3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
haxoror #2212 Hi!
Vannak tört szerverek? -
Cat 02 #2211 Hoth on fel leeht ugatni lépgetőe met nekem nem siektrülz :( ? -
Tom Tom #2210 Mindenhova fel lehet jutni még a rakétára is.Mindig oda megyek neten Bobákat gyilkolni...:D -
#2209 Nyomj a JOIN, majd rögtön utána cancel-re (vagy mi), és rögtön utána újra a JOIN
Sajna valami gond van a kapcsolódásával, ez lannál is előjön néha -
#2208 akkor passz de hogyhogy nemmegy? tűzfal esetleg ami blokkolja? -
peti94 #2207 a csaj neve alya secura -
peti94 #2206 el olvastam a F.A.Q. t
a game is eredeti -
#2205 problémáid vannak az olvasással? OLVASD MÁR EL EZT!! -
peti94 #2204 nem tudjátok hogy lehet neten nyomni a join nál ki írja hogy Busy 0% de nem megy fel
segítsetek
-
#2203 Grivi-be az a baj hogy nem tud nagyot ugrani és erői sincsenek, de viszont azért előnyei megvannak :D
Mondjuk Mos eisley-en fellehet szinte majdnem mindenhova jutni ahova jedivel is, kivéve az a nagy lezuhant űrhajóra meg az ilyen épület csúcsokra,de van 1-2 trükkje hogy hogy lehet flemenni helyekre :D
Nekem Dart moul jön be (lökés, és dupla pengéjü karddobás nagy találat eséllyel:D), a jók oldalán meg az a csaj (nem tom a nevét :D), mert a futás+ütés az nagyon erős kombó, azonnali halál, főleg ha még oda is húzod :D. , mondjuk a gép az lecsalja, nem esik el)
És minden hősnek megvan a saját ereje, de mindegyiknek csak 2 van. (listát most nem írok, egér lefele görgő fegyver váltás (jedinél semmi), felfele görgetés az erő váltás, mivel csak 2 van ezért nem sok értelme van mind2 görgőt beállítani hogy egyik lefele, másik felfele váltson (katonáknál is 2 primery és 2 secundery van) -
MrChef #2202 Le-föl görgetsz: ekkor lehet tolni, húzni, kardot dobni, fojtani meg villámot szórni, éppen milyen karatert használsz. Nekem Anakin jött be leginkább azon a bizonyos mos eisley-i pályán:-). Egész jók a túlélési esélyei mikor ide-oda ugrál. Vader kissé nehézkes, Yoda elmegy, Dooku kevésbé. Han-t lekaszabolom félpillanat alatt, Leia sem jár jobban, ha nem pucsít nekem:-))) Grievous-t inkább nem is említem...az micsoda? -
#2201 Jól nyávogsz :D
-
Cat 02 #2200 +ha görgetsz akkor elotlás asszem
egyébként csak jodánál nincs karddobás nem ??? -
#2199 Amúgy a legtőbb Jedi-nél nincs húzás hanem lézerkard eldobás van helyette :D -
Cat 02 #2198 nem lehet :D -
#2197 Ugy hogy pl rázás... -
#2196 Ezt nem értetted :D
-
Cat 02 #2195 görgetsz fel / le és akkor huzza nem tolja :D -
#2194 hali
Hogy lehet más erőt használni a toláson kívül akármelyik Jedi-nél?? -
MhyCroft #2193 thnx -
#2192 Én simán tudtam játszani a tört verzióval. A legújjabb RELOADED-es verzió. CD-key-t is azt írtam be ami az nfo-ban volt -
#2191 HA a star wars III revenge of the sith activity centre van meg akkor itt találsz néhány info-t:Star Wars III Revenge Of The Sith Activity Centre -
#2190 ASE nem látja, mert még nincs olyan verziója, ami már felismerné a Bf-t, vagyis régi... de mondom, ha mindenképp neten akarsz nyomni keress szervert a Multiplayer/Join-nál -
#2189 Ha jól tudom az PC-re nem jelent meg, úgyhogy gondolom ps2 emulátor kell hozzá -
MhyCroft #2188 Hali!
