12867
-
#304 De ha a nevedre írnák az egyik Alfát akkor azért azzal sem lennél nagyon szomorú, ugye? Remélem! -
#303 Az jó, a forma-1esekre úgyse lehet számítani és a hozzáállásuk sem mindíg barátságos, ezt már megfigyeltem. Majd én is próbálok többször itt lenni, de sajnos elég keveset vagyok itthon. -
#302 A hivatalos oldalról sajnos nem lehet képeket beilleszteni, nem tudom mire jó ez az irigység. -
#301 Én csak most tudtam megnézni a versenyeket, mert vasárnap még nem voltunk itthon. Sajnos az Alfa megint nem volt az igazi és szerencséjük sem volt. Már egyre kevésbé hiszem, hogy meg tudjuk nyerni a bajnoki címet, nagyon nagy fordulat kellene hozzá. -
#300 lassan itt lessz az egész NASCAR-os topik -
#299 Nekem a Honda és a Ford Focus tetszik -
nem tom mér, de nekem teccik ez az autó -
#297 a hétvége Hőse:
-
#296 ...és szegény Colciagonak elfogyott a pénze, nagy kár hogy idén már nem látjuk többet versenyezni... :(
-
#295 Le a kalappal Zanardi előtt, valami hatalmasat versenyzett! -
#294 néztem nagyon keményvolt.. és zanardi le a fejjel előtte , megigérte és ma sikerült neki -
#293 "WTCC: Zanardi történelmi győzelme
NSO, 2005-08-28 17:22
Történelmi győzelmet aratott a túraautó-világbajnokságon (WTCC) Alex Zanardi, aki korábban a Formula-1-ben is versenyzett.
A 39 éves pilóta 2002-ben olyan súlyos balesetet szenvedett az egyik versenyen, hogy amputálni kellett mindkét lábát, ennek ellenére most megnyerte az oscherslebeni futamot.
Zanardi korábban két IndyCar-világbajnokságot is nyert." -
#292 Na! Ez abszolút pozitív!!! Azért ha nethez jutsz remélem időről időre benézel majd ide is! -
#291 Nem igaz, mert én is nézem. Csak sajnos elég ritkán tudok internethez jutni, de a fejlemények mindig érdekelnek és a versenyeket is mindig megnézem. -
#290 nagyon okos vagy -
#289 World Trade Center Centenarium -
#288 ...amúgy kösz a linket! -
#287 ...hát igen, egyelőre nem tolongunk, és remélem ez nem a szakág népszerűségét tükrözi, mert jó lenne ha nem az egykori ITC sorsára jutna a sorozat, hanem tényleg kifejlődne valami nagy tradíciókkal rendelkező sorozat komoly gyári hátterekkel és rajongói háttérrel, úgy mint ahogy a DTM-ben is létrejött a hosszú évek alatt. -
#286 Laffite vzz..:))))
csak ketten nézzük ezt a sorozatot...:DDDDD
pedig vannak még arcok, itt is-ott is, csak szét vagyunk hullva..
na mindegy..ez úgysem jelent semmit, én azért nézem mert tetszik, ide meg azért írok, mert van mit.
főleg veled lehet is témázni érdemben.
Na szal ja,...várom én is a friss Seat-ot, és főleg nagyon drukkolok a Honda-nak.
A Bömösök, meg az Alfa-k meg csak had vívjanak..
azért az első befutó nem volt semmi :DDDDDD
mindenesetre a 2. verseny itt van vmw-ben, Aesir jóvoltából ha kell vkinek:
WTCC Spa 2. futam 100mb vmw -
#285 a seatnál valamit nagyon elbénáztak, ennyire azért nem rossz az autó, hogy a privát-seat is agyba-főbe verje őket a versenyeken... :( nagyon várom már az új gép bevetését!
az alfa és a bmw évtizedes tapasztalatait pedig valszeg nem 2-3 év alatt hozza be a seat és a chevrolet sem, viszont utóbbi 2 gyár még így is hatalmas lépéselőnyben van a fordhoz és a peugeothoz képest... a honda más tészta, 1 versenyzőre nem lehet profi csapatot építeni egyetlen bajnokságra sem, így nagyon hiányzik még legalább 2 állandó honda, 2 rutinos és jó versenyzővel. -
#284 dehonnem :))
Sajna nagyon semmi váratlan nem történt :(
Seat-k nem virítottak, sem semmi..
Alfa-Bmw volt mindkét futamon, egyszem Honda sem tudott feljönni, Chevy-k nem nyomták rosszul, de igazán csak a körülményeknek köszönhették a helyeket (bár persze ez mindig így van :) )
Mindenesetre csak a Bömös, és az Alfa, mindkettőből a gyári volt meggyöző szvsz.
Az eső kevert egy szépet a másodikon, főleg az Eau-rouge-ban :)))
-
#283 senki nem nézte ma a futamokat?
végül is az enyhén szólva is őrült második versenyen D'Aste kapott 3 sec büntetést a kanyar levágásáért és így elúszott a győzelme.
hozzáteszem, a második helye megmaradt, és egyébként is teljesen korrekt ítélet született, hiszen a balesetet csak így tudta elkerülni, viszont a második helyre mindenképpen bejött volna. -
#282 pedig előbb vagy utóbb változtatniuk kell a rendszeren, mert egyre több gyári csapat érdeklődik, akik kézzelfogható/összehasonlítható eredményeket szeretnének...
