12867
-
#344 ezt nemértem motorverseny megy..... what the fuck -
#343 először nem tetszett ez az új leon, de mostmár kezdem megszokni -
#342 15:00
LG FIA WTCC
Valencia Verseny
( remélem verseny lesz nempedig csapatutasitás )
gooo Zanardi -
#341 Hazai pályán 2 SEAT Leon volt a legjobb a holnapi verseny mai kvalifikációján.
Az élről Gené, mellőle Terting indul majd.
-
#340 következő verseny október 2, Valencia -
#339 az állás:
1 Andy Priaulx (GBR) BMW Team UK 74
2 Dirk Muller (GER) Team Deutschland 73
3 Fabrizio Giovanardi (ITA) Alfa Romeo 70
4 Gabriele Tarquini (ITA) Alfa Romeo 55
5 James Thompson (GBR) Alfa Romeo 51
6 Rickard Rydell (SWE) SEAT 49
7 Antonio Garcia (SPA) BMW Italy-Spain 48
8 Augusto Farfus (BRA) Alfa Romeo 47
9 Jorg Muller (GER) Team Deutschland 45
10 Alessandro Zanardi (ITA) BMW Italy-Spain 26
11 Peter Terting (GER) SEAT 21
12 Jordi Gene (SPA) SEAT 19
13 Tom Coronel (NED) Seat Toledo 11
14 Jason Plato (GBR) SEAT 10
15 Stefano D'Aste (ITA) BMW 8
16 Alain Menu (FRA) Chevrolet 5
- Roberto Colciago (ITA) Honda 4
18 Robert Huff (GBR) Chevrolet 3
19 Stephane Ortelli (FRA) ORECA SEAT 3
20 Nicola Larini (ITA) Chevrolet 2 -
#338 Értem.Ez tényleg jó ötlet így akkor kiélezetebb a verseny! -
#337 Nem büntetés, hanem hendikep-rendszer. Vagyis a bajnokságban jobban álló autók több súlyt cipelnek, mint ahogy a futamban elöl végzettek is kapnak extra súlyokat, így nincs az, hogy mindíg ugyanaz nyer mint más bajnokságokban, hanem a gyengébb autóknak is van esélye. Túrakocsiban elég régóta így van már ez és be is vált. -
#336 Nem nézem túl régota a WTCC-t, miért súlyozzák le a kocsikat? Ez valami féle büntetés? -
#335 szerintem is...
amúgy a hivatalos honlap nem valami erős, mert még mindíg nincs fent a végeredmény, mint ahogy a pontos pontállás sem... -
#334 úgy legyen! :)
Nyerjen a jobb.
-
#333 ja, mondjuk ez igaz, mióta kinyomták egymást a kavicsra, lehet nagy a női szigor a csapatban és jobban vigyáznak egymásra... viszont nagyon izgalmas az élmezőny állása a pontversenyben, még a végén megéljük, hogy az utolsó futamban dől el a vb cím, amin persze a tavalyi évadzáró után meg se lepődnék igazán... -
#332 Ez van, versenyző.
Abból ahogy kidugta itt-ott az orrát a járgánynak abból szvsz tudhatta a másik hogy be fog próbálkozni...egyébként lehet hagyta is, azért nem zárta az ívet.
Ha zárja, abból akár probléma is lehetett volna.
nem baj az ha van habitus, Gio'-ban több is volt a kelleténél, és Tarquini sem egy angyal :DDD
Monica leosztja, de az Alfa pilóták ilyenek...legalábbis sztem..mondjuk majd az összes pilóta ilyen, de az Alfa-sok nagyon :)
Nekem befért, jót vigyorogtam. -
#331 na igen, de ha az olasz számított volna az előzésre, akkor eleve zárja az ívet és a brazilnak esélye nem lett volna beszúrni... az volt az utasítás, hogy kíméljék a gumikat, nem véletlen jött föl rájuk alex, erre a brazil itt elkezd tündökölni... -
#330 Hát én tutter megértem Farfus-t, ha volt beszólás neki az elengedésre(ha volt persze, mert ezt nem ilyen egyszerű megítélni)
Igen, megmutatta hogy nyerni is tudna...érthető. -
#329 ja, a brazil csak nem fért a bőrébe, nem bírta ki, hogy ne közölje a világgal, hogy nem rá építik a bajnokságot... de ha ott van 2 ilyen olasz klasszis és ott van Thompson is a maga tapasztalatával és gyorsaságával, akkor rájöhetne, hogy ő mindenképpen csak 4. ember a csapatban - amit a ponttáblázat is elárul mellesleg... -
#328 ezvan ez a mai sport, valaki szépen megoldja láthatlanban valik meg ilyen pofátlanul... -
#327 hát... akkor ez most mi volt...? nézve az ismétlést a brazil ezt a versenyt nem akarta megnyerni, csak meg akarta mutatni, hogy meg tudná nyerni ha akarná... ugyanakkor az olasz meg szerintem meg tudta volna védeni a pozícióját, csak nem is számított előzésre a csapattárstól... nem hiányzott ez a kis színjáték, jó lenne ha nem erről és az ilyenekről szólna a bajnokság, arra elég a f-1... -
#326 hmmhmmm erre hadne mondjak semmit:) -
#325 húhuhúúú...ez nagy poén volt!
