Star Wars Battlefront 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minic cloen dvd ho lvan ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Szép munka lett a BFII magyarítása, és biztos sok idõbe is tellett. De maradt még 1-2 pontatlan szó/kifejezés, ami csúnyán hangzik. De minden elismerésem!
Szivesen

Kösz reco!!!Ápp az kell nekem.Ajánlom mindenkinek a magyarosítást mivel olyan dolgokat tudtam meg ezáltal amire közel 4 hónap alatt nem sikerült.Mégegyster kösz Reco

ugy kell cstlakozol egy játékhoz ott nyomsz egy tab-ot akkor ki ir neveket akik fönt vannak ezen a severen azoknak a nevét amelyiket be akarod rakni a haver listába arra rákattintasz kétszer és ott feljön egy kis ikon és ott lesz olyan hogy add the buddies list arra kattintasz és akkor az az ember benne lesz a listába

ezzel annyit érsz hogy majd megtudod nézni hogy az a személy fönt van e az internetes játékon

Szevasztok!! Lenne egy proplémám a játék egyszerre csak felgyorsult ujra telepitetem de ugyanugy gyors maradt valamit elalitotam szerintem!! Ja és valahonnan kellene a magyija köszi !
csá skacok!Hogy kell hawerokat hozzáadni a listához?megvan a magyarosítás de nem tom.Azt írja hogy csatlakozzak egy játékhoz és nyújtsak be igényt hogy felvehessem hawernak.De azt hogy kell?

Gerbill
Én még nagyon az elején vagyok. Csak 1000 embert öltem

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

nekm a rangom:TÁBORNOK 32000 ponom van és 13000 embert öltem és meghaltam 1200-szor

Balumann
erre csak azt tom mondani hogy szerencséd van 😄

Gerbill
Nekem reloaded-es verzióm van és nincs vele semmi gond

Balumann
már páran ráfáztak ezzel

Balumann
nemtom hogy mik a tapasztalataitok ezzel a reloadedes verzióval, de azt ajánlom hogy semmiképp ne a reloaded verziót szedje le senki, hisz ha nem jó a crack valamiért (pl. kilép az ürcsatáknál,vagy ha rámegy a netre), akkor nem tudja a leírtak alapján elindítani mert nem mdf + mds fájlba van hanem iso-ba. Inkább töltsétek le a sima másik verziót, és jülön szedjétek le hozzá a cracket, mert ha jó akkor jó úgy is, ha nem akkor még lehet a leírás alapján elindítani a játékot.

Gerbill
A karrier menüpont alatt a rangom lehet magasabb is mint õrmester? És ha igen hány ponttól jár

Gerbill
Én most vettem észre a Galaktikus hadjárat menüpontot. Az nagyon tetszik.

Gerbill
A Mos Eisley pályán van egy hero játékmód, ott az összes hõssel lehet menni. Megjelent a magyarosítás a játékhoz:
magyarosítás

anakinna klho llehet menni ?

és hogy leheta jedikkel menni ?
(jedis páylán)

Gerbill
A "v"-t kell megnyomni külsõnézethez. Anakinnal is lehet folytani meg kardot dobni. Obi-Wan lökni tud meg kardot dobni

Istencsászár
Értelmesen fórumozz, thx!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

1ébként az ERÕ

Darth Vader: dob kardot és folytogat
Sidius: tud rázni 😄
haverom ezta kettõt modnta
meg leeht külsõ nézetben is játsazuni nem csak jedivel bár nem to mhogy de neki sikerült 😄

ésa fûben is eltûnik 😄

Gerbill
Kösz

Csirke 013
ja bocs
rossz szöveeg

In Flames and Star Wars forever!

Csirke 013
Itt van még 1 észre vettétek joda milyen kicsi?
Ha legugol 1 életes palack (bocs nemtom mi a neve)mellé észre se lehet venni

Csirke 013
Csátok!
Sztem fellehetne dobni azzal a fórumot hogy ha valakinek van valamilyen képlopó progija rakjon fel képet !

