, feltelepíti lemezrõl és crack
csdak azért mert:valaki opdaadta a eredeti verziot és arrol az adatot lemásoltam, utána kiirtam egy dvdre+ egy no dvd=ezek után eltudom inditani egy másik gépen???
1 kérdés:
van ugye az iso fájl. ha azt ráirom egy dvdre akkor eltudom inditani de kell hozzá daemontools. de ha én az isofájl tartalmát irom ki akkor mi kell még???crack vagy no dvd???
de még mindig nem az igazi... 😄
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
bon: köszi!
krekkkkeeett plx! :-)
kényelmesek a mai fiatalok 😊
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
lécci, ha meglesz vkinek, legyen oly kedves, és tegye fel a krekket vmi free helyre! köszi szépen!