-
#324 kezd. a második futam, húzok el én is, ilyenkor nem lehet itt a gép előtt tobzódni -
#323 Az úgy nem jó, kell egy győzelem a SEAT-nak is! -
#322 Én ezt nem is hallottam, ez iszonyatos, csak most olvastam a korábbi hozzászólásokat. -
#321 Afrancba! Na mindegy azért én reménykedek benne! Végre jól mennek az alfáim jó lenne a második versenyt is megnyerni! -
#320 Nem tudni, attól függ mennyire sérült a futómű, nagyon nagy javításra nincs idő, mert nem lehet kikésni a rajtprocedúrából, akkor csak a boxból tudnának elindulni, annak meg nem sok értelme van, ahhoz rövid a verseny. -
#319 Neki én is szurkolok, hiszen olasz! -
#318 Sziasztok. Én csak az előbb értem haza pedig rohantam. Négy Alfa volt az élen mikor bekapcsoltam a tévét erre rögtön kiesik belőle kettő! Hát nem hoztam nekik szerencsét. El tudnak így még indulni a második versenyben? -
#317 állatvolt nagyon mint mindig:) goo zanardi -
#316 :)))
szép..az elsőkerék hátránya. -
#315 ez nagyon durva, én még ilyet nem láttam, 3 defekt az utolsó körre ugyanarra a kerékre... ami az alfásokat illeti, a lehető legtöbbet hozták ki a dologból, mert így az élről indulhatnak a második futamban, csak az a kérdés mennyire sérült a futómű, fel tudnak-e állni a gridre... -
#314 Az alfások ezt már hozzák, de a többi helyezesért izgalmas lehet, főleg a nyolcadik helyért... -
#313 hallottam :(( -
#312 na akkor hajrá!
hallottad a balesetet rally-ban? :((((
Meghalt Michael Park...
lállították a Wales-i rallyversenyt. -
#311 most kezdődik:P -
#310 mindjárt kezdődik a verseny -
#309 Szeretettel várunk mindenkit mindenhonnan, függetlenül attól, hogy melyik szériában kinek milyen elánnal és mentalitással szurkol, a lényeg hogy a túrakocsi versenyek, max dtm legyen a téma, szal mindenki és minden egyaránt belefér... -
#308 Vitázni jó dolgokról jó dolog mert az még beszélgetésnek számít avagy véleménycsere, csak amikor a fanatikus hívők előbb egymás kedvenceit szapulják aztán meg egymás torkának esnek az már nem nekem való. Ezért nem is nagyon olvasgatok már bele. Viszont az jó, hogy van külön McLaren topic mert őket mindíg szerettem! Így hogy nincs Alfa Romeo a Forma-1-ben (húsz év után már igazán visszatérhetnének!) így általában nekik szurkolok. Szerencsére a WTCC-ben nem áll fent a veszély hogy kivonulnak, jó lenne megnyerni az első világbajnokságot!!! -
#307 én nemtudom tavaly óta rendszeresen nézem a futamokat ide nemirtam eddig tény de az nemazt jelenti hogy nemkedvelem ezt a sorozatot
( de nagyobb is az élet az f1 topicba ) fórum vitákra !is! van nemde.. -
#306 Jól van na, elfelejtettem mondani, hogy tisztelet a kivételnek! Egyébként igazam van vagy nincs?
1: Eddig senki nem nézett be ide a F-1 topicból.
2: Ahányszor csak benéztem a F-1 topicba mindíg valami veszekedés folyt és rosszindulatú megjegyzések röpködtek egymás felé. -
#305 a forma1es meg nemnézi le a háta mögött a másikat...:D