Star Wars Battlefront 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt én gépem: AMD Athlon 2400+,NVidia Geforce 4 6600GT, Sony 100GB SATA, 512MB Ram, AMD Via nem tom milyen.
egyébként csak jodánál nincs karddobás nem ???
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Azt én gépem: AMD Athlon 2400+,NVidia Geforce 4 6600GT, Sony 100GB SATA, 512MB Ram, AMD Via nem tom milyen.
Hogy lehet más erõt használni a toláson kívül akármelyik Jedi-nél??<#szomoru1>#szomoru1>
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
carpe diem
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Lenne egy kérdésem ami star wars gamekhoz kapcsolódik. Mivel a FAQ-tok segített a Battlefront 2 elindításában így gondoltam biztos tudtok segíteni😊.
Star Wars Epizode 3 Revange of the Sith gamem van meg, hogyan s mivel lehet elindítani mert ahonnan leszedtem semmit nem adtak hozzá. Nagyon szépen köszönöm elõre is, minden jót, hali
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
(mikor mire kell kettintani mit ír ki ilíenek)
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
ASE még nem látja sajnos, pedig az tutin megy pl. Call of Dutyval, UT2005-tel.
amugy 1et értek Afe-val, a gamespy 1 fos, Join-olj csak simán, azzal biztos nem lesz gond 😉
amugy nincsen olyan ASE ami felismeri már ezt a gám-ot is?
carpe diem
- A játékban futtatott GameSpy-ban vagy nem látok magyar servert, vagy ha igen, nem tudok becsatlakozni? ("Can't establish a connection with the host")
- Némelyik külföldi játékhoz sem megy a csatlakozás
- A windowsban futó GameSpy-bõl sem tudok becsatlakozni egyik játékba sem, nem csak a magyarokba
- Ha a windowsban és a játékban is fut a GameSpy, akkor egy idõ után ledob, mondván, hogy "duplicated login". Ez igaz is, de akkor mi a szarért van a windowsban loginoló GameSpy, ha a játékban lévõ is loginol?
- A játékhoz adott XFire szart sem ér, mert ugyanígy nem mûködik.
A tûzfalamat meg az állandó vírusvédelmet is kikapcsoltam, hogy legyen valami, de az sem segített.
Szerintetek mi lehet a probléma??? (természetesen az összes eddigi játékom prímán fut neten: Call of duty, UT 2005...stb.)
Tippek???
ÉS MOST MENTEM MEGNÉZNI A STAR WARS 3-MAT
Könnyû az a pálya, csak nem ész nélkül kell lövöldözni mindenkit, kikell nézni melyik polcot akarjátok védeni, ott megölni a jediket, aztán leaknázni, aztán lõni az ellenséges dropdikat pisztojjal. Azok ha meghalnak felszeded a töltényüket, és utána megint aknázol, meg küldözgeted õket rakétával. Sztem simán meglehet csinálni... Ha már most elakadtok, akkor mi lesz késõbb <#whatever>#whatever>
És Most Megyek Battlefrontozni
A nevem az internetes játékba:T511
carpe diem
A könyvtáras részt nem tudom megcsinálni!!
Aknás módszerrel sem!
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
HELP
SEGÍTSÉG
Én végig a rakétás + aknás módszerrel takarítottam. Mikor rájöttem hogy azokat lehet védeni kell, az 1. próba, és utána így 3.-ra sikerült is megcsinálni, nem volt sztem olyan nehéz. Csak egyik polcot kikell nézni, aknázni, közbe nyirni a katonákat pisztojjal hogy legyen több akna. Így mindig megtudtam ölni a jediket, mire elhasználodtak az aknák amiket leraktam szereztem töltényt pisztojjal 😄 Közbe rakétával lehet a másik polcot is védeni
elõször megcsináltam vele a lézerágyúkat, hogy a többi onnan ossza az ellent messziröl. aztán mikor már tudtam honnan jönnek a köcsög jedik, le tettem elé aknákat oszt mikor belement buum. így 2-3-at el lehet tenni egyszerre lábalól.
de a leghasznosabb a javitó készlet mert azzal oda álltam egy polchoz és folyamatosan javitottam, ha jött egy jedi hogy lerombolja csak nyakon lõttem a sörétes szerû puskával.
azé így is vagy 10szer nekiszaladtam mire összejött, de +érte. kitartás.
carpe diem
NA én aszt mondom hogy fog menni nekem gforce 2 esem van és megy csodákcsodájára nagyon jól!
In Flames and Star Wars forever!
c115
(azért jónak tûnik, sok állítási lehetõséggel)