3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• arty
    a winxp tüzfala is perfekt erre a célra, csak 1 percnél tovább kéne vele foglalkozni ...
  • Balumann
    köszi de ezt már próbáltam többször is, 2 féle képpen is, Windows tűzfallal. Nem ment nem tom miért, lehet hogy én vok láma
    A másik hogy biztos hogy van másik beállítás, mert már többen csináltak tört szervert, és nem hiszem hogy ezt csak így lehet csinálni, ráadásul már kérdeztem mást is, és azt mondták hogy csak multiplayer optionsba kel bütykölni meg mást is, nem tom hogy tényleg csak önző parasztok voltak, vagy átakartak verni. Én mostmár abszolut belekavarodtam ebbe hogy ki az aki segít és ki az aki csak önző paraszt és átakar verni. Na mind1 neked egyenlőre nagyon köszi, majd még próbálgatom, de nem tok olyan tűzfalat se ami rendesen tud portot tiltani. Írtatok valamilyen tűzfalat, azt meg is próbáltam de valami többszáz mega volt, úgyhogy azt eltettem későbbre, hátha van más megoldás. De sztem ez tényleg csak routerrel megy mert hát a Windows tűzfal állítólag rendesen működik. Routert meg nem tok szerezni :(
    Akkor majd próbálok más tűzfalat, hátha ha kihevertem ezt a csalódást
  • CéZé
    Namégegyszer

-Szerezzél be egy routert vagy tűzfalat.
    mivel routert használok azt irom le, de bizos megy tűzfalon is
    -engedélyezned kell a TCP 3658-as portot, hogy lássanak és tudjanak rád kapcsolódni
    -ha remotemenagert használsz akkor a TCP 4658-as portot is kell engedélyezned
    -mivel azt szeretnéd, hogy tört játékkal is mehessenek a szerveredre ezért ki kell kapcsolni a cdkulcs ellenőrzést. Ezt úgy teheted meg hogy a router tűzfalan a 29910 port-ot kell tiltani UDPn KIFELÉ!

Mivel nem tudom hogy milyen tűzfalad van ezért azt sem tudom nálad mit-hogy kell állítani.
    Ajánlom, hogy nézegesd meg a tűzfalad leírását.
    Nálam az xp tűzfal ki van kapcsolva.
  • Balumann
    sőt, 2x is megkérdeztem, az egyik azt mondta hogy semmi nem kell, a multiplayer beállításokba kell bütykölni, ahol meg most voltam pofátlanul azt mondja hogy baz ott a crate és new game....
  • Balumann
    Én sztem maradok a jó kis Hamachis LAN-nál egyenlőre, az legalább privát és nem lépnek be ilyenek mint azok.
  • Balumann
    Azt sajnálom hogy senki sem hajlandó elmondani hogy hogy kell tört szervert készíteni még az se aki tudja... Hihetetlen idegsítő az ilyen, belépek egy magyar szervere, mikor napokig kerestem utána jártam sok mindenhol hogy hogy kell beindítani ezt a játékot, Hamach iszervert is indítottam régen, és akkor ilyen parasztok nem képesek még azt se megoszani hogy hogy kell szervert csinálni. Nem tom mér nem lehet elmondani... Sztem van ennek valami trükkje, mégsem akarja senki elmondani nekem, ahogy eddig mondta bárki senki nem mondott olyat ami működik, mind1 akkor én maradok ilyen szerncsétlen...
    Majd megpróbálom megkérdezni a külföldiektől, azok még talán képesek elmondani
  • Balumann
    újraindulással ebeb a játékba még nem találkoztam, nem hallotam semmi ilyenről, de több játékba is az újraindulást vagy memória okozza (2 memória esetén mondjuk különbőző az órajele mondjuk vagy ilyesmi, nem tom)
    Meg olyat ishallotamm hogy a hangkártya vagy a hang támogatás okoz ilyen problémát. Haveromnak a Battlefield 2-vel volt ilyen problémája, megoldotta a hangkártya csere.
  • Balumann
    nekem megy multiban is, csatlakoztam szerverre, 39/40 azt csak gép volt ott xD
    De nem lépett ki. meg csináltam szervert is az is jó volt.
  • bon
    Multival még nem próbáltam, de egyjátékos módban stabil a játék crackel.
  • Afe
    igen nálam pontosan ezt csinálja, ha elindítom a netes részét a dolognak kilép az asztalra. de ami még rosszabb, hogy már az első űrhajós pályán folyton lefagy az egész gép. már 3 szor probáltam, de mindig reset lett a vége. DT4-es van fent és szépen elindult a crack-kel. vki találkozott ilyen problemával, mert a F.A.Q.-ban nem láttam erre megoldást?
  • Balumann
    valaki már panaszkodott a crackel hogy kilép ha menne multizni :(
  • Balumann
    van a képfáj, azt kiírod úgy hogy a tartalma legyen a lemezen, és aztán arról feltelepíti majd akinek odaadod, és majd a cracket felrakja (ami nicns rajta a lemezen úgy, csak a RELOADED -es verzióban), netről kell leszednie vagy külön kell odaadnod. Crackeli aztán megy (mivel az NODVD crack is)
    Vagy ha magát a képfájlt írod rá a lemezre az azért jó mert azt mountolja lemezről, felrakja a játékot, és a cracket is mellétod rakni esetleg, vagy valami mást is mellétudsz rakni. sztem az jobb megoldás
  • bon
    Ln nem tapasztaltam semmi gondot a crackel.
  • Laky
    #2063-as hozzászólásodhoz csatlakozom :)
  • N3rg4l
    tudjátok mit.valaki adja meg az msn cimét és 5 perc alatt ledumáljuk
  • N3rg4l
    tudom hogy van ilyen
    *Hogyan tudom kiírni a játékot lemezre hogy utána azt betudják indítani?

