3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
Cat 02 #2376 1ébként amikor elindulok sima gépfegyveressel midnig kapok Endurance-t meg kék leszek ez azért van mert 2 ből Legendary vok (egyik a guardin) -
MrChef #2375 Az űrcsatáknak csakis nagyszámú játékossal van értelmük. Munkamegosztás. A boardinggal pedig lehet az ellenség hajójában gyakni és ügyeskedni, és jóval óvatosabb vagy, mivel ha nincs letámasztva csapatszállító, a spawnpointod természetesen mérföldekkel odébb, a saját hajódban van...
Aki úgy gondolja, hogy vacak dolog repkedni, az jöjjön ki ellenem egy kis dogfight-ra...:-)) -
Tom Tom #2374 jaja én is úgy szoktam.Én először leszedem a két fregattot azt megyek mint egy őrült azt kinyírok mindenkit. -
#2373 nem feltétlen. az a lényeg hogy összegyüjts elég pontot. ha ez valakinek úgy is megy hogy csak a vadászokra, a transzporterekre meg a bombázókra lövöldöz akkor akár hozzá se kell érnie az ellenséges anyahajóhoz. -
#2372 Az űrcsatákban amikor Assaultvan bekapcsolva akkor az a lényeg h az ellenséges anyahajónak mindegyik rendszerét felrobbantsd és mindegyik ellenséget kinyírni.Ez a kettő dolog kell a csapatod győzelméhez.Van shield generator amit meg lehet javítani.Így izgalmasabb lesz a játék.A legjobb gammák azok amikor a csapat összedolgozik és megbeszélik h ki robbantja fel ezt ki azt mikor stb stb.
Üdv Checkerboy
-
#2371 az a legjobb amikor fogod magad és átrepülsz az ellensége csillagrombolóba ott kiszálsz és szétgyaksz mindenkit :) -
#2370 ehhheh
akkor ha már csben nemvagyok pro legalább itt az lehetek :DDDDD -
haxoror #2369 Az űrcsaták amúgy miről szólnak?
Én beülök egy Tie-Bomberbe, szétlövöm a corvetteket aztán az anyahajó pajzsát (van egyébként vmi shield generator vagy csak úgy lövöldözni akárhova amíg lemegy?) aztán a kijelölt cuccokat.
A végén meg mindenre lövök ami nem saját de ilyenkor már csak pár másodperc a győzelem.
Boardingnak van egyáltalán értelme? -
haxoror #2368 Képeket hova menti?
(mi a screenshot gomb?)
Ez vágólapos -
haxoror #2367 Persze.
Mégis kik veszik meg ezt a gémet?
A StarWars fanok sztem életükben nem láttak még fpst -
#2366 LoL.Nekem is vannak ilyen képeim amibe pont lelövik az utolsó ellenséget és vége.Még a golyó nem is érte el a fejét de ő már halott lol... -
haxoror #2365 Győzelem!
-
#2364 Lagg nem volt egy csepp se.Ip-t nem tudom :(Még a szerver nevét se.Nem néztem meg :( De ha most felmész biztos h ottvan a legtöbb játékos között.Nagyon sokan voltunk.
Üdv Checkerboy
-
#2363 FIGYELEM!!!Látom nagy gondokat okoz a könyvtáros pályánál amikor a könyvespolcokat kell megvédeni.Nagyon egyszerü én így oldottam meg : Engineert választasz és odamész a könyvtárba.Lelövöd a Jediket de csak a jediket!!!Azok a kis lövöldözős izék teljesen feleslegesek.Fogod magad odamész egy még létező könyvespolchoz és azzal az izé cutterrel repaireled.Fullig.amikor 1 percnél tart az óra jön a jedik erősítése.Na addig legyél kész a könyvespolc repairjével.És ha sikerült az első része countdownak (Amikor a legelső Jedicsapatot kell kinyírni és megmaradnak könyvespolcok)akkor ugyanazt megcsinálod mégegyszer.Teljesen véded a polcokat.És kész. :) -
#2362 én is felmentem pár szerverre és szinte végig elsö voltam :)
pedig 2 napja van meg a gém :D
szal télleg nagyon lámák...
