Star Wars Battlefront 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Le-föl görgetsz: ekkor lehet tolni, húzni, kardot dobni, fojtani meg villámot szórni, éppen milyen karatert használsz. Nekem Anakin jött be leginkább azon a bizonyos mos eisley-i pályán:-). Egész jók a túlélési esélyei mikor ide-oda ugrál. Vader kissé nehézkes, Yoda elmegy, Dooku kevésbé. Han-t lekaszabolom félpillanat alatt, Leia sem jár jobban, ha nem pucsít nekem:-))) Grievous-t inkább nem is említem...az micsoda?
tcsabi
Jól nyávogsz 😄

Azt én gépem: AMD Athlon 2400+,NVidia Geforce 4 6600GT, Sony 100GB SATA, 512MB Ram, AMD Via nem tom milyen.

+ha görgetsz akkor elotlás asszem

egyébként csak jodánál nincs karddobás nem ???

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tcsabi
Amúgy a legtõbb Jedi-nél nincs húzás hanem lézerkard eldobás van helyette 😄

Azt én gépem: AMD Athlon 2400+,NVidia Geforce 4 6600GT, Sony 100GB SATA, 512MB Ram, AMD Via nem tom milyen.

nem lehet 😄

tcsabi
Ugy hogy pl rázás...

tcsabi
Ezt nem értetted 😄

görgetsz fel / le és akkor huzza nem tolja 😄

tcsabi
hali
Hogy lehet más erõt használni a toláson kívül akármelyik Jedi-nél??<#szomoru1>

thnx

Gerbill
Én simán tudtam játszani a tört verzióval. A legújjabb RELOADED-es verzió. CD-key-t is azt írtam be ami az nfo-ban volt

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Chester1
HA a star wars III revenge of the sith activity centre van meg akkor itt találsz néhány info-t:Star Wars III Revenge Of The Sith Activity Centre

Buci
ASE nem látja, mert még nincs olyan verziója, ami már felismerné a Bf-t, vagyis régi... de mondom, ha mindenképp neten akarsz nyomni keress szervert a Multiplayer/Join-nál

carpe diem

Gerbill
Ha jól tudom az PC-re nem jelent meg, úgyhogy gondolom ps2 emulátor kell hozzá

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Hali!

Lenne egy kérdésem ami star wars gamekhoz kapcsolódik. Mivel a FAQ-tok segített a Battlefront 2 elindításában így gondoltam biztos tudtok segíteni😊.

Star Wars Epizode 3 Revange of the Sith gamem van meg, hogyan s mivel lehet elindítani mert ahonnan leszedtem semmit nem adtak hozzá. Nagyon szépen köszönöm elõre is, minden jót, hali

Istencsászár
FAQ....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

leírnátok részletesen hogy lehet a BF 2 vel neten nyomni
(mikor mire kell kettintani mit ír ki ilíenek)

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

Persze, regisztrálva vagyok ott: MrChef. Néhány másik játékkal már sikerült onnan belépnek multiba.
ASE még nem látja sajnos, pedig az tutin megy pl. Call of Dutyval, UT2005-tel.
Buci
1általán regisztrálva vagy gamespy-on? 😊
amugy 1et értek Afe-val, a gamespy 1 fos, Join-olj csak simán, azzal biztos nem lesz gond 😉

amugy nincsen olyan ASE ami felismeri már ezt a gám-ot is?

carpe diem

Afe
van a multiban ilyen, hogy JOIN. nem kell gamespy.

Miért van az, hogy:
- A játékban futtatott GameSpy-ban vagy nem látok magyar servert, vagy ha igen, nem tudok becsatlakozni? ("Can't establish a connection with the host")
- Némelyik külföldi játékhoz sem megy a csatlakozás
- A windowsban futó GameSpy-bõl sem tudok becsatlakozni egyik játékba sem, nem csak a magyarokba
- Ha a windowsban és a játékban is fut a GameSpy, akkor egy idõ után ledob, mondván, hogy "duplicated login". Ez igaz is, de akkor mi a szarért van a windowsban loginoló GameSpy, ha a játékban lévõ is loginol?
- A játékhoz adott XFire szart sem ér, mert ugyanígy nem mûködik.

A tûzfalamat meg az állandó vírusvédelmet is kikapcsoltam, hogy legyen valami, de az sem segített.
Szerintetek mi lehet a probléma??? (természetesen az összes eddigi játékom prímán fut neten: Call of duty, UT 2005...stb.)
Tippek???
T511 az király név

