Star Wars Battlefront 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A Heroknál meg Han Solo,Luke Skywalker,Yoda,Mace Windu,Ki Adi-Mundi vagy ki,Leia.Nagyon fasza az a pálya 😊 Sztem a legjobb.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Üdv Checkerboy
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
de már kiderítették derék kémeink, hogy hova szöktek, utánnuk mentünk (mi, az 501-es légió maradéka) és levadásztunk mindenkit. de megint kicsúsztak a kezünk közül. Vader nagyúr ennek nem nagyon örült...
The Matrix has you...
A könyvtáras elsõre simán ment, két polcot tartottam meg a trükk hogy az enginer ÜBERTÁP a shotgunnal, 8 kill -> Flechette aztán egy kicsit késõbb lila lõszer.
A jetik egy lövésbõl fekszenek tõle <#hawaii>#hawaii>
Viszont a Leilás küldivel hihetetlenül szoptam, ötödikre jött össze egyszerûen elfogytak az embereim a KURVASOK LÁZADÓ SNIPER MIATT! <#mf3>#mf3>
Király kis gém, külön tetszett hogy a birodalommal kell végigvinni 😊
Holnap nekikezdet a Galactic Conquesteknek <#violent>#violent>
jó lenen ha lehetne tolni strength et meg ienekeT 😄
The Matrix has you...
Hogyan mûködnek ezek a rangok? Mire jók?
hisz ott anaki-nal vagy ha meghaltál addig ankin-nal akko szar ügy
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
egyébként a vége még rosszabb, mert akkor 3 jedi mestert kell legyûrni, akik nem véletlenül birtokolják eme címet.<#ravasz1>#ravasz1>
The Matrix has you...
és azt nm tuggya vki h ameik küldetést megcsináltam arra nm tudok-e vhogy visszalépni??(mmint campaign módban) kösz
The Matrix has you...
Erő Izom,Viszkit Iszom!
"Not Weaken.... Weeeaken"
me nem tudom hogy van e benne
de egy angol honlapon találtam leirást a játékrol és ott le volt irva hogy milyen pályán melyik hös van és ott voltak olyan pálya nevek amelyek a játékba nincsenek benne
és akko kérdezem vannak benne pályák??
Már kicsit megúntam az egyjátékos módot,ezért vki tud kódot.(ha jól emlékszem gs-be azt írták nincs kód. ...elõre is kössz...
azokat a bunoszokat ismerem amikor erösebb fegyvert kapsz
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
no warez..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
A droidok rakétás-kerekes izéje nem olyan gáz, de ha kicsit nekiütközöl vele egy kavicsnak, már szanaszét esik - ez nyilván valami bug.
Ja, esetleg Clone Marine = Klón Tengerészgyalogos? Vagy így van a magyarításban?
Apropó: a magyarítás magyarra fordítást jelent (nyilván), a magyarosítás viszont nagyjából egy piros-fehér-zöld trikolórt jelentene a lépegetõk oldalán és véres hurkát erõspaprikával a klónkatonák övcsatján, akik csikósok vezetésével indulnak a szabadságharcba:-)