Normálisan kiírjátok, feltelepíti lemezről és crack
    csdak azért mert:valaki opdaadta a eredeti verziot és arrol az adatot lemásoltam, utána kiirtam egy dvdre+ egy no dvd=ezek után eltudom inditani egy másik gépen???
  • N3rg4l
    hello

1 kérdés:
    van ugye az iso fájl. ha azt ráirom egy dvdre akkor eltudom inditani de kell hozzá daemontools. de ha én az isofájl tartalmát irom ki akkor mi kell még???crack vagy no dvd???
  • grebber
    Mé nem az igazi?
  • Balumann
    ok FAQ-t frissítettem, mostmár onnan is szedhetitek a cracket, én is teszteltem műxik, ha bármi észrevétel van ezzel kapcsolatban írjátok!
  • Balumann
    Na megnéztem, nekem is megy, úgyhogy berakom a FAQ-ba :)
  • Balumann
    Akkor ezt a cracket berakjam a FAQ-ba, műxik rendesen? (majd kipróbálom én is akkor)
  • Laky
    Star.Wars.Battlefront.II-RELOADED

de még mindig nem az igazi... :D
  • N3rg4l
    haha
  • Csuhai G
    Jaja! Egyik szemem sír, a másik nevet...
  • bazsi123
    tökmindegy :-)
  • N3rg4l
    akkor most tok mindegy milyen sw bf2 van lehert cloneos vagy sima reloded???
  • N3rg4l
    mivan???
  • grebber
    RELOADED bepöccent de látom SF3.6 még sok neki :(
  • bazsi123
    ja, és nekem a clone-os swbf2 verzió van, nem a reloaded féle
  • bazsi123
    szingli módban tökéletesen műxik a krekk!

bon: köszi!
  • N3rg4l
    lehet hogy hulyeség de ez a crack melyik star wars bf2 hoz kell???...mert a wandoon van bwc-clone-os mewg sima(ami ujjaabb)
  • bon
    Ime a kért crack: Crack
  • bazsi123
    nem feltétlenül kényelem, csak nem szeretek feleslegesen szarakodni gámákkal :-) na jó, igazad van, ez kényelem :-P

krekkkkeeett plx! :-)
  • Sarapetike
    ok
    kényelmesek a mai fiatalok :)
  • bon
    Mert kényelmesebb mint a meghajtó elrejtegetős meg egyéb módszerek.
  • Sarapetike
    de mért akarjátok crackelni????????????,
  • bazsi123
    senkinek sincs még meg? :-(

lécci, ha meglesz vkinek, legyen oly kedves, és tegye fel a krekket vmi free helyre! köszi szépen!
  • bon
    wanadoon már fent van király.
  • bon
    Na akkor kérhetném a cracket, hogy végre valahára törve játszhasak a játékkal?
  • bazsi123
    khm, a reload verzió krekkelt...