ÉS MOST MENTEM MEGNÉZNI A STAR WARS 3-MAT

Buci
az 😄 (híres Bucik is vannak 😛)
(amugy a T511-ra gondoltam)

carpe diem

mért a buci az értelmes név

Buci
klassz kis fantáziadús név 😄

carpe diem

Chester1
szívesen

én 1 átvittem a könyvtáras részt

Balumann
Sztem is nagyon könnyü, nem vagyok jó az fps játékokba, de ezt a pályát 12-13 .-jára végigvittem, ami azt jelenti hogy a 9. próbálkozásnál már elkezdtem gondolkodni hogy talán nem szétkell robbantani a polcokat 😄
Könnyû az a pálya, csak nem ész nélkül kell lövöldözni mindenkit, kikell nézni melyik polcot akarjátok védeni, ott megölni a jediket, aztán leaknázni, aztán lõni az ellenséges dropdikat pisztojjal. Azok ha meghalnak felszeded a töltényüket, és utána megint aknázol, meg küldözgeted õket rakétával. Sztem simán meglehet csinálni... Ha már most elakadtok, akkor mi lesz késõbb <#whatever>

a könyvtáros rész nagyon könnyü én a engineres figurával vittem végig ha jööttek a jedik azokat lelöttem és egy polcot védtem végig és ammedig nem jööttek jedik addig javittotam a polcot<#violent><#violent><#gun><#gun>

És Most Megyek Battlefrontozni
A nevem az internetes játékba:T511

Buci
Köszi szépen!!! Isten vagy<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

carpe diem

Chester1
tölts le trainert v mentést a www.gamecopyworld.com-ról.vagy: próbáld sima clonetrooperrel szarrálõni, vagy a rakétással ne állj egyhelybe, mozogj (a, d) és közbe lõjj.többet nem tok segíteni.

dark prince 14
HELP!!

A könyvtáras részt nem tudom megcsinálni!!

Aknás módszerrel sem!
<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

Istencsászár
Rajtad csak egy normális videókártya segít eztmeg add be egy múzeumba😊)))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

honann tudod hogy nekem megy mert nem beindul start gamr tölt kiírja the begining aztán kilép nem tom mért csinálja ezt

HELP

SEGÍTSÉG

nekem GeForce 4 mx 440 nél pixel shader 1.1 et kér

sziasztok! Mi lehet a probléma mikór elindítom a jatekot és indítok egy új játékot. A videókat le is játsza de mikór a Attack-ra kattintok akkór teljes sötétség.Elõre is kösz Kösz

Balumann
komolyan mondom ez a pálya annyira kifog mindenkin, beírom a FAQ -ba a tippeket hogy hogy kell megcsinálni ezt a pályát 😄

Balumann
Nekem így a 10. próbára sikerült rájönnöm, hogy azokat a szarokat védeni kell 😊
Én végig a rakétás + aknás módszerrel takarítottam. Mikor rájöttem hogy azokat lehet védeni kell, az 1. próba, és utána így 3.-ra sikerült is megcsinálni, nem volt sztem olyan nehéz. Csak egyik polcot kikell nézni, aknázni, közbe nyirni a katonákat pisztojjal hogy legyen több akna. Így mindig megtudtam ölni a jediket, mire elhasználodtak az aknák amiket leraktam szereztem töltényt pisztojjal 😄 Közbe rakétával lehet a másik polcot is védeni

Afe
na én azt az engineres csókával vittem végig:
elõször megcsináltam vele a lézerágyúkat, hogy a többi onnan ossza az ellent messziröl. aztán mikor már tudtam honnan jönnek a köcsög jedik, le tettem elé aknákat oszt mikor belement buum. így 2-3-at el lehet tenni egyszerre lábalól.
de a leghasznosabb a javitó készlet mert azzal oda álltam egy polchoz és folyamatosan javitottam, ha jött egy jedi hogy lerombolja csak nyakon lõttem a sörétes szerû puskával.
azé így is vagy 10szer nekiszaladtam mire összejött, de +érte. kitartás.

Chester1
Tölts le trainert hozzá a www.gamecopyworld.com-ról

Balumann
? :S
Egy kis részletesebb leírást írj, vagy képet, emrt így nem tom

Buci
Hi! Pls segítsetek, bármilyen kódot, ami segíthet a továbbjutásban... Már annyiszor futottam neki a Jedi temple-nek, h már feladtam...ha vhogy ki is bírom, h ne robbantsák fel az összes könyvespolcot, akkor az a jedimester a holokronnal, leszel 1bõl. Megküldtem mindennel, össz gránát, aknavetõ, minden szar... Halhatatlan vagy mi?? Pls cheatz <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

carpe diem

nekem GeForce FX 5200 tökéletesen fut

Balumann
Osztálytársam 700 Mhz-es gépen geforce 4-el és 256 MB-os memóriával tolja egész jó grafikán...

Csirke 013
Császtok!
NA én aszt mondom hogy fog menni nekem gforce 2 esem van és megy csodákcsodájára nagyon jól!

In Flames and Star Wars forever!

Istencsászár
ugyfogalmaznák hogy egy normális videókártya, gef 4 mxel ne álj neki mer nemfog menni

nem tudjátok milyen videókártya kell a star wars republic commandó hoz (minimális) nekem GeForce 4 Mx440 van =tudom hogy ez nem a battlefront 2 höz tatrozik

Istencsászár
normálisan fórumozz...

modok ( keresõ használatával teis megtalálhattad volna.. )

van valkinek valami jo kis modja hozzá?

c115

Megvan ez a GameCam, de akárhogy állítgatom a hotkeys-eket, csak nem vesz fel semmit! Pedig úgy "húztam" be a játékot, mint ahogy az online help-ben írják, de semmi.
(azért jónak tûnik, sok állítási lehetõséggel)