Star Wars Battlefront 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is chello classic van, 9 embernél már laggol keményen. Hamachin nyomtuk
De most ti hogy tudtok szervert csinálni hogy törtesek is betudnak lépni? simán netes szervert és CD kulcsot cserélgettek, vagy most mi? <#nemtudom>#nemtudom>
Semmi gond nem volt.
Chello Classicom van.
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
inditottam egy szervert gyertek próbálni
proba
12 fõ, eddig 4-en vagyunk tört játékkal
DT 3.47 -> read engedéylez -> megy az SR7.stop, megy a játék
DT 4.0 -> SR7.stop -> nem megy, nem rejti el a DT4-et
DT 4.0 -> SD4hide -> ugyan úgy nem megy (regisztry bütyköléssel sem, emulations onnal sem)
DT 4.0 -> emulations on, eszközkezelõbe ki minden device, kivéve a BFII -> játék megy, SD4 hide nélkül is
a mounteddevice-nak pont az SR7.hide -hoz van köze, ezt arra írták külföldi forumba is, hogyha lefagy az SR7 akkor ezt kell csinálni... de nekem ha azt csinálom akkor pont hogy lefagy, és ha nem csinálom akkor nem fagy le xD
DT4 + SR7.Stop - nem megy
DT4 + SD4hide - megy.
mounteddevice-nak semmi köze az sr7 stophoz.
[merlinw.org]
De mondom az a baj hogy ha kitiltom az olvasást akkor nem megy az SR7.stop, szóval ez arra nem megoldás
Szal. DT4-et használjon mindenki, agyon van tesztelve, jó a cucc. Mint mondtam egyetlen bibi lehet ha DT3-ról frissítjük.
Erre van megoldás nem vészes. (2 reg modositás, 1-2 file törlés a win/sys32/drivers könyvtárból, ill 2 eszköz eltávolitása az eszközkezelõbõl. Mint írtam megtalálható pontosan a DT4 topikjában, angolul, de érthetõen😊)
SR7.stop, blaxx, nem ismeri a DT4-et, nem mennek vele. De nem is kellenek, mert amiket azok tudnak már tudja a DT4 is.
SD4hide sem ismeri, de az nem a DT-t hide-olja hanem egyszerüen az összes scsi bejegyzés alatt található kulcsot.
Mégegyszer tömören:
3 dolog
- mounted devices - read deny
- scsi port (dtscsi) - read deny
- win2000 kompatibilás mondjuk a parancsikonon
és (max) 2 eszköz kell a jeenlegi játékok futtatásához:
DT4
SD4hide (függetlenül hogy safediskes a játék vagy sem.)
Bocsi az OFF-ért, have fun😊
DT4
[merlinw.org]
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A másik hogy mi az az IDE dugó, és mi az a lemezpörgetõmasina? 😄 optikai meghajtó?
FAQ -ban ez áll: HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/Mounted devices �re jobbklikk, engedélyek, és ott olvasást ENGEDÉLYEZNI!
Nos, épphogy tiltani kell admin számára az olvasást (read -hez egy deny-t kell pipálni.)
A lényeg. minden játék elindul az alábbiakkal:
!!! DT4 - all emulation ON, Secure mode ON.
!!! Ezt 1x kell csak:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices
jobb klikk és permissions/jogosultságok - read-hez deny -t pipálni az adminisztrátornak.
!!! DT4 esetén minden restart után:
HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\Scsi Port 2
jobb klikk és permissions/jogosultságok - read-hez deny -t pipálni az adminisztrátornak. Ezt a macerát elkerülhetitek, ha SD4hide-al csináljátok. Egyszerübb 2 gombot nyomogatni.
Starforce-os cuccok is elindulnak így, amennyiben nincs IDE dugó a lemezpörgetõmasinánkban.
Ennyi.
Ui.: Ha nem image-ként írtuk ki, akkor miniimage-et töltönk be, jól. (gamecopyworld)
Ui.2: Alcholol, CloneCD/DVD -t sikáljuk le, és virtuális meghajtó nélkül telepítsük (alcoholban elég ha teljesen kikapcsoljuk)
Ui.3: DT3-DT4 cserénél teljesen pucoljátok ki a DT3-at. Leírás a Daemon Tools 4 topicban.
[merlinw.org]
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Viszem neki az új DT-t hátha ... erre valami gebasz van telepítéskor ...
