Star Wars Battlefront 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thx megnézem

Gerbill
Amikor rákattintasz egy bolygóra akkor kiírja hogy mennyi kredit kell az építéshez. Ha van annyid akkor van egy épít gomb azthiszem, és arra kell kattintani. Egy bolygó fölött csak egy lehet

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Galactic Conquestben hogyan lehet flottát venni? <#help>

ja csak más a köpenye

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Gerbill
Nekem Jango Fett a kedvencem a lángszóróval. Bobával még nem voltam neki is van lángszórója?

Nemtom hogy most mi lett a netjátékommal de most csakis 700nál nagyobb pingértékû szerverek vannak.Eddig mindig volt egy csomó 90es de most márt ha bemegyek a legjobb(624)esbe akkor hihetetlenül belaggol.Mi lehet a baj?

Guer
sziasztok
tört server létezik?

Kis Szabó
Checkerboy
jah ha egyébként Boba fett ennyire bejön nektek mennyetek multiba és ott Mos Eisley assault.Ott Heroes vs Villains van.A villainsek közt ottvan Darth Vader,Jango Fett,Boba Fett,The Emperor,Anakin,Darth Maul,Count Dooku.
A Heroknál meg Han Solo,Luke Skywalker,Yoda,Mace Windu,Ki Adi-Mundi vagy ki,Leia.Nagyon fasza az a pálya 😊 Sztem a legjobb.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
Na most bíztatom a népet.Én a szerverek 70% rá tudok menni nem eredeti CD-kulccsal.Én élvezem a multit 😊))Nagyon király.Keresgéljetek egyszerüen a pályák közt és az egyik tutira be fog engedni.

Üdv Checkerboy

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

bigapó
és nekem is Boba Fett eddig a legbejövõsebb hõs😊)

The Matrix has you...

bigapó
a Campaign megy tovább. legalábbis nekem megy. most lopták el a Halálcsillag tervrajzokat. mondjuk eléggé logikai bukfences, mert az volt a dolgom, hogy megakadályozzam Leia hercegnõ és rebellis bandája 😊) szökését a Halálcsillagról, amit sikerült is megcsinálni. Felrobbantottam a Lambda-osztályú hajót amivel menekülni akartak a gazok. Ezután jött egy videjó, amin elmondták, hogy volt nekik mégegy tartalékba és azzal mentek el... 😞((
de már kiderítették derék kémeink, hogy hova szöktek, utánnuk mentünk (mi, az 501-es légió maradéka) és levadásztunk mindenkit. de megint kicsúsztak a kezünk közül. Vader nagyúr ennek nem nagyon örült...

The Matrix has you...

Ja és Boba Fett a legkirályabb hõs, rohattul élveztem azt a pályát! (Kamino(?)

Nézz ki egy polcot és állj be a falfelöli "éléhez" így mindkét oldalát folyamatosan látod és nem vagy annyira szem elõtt ezért nem buzerálnak sokan. Javítsd az engivel. Ha odamegy egy jeti lõdd vesén a shotgunnal <#eljen>

Na végre végigvittem ez a vége <#buck>
A könyvtáras elsõre simán ment, két polcot tartottam meg a trükk hogy az enginer ÜBERTÁP a shotgunnal, 8 kill -> Flechette aztán egy kicsit késõbb lila lõszer.
A jetik egy lövésbõl fekszenek tõle <#hawaii>
Viszont a Leilás küldivel hihetetlenül szoptam, ötödikre jött össze egyszerûen elfogytak az embereim a KURVASOK LÁZADÓ SNIPER MIATT! <#mf3>
Király kis gém, külön tetszett hogy a birodalommal kell végigvinni 😊

Holnap nekikezdet a Galactic Conquesteknek <#violent>

😄
jó lenen ha lehetne tolni strength et meg ienekeT 😄

bigapó
a veterán, zöldfülû, elit meg az ilyenek? pont lentebb írták, hogy a legendás rangtól kezdve megvan az adott "kaszt" speciális fegyvere, persze alapból. pölö a gyalogosnál az elit karabély. másra nemtom jó-e.

The Matrix has you...

Legviccesebb, mikor egy-egy jedit vagy sith-et lelövök egy jármûvel. Õk is csak halandók...hehehe.
Hogyan mûködnek ezek a rangok? Mire jók?
Gerbill
A Hoth bolygón Luke Skywalker-rel fel lehet ugrani a lépegetõ hátára. Ha sokáig vagdalom akkor összeesik.

bigapó
azért Anakin se volt még itt akkora "Mester"... 😊) csak kötözködtem😊)

The Matrix has you...

hát a végén a 3 jedi mestert könnyen megöltem

hisz ott anaki-nal vagy ha meghaltál addig ankin-nal akko szar ügy

minigunos rulez azon a páylán sztem

add meg sz MSN címedet akkor beszélhetünk mentésrõl

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

bigapó
visszalépni nemtom hogy kell, de az a rész tényleg nehéz. nekem úgy sikerült, hogy beálltam a legvégére és úgy helyezkedtem, hogy párhuzamosan legyek a polcokkal. így kettõ polcot is tudtam fedezni egyszerre. azért lehet így, mert a jedik nem foglalkoznak veled, hanem inkább a polcokkal. persze akad kivétel, azokat és egyáltalán minden ellenséget jó minél hamarabb hidegre tenni😊)

egyébként a vége még rosszabb, mert akkor 3 jedi mestert kell legyûrni, akik nem véletlenül birtokolják eme címet.<#ravasz1>

The Matrix has you...

