3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• reco
    hát a végén a 3 jedi mestert könnyen megöltem

hisz ott anaki-nal vagy ha meghaltál addig ankin-nal akko szar ügy
  • Cat 02 #2335
    minigunos rulez azon a páylán sztem
  • peti94
    add meg sz MSN címedet akkor beszélhetünk mentésről
  • bigapó
    visszalépni nemtom hogy kell, de az a rész tényleg nehéz. nekem úgy sikerült, hogy beálltam a legvégére és úgy helyezkedtem, hogy párhuzamosan legyek a polcokkal. így kettő polcot is tudtam fedezni egyszerre. azért lehet így, mert a jedik nem foglalkoznak veled, hanem inkább a polcokkal. persze akad kivétel, azokat és egyáltalán minden ellenséget jó minél hamarabb hidegre tenni:))

egyébként a vége még rosszabb, mert akkor 3 jedi mestert kell legyűrni, akik nem véletlenül birtokolják eme címet.
  • Kis Szabó
    hello! kérek vkit h legyen kedves vhogy elküldeni egy mentést a könyvtár után közvetlen! képtelen vok megcsinálni, eccerűen nekem ez kva nehéz :( már próbáltam cheattel nélküle minden kaszttal sehogyse megy...pls help!
    és azt nm tuggya vki h ameik küldetést megcsináltam arra nm tudok-e vhogy visszalépni??(mmint campaign módban) kösz
  • bigapó
    hú ezt jó tudni. mikortól van "legendás" kategória? egyébként nekem se nagyon töltődik a többi, mondjuk elég ritkán is használom őket:))
  • matek24
    lenne egy kérdésem,tud valaki egy olyan tört szervert,ami állandóan megy?
  • Gerbill
    Én a szívosságból vagyok legendás, meg még valamiből veterán a többi meg zöldfülű. Azthiszem.
  • sWbFII
    Szerintem minnél nagyobb a rangod annál több embert hívhatsz magaddal.Ha valamiből "legendás" vagy,akkor azt bármikor használhatod.
  • sWbFII
    Nem hiszem,hogy lennének.
  • Gerbill
    Ja pályákat szerintem nem ad bónuszként
  • reco
    igen azokra gondolok
    me nem tudom hogy van e benne

de egy angol honlapon találtam leirást a játékrol és ott le volt irva hogy milyen pályán melyik hös van és ott voltak olyan pálya nevek amelyek a játékba nincsenek benne

és akko kérdezem vannak benne pályák??
  • sWbFII
    A gép tud jedivel lenni?És pl:az Endoron hódítás módban lehet-e ewok-al lenni?
    Már kicsit megúntam az egyjátékos módot,ezért vki tud kódot.(ha jól emlékszem gs-be azt írták nincs kód. ...előre is kössz...
  • sWbFII
    Valaki tudja hogy,hogyan lehet mérnök(vagy valami ilyesmi a neve)bónuszt szerezni?
  • sWbFII
    Pályákra gondolsz?
  • Gerbill
    Vannak bónuszok. Akarrierben le vannak írva hogy milyen bónuszhoz mit kell tenned.
  • reco
    semmi bonusz pálya nincs a játéba vagy valami ilyesmi??

azokat a bunoszokat ismerem amikor erösebb fegyvert kapsz
  • Cat 02 #2319
    azért van a FAQ ban kb 2 link honann lehet leszedni és elidnítani :D:D:D
  • Gerbill
    Amikor megkérdezi valaki hogy "honnan szedjem le" akkor azt kell mondani hogy a bolt polcáról
  • Istencsászár
    töröltem már őket, egyik ordibált meg hőbölgött valamiér ( majd normálisan leirja ha valami bánata van ) másik meg warezolt ( honnan tőccsem le... )
  • Balumann
    ?
  • Istencsászár
    caps off

