12867
-
Mikor lesz verseny? -
Ha véletlen találsz valamit, akkor azért szólj! Köszi!!! -
Néha ki lehet fogni összefoglalókat a neten is, de mondjuk inkább a 90-es évek elejétől... A 80-as évekből még én se találkoztam se komplett versennyel, se összefoglalóval, pedig biztosan van vhol vkinek... -
Hát erre én még nem imagán emlékezhettem, de érdekes képek, furcsa lenne most megnézni egy ilyen versenyt a nyolcvanas évekből! -
Ez nagyon nagyon nagyon jó!!! Örök hála érte! Ilyen kincseket találni rajta, mint pl Tarquini 1987-ből...
vagy Thierry Boutsen 86-ból...
-
http://etcc-history.it4us.nl/ -
Hát ez az, mostanában semmi nincs :-( -
régebben - amíg lehetett - én is néztem, sajna mostanában nincs :( -
hmmm érdemes, motorsportTv-n volt?? (tudtomban ott adják a japcsi futamokat pl: superGT) -
syscoHUN #575 Hol lattad?Arra en is kivancsi lennek. -
zoolee #574 Off/
Múltkor láttam jtcc -t isszonyat brutál skylinek aaaaaaaaaaaa!
Mennek mint állat ! -
Köszi! Majd én is azért elkezdek keresgélni de most megyek ebédelni. -
Hát az Alfa hivatalos oldalán csak baromi kicsi képanyag van és nem is túl jó felbontásúak, talán próbáld a versenyzők site-jait, pl: www.fabriziogiovanardi.com/
ez is onnan való:
-
Ezek nagyon nagyon nagyon jó képek, el is kezdtem tölteni őket. Azt hiszem leszedem mindet. Alfásban esetleg nem tudsz ilyet? :-) Bár tudom hogy van egy olyan oldal hogy google.com de lusti vagyok és tehetségtelen ;-) -
Monzai SEAT-os képek (jó minőségben) itt:
ha a hosszabb csíkra kattintasz a képek alatt, egyenként 2mega körüli képekhez juthatsz... -
csak a Te kedvedért egy jó kép:
(egyébként ismered ezt az oldalt? tudom ajánlani, talán nem számít reklámnak, nonprofitnak tűnik)
-
Én idén (is) a SEAT-nak szurkolok, na meg Zanardinak, bár neki igazából nincs sok esélye a bajnoki címre, de egy jó szereplésre annál inkább. -
Nem élem bele magam semmibe. Olyankor soha nem sikerült semmi. Meg ahogy elnéztem a BMW és a SEAT csapat rettenetesen erős, a bajnoki cím biztos köztük dől majd el. Én csak azért szorítok hogy legyen még néhány futamgyőzelmünk az idei sorozatban aztán irány 2007!!! -
Szívesen. Azért az olasz csapat túlzottan jó szereplésébe ne éld bele magad nagyon, itt azért volt egy kis hazai pálya, egy kis szerencse, egy kis hendikep rendszer, mindenesetre jól kihasználta mindezt Farfus, gratuláció érte! -
Hú, ezért örök hála, ez egy nagyon szép kép!!! Annyira jó hogy idén is van kinek szurkolnom és rögtön egy Alfa győzelem, tényleg nem is mertem álmodni se róla hogy idén én még nézem ezt a sorozatot. Annyira jó hogy nem vonultak ki teljesen!!! -
Mostanában hogy beindult ez a topic! Kicsit nem voltam itt és már mennyit kellett visszaolvasni, ez jó!!! -
Egyébként üdv itt az SG WTCC fórumán, örülök, hogy tetszik a sorozat! Azt nem tudom (vagy csak hazudok?) jobb-e a F-1-nél, én milliószor jobban szeretem, izgalmasabbnak tartom, de annyi vita volt már itt ebből, sztem ne hozzuk újra elő, foglalkozzunk csak ezzel a sorozattal... -
Hát ezt most nem fogom, meg nem is tudnám felsorolni neked... Nem minden gyár nyomatja túraautóban, pláne gyári csapata nagyon kevésnek van. A gyárak többsége úgy áll az autósporthoz, hogy ha egy kategóriában nem ők a legjobbak, vagy nincs rá esély hogy azok legyenek, akkor nem indulnak el. A legnagyobb gyártók általában szépen felosztják egymás között az autósport kategóriáit, így általában 1-1 kategóriában max 2-3 nagyobb gyári csapat van, így eleve nem bukhatnak túl nagyot. Ez a ralitól, a f-1-en át a túrakocsiig és a le mansi szériáig mindenhol így van. -
bondzsi #561 Helló mindenki! A többi nagy gyár hol versenyezteti a kocsijait? És ha van nekik külön mi az oka, hogy nem együtt nyomja az Alfákkal, BMW-el stb?
Tényleg jobb mint a forma1! -
Magát a gyárat nem érdekli egyik túraautó sorozat sem, privátok meg nem erőlködnek vele, mert igazából nincs is olyan típus, amivel érdemes lenne próbálkozni, amikor ott vannak a bevállt BMW-k, SEAT-ok, Alfák, inkább azokra építenek csapatot. -
Azért a Ford szépen eltűnt erre a szezonra... -
Nem sajnos pedig úgy szeretném. 
-
akkor ezek szerint egy ilyen sem áll otthon a garázsban...? ;) -
Igen a szerelmem!!!! 

-
ez abszolút érthető döntés volt a részükről, még a legnagyobb gyárak is kétszer meggondolják, hogy belevágnak-e egy ilyen projektbe -
cikk 2002-ből: Jövőre tehát a BMW és Alfa dominanciájú ETCC (European Touring Car Championship) a svéd márka nélkül fut. Egy 2003-as versenyautó kifejlesztése aránytalanul sokba kerülne a Volvónak a várható eredmények tükrében. -
tessék:
-
tavaly vagy tavalyelőtt még szerepeltek volvók is, S60-asok -
Johnny Cecotto 1986-ból, nem semmi...
-
melyik Volvo? -
a 407-esről, az Accordról, meg a Volvoról nincs képed? mert azok tetszen(tt)ek :) -
ezen az oldalon megintcsak találtok eszméletlen jó és jó minőségű fotókat -
ez egy gyönyörű autodelta fotó, érdemes rákattintani, kinyomtatni, eltenni az utókornak...
...és mégegy -
mit találtam... Derek Bell gépe még 77-ből... hát nem akármi
-
jaja, hat éve itt nálunk Morbidelli egy BMW-vel kétszer is lealázott mindenkit... sajnos nekem semmi anyagom nincs régről, viszont képeket még itt-ott lehet találni a neten