3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
#2172 tölts le trainert v mentést a www.gamecopyworld.com-ról.vagy: próbáld sima clonetrooperrel szarrálőni, vagy a rakétással ne állj egyhelybe, mozogj (a, d) és közbe lőjj.többet nem tok segíteni. -
#2171 HELP!!
A könyvtáras részt nem tudom megcsinálni!!
Aknás módszerrel sem!
-
#2170 Rajtad csak egy normális videókártya segít eztmeg add be egy múzeumba:)))) -
peti94 #2169 honann tudod hogy nekem megy mert nem beindul start gamr tölt kiírja the begining aztán kilép nem tom mért csinálja ezt
HELP
SEGÍTSÉG -
peti94 #2166 nekem GeForce 4 mx 440 nél pixel shader 1.1 et kér
-
dani92 #2165 sziasztok! Mi lehet a probléma mikór elindítom a jatekot és indítok egy új játékot. A videókat le is játsza de mikór a Attack-ra kattintok akkór teljes sötétség.Előre is kösz Kösz -
#2164 komolyan mondom ez a pálya annyira kifog mindenkin, beírom a FAQ -ba a tippeket hogy hogy kell megcsinálni ezt a pályát :D -
#2163 Nekem így a 10. próbára sikerült rájönnöm, hogy azokat a szarokat védeni kell :)
Én végig a rakétás + aknás módszerrel takarítottam. Mikor rájöttem hogy azokat lehet védeni kell, az 1. próba, és utána így 3.-ra sikerült is megcsinálni, nem volt sztem olyan nehéz. Csak egyik polcot kikell nézni, aknázni, közbe nyirni a katonákat pisztojjal hogy legyen több akna. Így mindig megtudtam ölni a jediket, mire elhasználodtak az aknák amiket leraktam szereztem töltényt pisztojjal :D Közbe rakétával lehet a másik polcot is védeni -
#2162 na én azt az engineres csókával vittem végig:
először megcsináltam vele a lézerágyúkat, hogy a többi onnan ossza az ellent messziröl. aztán mikor már tudtam honnan jönnek a köcsög jedik, le tettem elé aknákat oszt mikor belement buum. így 2-3-at el lehet tenni egyszerre lábalól.
de a leghasznosabb a javitó készlet mert azzal oda álltam egy polchoz és folyamatosan javitottam, ha jött egy jedi hogy lerombolja csak nyakon lőttem a sörétes szerű puskával.
azé így is vagy 10szer nekiszaladtam mire összejött, de +érte. kitartás. -
#2161 Tölts le trainert hozzá a www.gamecopyworld.com-ról -
#2160 ? :S
Egy kis részletesebb leírást írj, vagy képet, emrt így nem tom -
#2159 Hi! Pls segítsetek, bármilyen kódot, ami segíthet a továbbjutásban... Már annyiszor futottam neki a Jedi temple-nek, h már feladtam...ha vhogy ki is bírom, h ne robbantsák fel az összes könyvespolcot, akkor az a jedimester a holokronnal, leszel 1ből. Megküldtem mindennel, össz gránát, aknavető, minden szar... Halhatatlan vagy mi?? Pls cheatz -
reco #2158 nekem GeForce FX 5200 tökéletesen fut -
#2157 Osztálytársam 700 Mhz-es gépen geforce 4-el és 256 MB-os memóriával tolja egész jó grafikán... -
#2156 Császtok!
NA én aszt mondom hogy fog menni nekem gforce 2 esem van és megy csodákcsodájára nagyon jól!
-
#2155 ugyfogalmaznák hogy egy normális videókártya, gef 4 mxel ne álj neki mer nemfog menni -
peti94 #2154 nem tudjátok milyen videókártya kell a star wars republic commandó hoz (minimális) nekem GeForce 4 Mx440 van =tudom hogy ez nem a battlefront 2 höz tatrozik -
#2153 normálisan fórumozz...
modok ( kereső használatával teis megtalálhattad volna.. ) -
c115 #2152 van valkinek valami jo kis modja hozzá? -
MrChef #2151 Megvan ez a GameCam, de akárhogy állítgatom a hotkeys-eket, csak nem vesz fel semmit! Pedig úgy "húztam" be a játékot, mint ahogy az online help-ben írják, de semmi.
(azért jónak tűnik, sok állítási lehetőséggel) -
#2150 GameCam -al elhet videót felvenni, mondjuk ezerszer jobban mint a Fraps, és tömöríti is a videót úgyhogy nem töb gigás egy pár perces felvétel :)
Kicsit bonyolultabb is
Viszont már próbátam Battlefront 2-ből felvenni, és szar a kép, összemosódik csomó minden, nem tudom miért. -
#2149 Instant Action és a Mos Easly pálya a játékmódot assult módra állítsd és akkor a jedik harcolnak a sithek ellen -
CéZé #2148 tudjuk :) -
martin01 #2147 vlaki kipörgette már singleplayer-ben?(mert én igen)
és tudjátok hogyan kell olyan szervert csinálni ahol jedi-k és sith-ek harcolnak egymás ellen?
ui:szívesen segítek -
MrChef #2146 A Fraps-ot újrainstalláltam egy korábbi, de krekkelt verzióval, és már nem indul! Van valamilyen más kép/videófelvevő program? -
Thanatos #2145 reklám rulz... -
MrChef #2144 Nemtom sajnos, még a magyar serverekre sem tudok csatlakozni, és nem értem, miért. Minden külföldi server bejön, de a magyarok nem. A windows-os gamespy-ban látom őket, a játékban lévő gamespy-ban viszont nem - egyre megy, nem tudok csatlakozni. -
Tom Tom #2143 Kösz Tomi.És ide hawerokat lehet berakni vagy hogy és mit kell csinálni? -
MrChef #2142 buddy = haver, buddies= haverok
avagy mate, mates -> jelentése ugyanaz, haverok -
Tom Tom #2141 Mit jelent az hogy Buddies Multiplayerbe? -
peti94 #2140 csirke 013 felveszlek msn be
az én címem [email protected] -
peti94 #2139 akinek nincs meg battlefront 2 de szeretne egyet az itt leszedheti www.gameland.89.hu -
N3rg4l #2138 buék -
reco #2137 Boldog Új Évet Mindenkinek -
Tom Tom #2136 felvettelek titeket szal majd megdumáljuk
-
#2135 Csá all!!!!!!
Itt az msn címem:[email protected]
Nem mindig vagyok fent mert Battlefront-ozok
:)
-
#2134 ja az nekem is fura volt, ot a hajó, megy az élet és nem is lövi senki :D Én is nehezen jöttem rá hogy azt kell kilőni -
reco #2133 ott nem az embereket kell ölni hanem a hajót kell szét löni ajánlott ember a rakétás -
#2132 én csak azt a parancsot használom hogy kövess meg maradj itt, mást nem is próbáltam, nem is kell sztem -
MrChef #2131 Tom Tom: [email protected] az enyém!