3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• Cat 02 #2255
    minic cloen dvd ho lvan ?
  • MrChef
    Szép munka lett a BFII magyarítása, és biztos sok időbe is tellett. De maradt még 1-2 pontatlan szó/kifejezés, ami csúnyán hangzik. De minden elismerésem!
  • reco
    Szivesen
  • Tom Tom
    Kösz reco!!!Ápp az kell nekem.Ajánlom mindenkinek a magyarosítást mivel olyan dolgokat tudtam meg ezáltal amire közel 4 hónap alatt nem sikerült.Mégegyster kösz Reco
  • reco
    ugy kell cstlakozol egy játékhoz ott nyomsz egy tab-ot akkor ki ir neveket akik fönt vannak ezen a severen azoknak a nevét amelyiket be akarod rakni a haver listába arra rákattintasz kétszer és ott feljön egy kis ikon és ott lesz olyan hogy add the buddies list arra kattintasz és akkor az az ember benne lesz a listába

ezzel annyit érsz hogy majd megtudod nézni hogy az a személy fönt van e az internetes játékon
  • Riccsusz
    Szevasztok!! Lenne egy proplémám a játék egyszerre csak felgyorsult ujra telepitetem de ugyanugy gyors maradt valamit elalitotam szerintem!! Ja és valahonnan kellene a magyija köszi !
  • Tom Tom
    csá skacok!Hogy kell hawerokat hozzáadni a listához?megvan a magyarosítás de nem tom.Azt írja hogy csatlakozzak egy játékhoz és nyújtsak be igényt hogy felvehessem hawernak.De azt hogy kell?
  • Gerbill
    Én még nagyon az elején vagyok. Csak 1000 embert öltem
  • reco
    nekm a rangom:TÁBORNOK 32000 ponom van és 13000 embert öltem és meghaltam 1200-szor
  • Balumann
    erre csak azt tom mondani hogy szerencséd van :D
  • Gerbill
    Nekem reloaded-es verzióm van és nincs vele semmi gond
  • Balumann
    már páran ráfáztak ezzel
  • Balumann
    nemtom hogy mik a tapasztalataitok ezzel a reloadedes verzióval, de azt ajánlom hogy semmiképp ne a reloaded verziót szedje le senki, hisz ha nem jó a crack valamiért (pl. kilép az ürcsatáknál,vagy ha rámegy a netre), akkor nem tudja a leírtak alapján elindítani mert nem mdf + mds fájlba van hanem iso-ba. Inkább töltsétek le a sima másik verziót, és jülön szedjétek le hozzá a cracket, mert ha jó akkor jó úgy is, ha nem akkor még lehet a leírás alapján elindítani a játékot.
  • Gerbill
    A karrier menüpont alatt a rangom lehet magasabb is mint őrmester? És ha igen hány ponttól jár
  • Gerbill
    Én most vettem észre a Galaktikus hadjárat menüpontot. Az nagyon tetszik.
  • Gerbill
    A Mos Eisley pályán van egy hero játékmód, ott az összes hőssel lehet menni. Megjelent a magyarosítás a játékhoz:
    magyarosítás
  • Cat 02 #2239
    anakinna klho llehet menni ?

és hogy leheta jedikkel menni ?
    (jedis páylán)
  • Gerbill
    A "v"-t kell megnyomni külsőnézethez. Anakinnal is lehet folytani meg kardot dobni. Obi-Wan lökni tud meg kardot dobni
  • Istencsászár
    Értelmesen fórumozz, thx!
  • Cat 02 #2235
    1ébként az ERŐ

Darth Vader: dob kardot és folytogat
    Sidius: tud rázni :D
    haverom ezta kettőt modnta
    meg leeht külső nézetben is játsazuni nem csak jedivel bár nem to mhogy de neki sikerült :D
  • Cat 02 #2234
    ésa fűben is eltűnik :D
  • Gerbill
    Kösz
  • Csirke 013
    ja bocs
    rossz szöveeg
  • Csirke 013
    Itt van még 1 észre vettétek joda milyen kicsi?
    Ha legugol 1 életes palack (bocs nemtom mi a neve)mellé észre se lehet venni
  • Csirke 013
    Csátok!
    Sztem fellehetne dobni azzal a fórumot hogy ha valakinek van valamilyen képlopó progija rakjon fel képet !
  • Istencsászár
    igen
  • Gerbill
    A könyvtáros résznél az a feladat hogy megvédjünk legalább egy polcot?
  • reco
    nekem nincs crackelve és tört verziom van mégis elindul
  • Gerbill
    Lehet hogy a crackelt verziókkal lehet csak neten játszani
  • reco
    alchohol clone verziom van és szinte minden severre tudok csatlakozni egy két kivételével
  • peti94
    nekem nem reloades még se megy
  • Gerbill
    Nekem is megy minden szerveren de szerintem nem mindegyik verzióval működik. Nekem RELOADED-es van
  • Csirke 013
    Csátok!
    Na he amúgy minden szerverre lehet csatlakozni még akkor is a tört a játék!
    Csak többször kell próbálni!
  • Istencsászár
    no warez "reklám"....
  • peti94
    az elsőt amit megtalálsz
    leszeded összerakod daemontools beállítod beteszed és feltszed kész is
  • martin01
    azt szeretném kérdezni hogy a gameland.89.hu-n melyik fájlt töltsem le???
    má meg van az sms mert elküldtem me van vagy 120.
  • martin01
    sztok!
    kipörgettem singleplayer-ban.(nem annyira nehéz,de voltak olyan részek amik már kicsit komolyabb odafigyelést igényeltek)

ha valakinek kérdése merül fel a játékkal kapcsolatban akkor elöbb olvassa a FAQ-t és ha ott sincs meg a válasz szívesen segítek.én most már interneten nyomom és ha akartok jönni hát gyertek a "BF2!magyar!!!"című szerverbe.
  • herczeg
    Luke simán felugrik
  • Cat 02 #2214
    felrobbansz asszem
  • MrChef
    Lehet, hogy tört szerverre nem tudok csatlakozni??? (nekem eredetiben van meg)
    Viszont itt a FAQ-ban azt írták, hogy tört szerverre lehet eredetivel csatlakozni.
    A Hoth-on szerintem landolni is lehet a lépegető tetejére, bár még nem próbáltam.