ja amugy ip jöhet / ping jo volt? -
#2361 Boba Fett sztem úgy néz ki mint egy csöves :D:D:D Egyébként a Heroek vs Villainsen jáccotok akkor a legerősebb a Villainsnél van ,mégpedig a Count Dooku és The Emperor.Mindkettőnek ugyanaz az ereje van : Folytogatás,Villámlás.Elkezded folytogatni az ellenséget átváltasz villámra és amiközbe folytot még villámlik is :D Sok HPja lemegy és ha nem öli meg akkor amikor elfogy az erőd meny oda és 2 csapással végezz vele :) Voila kész is de ne bízzátok el magatokat!Nem láthatóan erősek!!!Szal simán le tud téged vki győzni ha nem vigyázol.Ez csak egy combo tipp ami a legerősebb.Persze ha Hero vagy akkor egy sima Force Push/Force Pull ,odafutsz,leütöd is megteszi :D -
#2360 Húúú de jó szerveren voltam.Nagyon király volt.50 voltunk és ment Dagobahn az öldöklés :D:D:D Nagyonkirály volt.Sniperessel végigmész és lövöd a fejeket :D Érdekes...Meglepően kevesen tudnak jól lőni vagy csak simán hülyék.20ezer tippben ottvan h : Célozz a Fejre mert az jobb.Erre mit csinálnak?A lábra céloznak....Én szinte mindig a fejre célzok és sokszor sikeres is vagyok nagy távolságról is.Nem úgy van mint a Battlefield 2ben h a golyó nem pont oda talál nagy távolságról.Itt pontosan oda megy ahová akarod h menjen. -
#2359 Köszi ki is probálom -
Tom Tom #2358 GC-ben?Ott van egy ikon a bonusoknál ami egy kardra hasonlít asszem a legutsó azt megveszed és bizonyos bolygókon felhasználod őket. -
#2357 Hogy lehet lenni jedivel?????????? irjátok meg légyszi -
haxoror #2356 thx megnézem -
#2355 Amikor rákattintasz egy bolygóra akkor kiírja hogy mennyi kredit kell az építéshez. Ha van annyid akkor van egy épít gomb azthiszem, és arra kell kattintani. Egy bolygó fölött csak egy lehet -
haxoror #2354 Galactic Conquestben hogyan lehet flottát venni? -
Cat 02 #2353 ja csak más a köpenye -
#2352 Nekem Jango Fett a kedvencem a lángszóróval. Bobával még nem voltam neki is van lángszórója? -
Tom Tom #2351 Nemtom hogy most mi lett a netjátékommal de most csakis 700nál nagyobb pingértékű szerverek vannak.Eddig mindig volt egy csomó 90es de most márt ha bemegyek a legjobb(624)esbe akkor hihetetlenül belaggol.Mi lehet a baj? -
#2350 sziasztok
tört server létezik? -
#2349 [email protected] köcee -
#2348 jah ha egyébként Boba fett ennyire bejön nektek mennyetek multiba és ott Mos Eisley assault.Ott Heroes vs Villains van.A villainsek közt ottvan Darth Vader,Jango Fett,Boba Fett,The Emperor,Anakin,Darth Maul,Count Dooku.
A Heroknál meg Han Solo,Luke Skywalker,Yoda,Mace Windu,Ki Adi-Mundi vagy ki,Leia.Nagyon fasza az a pálya :) Sztem a legjobb. -
#2347 Na most bíztatom a népet.Én a szerverek 70% rá tudok menni nem eredeti CD-kulccsal.Én élvezem a multit :)))Nagyon király.Keresgéljetek egyszerüen a pályák közt és az egyik tutira be fog engedni.
Üdv Checkerboy
-
#2346 és nekem is Boba Fett eddig a legbejövősebb hős:)) -
#2345 a Campaign megy tovább. legalábbis nekem megy. most lopták el a Halálcsillag tervrajzokat. mondjuk eléggé logikai bukfences, mert az volt a dolgom, hogy megakadályozzam Leia hercegnő és rebellis bandája :)) szökését a Halálcsillagról, amit sikerült is megcsinálni. Felrobbantottam a Lambda-osztályú hajót amivel menekülni akartak a gazok. Ezután jött egy videjó, amin elmondták, hogy volt nekik mégegy tartalékba és azzal mentek el... :(((
de már kiderítették derék kémeink, hogy hova szöktek, utánnuk mentünk (mi, az 501-es légió maradéka) és levadásztunk mindenkit. de megint kicsúsztak a kezünk közül. Vader nagyúr ennek nem nagyon örült... -
haxoror #2344 Ja és Boba Fett a legkirályabb hős, rohattul élveztem azt a pályát! (Kamino(?) -
haxoror #2343 Nézz ki egy polcot és állj be a falfelöli "éléhez" így mindkét oldalát folyamatosan látod és nem vagy annyira szem előtt ezért nem buzerálnak sokan. Javítsd az engivel. Ha odamegy egy jeti lődd vesén a shotgunnal -
haxoror #2342 Na végre végigvittem ez a vége
A könyvtáras elsőre simán ment, két polcot tartottam meg a trükk hogy az enginer ÜBERTÁP a shotgunnal, 8 kill -> Flechette aztán egy kicsit később lila lőszer.
A jetik egy lövésből fekszenek tőle
Viszont a Leilás küldivel hihetetlenül szoptam, ötödikre jött össze egyszerűen elfogytak az embereim a KURVASOK LÁZADÓ SNIPER MIATT!
Király kis gém, külön tetszett hogy a birodalommal kell végigvinni :)
Holnap nekikezdet a Galactic Conquesteknek
-
Cat 02 #2341 :D
jó lenen ha lehetne tolni strength et meg ienekeT :D -
#2340 a veterán, zöldfülű, elit meg az ilyenek? pont lentebb írták, hogy a legendás rangtól kezdve megvan az adott "kaszt" speciális fegyvere, persze alapból. pölö a gyalogosnál az elit karabély. másra nemtom jó-e. -
MrChef #2339 Legviccesebb, mikor egy-egy jedit vagy sith-et lelövök egy járművel. Ők is csak halandók...hehehe.
Hogyan működnek ezek a rangok? Mire jók? -
#2338 A Hoth bolygón Luke Skywalker-rel fel lehet ugrani a lépegető hátára. Ha sokáig vagdalom akkor összeesik. -
#2337 azért Anakin se volt még itt akkora "Mester"... :)) csak kötözködtem:))