3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• Gerbill
    A tört szerverekre föl lehet menni eredeti játékkal. ELVILEG
  • sWbFII
    És hogyan lehet a menüből(karrier)képet menteni?
  • MrChef
    Nemrég írtam, hogy gondban voltam néhány játékhoz való kapcsolódással (eredetiben van meg nekem a game). Utóbbi pár napban előfordult, hogy alig 1 másodperces "busy" után tudtam csatlakozni, és a PC Dedicated szerverekhez mindig tudok csatlakozni. Nagyjából a következtetésem: eredeti game-mel indított játékhoz mindig tudok kapcsolódni, nem eredetivel indítotthoz nem mindig.
    Az előbb említett "BF Hungary" szerver tört vagy eredeti?
    Indít valaki "eredeti" vagy dedicated szervert?
  • Cat 02 #2413
    print screen-t megnyomod vmi hülye formátumban elmenti a játék mappájába
  • martin01
    kipróbáltam az Xfire-t de kiakasztotta a gépet.ugyhogy le is szedtem és maradok a hálozatos módnál.(meg aztán az xfire kicsit bonyi volt nekem)
    GYERTEK a "BF Hungary" nevű szerverbe!!!!
    ui.:szerver gazda "Martin"
  • Csirke 013
    szívesen máskor is
    De azért írhatnjátok többször is mert k¨¨ä unalmas így ez a fórum vagy topic vagy mi ez
  • sWbFII
    Tudtátok,hogy VINNDÚ mesterrel ha felugrasz és ütsz,akkorát vág a földbe,hogy senki nem éli túl.Kössz Csirke013.
  • Csirke 013
    Csátok ez nem tartózik ide de a torrent fájlokat hogy lehet megnyitni?????
  • Csirke 013
    Dzuma ti hol álltok a kerierrben hány embert öltetek?
  • Csirke 013
    Fraps vagy a régi meg oldás a print scereen
  • sWbFII
    Mondhatom profi vagy,ha még azt se tudod,hogy hogyan lehet elíndítani a játékot!!! 1ébként Képeket hogyan lehet menteni a gameből.
  • tommygiant
    Szevasztok! Xfire userek vegyetek fel friendnek! Username: tommygiant

Aki nem ismerné az Xfire programot, annak ajánlom, hogy ismerje meg:
    www.xfire.com
  • martin01
    sztok!
    én már végig vittem Hadjárat módban(annyira nem nehéz, de volt amikor töbször is elakadtam) aztán megpróbáltam az egyik Galactic Conquest-t az is sikerült(ez viszont jóval nehezebb).most szervert csinálok BF Hungary ha akartok jertek!
  • sWbFII
    Bocsi a regényért!(már rengeteg kitüntetésem van((ezekre hajtok)))
  • sWbFII
    Távirányítós rakétával(AT-ST,jutalom,transzport...) gyorsíts és akkor sokkkkkal nagyobbat robban.(HOTH XL óriási csata:((jutalom táv.rakéta)) beállsz egy lőszeres droid mellé és tüzelsz((shiftel gyorsítasz).Készülj fel a TÖMEGPUSZTÍTÁSRA)
  • sWbFII
    Tipp:Űrben az elején üljetek be egy transzpotba,majd nyomás sz ellenség gépe.Itt robbantsd fel a középen a védelmi rendszert és a pajzsot.Ezek után az autómata védelmi gépek többet nem működnek(csak 1-2).Ezek után csak a vadászoktól félj.(Mielőtt elkezded a CAMPAING módot érdemes sok kitüntetést szerezni:legyél mérnökkel és szerezd meg legendásan a jutalom sörétest,a sebzéscsökkentőt/seb.növelőt,erőnövelőt és akkor hasítasz)Érdeme mérnökkel lenni,mert könnyen meggyógyítja magát és nagyon erős tud lenni.Ha jedi jön veled szembe dobj le egy távi.bombát és ha rajta áll akkor...
  • Chester1
    Mos Eisley nál assault , klón háborők + galaktikus be legye pipálva
  • Gerbill
    Nemtudom én sem találtam de az interneten vannak olyan szerverek
  • Cat 02 #2398
    az meik a hero mód ?
  • Gerbill
    Az összes hőssel lehet játszani a mos eisley pályán a hero módban
  • Csirke 013
    Skineket hogy lehet be rakni mert csak jpg fájlban vannak és az meg nem tom
  • Csirke 013
    ha jól emlékszem
  • Csirke 013
    anakinnal lehet a corusant
    a mustafaron is lehet az empirénél van
  • Cat 02 #2393
    5+5=

