3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• Chester1
    tölts le trainert v mentést a www.gamecopyworld.com-ról.vagy: próbáld sima clonetrooperrel szarrálőni, vagy a rakétással ne állj egyhelybe, mozogj (a, d) és közbe lőjj.többet nem tok segíteni.
  • dark prince 14
    HELP!!

A könyvtáras részt nem tudom megcsinálni!!

Aknás módszerrel sem!
  • Istencsászár
    Rajtad csak egy normális videókártya segít eztmeg add be egy múzeumba:))))
  • peti94
    honann tudod hogy nekem megy mert nem beindul start gamr tölt kiírja the begining aztán kilép nem tom mért csinálja ezt

HELP

SEGÍTSÉG
  • peti94
    nekem GeForce 4 mx 440 nél pixel shader 1.1 et kér
  • dani92
    sziasztok! Mi lehet a probléma mikór elindítom a jatekot és indítok egy új játékot. A videókat le is játsza de mikór a Attack-ra kattintok akkór teljes sötétség.Előre is kösz Kösz
  • Balumann
    komolyan mondom ez a pálya annyira kifog mindenkin, beírom a FAQ -ba a tippeket hogy hogy kell megcsinálni ezt a pályát :D
  • Balumann
    Nekem így a 10. próbára sikerült rájönnöm, hogy azokat a szarokat védeni kell :)
    Én végig a rakétás + aknás módszerrel takarítottam. Mikor rájöttem hogy azokat lehet védeni kell, az 1. próba, és utána így 3.-ra sikerült is megcsinálni, nem volt sztem olyan nehéz. Csak egyik polcot kikell nézni, aknázni, közbe nyirni a katonákat pisztojjal hogy legyen több akna. Így mindig megtudtam ölni a jediket, mire elhasználodtak az aknák amiket leraktam szereztem töltényt pisztojjal :D Közbe rakétával lehet a másik polcot is védeni
  • Afe
    na én azt az engineres csókával vittem végig:
    először megcsináltam vele a lézerágyúkat, hogy a többi onnan ossza az ellent messziröl. aztán mikor már tudtam honnan jönnek a köcsög jedik, le tettem elé aknákat oszt mikor belement buum. így 2-3-at el lehet tenni egyszerre lábalól.
    de a leghasznosabb a javitó készlet mert azzal oda álltam egy polchoz és folyamatosan javitottam, ha jött egy jedi hogy lerombolja csak nyakon lőttem a sörétes szerű puskával.
    azé így is vagy 10szer nekiszaladtam mire összejött, de +érte. kitartás.
  • Chester1
    Tölts le trainert hozzá a www.gamecopyworld.com-ról
  • Balumann
    ? :S
    Egy kis részletesebb leírást írj, vagy képet, emrt így nem tom
  • Buci
    Hi! Pls segítsetek, bármilyen kódot, ami segíthet a továbbjutásban... Már annyiszor futottam neki a Jedi temple-nek, h már feladtam...ha vhogy ki is bírom, h ne robbantsák fel az összes könyvespolcot, akkor az a jedimester a holokronnal, leszel 1ből. Megküldtem mindennel, össz gránát, aknavető, minden szar... Halhatatlan vagy mi?? Pls cheatz
  • reco
    nekem GeForce FX 5200 tökéletesen fut
  • Balumann
    Osztálytársam 700 Mhz-es gépen geforce 4-el és 256 MB-os memóriával tolja egész jó grafikán...
  • Csirke 013
    Császtok!
    NA én aszt mondom hogy fog menni nekem gforce 2 esem van és megy csodákcsodájára nagyon jól!
  • Istencsászár
    ugyfogalmaznák hogy egy normális videókártya, gef 4 mxel ne álj neki mer nemfog menni
  • peti94
    nem tudjátok milyen videókártya kell a star wars republic commandó hoz (minimális) nekem GeForce 4 Mx440 van =tudom hogy ez nem a battlefront 2 höz tatrozik
  • Istencsászár
    normálisan fórumozz...

modok ( kereső használatával teis megtalálhattad volna.. )
  • c115
    van valkinek valami jo kis modja hozzá?
  • MrChef
    Megvan ez a GameCam, de akárhogy állítgatom a hotkeys-eket, csak nem vesz fel semmit! Pedig úgy "húztam" be a játékot, mint ahogy az online help-ben írják, de semmi.
    (azért jónak tűnik, sok állítási lehetőséggel)
  • Balumann
    GameCam -al elhet videót felvenni, mondjuk ezerszer jobban mint a Fraps, és tömöríti is a videót úgyhogy nem töb gigás egy pár perces felvétel :)
    Kicsit bonyolultabb is
    Viszont már próbátam Battlefront 2-ből felvenni, és szar a kép, összemosódik csomó minden, nem tudom miért.
  • Istencsászár
    Instant Action és a Mos Easly pálya a játékmódot assult módra állítsd és akkor a jedik harcolnak a sithek ellen
  • CéZé
    tudjuk :)
  • martin01
    vlaki kipörgette már singleplayer-ben?(mert én igen)
    és tudjátok hogyan kell olyan szervert csinálni ahol jedi-k és sith-ek harcolnak egymás ellen?

ui:szívesen segítek
  • MrChef
    A Fraps-ot újrainstalláltam egy korábbi, de krekkelt verzióval, és már nem indul! Van valamilyen más kép/videófelvevő program?
  • Thanatos
    reklám rulz...
  • MrChef
    Nemtom sajnos, még a magyar serverekre sem tudok csatlakozni, és nem értem, miért. Minden külföldi server bejön, de a magyarok nem. A windows-os gamespy-ban látom őket, a játékban lévő gamespy-ban viszont nem - egyre megy, nem tudok csatlakozni.
  • Tom Tom
    Kösz Tomi.És ide hawerokat lehet berakni vagy hogy és mit kell csinálni?
  • MrChef
    buddy = haver, buddies= haverok
    avagy mate, mates -> jelentése ugyanaz, haverok
  • Tom Tom
    Mit jelent az hogy Buddies Multiplayerbe?
  • peti94
    csirke 013 felveszlek msn be
    az én címem [email protected]
  • peti94
    akinek nincs meg battlefront 2 de szeretne egyet az itt leszedheti www.gameland.89.hu
  • N3rg4l
    buék
  • reco
    Boldog Új Évet Mindenkinek
  • Tom Tom
    felvettelek titeket szal majd megdumáljuk
  • Csirke 013
    Csá all!!!!!!
    Itt az msn címem:[email protected]
    Nem mindig vagyok fent mert Battlefront-ozok
    :)
  • Balumann
    ja az nekem is fura volt, ot a hajó, megy az élet és nem is lövi senki :D Én is nehezen jöttem rá hogy azt kell kilőni
  • reco
    ott nem az embereket kell ölni hanem a hajót kell szét löni ajánlott ember a rakétás
  • Balumann
    én csak azt a parancsot használom hogy kövess meg maradj itt, mást nem is próbáltam, nem is kell sztem
  • MrChef
    Tom Tom: [email protected] az enyém!