no warez..
  • Gerbill
    A magyarosításnak semmi köze a célkereszthez, legalábbis ha jól tudom. Nekem nem történt semmi vele
  • Balumann
    majd hétvégén kipróbálom a magyarítást ha lesz időm :)
  • MrChef
    Nekem is az a kedvencem, ha elpusztíthatatlan batárról van szó. Bár a szárazföldön jobban szeretek a háttérben tevékenykedni, mint mesterlővész vagy mérnök - a batár mögött vagy mellett, fedezékben:-)
  • Gerbill
    A droidok kerekes kocsiját két jólirányzott rakétalövéssel meglehet semmisíteni. Apókot meg kb.néggyel. De nekem a kedvencem akkor is a nagy klasszikus lépegető. Azt szinte soha nem tudják kiszedni, hacsak nem nagyon pancser a vezérlő
  • Cat 02 #2309
    oyan mint ha valami hajós lenne :D
  • RaveAir
    Nem az. Tengerész klón, de talán jobb lenne a klóngyalogos elnevezés.
  • RaveAir
    Tervezem, hogy lesz javított fordítás. Addig is próbálom a játéktapasztalatok alapján összegyűjteni az esetleges hibákat, amiben persze a ti segítségeteket is várom.
  • MrChef
    Geonosison a klónkatonák lépegetője mindent üt. Míg leszedi az ellenfél (ha ugyan le tudja, és például nem javítom hátul:-), addig az elsöpör minimum 50 droidot.
    A droidok rakétás-kerekes izéje nem olyan gáz, de ha kicsit nekiütközöl vele egy kavicsnak, már szanaszét esik - ez nyilván valami bug.

Ja, esetleg Clone Marine = Klón Tengerészgyalogos? Vagy így van a magyarításban?
    Apropó: a magyarítás magyarra fordítást jelent (nyilván), a magyarosítás viszont nagyjából egy piros-fehér-zöld trikolórt jelentene a lépegetők oldalán és véres hurkát erőspaprikával a klónkatonák övcsatján, akik csikósok vezetésével indulnak a szabadságharcba:-)
  • Gerbill
    A légiosztagos nem is rossz ötlet. Lesz javított fordítás?
  • Gerbill
    A Geonosis-i pályán a póklábú járgánynak a gyengepontja:
    A gömbalakú test és a láb csatlakozásánál eltalálva elég sokat vesz le.
    Nekem nem mindig működött de egy próbát megér.
  • MrChef
    RaveAir, szívesen máskor is!:-)
    Szerintem is az a jó, ha magyar szavakat és kifejezéseket használunk an angol helyett, ott, ahol szükségtelen az idegen szó. A Star Wars...hááát, talán kivételt képez sokmindenben, annak "az angol a nyelve". De például a Gyűrűk Ura nyelvét gyönyörűen lefordították magyarra. Ízlések és pofonok, de lényeg, hogy jól bírjuk az anyanyelvünket, mellette meg nem rossz, ha a hobbink nyelvét is ismerjük.

többiek:
    tényleg nincsen más repülőgép a többi pályán, csak a hósikló a Hoth-on. Kispórolták a játékból a repcsiket, de nem csak azokat. Viszont elég ütősre sikerült a hósikló: van, hogy végighentelem a pályát, míg lelő valaki. A végre a hósiklók ellen is hatásos AT-AT lézerágyúira és a rakétavetősökre kell figyelni (párszor előfordult, hogy egy AI egység szedett le VALAHOGYAN, mert az én kezemben a rakéta nem követős..na mindegy)
  • bigapó
    és ha maradna a jet, mert azt magyarul is használjuk (jövevényszó ha úgy tetszik) és akkor lenne "jet osztagos". mondjuk ez is szar:) Jet Katona:DDD
  • Csirke 013
    pl:a jet troperhez lehetne légi osztagos vagy valami kreatívabb mint a hát rakétás:)
  • Csirke 013
    Csátok ! Lenne pár ötletem a magyaritáshoz
    Itt a címem:[email protected]
  • bigapó
    hiába tenném, nincs otthol netem:(
  • wedge31
    Szed le a reoladed verziot azzal lehet multizni.
  • Tom Tom
    Én azt vettem észre multiba ha lerakok aknát és úgy megy rá a tank akkor rögtön felrobban.Ha nem is rögtön de legalábbis nagyon sokat veszít.
  • bigapó
    azt tudom, hogy mit kell csinálni, de mire elérném szarrá lőnek:)) nemtom milyen fokozaton nyomom, de nem egyszerű a játék. most elkezdtem azt, amikor van egy galaxis és azon foglaljuk a bolygókat. mondjuk szívesebben lennék a Birodalommal, de ezt most hagyjuk:) na, szóval ott valami iszonyú kemény csaták vannak. pedig ez csak egy gép... persze azt hozzá kell tennem, hogy nem sokat segítenek az állítólagos társak sem, de hát ez van, ha nincs multi...