Lenne egy kérdésem ami star wars gamekhoz kapcsolódik. Mivel a FAQ-tok segített a Battlefront 2 elindításában így gondoltam biztos tudtok segíteni:).
Star Wars Epizode 3 Revange of the Sith gamem van meg, hogyan s mivel lehet elindítani mert ahonnan leszedtem semmit nem adtak hozzá. Nagyon szépen köszönöm előre is, minden jót, hali -
#2187 FAQ.... -
peti94 #2186 leírnátok részletesen hogy lehet a BF 2 vel neten nyomni
(mikor mire kell kettintani mit ír ki ilíenek) -
MrChef #2185 Persze, regisztrálva vagyok ott: MrChef[HUN]. Néhány másik játékkal már sikerült onnan belépnek multiba.
ASE még nem látja sajnos, pedig az tutin megy pl. Call of Dutyval, UT2005-tel. -
#2184 1általán regisztrálva vagy gamespy-on? :)
amugy 1et értek Afe-val, a gamespy 1 fos, Join-olj csak simán, azzal biztos nem lesz gond ;)
amugy nincsen olyan ASE ami felismeri már ezt a gám-ot is? -
#2183 van a multiban ilyen, hogy JOIN. nem kell gamespy. -
MrChef #2182 Miért van az, hogy:
- A játékban futtatott GameSpy-ban vagy nem látok magyar servert, vagy ha igen, nem tudok becsatlakozni? ("Can't establish a connection with the host")
- Némelyik külföldi játékhoz sem megy a csatlakozás
- A windowsban futó GameSpy-ből sem tudok becsatlakozni egyik játékba sem, nem csak a magyarokba
- Ha a windowsban és a játékban is fut a GameSpy, akkor egy idő után ledob, mondván, hogy "duplicated login". Ez igaz is, de akkor mi a szarért van a windowsban loginoló GameSpy, ha a játékban lévő is loginol?
- A játékhoz adott XFire szart sem ér, mert ugyanígy nem működik.
A tűzfalamat meg az állandó vírusvédelmet is kikapcsoltam, hogy legyen valami, de az sem segített.
Szerintetek mi lehet a probléma??? (természetesen az összes eddigi játékom prímán fut neten: Call of duty, UT 2005...stb.)
Tippek??? -
reco #2181 T511 az király név
ÉS MOST MENTEM MEGNÉZNI A STAR WARS 3-MAT -
#2180 az :D (híres Bucik is vannak :P)
(amugy a T511-ra gondoltam) -
reco #2179 mért a buci az értelmes név -
#2178 klassz kis fantáziadús név :D -
#2177 szívesen -
peti94 #2176 én 1 átvittem a könyvtáras részt -
#2175 Sztem is nagyon könnyü, nem vagyok jó az fps játékokba, de ezt a pályát 12-13 .-jára végigvittem, ami azt jelenti hogy a 9. próbálkozásnál már elkezdtem gondolkodni hogy talán nem szétkell robbantani a polcokat :D
Könnyű az a pálya, csak nem ész nélkül kell lövöldözni mindenkit, kikell nézni melyik polcot akarjátok védeni, ott megölni a jediket, aztán leaknázni, aztán lőni az ellenséges dropdikat pisztojjal. Azok ha meghalnak felszeded a töltényüket, és utána megint aknázol, meg küldözgeted őket rakétával. Sztem simán meglehet csinálni... Ha már most elakadtok, akkor mi lesz később -
reco #2174 a könyvtáros rész nagyon könnyü én a engineres figurával vittem végig ha jööttek a jedik azokat lelöttem és egy polcot védtem végig és ammedig nem jööttek jedik addig javittotam a polcot
És Most Megyek Battlefrontozni
A nevem az internetes játékba:T511 -
#2173 Köszi szépen!!! Isten vagy