3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
#2499 Sziasztok lehet tört játékkal játszani és melyik szerveren?? -
reco #2498 az elöső üzenetbe le van irva (#2496)
és nem kimenteni kell leia hercegnöt ha nem megölni
-
webinport #2497 Hali!
Segítség kellene a következő küldetésben:
Ott tartok, hogy a Star Wars 4 filmben a legelején amikor betörnek a hajóra, hogy elrabolják a Leila hercegnőt, és a Dart Vader -el vagyok, elvittem a tervrajzokat a számítógépbe, és msot ki kéne szaabdítani Leila hercegnőt, de nem jelzi a térkép, hogy hol is találom. Meg tudná nekem mondani valaki, hogy mit kell csinálni?
Kösu -
reco #2496 van agépnek egy hátso része ahol vörösen izzanak a lámpák ott kell lennie ha ott nincs akko menj fel alá azt keresgéld -
Laxxa #2495 Sziasztok! Remélem tudtok segiteni, elakadtam a játékban! Hol találom Lejla hercegnőt azon a pályán amikor ellopják a HCS terveit és diplomáciai hajón lerohanós módszerrel harcolok. El kell fognom és sehol se találom a katonák meg csak özönlenek. váazotokat előre is köszönöm. Léci nagyon fontos lenne!
-
#2494 Jó lesz ez ! :) Sajnos rövid ideig tudtam maradni, dolgom van, de nagyon szivesen játszok este, vagy du-n! -
#2493 Ebbe a hamacsiba hogy kell belépni a játékba
beléptem a szerverbe
csak elkell indítani a battlefrontot oszt kész?
vagy mi?
-
reco #2492 mustafar-klasszikus-birodalom -
reco #2491 most is éppen jáccunk
-
Tom Tom #2490 na ha lesz valami netes vagy hamachis game szóljatok!!!!!!! -
gery36 #2489 Melyik pályán lehet anakinnal menni??
-
#2488 Sziasztok lenne egy kérdésem hol lehet tört játékkal melyik szerveren lehet játszani a tudtok mondjátok meg köszi név ip !!!!! -
reco #2487 ma lesz reggel 10 orakor ugy hogy ha akarsz jönni gyorsan rakjad fel a progit
nem bonyolult progi
-
Tom Tom #2486 Ez a hamachi bonyolult program?Mert ha nem én is megyek bár eredeti a játékom...Csak már unom azt a sok köcsög angolt.Majd írjatok ha lesz valami -
reco #2485 Most kajálok (vacsorázok)
komolyan
-
reco #2484 nem itt nem irja ki ez nem internetes játék
ez a program interneten kereszzül csinál LAN kapcsolatot
gyere te is ha ráérsz
-
#2483 Már bent vagyok GCIcetea néven a Hamacsiba
Kiváncsi vagyok hogy fog müködni
-
#2482 EBBEN A HAMACSIBAN KIÍRJA HOGY ROSSZ CDKEY?
-
reco #2481 én miattam jöhetsz
a sever neve:BF Hungary
és a kod: Martin -
#2480 Hamachi party lesz ? Jöhetek én is ? :D Már ha müködik, még sosem próbáltam... -
#2479 Csátok!
Nektek jó a patch?
me nekem kiírja hogy nem jó verzió
-
reco #2478 oké akkor vasárnap 10 óra
-
#2477 jo lenne...vasárnap a cégnél vagyok.....itt bérelt vonal van...200k fel/le...addig tudnom kéne majd ho hogyan lépek be,mert mint irtam..elhülyültem és bénázok:)))))
reloadosom van,és a hamachi...fix ip vel...köcce a meghivást:)))))Vas reggel 10 töl vaok:))) -
reco #2476 ryleh össze jöhetnénk egyszer multiznánk egyet -
reco #2475 a t551 én vagyok
-
#2474 Hi..ujrtaraktam a hamachit...
BF Hungary alatt a Martin jelszoval beléptem..na nem a gaméban!!!
