3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• haxoror
    Hi!

Vannak tört szerverek?
  • Cat 02 #2211
    Hoth on fel leeht ugatni lépgetőe met nekem nem siektrülz :( ?
  • Tom Tom
    Mindenhova fel lehet jutni még a rakétára is.Mindig oda megyek neten Bobákat gyilkolni...:D
  • mrzed001
    Nyomj a JOIN, majd rögtön utána cancel-re (vagy mi), és rögtön utána újra a JOIN
    Sajna valami gond van a kapcsolódásával, ez lannál is előjön néha
  • Istencsászár
    akkor passz de hogyhogy nemmegy? tűzfal esetleg ami blokkolja?
  • peti94
    a csaj neve alya secura
  • peti94
    el olvastam a F.A.Q. t
    a game is eredeti
  • Istencsászár
    problémáid vannak az olvasással? OLVASD MÁR EL EZT!!
  • peti94
    nem tudjátok hogy lehet neten nyomni a join nál ki írja hogy Busy 0% de nem megy fel
    segítsetek
  • Balumann
    Grivi-be az a baj hogy nem tud nagyot ugrani és erői sincsenek, de viszont azért előnyei megvannak :D
    Mondjuk Mos eisley-en fellehet szinte majdnem mindenhova jutni ahova jedivel is, kivéve az a nagy lezuhant űrhajóra meg az ilyen épület csúcsokra,de van 1-2 trükkje hogy hogy lehet flemenni helyekre :D
    Nekem Dart moul jön be (lökés, és dupla pengéjü karddobás nagy találat eséllyel:D), a jók oldalán meg az a csaj (nem tom a nevét :D), mert a futás+ütés az nagyon erős kombó, azonnali halál, főleg ha még oda is húzod :D. , mondjuk a gép az lecsalja, nem esik el)
    És minden hősnek megvan a saját ereje, de mindegyiknek csak 2 van. (listát most nem írok, egér lefele görgő fegyver váltás (jedinél semmi), felfele görgetés az erő váltás, mivel csak 2 van ezért nem sok értelme van mind2 görgőt beállítani hogy egyik lefele, másik felfele váltson (katonáknál is 2 primery és 2 secundery van)
  • MrChef
    Le-föl görgetsz: ekkor lehet tolni, húzni, kardot dobni, fojtani meg villámot szórni, éppen milyen karatert használsz. Nekem Anakin jött be leginkább azon a bizonyos mos eisley-i pályán:-). Egész jók a túlélési esélyei mikor ide-oda ugrál. Vader kissé nehézkes, Yoda elmegy, Dooku kevésbé. Han-t lekaszabolom félpillanat alatt, Leia sem jár jobban, ha nem pucsít nekem:-))) Grievous-t inkább nem is említem...az micsoda?
  • tcsabi
    Jól nyávogsz :D
  • Cat 02 #2200
    +ha görgetsz akkor elotlás asszem

egyébként csak jodánál nincs karddobás nem ???
  • tcsabi
    Amúgy a legtőbb Jedi-nél nincs húzás hanem lézerkard eldobás van helyette :D
  • Cat 02 #2198
    nem lehet :D
  • tcsabi
    Ugy hogy pl rázás...
  • tcsabi
    Ezt nem értetted :D
  • Cat 02 #2195
    görgetsz fel / le és akkor huzza nem tolja :D
  • tcsabi
    hali
    Hogy lehet más erőt használni a toláson kívül akármelyik Jedi-nél??
  • MhyCroft
    thnx
  • Gerbill
    Én simán tudtam játszani a tört verzióval. A legújjabb RELOADED-es verzió. CD-key-t is azt írtam be ami az nfo-ban volt
  • Chester1
    HA a star wars III revenge of the sith activity centre van meg akkor itt találsz néhány info-t:Star Wars III Revenge Of The Sith Activity Centre
  • Buci
    ASE nem látja, mert még nincs olyan verziója, ami már felismerné a Bf-t, vagyis régi... de mondom, ha mindenképp neten akarsz nyomni keress szervert a Multiplayer/Join-nál
  • Gerbill
    Ha jól tudom az PC-re nem jelent meg, úgyhogy gondolom ps2 emulátor kell hozzá
  • MhyCroft
    Hali!