Istencsászár
igen

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gerbill
A könyvtáros résznél az a feladat hogy megvédjünk legalább egy polcot?

nekem nincs crackelve és tört verziom van mégis elindul

Gerbill
Lehet hogy a crackelt verziókkal lehet csak neten játszani

alchohol clone verziom van és szinte minden severre tudok csatlakozni egy két kivételével

nekem nem reloades még se megy

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

Gerbill
Nekem is megy minden szerveren de szerintem nem mindegyik verzióval mûködik. Nekem RELOADED-es van

Csirke 013
Csátok!
Na he amúgy minden szerverre lehet csatlakozni még akkor is a tört a játék!
Csak többször kell próbálni!

Istencsászár
no warez "reklám"....

az elsõt amit megtalálsz
leszeded összerakod daemontools beállítod beteszed és feltszed kész is
<#mf1>

azt szeretném kérdezni hogy a gameland.89.hu-n melyik fájlt töltsem le???
má meg van az sms mert elküldtem me van vagy 120.<#help><#help><#help>

sztok!
kipörgettem singleplayer-ban.(nem annyira nehéz,de voltak olyan részek amik már kicsit komolyabb odafigyelést igényeltek)

ha valakinek kérdése merül fel a játékkal kapcsolatban akkor elöbb olvassa a FAQ-t és ha ott sincs meg a válasz szívesen segítek.én most már interneten nyomom és ha akartok jönni hát gyertek a "BF2!magyar!!!"címû szerverbe.

herczeg
Luke simán felugrik

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

felrobbansz asszem

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lehet, hogy tört szerverre nem tudok csatlakozni??? (nekem eredetiben van meg)
Viszont itt a FAQ-ban azt írták, hogy tört szerverre lehet eredetivel csatlakozni.
A Hoth-on szerintem landolni is lehet a lépegetõ tetejére, bár még nem próbáltam.
Hi!

Vannak tört szerverek? <#help>

Hoth on fel leeht ugatni lépgetõe met nekem nem siektrülz 😞 ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Mindenhova fel lehet jutni még a rakétára is.Mindig oda megyek neten Bobákat gyilkolni...😄

mrzed001
Nyomj a JOIN, majd rögtön utána cancel-re (vagy mi), és rögtön utána újra a JOIN
Sajna valami gond van a kapcsolódásával, ez lannál is elõjön néha

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Istencsászár
akkor passz de hogyhogy nemmegy? tûzfal esetleg ami blokkolja?

a csaj neve alya secura

el olvastam a F.A.Q. t
a game is eredeti

Istencsászár
problémáid vannak az olvasással? OLVASD MÁR EL EZT!!

nem tudjátok hogy lehet neten nyomni a join nál ki írja hogy Busy 0% de nem megy fel
segítsetek

Balumann
Grivi-be az a baj hogy nem tud nagyot ugrani és erõi sincsenek, de viszont azért elõnyei megvannak 😄
Mondjuk Mos eisley-en fellehet szinte majdnem mindenhova jutni ahova jedivel is, kivéve az a nagy lezuhant ûrhajóra meg az ilyen épület csúcsokra,de van 1-2 trükkje hogy hogy lehet flemenni helyekre 😄
Nekem Dart moul jön be (lökés, és dupla pengéjü karddobás nagy találat eséllyel😄), a jók oldalán meg az a csaj (nem tom a nevét 😄), mert a futás+ütés az nagyon erõs kombó, azonnali halál, fõleg ha még oda is húzod 😄. , mondjuk a gép az lecsalja, nem esik el)
És minden hõsnek megvan a saját ereje, de mindegyiknek csak 2 van. (listát most nem írok, egér lefele görgõ fegyver váltás (jedinél semmi), felfele görgetés az erõ váltás, mivel csak 2 van ezért nem sok értelme van mind2 görgõt beállítani hogy egyik lefele, másik felfele váltson (katonáknál is 2 primery és 2 secundery van)