3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• peti94
    de tényleg nem megy
  • Tom Tom
    ezt én is láttam pont tegnap a vicclapon szal...
  • peti94
    megy (stronghold crusader ... )
  • Balumann
    ha ki van kapcsolva a tűzfal és router sincs, akkor nem tudom, akkor ott valami más probléma lehet :/ netkapcsolattal vagy a játékal van valami. Más játék megy neten?
  • Balumann
    Ha ilyen van próbáld újra. Ha nem jó, akkor vagy router, vagy tűzfal blokkolja valamelyik átjárot amivel a net működik. A Battlefront 2 valameliyk mappájában, van egy readme fájl, abba bennevna hog melyik portokat hasnzálja a netes játékhoz. Ha routered van, tudakold meg hogy kell portokat engedélyezni rajta valahogy, vagy tűzfalba állítsd be. (nem értek a tűzfalhoz).
    Akinek meg nem eredeti a játék, az vagy próbál 2-3 napig Cd kulcsokat, amíg nem talál olyat amit még nem használnak (ha sok van a keygnebe), vagy vesz eredetibe egy CD kulcsos játékot, vagy pedig tört szerveren játszik ahol nincs eredeti Cd kulcs ellenőrzés. Újratelepítgetés fölösleges ha ilyen probléma van, "telepített hely\Battlefront 2\install -be van egy fájl ahol belehet írni a Cd kulcsot.
    Crack meg van FAQ-ba, de csak akor használjátok ha nem indul ezekkel a kijátszásos módszerekkel, mert nagyon sokan, túl sokan jeleztek problémát vele hogy kilép a játékból meg ilyen hibák (jobb amíg olyan mint az eredeti játék...)
  • lac coo
    Ha ilyent láttok , ne lőjetek !!!!

• peti94
    az ki van kapcsolva (tűzfal)
  • Guer
    tűzfal?
  • peti94
    neten játszani

• peti94
    szasztok nem tudjátok mért nem tok netezni ?
    hálózatosmód;join;kiírja hogy foglalt 0% aztánn várat és kiadja azt ahol a servereknek kellene lenni (nem reloades)
  • kisspe2
    mi a baj? Mért nem tudod elindítani?
  • Tom Tom
    :D
  • Bagoly81
    én irogatnék szivesen, csak nemvagyok képes elinditani a gamét :(
  • Csirke 013
    Basszátok meg ez a fórum kihaltabb mint a tatooine
  • Tom Tom
    ezért jó az eredeti játék...Olyat jáccottam most mustafaron...
  • kisspe2
    Ez azért lehet, mert egy cd-key-el csak egy ember tud játcani multiban!
    Szóval lehet, hogy eddig volt olyan szerencséd, hogy csak te használtad ezt a kódot, de időközben más is ezt használja. És mivel egy kóddal csak egy ember tud játcani ezért nem működhet.
  • ptamas88
    lehet hogy ilyet itt nem kene de nekem a masolt jateknal eddig minden frankon ment a multiban es kb 3-4 napja(elotte nem jatszottam kb. masfel hetig) nem tudok csatlakozni semelyik szerverhez sem akkor se ha uj cd keyt generalok
  • bigapó
    ja, van egy technikusi pontom, de nemtom hogy szereztem
  • bigapó
    szerintem meg menj fel olyan oldalra, ahol töréseket tárolnak. gamecopyworld vagy gameburnworld.com-ot tudom ajánlani. csak legyen bekapcsolva a tűzfal meg vírusvédelem, meg minden kütyü, mert eléggé fertőzött helyek vannak arra:(( viszont legalább nem kell hide-olni. nemrég szedtem le én is a játékot, nekem eleve crack-elt volt:) ha nem találsz sehol semmit (ez kétlem), akkor szólj és legközelebb behozom és elküldöm mélen vagy valahogy. de előbb látogass el az említett oldalakra!
  • reco
    egyszer régebbi deamon kell 347.0-ás kell SR7.Stop hide-olás és kész indul a játék de le van irva a F.A.Q.-ban
  • martin01
    na figy!!!
    eredeti a játék?
    ha igen akkor telepítsd ujra és probáld másik cd kulcsal indítani az instalációt.
    ha nem eredeti akkor természetes hogy kiírja mert nekem se eredeti és szembe sülök vele néha.amugy ajánlom a F.A.Q.-t mert le van írva ott is.
  • matek24
    Srácok,van 1 phroblemom,cirka 1 hónapja fennt van a játék.eddig rendesen ment a multi,ám néhány napja a következő problémám van:,ha megpróbálok felmenni vmelyik szerverre,mindig kiírja hogy "cd kulcs nem megfelelő"(a belépésnél)
  • angelus
    Üdv mindenkinek.Szeretném megkérdezni,hogy lehet a BFII-ben hereo free for all-t
    csinálni vagy hogy egyátaltalán legyenek ellenséges hősök.

