3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
Tom Tom #2130 Ha valaki csinálna nem hamachis hanem normális internetes szervert az szóljon, adja meg az msnét privibe megdumáljuk és JÁCCUNK!!! -
#2129 nincs valami játékleirás??? mit hogyan kell csinálni és mikor mit.? -
#2128 hogyan kell megcsinálni a halálcsillagon azt a részt amin a lázadók körülnyömják a hajót ami leszállt a pálya elején és a cél a hajóra mutat.megölök minden lázadót de semmi.lécii -
bad00 #2127 Sp módba csak a kövess parancsot tudom adni. De interneten bármit! Miért???
-
MrChef #2126 Nekem vagy a GameSpy lát gameket itt a windowsban, vagy a játékon belül látok futó gameket. Illetve van még ez az XFire nevezetű izé, amit adtak a játékhoz, ez is vmi játékkereső, csetelő cucc. De mondom, magyar serverhez asszem még egyszer sem sikerült csatlakoznom, nem tudom, miért. -
#2125 hogyan kell megcsinálni a halálcsillagon azt a részt amin a lázadók körülnyömják a hajót ami leszállt a pálya elején és a cél a hajóra mutat.megölök minden lázadót de semmi.lécii -
bad00 #2124 Sp módba csak a kövess parancsot tudom adni. De interneten bármit! Miért???
-
N3rg4l #2123 ako jo meert én is.nemtudtam hogy hol nézitek ha találto magyar servert -
CéZé #2122 miért ase látja már?
én csak az első részt látom bent -
#2121 én játékon belül néztem -
N3rg4l #2120 Amugy ti a magyar servereket a ASE nézitek meg??? -
#2119 ittvan a Hamachiba a leírása, meg a FAq-ba is bennevan a Hamachi leírás linkje :)
Egy program amivel LAN-on lehet tolni a játékokat (privi-be, meg aki tudja a szobáját a másiknak :) ) -
reco #2118 Tört serverrel is lehet jáccani csak ne hsználják kododat -
MrChef #2117 Szerintem lehet: a tört szerver nem ellenőrzi a CD key-t, azért tudnak belépni az ombrék. Így nyilván az eredeti game is befut, csak fordítva nem működik: normál szerverre nem lehet bemenni tört játékkal. -
Prof William #2116 Na most egy érdekes kérdés lessz...
Sajna kb tavasz-nyár fele tudom majd élvezni a gamet (teljesben).
A teljessel lehet tört szervwere kapcsolódni? Reméllem igen... -
MrChef #2115 Mi az a Hamachi? Ezt a parancsolást még nem is próbáltam, mondjuk pár órája nyomom csak a játékot...:-) Ja, nem tudok magyar serverre konnektálni, azt írja ki a gamespy, hogy nincs kapcsolat a host-tal. -
#2114 közel mész hozzájuk, ránézel és megnyomod azt az F_-es parancsot amit akarsz velük csináltatni...
Nekem 6-nál több katonánál nem sikerült parancsot adni :/ -
#2113 nekem full elment a kedvem a játéktól, a legtöbb aki játszik így (sg-re fel se néznek) egy bunkó paraszt, és nem szivesen játszok velük. Marad az hogy Hamachi-van nyomom max 8-9-en azokkal akiket ismerek (+ még esetleg gép) -
MrChef #2112 Szívesebben játszok magyarokkal, mivel például itt tudunk beszélgetni. Nekem mindegy, milyen server, csak mondjuk legyünk elegen:-) Előbb gyakorolgattam a single playert - ezért nem láttam, hogy van server-, ugyanolyan az irányítása, mint az első résznek. -
reco #2111 vége a servernek mennem kell
-
bad00 #2110 nem tudok paracsolni sp módban a katonáknak!!!
-
reco #2109 MrChef gyere jáccani
-
reco #2108 na kész van a sever -
reco #2107 mind1 csinálok servert aki akar jöhet az lesz a neve hogy: server_hun 2 (interneten lesz) -
N3rg4l #2106 de van olyan server a bf2ben hogy tortverzioval is mennek a serverek??? -
reco #2105 itt szinte mindenkinek tört verzioja van ugy hogy elég kevés ember tud jáccani interneten én mondjuk tudok kivételesen
-
bad00 #2104 Nem tudok parancsokat adni.
-
MrChef #2103 Sziasztok!
Megvettem a BF2-t eredetiben; ki melyik szerveren játszik? -
bad00 #2102 Parancsokat adni.
-
#2101 parancsokat adni, vagy rendesen kommunikálni? -
bad00 #2100 Miéert van, hogy sp módban nem tudok a gépi játékosokkal beszélni?
-
#2099 kb. fél óráig próbáltam, vagy 40 dolgot kipróbáltam a WinXP tűzfallal -
reco #2098 csirke te interneten csinálsz servert???
-
reco #2097 köcsög én éjjel nappal tudok interneten jáccani má egy hete ugy látszik nem használják a kodomat (tört verziom van) -
#2096 sztem nem értettétek de mind1 -
#2095 Na szóval csősztök!E
A szerverem nek mindig az a neve hogy akód:csirke
És csirke lesz a kód
-
Cat 02 #2094 ne CRACK-eld :D -
Cat 02 #2093 van CRACK a game-hez -
Cat 02 #2092 minigun-os lazán megöli -
#2091 kösz azóta egy display driver csere megoldotta a problémámat.
most éppen ezt a könyvtáras küldetést csinálom, de vhogy sehogy se sikerül.
nem tom hogy képzelték a készítők ezt a dolgot, de egy klónnak nem sok sansza van ennyi jedi ellen:(