És mit találtam ... egy ezer éves CloneCD maradványt 😊 Mivel senki sem használja (Nállunk) Ezért nem is gondoltam volna hogy fentvan ... Õ sem emlékezett rá ... régesrég kellett valamire 😊 Leszedtük és Voila 😊 Megy a BFII 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nekem "Mini"image-vel mûxik 😊 De rendessel is ment amíg meg nem halt a DVD 😊
Másik ... rakétás pacák + akna 😊 Próbáltam 😊 És én se egyszer ... meg haverok is próbálták ... õk se egyszer ... a végeredmény ... bármennyi aknát "telepítünk" és bármennyi jedit likvidálunk, úgy hogy 1 kivételével megvan minden polc, ha meghalok akkor spawn után már csak 1 marad és 3 sec után Defeat jön ... 😞
Rohadt idegesítõ ... ráadásul (Csúnya ilyet mondani ...) van fent másik 3-5 game amivel inkább játszom, minthogy 1-el sz@rakodjak 😞
Egyetlen megoldás van, hogy lemezre magát a képfájlt, mds-t és mdf-et írja rá! Mert csak úgy indul be a játék, ha daemon tools-al vagy alcohollal mountolással feloldja a védelmét, és valamelyik program elrejti a virtuális védelem emuláló programot (DT, vagy Alcohol). (és a játék teljes image-jét, ezekszerint a mini image nem jó ismétlem)
Egy jó trükk: mindig rakétás pacákkal menny! Annak van rakétája, ami kivégzi a jedit ha nem véd egy lövésre. A másik hogy ha váltasz másodlagos tüzelést, akkor ott az akna. Ha lerakod, egy jedi azonnal meghal tõle (lehet hogy 2 is)
Ezekkel védd a hátsó könyvtár polcot. Sok sikert 😉 Nekem kb. 30.-jára sikerült megcsinálnom
Segítsetek lécci 😊 Kezd az a rohadás Library-s pálya az idegeinkre menni 😊
Sorry, de eccerûen nem megy ... nem tudna valaki egy olyan save-t küldeni mailban ami ezután a pálya után van?
Elõre is köszi!
Segítség kellene a gamma elindításában.
Kollégámnak van meg a játék és azt mondta nem sikerült neki elindítania. Mondom adja ide a cuccost, majd megnézem.
Eddig azt hittem a Splinter Cell Chaos Theory-nál macerásabb indítás nem lesz. De lett 😊
😞
Munkahelyi gépen prószáltam indítani, ahol a játék nem futna, de annál tovább kellene mennie, hogy tegyem be az eredeti CD-t.
Természetesen elolvastam a FAQ-ot, mielõtt írnék.
Ill. bár nem mintha sokat segítene, de informatikus lennék és nagy gamer, szal amik a FAQ-ban vannak mind értem, mind a 2õt. A Splinter Cell indítása is hasonló volt, amivel boldogultam is.
De ez eddig kifogott rajtam.
Neki egy DVD-re van kiírva a játék.
Így azt csináltam, hogy onnan telepítettem, majd letöltöttem az Image fájlt amit kellett.
A FAQ Daemon Tools 4-et említ :o
Én csak 3.47-rõl tudok.
Van 4-es?! A FAQ link is 3.47-es mutat.
Ill. abban ticcsen olyan, hogy Option -> Secure Mode
:o
1.) Feltelepítem a gammát DVD-rõl, CD key ami kint van a FAQ oldalán.
2.) Daemon Tools -> DVD-hez szükséges Image
3.) Beállítom úgy, hogy "zöld" legyen, stb..
4.) Eszközkezelõben tiltok minden fizikai drive-ot, kivéve amiben a gamma van.
5.) SR7.Stop prg-vel Hide
(erre azt írja a FAQ, hogy elrejti a virtuális meghajtót és kiírja ha rámegyek az óra melletti ikonra - Nekem semmit nem ír ki, csak a saját ablakában, hogy Hidden)
6.) Tök mind1 honnan indítom a gammát, asztal ikon, vagy DVD-n lévõ EXE (visszaolvastam pár hozzászólást is) mindig bekéri a gyári CD-t 😞
Hát eddig ennyire jutottam, illetve nem jutottam.
Gondoltam hazaviszem a cuccost mert engem is érdekelne és otthon elmatyizok még vele, de ha vki tud segíteni annak örülnék.
Köszi: KranaZoli.
Igyekeztem elõbb cselekedni és aztán kérdezni...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Ha a játékot nem az asztalra kirakott exe-vel indítom hanem asszem a game data mappában lévõvel akkor nem kell semmit elrejtenem,letiltanom,kihúznom hanem simán megy a játék...
Az a baj hogy ha én csinálok szervert, állandóan kidob mindenkiot, néha mintha a net elmenne, de közbe semmi nem megy el mertm inden más megy... (azóta csinálja amióta a hamachi kiírt egy hibá, kb. 1 héttel ezelõtt vagym ár több, nem tom már a hibát, vlaami rosszul van beálítva a neten). Aztán bütyköltem kicsit, jó lett, de szarakodott. Újra is ettem a hamchit, szar ugyan úgy, nem tom. Egyébként így privátba szoktuk nyomni azokkal akik fennvannak MSN-be (akivel jobbba vagyok 😉 )
le kellett szedni a bordát is igen
(nemtom mióta, kb 3-4 hónapja nem játszottam folyamatosan itthon normális játékkal)
Luke vs Anakin