12867
-
#384 woooo..w
Hát igen,..a Bömös.
Jó az Fwd, de jobb az Rwd,...annál már csak egy jobb van, a 4wd. :))
(persze azért inkább a hátsóhajtásra hangolva) -
#383 ...és azt hiszem ezzel el is dőlt a 2006-os idény sorsa...
-
#382 Ez teljesen így van és én sem 2006-os WTCC szerződésre gondoltam, hanem mint célkitűzésre, ami sztem elérhetőbb mint az amcsi vonal, ami sem a szponzoroknak, sem a hazai tv-csatornáknak nem igazán kedvezne, ellenben egy jó európai szériával (WTCC, BTCC, DTM...) Na de majd látjuk mennyire komoly ez az európai karrier, avagy mégiscsak Amerika fontosabb neki. Ami meg a mezőnyautózást illeti, abban teljesen igazad van, azt csak egyforma autókkal, különböző pályákon és egy teljes idényben lehetne megszokni igazán (pl. SEAT, Alfa, Maserati kupák) -
#381 Igaz, igazad van, tesztelni végül is persze tesztelhet.
Én annak a fényében néztem a tesztelést, hogy esetleg van mögötte WTCC versenyzési lehetőség.
Ha erről van szó, akkor mindenképpen meglepődök, mert azért Makai nagyon jó itthon a Renault Clio OB-n, és emberesen helytállt kint az Ami-nál, dehát azért van Német-Brit...stb. túraautó versenysorozat, vagy más..N-gt kategóriájú versenysorozatok, nem egy Renault Clio-ból szoktak beleülni egy WTCC autóba.
Másfelől megeszik reggelire, azért a Renault Clio OB. az főleg időfutamokra épül (a pályák hiánya miatt is) ha jól tévedek egy évben kétszer engedik ki őket test test elleni küzdelembe a HunRing-en.
Amikor tesztelte a CTS autót, akkor is az időeredmények voltak jók, ahogy az ARCA futamon is a qual-os idejével ütött szépet, versenyem meg sajnos kitették a futamból.
Nem lesz ez másképpen egy WTCC futamon sem, hisz azért szeretjük...itt aztán nincs kimélet, még a középmezőnytől hátrafelé is olyan pilóták vannak, akik nem tökölnek pöckölni féktávon, vagy eltolni a másik sarkát kanyaríven.
Ezeket mind le kellene kezelnie, rákészülni, és kivédeni, különben megeszik simán szvsz.
Ezért lenne jó sztem ha előtte darálóba edzenék vmi enyhébb kategóriában.
Ha csak mint egyalkalmas teszt, esetleg többalkalmas teszt, azt még megértem, vagy kapcsolatok, vagy szponzor,..mert én is tehetségesnek tartom, de azért ennél többet is leraknak más bajnokságokban a pilóták. -
#380 Viszont egy teszt azért reális és elérhető lenne, főleg miután Amerikában már ARCA futamon is indult, aztán a teszteredményektől függően még bármi is lehet - feltéve ha szponzor is akad - végül is ez azért még mindíg elérhetőbb (akár szponzorilag is) mint pl a Nextel Cup (ahová külföldiként szinte semmi esélye nincs), így némileg több értelme is lenne ezen a vonalon próbálkoznia. -
#379 Eddig nem, de meglepődnék, hisz azért sokan beülnének ide ebbe a sorozatba. -
#378 Hallottam egy olyat, hogy a Makai Gyuri talán tesztelhet egy WTCC gépet. Nem tudsz erről valami konkrétat esetleg? -
#377 :)
Az a megdurrant kerék se semmi..pff. -
#376 ez meg itt egy potyautas :)
-
#375 ...ez meg a srácok bosszantására
-
#374 ...1 fotó, csak hogy bosszantsalak ;)
-
#373 Legyőzöttek nélkül a győzelem se ér túl sokat... -
#372 Nem baj. Az a lényeg hogy az Alfa ott van, nekem csak ez a fontos. Legalább kevesebb a konkurencia -
#371 flashgettel szedtem, lejött rendesen, csak a kitömörítés akad el, bármivel is próbálom... na mindegy, akkor majd a viasaton -
#370 Sajnálom :(
linkeltem még ide-oda, és volt aki írta hogy x%-nál elakadt a kitömörítés.
Viszont volt akinek simán ment és megnézte, nem tudom, talán az hiba lehet ha nem letöltésvezérlővel szedted.
Az a gáz hogy elég kövér, ha nincs rá időd akkor szvsz hadjad :) most szombaton vetíti 13h körül a viasat, csak nem tudom hol kapcsolódnak be, ez már elég régi műsor.Maga Tiff Needel is elég régóta teszteli az autókat. -
#369 leszedtem, de hagyományos módszerekkel nem tudom kitömöríteni -
#368 most szedem le -
#367 off:
összeollóztam egy Tiff Nedell videót, mivel hamarosan nemcsak az Expoler-en nyomja majd a Viasat, nem tudom hol kapcsolódnak be, ezért kis kedvcsináló:
Lotus Carlton-Ferka 360-Ferka F40-McLaren F1-V8 MG V8 Vauxhall-Pagini Zonda-Honda NSX-Bmw M5 V10..bonusz Garry McCoy.
link
on: -
#366 tapasztalatot országos bajnokságokban is lehet szerezni, a tesztekről nem is beszélve, és mindez sokkal olcsóbb is, talán ezért nem kapkodják el sokan a részvételt -
#365 Igen, nekem is jobban tetszene ha több gyári csapat elindulna, csak én már megfigyeltem azt, hogy általában a gyárak egy-egy kategóriára szakosodnak, például vagy forma-1, vagy rali vb, vagy dtm, vagy le mans, vagy a dakar, és az nagyon ritka, hogy egynél több helyen is indítanak csapatot. Valahol én itt látom a gondot. Ha idővel nagyobb nívója lesz a sorozatnak, akkor talán mégtöbb gyár be akar majd törni, más kérdés hogy akkor a mostaniaknak már mekkora előnyük lesz. -
#364 Szvsz de-de..