én pár szabályt alaposan megváltoztatnék már most:
- hosszabb versenyeket, kb 1,5-2 órában (elég 1 futam 1 hétvégére)
- több versenyhétvégét (18-20 simán lehetne)
- a hendikep rajtlista 1 futamos hétvégenként eleve mellőzhető, csak extrasúlyok legyenek, de azok is csak versenyen, az időmérőn ne
- legalább 15 versenyzős pontozás mint a moto gp-ben, vagy a teljes mezőny mint nascarban
- kötelező kerékcserék, esetleg külön tankolásokkal
- a felvezető autó többszöri bejövetele (reklámlehetőség a tv csatornáknak, + boxkiállási lehetőség, + összehozza a mezőnyt)
...tudom, hogy ebben nagyon sok amerikai szabvány van, de az elmúlt évek/évtizedek az amcsik igazát mutatják, míg az európai kiírások/sorozatok leginkább csak szenvednek, élükön a F-1 futamokkal... -
#281 igen,ez igaz, nekem is tetszik, hogy a Nascar pontozás sok esélyt ad.
Nagyon kitalált egy rendszer az, a bónusz pontokkal együtt.
Wtcc-ben is pontozhatnának tovább.
De ez igaz szvsz az F1-re is...
sőt oda még inkább, mert Wtcc-ben megvan az esélye, hogy a sok lökdösődésben a tabellán vki olyan jól járjon, ahogy egyébként a technikája, és talán a tudása nem tenné lehetővé, de az F1-ben nincs igazán test test elleni harc.
De Wtcc-ben is ha csak 2 hellyel pontoznának tovább, az pont emelné a középmezőny értékét.
Nagyon kiváncsi leszek Spa-ban mi lesz, remélem a Seat megint meglep minket mint tavaly, és a Honda is átmenti a Mexikóban mutatott formáját.
-
#280 hát ja, iagazad lehet... ha el tudtam volna menni nyaralni, akkor valszeg nekem se tűnt volna fel, hogy nem pörög a topic :) sajna idén nem jött össze :(
viszont az tény, hogy elég kevés ez a tíz versenyhétvége... nagyon későn kezdődött az idény, rövidek a versenyek és mint látszik a sfutamok közti szünetek is hosszúak :( nem mondom, hogy 36 hétvége kellene mint a nascarban, de 36 futam 18 hétvégével szerintem beleférne - mint ahogy a pontozás is lehetne barátibb (ha már itt tartunk) hogy a nascarhoz hasonlóan mindenki kapjon pontokat és 8-tól lefelé is érdekesek legyenek a párharcok. -
#279 sztem azért a linkség mert nyár van :)
Még a futamokban is megnyilvánul, ha azt nézed, hogy pl. májusban 3 futam is volt, addig most nyáron 1hónap telik el a futamok közt. -
#278 mi ez a pangás már napok óta...?
most olvasom, hogy jön egy dán Peugeot csapat Ayarival, ami elég biztató egy 2006-os vagy 2007-es gyári Peugeot team létrehozása szempontjából, szal még a végén ők is idetévednek, ami nagyon jó lenne! -
#277 ...és a mezőny talán legszebb autója:
-
#276 ...egy régi ismerős Amerikából, Max Papis...
-
#275 a motorsport pont com-on amúgy vannak nagyon állat képek minden kategóriából, így a pueblai versenyekről is, mint ahogy a legutóbbi frissítések egyike az SCCA GT/túrakocsifutama is, ebből 1-2 fotó:
(felhívnám a figyelmet a szponzornak kijáró helyre a festésen...)
-
#274 utcain egy Lamborghinié volt a legnagyobb amit eddig láttam, valami csóró szerb gyereké volt a gép, azok 295-ös gurigák voltak és totál leképedtem tőle, ez meg még annál is brutálabb, szal ez csak így belegondolva is sokkoló :) -
#273 vááááááááá!!!!! marhajó ez a gumi!!!
Hogy bugáztad???? -
#272 simán cipeltem :D
Ahogy mondod, a gumi valami állat..életbe látszik igazán, rendesen kitakar a szobából :))) -
#271 egyébként a méret télleg horror, majnem teherautó :) -
#270 Ez a gumi atomjó! Télleg képes voltál elcipelni??? Na persze én is bevállaltam volna! :) Egy igazi fanatikusnak legyen otthon egy-egy skalpja, bármi is legyen az! -
#269 ühh srácok, kint voltam a HunRinges Olasz GT-n..
pár kép:
- Ez atom..gondolom mindenki ismeri. :)
- ahogy ezt is :))))
- és ezt is...
itt úgy is szakértők vannak :)
jah, és hoztam gumit:
305/680-18 -
#268 Eddig is tudtam hogy jó versenyző csak valahogy most akkor is furcsa hogy ennyire jól áll a ponttáblázaton persze örülök neki csak így tovább! -
#267 Nincs ebben semmi furcsa. Az egész mezőnyben talán neki van a legnagyobb rutinja miközben ugyanolyan gyors és kemény a pályán mint régen. Más kérdés, hogy az előző években nem igazán rá volt kihegyezve az Alfa csapata, így neki is a bajnokjelöltet kellett segítenie. Lehet idén másként lesz, ki tudja... -
#266 Ahogy elnézem még elég sokan nyerhetnek, de azt nem gondoltam volna, hogy Giovanardi lesz leginkább versenyben az idei világbajnoki címért az alfák közül. -
#265 De nézzünk egy összetett állást Puebla után:
1. Dirk Müller GER 47
2. Fabrizio Giovanardi ITA 45
3. Andy Priaulx GBR 42
4. Antonio García ESP 39
5. Gabriele Tarquini ITA 38
6. Rickard Rydell SWE 33
7. James Thompson GBR 32
8. Augusto Farfus jr. BRA 29
9. Jörg Müller GER 27
10.Peter Terting GER 17
11.Jordi Gené ESP 12