Kösz!
    szabi
  • Tom Tom
    Ha nem megy a hide ahogy nekem se ment akkor tiltsd le a sajátgépbe a dvdt és úgy menni fog.Hawernak úgy ment
  • Jhonny
    Hiho all

nos nekem az lenne a gondom hogy hidelni kell ha valaki ismeri a hidelest akor plz irjon már nekem:)
    na mindegy az a lenyeg hogy nem hideli de meg nem is restoralja vagy mit nem csinal az a lenyeg hogy daemon toolsosan kene elinditanom de nemmegy a hideles miatt szal szerintetek(aki ismeri ezt a fajta elinditast vagy a hidelest)le tudnám tolteni azt a filet amejikkel hidelni kell es ha igen akor mukodne???
  • reco
    gyerekek,gyerekek eléggé kihalt ez a forum
  • Balumann
    fraps-al semmi képp ne :D
  • Balumann
    fényképezésre meg ajánlom a HyperSnap -ot, az jobb képeket csinál :P
  • Balumann
    na meg hát MSN
  • Balumann
    azé jóval több levelet kaptam mint 20 :P
  • Balumann
    Nem lehet, biztos.
    A crack miatt dob ki a menübe, ugyan is már vagy 20 levelet kaptam hogy miért lép ki, és megcsinálták és jó lett.
    FAQ-ba sem véletlen hagytam benne a többi leírást. A crack nem mindenkinél működik, azt hogy kinél működik, kinél nem azt se értem. A lényeg hogy visszakell rakni az eredeti - lemezen megtalálható - indítófájlt, és a FAQ alapján csnálni a régi, hagyományos SD4hide -os módszert. a FAQ-ban majdnem csak a legfontosabb részletek vannak, úgyhogy midnent ellenőrizettek le még mindig a beindítással kapcsolatban... Már kb. 10 -nél volt ahiba hogy csak azt hagyták ki hogy daemon tools 4 vagy melyik verzió... xD
    Egyébként minden játékra igaz, amíg nem kel crackelni sztem ne krekkeljétek, mert úgysem lesz olya mint a kijátszásos módszer, mert az olyan mitnha eredeti lenne a gém... Én sem krekkeltem a NfS MW-et se!
  • MrChef
    Bagoly, lehet, hogy azért, mert krekkelt a game-d. Olyankor bármi előfordulhat...
  • Bagoly81
    ha vaaki tudja miért dobál vissza a game menübö a winbe szolojon... xp,64bit 2800+ 9700pro
  • MrChef
    Szerintem nem lehet Csillagrombolót felrobbantani, már csak azért sem, mert az a bázis, a spawning point.
    Fregattoknak csak a lézerágyúit lehet használni, nem?
    Kitüntetéseket multiplayer-ben is lehet szerezni? (Gondolom nem, ez csak a single player biznisze)

Ez a regenerációs bónusz szerintem azt jelenti, hogy ha technikussal vagy, akkor a járműben gyógyulsz. Pilótával vezetve a sérült űrhajók javítódnak, ez biztos.
  • Bagoly81
    hy help! carck eltem a gamát elindul a menüje de ha inditanám akkor wisszadob a winbe és kész. mi lehet a problémA???
  • reco
    nekem még nem sikerült
  • sWbFII
    Sikerült már valakinek felrobbantania egy csillagrombolót?
  • sWbFII
    Köszyke! Azt tudod,hogy az űrben hogyan lehet a fregattokat hesználni? ....mert én nem........és hogyan lehet technikus kitüntetést szerni??? ("Pattanj be egy járműbe,amely jármű regeneráciost bónuszt biztosít számodra.")???
  • Cat 02 #2418
    print screen
    utána pedig Paint és CTRL + V
  • sWbFII
    abdf