Az egyik GT közvetítésen mondta is a srác a Lambo-kat felemlegetve, hogy micsoda hátrányos helyzetbe került a gyár mivel az autóik a bemutatkozáson sokmp-s lemaradásban voltak az élmezőnyhöz (ha jól tudom Monza-n megvolt a 6-8mp)
Ezért nem akarták vásárolni a csapatok, és mivel senki nem vitte versenyezni, ezért a gyár sportrészlege versenyeztette a saját költségén, hogy versenytapasztalatokat szerezzenek, azért volt teljesen fekete.
Nagyon is fontos a tapasztalatszerzés, akár utolsó akár nem, és ha megvan az elszántság akkor a középmezőny elérhető.
Részemről is szivesen látnék csapatokat (több autótipust), de nem olyanokat akik nem kerülnek képbe, csak lekörözésekkor, hanem olyanokat akik híresen sikerorientáltak.
-
#363 Szerintem már most is nagyon jó versenyeket látunk. Ilyen sok gyár meg nem fog soha egyszerre elindulni, mert egyik sem akar utolsó, de még középcsapat sem lenni, akkor inkább részt sem vesznek az egészben. -
#362 ez tökéletesen igaz, bár a "dögunalmas" kissé erős kifejezés, ugyanakkor én nem a zaporokat hiányolom, sokkal inkább egy erős Ford és Honda kellene, na meg Peugeot, Renault, Opel, Toyota... és ami még nem is jut eszembe
kellene egy jó 30-40 gép és teljes mezőnyös pontozás mint a nascarban, ez a top 8 pontszerző hely nagyon kevés, 3-4 gyári csapatnál többet nem bír el, a félgyári kiscsapatokról nem is beszélve -
#361 ugyanakkor az oroszok az űrbe is csak kijutottak valahogy, szal még bármi lehet, akár ki is találhatnak valami extrát - építve a hazai bajnokság tesztjeire ;) -
#360 Nah jah..de a dogunalmas "3tipusos" versenynek sincs semmi ertelme...en tamoigatom...tolem Zaporozec is lehet benne...legalabb valtozatos! -
#359 hát ez vitathatatlan, mármint hogy egyedi a gép, de szépnek nem nevezném, kb tíz év lemaradás - így első ránézésre legalábbis
persze utolsókra is szükség van egy bajnokságban, de nem hiszem, hogy más gyári/félgyári vagy akár privát csapatokat meg tudnának szorítani... -
#358 Nekem ez a sportos lada tetszik..bar nem egy BMW az szent...de akkor is kurriozum ;)) -
#357 "a versenygépeket az MTEC Sport és a LADA gyár motorsportra szakosodott részlege, mely az orosz túraautó-bajnokság révén már széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik, karöltve készíti majd fel."
orosz túraautó-bajnokság... szent ég, mi lehet ott...?
ha öreg volgákkal meg még nascart is rendeznek, akkor tényleg eldobom magam... :) -
#356 Mit keres ez a BMW elött? -
#355 http://totalcar.hu/magazin/sport/ladawtcc/
-
#354 jah sajna de azér zanardi tett róla hogy kicsit elbibelődjenek vele:D -
#353 bosszantó dolog az ilyen... a második futamban sajnos Zanardit nagyon hamar elintézték, egyszerűen nehéz volt az autója, az ő gépe amúgy is nehezebb a többiekénél, ezen a pályán pedig ez hatványozottan kijött... viszont a második helytől lefelé elég jó csatározás alakult ki. -
#352 jó volt a futam.
sajna nem volt netem egy ideig (mivel kábel, így tv adásom sem, szal a 2. futamot nem is láttam, de az első szép volt nagyon.) -
#351 Colciagonak sajnos elfogyott a pénze, így idén már nem tud több futamon indulni, de Hondák ettől függetlenül még vannak a mezőnyben! -
#350 Jók voltak a futamok nagyon, csak nem látom mindíg!!!!!!!
Ezért kérdem Colciagoval mi van már nem nyomja ??
Evvel a szép autóval?
-
#349 ja, az első futam atomjó volt, és tulajdonképpen a második is az lett volna, ha Alex tovább tudja tartani a mezőnyt, de sajnos az ő autója eleve túlsúlyos az átalakítások miatt és ez itt most nagyon kijött...
amin leesett az állam, hogy Larini hogy tudta így elbaltázni a rajtot, na az nem volt semmi... kb. nyolcan mentek el mellette az első kanyarig, én nem tudom hogyan tudott ennyire bealudni, lehet tovább számított a sárga zászlóra és kicsit elkalandozott, aztán csak akkor eszmélt amikor már már elindult a mezőny... -
#348 mekkora jó volt már a verseny, főleg az első futam -
#347 milyen futamvolt királyság -
#346 igen, nem kifejezetten túraautó alakja van, de remélem jó lesz! -
#345 ja, mindíg van valami műsor ami bekavar... nem igaz, hogy nem tudnak úgy időzíteni, hogy ne lógjon bele semmi, most megint felvételről mutatják majd meg az első futamot, vagy ha időben vége lesz ennek a motoros cuccnak, akkor talán még a warm up körre visszaérnek