1ébként Anakinnal meik páylán lehet menni meg Doku -val ???
    (doku asszem Geonózis) anakin meg nincs mustafaron
  • Istencsászár
    rakj fel olyan progit amivel tudod állítani a monitor ferakvanicát a felbontásokhoz hogy ne váltson át önkényesen nagyobbra avagy kisebre egy játék elinditásánál, ilyen pl a powerstrip
  • Tom Tom
    Jó van Dávid majd kérdezek.Na szal mikor jelennek meg kieg. pályák a játékhoz mint az I nél?Amúgy ki a magyar kommandó?Játszottam már vele egy csomót de valahogy nemtom ki az.
  • Csirke 013
    Csátok!
    Dobjuk má fel valahogy ezt a fórumot alig írtok!
    Mindenki mondjon valami kérdést a játékkal kapcsolatban oszt válaszolunk rá és akkor is többet fogtok írni
  • reco
    zuzu menj fel a netes játékra és keress egy olyan severt hogy: magyar kommando
    oda csatlakoz és kérdezd meg a vezetöt hogy be álhatsz e a klánba ha éppen nincs ilyen sever probálkozz máskor

(én benne vaok ebbe a klánba)
  • ZuZu4444
    csapatot keresek a neten jól játszok
  • reco
    jaja ott magával a játékkal van gond
    nekem is meg van csak éppen egy-két pályán nem látom az ügynököket meg van olyan is hogy egyszerüen játék közbe kidob a windosba
  • crusaderzoli
    Nekem 9800 Ati Radeon Pro van a legujabb driver-rel és néhány perc után kivág úgy a játékból, hogy csak a reset gombbal tudom helyreállítani a rendet. Ez mitől lehet? Ja, 3 Ghz-es P4-es procim van és 1 G ramom.
  • ewuk
    nana és a republic commando? :)
  • bigapó
    milyen kártyád van? a legújabb driver-rel próbáltad?

nekem 6600-os van és a legújabb Nvidia driver, nincs gond vele. a Neo-nál van olyan, hogy el-eltűnnek egyes karakterek (teljesen fekete lesz), aztán visszaáll, de szerintem itt maga a program szarakszik.
  • tcsabi
    Sziasztok!Elindítom a gamet amikor jönnének a feliratok pl Lucasarts... akkor nagy sötétség és a monitorom kiírja,hogy"SZINKRON HELYTELEN".(de a pathofneo-ál is az van meg ha átállítom 1024x768-ról 800x600-ra akkor is)
    Kérdés:
    1:A felbontást nem bírja a monitorom,vagy a frekvenciát?
    2:Hogy tudnám beállítani,hogy úgy induljon,hogy jó is legyen?
    Előre is köszi mindenkinek!
  • David1992sg
    valaki el tudná küldeni a crack filet? :-(

e-mail:[email protected]
    kössz
  • bigapó
    jól csinálod:) egyébként mindegy, hogy mit csinálsz, mert ha elég gyors és ügyes vagy, és csak "vadászgépben" nyomulsz (tehát ami nem kifejezetten bombázásra van), akkor úgyis el tudod érni a 180 pontot. nálam legalábbis ennyit kell csinálni.
    én is bombázással szoktam kezdeni, egyrészt azért, mert a támogató fregatt-védelem nem véletlenül van ott. nagyon hamar le tudnak szedni az automata lövegek, ha bemész a sűrűbe. ja, ezeket egyébként le lehet bombázni, akkor is, ha van pajzs. de vissza építik őket egy idő után, úgyhogy vigyázni kell.
  • Csirke 013
    Azt egyébként tudtatok hogy az a Árnykatona az droid?
    a starwars.comon elég sok érdekesség van
    Van egy olyan rész a oldalon hogy databank itt minden benne van amit látsz a star warsban fegyverek,droidok,sithek,fejvadászok,járművek

Ui.:A droidok közt van a dark trooper vagyis árnykatona
  • Csirke 013
    Csátok!
    Lenne Pár Ötletem a magyarításhoz
    Ezt má mondtam hogy a hátrakétáshozjobb lenne a légi osztagos
    Az Árnykatonának a fegyverének a neve most az hogy csillagszóró(már rég elmúlt karácsony)lehetne azt a nevet adn neki hogy Elektronvető vagy valami ilyesmi
    Meg azért az elég durva hogy Vuki kis v-vel
    lehet hogy ez magyarítás de akkor is az ilyen szavak maradhatnának Wookie
  • haxoror
    Most toltam végig a CIS-el, ritkaság volt hogy a pajzsunkat leszedték mert addigra már simán nyertük a kört a CIS bombázó helyből úgy manőverez mint a Tie-Fighter az interceptorukban meg elszédültem olyan gyors!
  • haxoror
    Ez gondolom csak single player és multiba nem lehet vinni