Kis Szabó
hello! kérek vkit h legyen kedves vhogy elküldeni egy mentést a könyvtár után közvetlen! képtelen vok megcsinálni, eccerûen nekem ez kva nehéz 😞 már próbáltam cheattel nélküle minden kaszttal sehogyse megy...pls help!
és azt nm tuggya vki h ameik küldetést megcsináltam arra nm tudok-e vhogy visszalépni??(mmint campaign módban) kösz

bigapó
hú ezt jó tudni. mikortól van "legendás" kategória? egyébként nekem se nagyon töltõdik a többi, mondjuk elég ritkán is használom õket😊)

The Matrix has you...

lenne egy kérdésem,tud valaki egy olyan tört szervert,ami állandóan megy?

Erő Izom,Viszkit Iszom!

Gerbill
Én a szívosságból vagyok legendás, meg még valamibõl veterán a többi meg zöldfülû. Azthiszem.

sWbFII
Szerintem minnél nagyobb a rangod annál több embert hívhatsz magaddal.Ha valamibõl "legendás" vagy,akkor azt bármikor használhatod.

"Not Weaken.... Weeeaken"

sWbFII
Nem hiszem,hogy lennének.

Gerbill
Ja pályákat szerintem nem ad bónuszként

igen azokra gondolok
me nem tudom hogy van e benne

de egy angol honlapon találtam leirást a játékrol és ott le volt irva hogy milyen pályán melyik hös van és ott voltak olyan pálya nevek amelyek a játékba nincsenek benne

és akko kérdezem vannak benne pályák??

sWbFII
A gép tud jedivel lenni?És pl:az Endoron hódítás módban lehet-e ewok-al lenni?
Már kicsit megúntam az egyjátékos módot,ezért vki tud kódot.(ha jól emlékszem gs-be azt írták nincs kód. ...elõre is kössz...

sWbFII
Valaki tudja hogy,hogyan lehet mérnök(vagy valami ilyesmi a neve)bónuszt szerezni?

sWbFII
Pályákra gondolsz?

Gerbill
Vannak bónuszok. Akarrierben le vannak írva hogy milyen bónuszhoz mit kell tenned.

semmi bonusz pálya nincs a játéba vagy valami ilyesmi??

azokat a bunoszokat ismerem amikor erösebb fegyvert kapsz

azért van a FAQ ban kb 2 link honann lehet leszedni és elidnítani 😄😄😄

Gerbill
Amikor megkérdezi valaki hogy "honnan szedjem le" akkor azt kell mondani hogy a bolt polcáról

Istencsászár
töröltem már õket, egyik ordibált meg hõbölgött valamiér ( majd normálisan leirja ha valami bánata van ) másik meg warezolt ( honnan tõccsem le... )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Balumann
?

Istencsászár
caps off

no warez..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gerbill
A magyarosításnak semmi köze a célkereszthez, legalábbis ha jól tudom. Nekem nem történt semmi vele

Balumann
majd hétvégén kipróbálom a magyarítást ha lesz idõm 😊

Nekem is az a kedvencem, ha elpusztíthatatlan batárról van szó. Bár a szárazföldön jobban szeretek a háttérben tevékenykedni, mint mesterlõvész vagy mérnök - a batár mögött vagy mellett, fedezékben:-)
Gerbill
A droidok kerekes kocsiját két jólirányzott rakétalövéssel meglehet semmisíteni. Apókot meg kb.néggyel. De nekem a kedvencem akkor is a nagy klasszikus lépegetõ. Azt szinte soha nem tudják kiszedni, hacsak nem nagyon pancser a vezérlõ

oyan mint ha valami hajós lenne 😄

RaveAir
Nem az. Tengerész klón, de talán jobb lenne a klóngyalogos elnevezés.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

RaveAir
Tervezem, hogy lesz javított fordítás. Addig is próbálom a játéktapasztalatok alapján összegyûjteni az esetleges hibákat, amiben persze a ti segítségeteket is várom.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Geonosison a klónkatonák lépegetõje mindent üt. Míg leszedi az ellenfél (ha ugyan le tudja, és például nem javítom hátul:-), addig az elsöpör minimum 50 droidot.
A droidok rakétás-kerekes izéje nem olyan gáz, de ha kicsit nekiütközöl vele egy kavicsnak, már szanaszét esik - ez nyilván valami bug.

Ja, esetleg Clone Marine = Klón Tengerészgyalogos? Vagy így van a magyarításban?
Apropó: a magyarítás magyarra fordítást jelent (nyilván), a magyarosítás viszont nagyjából egy piros-fehér-zöld trikolórt jelentene a lépegetõk oldalán és véres hurkát erõspaprikával a klónkatonák övcsatján, akik csikósok vezetésével indulnak a szabadságharcba:-)