3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
Cat 02 #2255 minic cloen dvd ho lvan ? -
MrChef #2254 Szép munka lett a BFII magyarítása, és biztos sok időbe is tellett. De maradt még 1-2 pontatlan szó/kifejezés, ami csúnyán hangzik. De minden elismerésem! -
reco #2253 Szivesen
-
Tom Tom #2252 Kösz reco!!!Ápp az kell nekem.Ajánlom mindenkinek a magyarosítást mivel olyan dolgokat tudtam meg ezáltal amire közel 4 hónap alatt nem sikerült.Mégegyster kösz Reco -
reco #2251 ugy kell cstlakozol egy játékhoz ott nyomsz egy tab-ot akkor ki ir neveket akik fönt vannak ezen a severen azoknak a nevét amelyiket be akarod rakni a haver listába arra rákattintasz kétszer és ott feljön egy kis ikon és ott lesz olyan hogy add the buddies list arra kattintasz és akkor az az ember benne lesz a listába
ezzel annyit érsz hogy majd megtudod nézni hogy az a személy fönt van e az internetes játékon
-
Riccsusz #2250 Szevasztok!! Lenne egy proplémám a játék egyszerre csak felgyorsult ujra telepitetem de ugyanugy gyors maradt valamit elalitotam szerintem!! Ja és valahonnan kellene a magyija köszi !
-
Tom Tom #2249 csá skacok!Hogy kell hawerokat hozzáadni a listához?megvan a magyarosítás de nem tom.Azt írja hogy csatlakozzak egy játékhoz és nyújtsak be igényt hogy felvehessem hawernak.De azt hogy kell? -
#2248 Én még nagyon az elején vagyok. Csak 1000 embert öltem -
reco #2247 nekm a rangom:TÁBORNOK 32000 ponom van és 13000 embert öltem és meghaltam 1200-szor -
#2246 erre csak azt tom mondani hogy szerencséd van :D -
#2245 Nekem reloaded-es verzióm van és nincs vele semmi gond -
#2244 már páran ráfáztak ezzel -
#2243 nemtom hogy mik a tapasztalataitok ezzel a reloadedes verzióval, de azt ajánlom hogy semmiképp ne a reloaded verziót szedje le senki, hisz ha nem jó a crack valamiért (pl. kilép az ürcsatáknál,vagy ha rámegy a netre), akkor nem tudja a leírtak alapján elindítani mert nem mdf + mds fájlba van hanem iso-ba. Inkább töltsétek le a sima másik verziót, és jülön szedjétek le hozzá a cracket, mert ha jó akkor jó úgy is, ha nem akkor még lehet a leírás alapján elindítani a játékot. -
#2242 A karrier menüpont alatt a rangom lehet magasabb is mint őrmester? És ha igen hány ponttól jár -
#2241 Én most vettem észre a Galaktikus hadjárat menüpontot. Az nagyon tetszik. -
#2240 A Mos Eisley pályán van egy hero játékmód, ott az összes hőssel lehet menni. Megjelent a magyarosítás a játékhoz:
magyarosítás -
Cat 02 #2239 anakinna klho llehet menni ?
és hogy leheta jedikkel menni ?
(jedis páylán) -
#2238 A "v"-t kell megnyomni külsőnézethez. Anakinnal is lehet folytani meg kardot dobni. Obi-Wan lökni tud meg kardot dobni -
#2237 Értelmesen fórumozz, thx! -
Cat 02 #2235 1ébként az ERŐ
Darth Vader: dob kardot és folytogat
Sidius: tud rázni :D
haverom ezta kettőt modnta
meg leeht külső nézetben is játsazuni nem csak jedivel bár nem to mhogy de neki sikerült :D -
Cat 02 #2234 ésa fűben is eltűnik :D -
#2233 Kösz -
#2232 ja bocs
rossz szöveeg
-
#2231 Itt van még 1 észre vettétek joda milyen kicsi?
Ha legugol 1 életes palack (bocs nemtom mi a neve)mellé észre se lehet venni
-
#2230 Csátok!
Sztem fellehetne dobni azzal a fórumot hogy ha valakinek van valamilyen képlopó progija rakjon fel képet ! -
#2229 igen -
#2228 A könyvtáros résznél az a feladat hogy megvédjünk legalább egy polcot? -
reco #2227 nekem nincs crackelve és tört verziom van mégis elindul
-
#2226 Lehet hogy a crackelt verziókkal lehet csak neten játszani -
reco #2225 alchohol clone verziom van és szinte minden severre tudok csatlakozni egy két kivételével -
peti94 #2224 nekem nem reloades még se megy -
#2223 Nekem is megy minden szerveren de szerintem nem mindegyik verzióval működik. Nekem RELOADED-es van -
#2222 Csátok!
Na he amúgy minden szerverre lehet csatlakozni még akkor is a tört a játék!
Csak többször kell próbálni! -
#2221 no warez "reklám".... -
peti94 #2220 az elsőt amit megtalálsz
leszeded összerakod daemontools beállítod beteszed és feltszed kész is
-
martin01 #2217 azt szeretném kérdezni hogy a gameland.89.hu-n melyik fájlt töltsem le???
má meg van az sms mert elküldtem me van vagy 120. -
martin01 #2216 sztok!
kipörgettem singleplayer-ban.(nem annyira nehéz,de voltak olyan részek amik már kicsit komolyabb odafigyelést igényeltek)
ha valakinek kérdése merül fel a játékkal kapcsolatban akkor elöbb olvassa a FAQ-t és ha ott sincs meg a válasz szívesen segítek.én most már interneten nyomom és ha akartok jönni hát gyertek a "BF2!magyar!!!"című szerverbe.
-
#2215 Luke simán felugrik -
Cat 02 #2214 felrobbansz asszem -
MrChef #2213 Lehet, hogy tört szerverre nem tudok csatlakozni??? (nekem eredetiben van meg)
Viszont itt a FAQ-ban azt írták, hogy tört szerverre lehet eredetivel csatlakozni.
A Hoth-on szerintem landolni is lehet a lépegető tetejére, bár még nem próbáltam.