Lenne egy kérdésem ami star wars gamekhoz kapcsolódik. Mivel a FAQ-tok segített a Battlefront 2 elindításában így gondoltam biztos tudtok segíteni:).

Star Wars Epizode 3 Revange of the Sith gamem van meg, hogyan s mivel lehet elindítani mert ahonnan leszedtem semmit nem adtak hozzá. Nagyon szépen köszönöm előre is, minden jót, hali
  • Istencsászár
    FAQ....
  • peti94
    leírnátok részletesen hogy lehet a BF 2 vel neten nyomni
    (mikor mire kell kettintani mit ír ki ilíenek)
  • MrChef
    Persze, regisztrálva vagyok ott: MrChef[HUN]. Néhány másik játékkal már sikerült onnan belépnek multiba.
    ASE még nem látja sajnos, pedig az tutin megy pl. Call of Dutyval, UT2005-tel.
  • Buci
    1általán regisztrálva vagy gamespy-on? :)
    amugy 1et értek Afe-val, a gamespy 1 fos, Join-olj csak simán, azzal biztos nem lesz gond ;)

amugy nincsen olyan ASE ami felismeri már ezt a gám-ot is?
  • Afe
    van a multiban ilyen, hogy JOIN. nem kell gamespy.
  • MrChef
    Miért van az, hogy:
    - A játékban futtatott GameSpy-ban vagy nem látok magyar servert, vagy ha igen, nem tudok becsatlakozni? ("Can't establish a connection with the host")
    - Némelyik külföldi játékhoz sem megy a csatlakozás
    - A windowsban futó GameSpy-ből sem tudok becsatlakozni egyik játékba sem, nem csak a magyarokba
    - Ha a windowsban és a játékban is fut a GameSpy, akkor egy idő után ledob, mondván, hogy "duplicated login". Ez igaz is, de akkor mi a szarért van a windowsban loginoló GameSpy, ha a játékban lévő is loginol?
    - A játékhoz adott XFire szart sem ér, mert ugyanígy nem működik.

A tűzfalamat meg az állandó vírusvédelmet is kikapcsoltam, hogy legyen valami, de az sem segített.
    Szerintetek mi lehet a probléma??? (természetesen az összes eddigi játékom prímán fut neten: Call of duty, UT 2005...stb.)
    Tippek???
  • reco
    T511 az király név

ÉS MOST MENTEM MEGNÉZNI A STAR WARS 3-MAT
  • Buci
    az :D (híres Bucik is vannak :P)
    (amugy a T511-ra gondoltam)
  • reco
    mért a buci az értelmes név
  • Buci
    klassz kis fantáziadús név :D
  • Chester1
    szívesen
  • peti94
    én 1 átvittem a könyvtáras részt
  • Balumann
    Sztem is nagyon könnyü, nem vagyok jó az fps játékokba, de ezt a pályát 12-13 .-jára végigvittem, ami azt jelenti hogy a 9. próbálkozásnál már elkezdtem gondolkodni hogy talán nem szétkell robbantani a polcokat :D
    Könnyű az a pálya, csak nem ész nélkül kell lövöldözni mindenkit, kikell nézni melyik polcot akarjátok védeni, ott megölni a jediket, aztán leaknázni, aztán lőni az ellenséges dropdikat pisztojjal. Azok ha meghalnak felszeded a töltényüket, és utána megint aknázol, meg küldözgeted őket rakétával. Sztem simán meglehet csinálni... Ha már most elakadtok, akkor mi lesz később
  • reco
    a könyvtáros rész nagyon könnyü én a engineres figurával vittem végig ha jööttek a jedik azokat lelöttem és egy polcot védtem végig és ammedig nem jööttek jedik addig javittotam a polcot

És Most Megyek Battlefrontozni
    A nevem az internetes játékba:T511
  • Buci
    Köszi szépen!!! Isten vagy