A hamachin látok:t511,BAD00 (hun),Bundibácsi,stalker 94 neveket...mit nem csinálok jol??mert a gaméban a LAN alatt nem látom azt a hálozatot...a netes szerverek meg(johogy)be sem engednek...köszi:)) -
#2473 Üdv ujra...kérdezem ismét,hogy nem hivatalos uton:)))) nyomjátom valamellik szerveren???vagy lan ban a hamachival???mert akkor pliz az adatokat...mert nem tom a régit,amivel kb 2-3 hobapja jáccottam Veletek..asszem Baluman intézte akkor a free cuccost,és elég jol volt jáccható...thx:)) -
baca01 #2472 hali
másolt játékkal lehet neten játszani?
ha igen, hogy? -
Aspyrin #2471 Friss 1.1-es patch -
#2470 meg kell védeni a könyvespolcokat!! legjobb hátra bemenni és az ott lévő két polcot oldalról védeni, úgy, hogy mindkettőre lövési pozíciód legyen. mikor odamegy a JEDI, akkor veled nem foglalkozik, csak a polccal. egy-két pontosabb lövés, főleg fejre és már meg is halt. jó ilyenkor mérnöknek lenni, mert a másodlagos fegyverrel (ami igazából egy heggesztő-pisztoly:)) meg tudod javítani a polcot. elég erős fegyvere is van, a "sörétes". elvileg két hullámban támadnak, asszem két percig kell kitartani. -
susubaba #2469 Sziasztok!
Kérném még 1 szer a segítségeteket!
Amikor a jediket kell ölni, írja menjek a könyvtárba akkor odamegyek, írtom öket.
Írja utána hogy védjem a könyvtárat ebben a pillanatban kiírja hogy vesztettél!
Mit kell csinálni ott pontosan?
Réka -
MrChef #2468 Szoktak olyan "csapattársak" lenni, akik lődöznek a gépedre, meg aknát raknak rá! Az ilyeneket örökre letiltanám minden szerverről, és örülhetnek, ha nem ütöm állon őket személyesen. -
#2467 állítsd meg a játékot (pause) és ott nyomd azt amivel beszállsz a járművekbe (alapból Space talán). itt kiírja hogy mit kell csinálnod.
ha dokkolsz akkor óvatosan tedd, mert ha nekiütődsz valaminek hamar felrobbansz. a katonák is szoktak lődözni rád, lehet ez történt. kevés élet és bekaptál párat. vagy éppen akkor jelent meg egy űrhajó a dokkban és azért durrantál el. szóval sok oka lehet. -
susubaba #2466 Sziasztok!
Segítséget kérek: a második részben az űrcsatában, ahol le kellene szállni az ellenség űrhajórára és ott meg kell semísíteni valamit, akkor amikor leszállok felrobban a r.gépem. A sárga háromszög pedig nem a leszállopályára mutat hanem mellé az ágyukra mutatde azt már szétlöttem!
Mit kell még csinálni?
-
#2465 hi...én mindenhz a K lite codecpackot használom...138 ast..ha gondolod,áttolhatom msn en,tömöritve....30 valahány mega:)
[email protected]
-
rollscroll #2464 Hi!
A játékban nem tudom megnézni az átvezető videókat,csak a hangot hallom sötét kép mellett.Nem tudja valaki mi lehet a gond.Talán vmilyen kodek kell hozzá?(milyen?)
Előre is kösz.
-
#2463 nya....
hamachi ba beirtam..:
BF Hungary
Martin
él eza szerver,s ha igen akkor mikor lesz aktiv?
Köcce
-
#2462 hi...régóta nem jártam erre...
Mingyááá install....hamachi is....
mi most a szerver neve,ill a jelszo??..
máá nem emléxem,ill sorry ho nem olvasok vissza annyi oldalt...
köszi:))))))) -
Tom Tom #2461 ha megvan még a blokkja akkor próbáld kicseréltetni hogy hibás a lemez és hátha a másikon már jó lesz -
peti94 #2460 (neten)