Star Wars Battlefront 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
GameCam -al elhet videót felvenni, mondjuk ezerszer jobban mint a Fraps, és tömöríti is a videót úgyhogy nem töb gigás egy pár perces felvétel 😊
Kicsit bonyolultabb is
Viszont már próbátam Battlefront 2-bõl felvenni, és szar a kép, összemosódik csomó minden, nem tudom miért.

Istencsászár
Instant Action és a Mos Easly pálya a játékmódot assult módra állítsd és akkor a jedik harcolnak a sithek ellen

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tudjuk 😊

vlaki kipörgette már singleplayer-ben?(mert én igen)
és tudjátok hogyan kell olyan szervert csinálni ahol jedi-k és sith-ek harcolnak egymás ellen?

ui:szívesen segítek

A Fraps-ot újrainstalláltam egy korábbi, de krekkelt verzióval, és már nem indul! Van valamilyen más kép/videófelvevõ program?
reklám rulz...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nemtom sajnos, még a magyar serverekre sem tudok csatlakozni, és nem értem, miért. Minden külföldi server bejön, de a magyarok nem. A windows-os gamespy-ban látom õket, a játékban lévõ gamespy-ban viszont nem - egyre megy, nem tudok csatlakozni.
Kösz Tomi.És ide hawerokat lehet berakni vagy hogy és mit kell csinálni?

buddy = haver, buddies= haverok
avagy mate, mates -> jelentése ugyanaz, haverok
Mit jelent az hogy Buddies Multiplayerbe?

csirke 013 felveszlek msn be
az én címem [email protected]

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

akinek nincs meg battlefront 2 de szeretne egyet az itt leszedheti www.gameland.89.hu

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

buék
Boldog Új Évet Mindenkinek<#pias>

felvettelek titeket szal majd megdumáljuk

Csirke 013
Csá all!!!!!!
Itt az msn címem:[email protected]
Nem mindig vagyok fent mert Battlefront-ozok
😊

In Flames and Star Wars forever!

Balumann
ja az nekem is fura volt, ot a hajó, megy az élet és nem is lövi senki 😄 Én is nehezen jöttem rá hogy azt kell kilõni

ott nem az embereket kell ölni hanem a hajót kell szét löni ajánlott ember a rakétás

Balumann
én csak azt a parancsot használom hogy kövess meg maradj itt, mást nem is próbáltam, nem is kell sztem

Tom Tom: [email protected] az enyém!
Ha valaki csinálna nem hamachis hanem normális internetes szervert az szóljon, adja meg az msnét privibe megdumáljuk és JÁCCUNK!!!

Sarapetike
nincs valami játékleirás??? mit hogyan kell csinálni és mikor mit.?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Risu Führer
hogyan kell megcsinálni a halálcsillagon azt a részt amin a lázadók körülnyömják a hajót ami leszállt a pálya elején és a cél a hajóra mutat.megölök minden lázadót de semmi.lécii

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Sp módba csak a kövess parancsot tudom adni. De interneten bármit! Miért???

Nekem vagy a GameSpy lát gameket itt a windowsban, vagy a játékon belül látok futó gameket. Illetve van még ez az XFire nevezetû izé, amit adtak a játékhoz, ez is vmi játékkeresõ, csetelõ cucc. De mondom, magyar serverhez asszem még egyszer sem sikerült csatlakoznom, nem tudom, miért.
Risu Führer
hogyan kell megcsinálni a halálcsillagon azt a részt amin a lázadók körülnyömják a hajót ami leszállt a pálya elején és a cél a hajóra mutat.megölök minden lázadót de semmi.lécii <#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Sp módba csak a kövess parancsot tudom adni. De interneten bármit! Miért???
ako jo meert én is.nemtudtam hogy hol nézitek ha találto magyar servert
miért ase látja már?
én csak az elsõ részt látom bent

Balumann
én játékon belül néztem

Amugy ti a magyar servereket a ASE nézitek meg???
Balumann
ittvan a Hamachiba a leírása, meg a FAq-ba is bennevan a Hamachi leírás linkje 😊
Egy program amivel LAN-on lehet tolni a játékokat (privi-be, meg aki tudja a szobáját a másiknak 😊 )

Tört serverrel is lehet jáccani csak ne hsználják kododat<#ejnye1>

Szerintem lehet: a tört szerver nem ellenõrzi a CD key-t, azért tudnak belépni az ombrék. Így nyilván az eredeti game is befut, csak fordítva nem mûködik: normál szerverre nem lehet bemenni tört játékkal.
Na most egy érdekes kérdés lessz...

Sajna kb tavasz-nyár fele tudom majd élvezni a gamet (teljesben).

A teljessel lehet tört szervwere kapcsolódni? Reméllem igen...
Mi az a Hamachi? Ezt a parancsolást még nem is próbáltam, mondjuk pár órája nyomom csak a játékot...:-) Ja, nem tudok magyar serverre konnektálni, azt írja ki a gamespy, hogy nincs kapcsolat a host-tal.
Balumann
közel mész hozzájuk, ránézel és megnyomod azt az F_-es parancsot amit akarsz velük csináltatni...
Nekem 6-nál több katonánál nem sikerült parancsot adni :/

Balumann
nekem full elment a kedvem a játéktól, a legtöbb aki játszik így (sg-re fel se néznek) egy bunkó paraszt, és nem szivesen játszok velük. Marad az hogy Hamachi-van nyomom max 8-9-en azokkal akiket ismerek (+ még esetleg gép)

Szívesebben játszok magyarokkal, mivel például itt tudunk beszélgetni. Nekem mindegy, milyen server, csak mondjuk legyünk elegen:-) Elõbb gyakorolgattam a single playert - ezért nem láttam, hogy van server-, ugyanolyan az irányítása, mint az elsõ résznek.
vége a servernek mennem kell

nem tudok paracsolni sp módban a katonáknak!!!
MrChef gyere jáccani

na kész van a sever

mind1 csinálok servert aki akar jöhet az lesz a neve hogy: server_hun 2 (interneten lesz)

de van olyan server a bf2ben hogy tortverzioval is mennek a serverek???
itt szinte mindenkinek tört verzioja van ugy hogy elég kevés ember tud jáccani interneten én mondjuk tudok kivételesen

Nem tudok parancsokat adni.
Sziasztok!

Megvettem a BF2-t eredetiben; ki melyik szerveren játszik?
Parancsokat adni.
Laky
parancsokat adni, vagy rendesen kommunikálni?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M