12867
-
#1264 Mi lett az első verseny végeredménye? -
#1263 Ezt lessétek meg!! Nagyon komoly!!STCC -
#1262 Nagyon jól néz ki!Hajrá Lada! -
#1261 Ilyen lett a festésük:
-
#1260 Euro kettes stream meg nincsen:( Dejó,hogy rohatt motogp miatt nem láthatom... -
toretto r34 #1259 És a hetvenes 4-2-1-es endszer meg a duplakarbi elnyomná a hangjukat -
#1258 Kár,hogy VFTS-ek nem indulnak,ők mennének keresztbe,és 2x akkroa ívet védenének:D -
#1257 Nem:) Ezeket Hollandiába rakták össze, ott van a csapat székhelye. -
#1256 :(
Amúgy ezeket a kocsikat nem a Vilnius Fabrik Tuning Sport csinálja? -
#1255 Az első szabadedzésen a Ladák azért nem vettek részt mert a sportbíróság vizsgálta az autókat és megálllapították h a motor leömlőinek mérete nem felel meg az FIA előírásának. A csapat ez a hibát nem tudja kijavítani erre a versenyre, de a többi csapat beleegyezése miatt elindulhatott a kvalifikáción és a versenyen is ott lesznek, de pontot nem kaphatnak. :(
A csapat a következő futamra kijavítja a motorokat... -
toretto r34 #1254 francba lemaradtam -
Jelian #1253 Esős kvali, na ez fincsi lesz! -
#1252 4kor eu2 -
toretto r34 #1251 Mutatja valamelyik sportcsatorna vagy még mindig nem tudni biztosat? -
#1250 mai 1. szabadedzés végeredménye
mai 2. szabadedzés végeredménye -
#1249 Ez így van!:) Majd holnap okosabbak leszünk... -
#1248 Ez csak teszt, nem itt kell gyorsnak lenni:) -
#1247 Örülök h Thompson ottvan az élbolyban, hajrá! -
#1246 TDI-k visszaestek -
#1245 -
Jelian #1244 A hivatalos honlapon a futammal egyidőbe is meg tudod nézni a futamokat, szóval nem fogsz lemaradni semmiről! ;) -
#1243 http://www.racing-underground.com/index.ru?cls=32 -
#1242 de nekem nincs euro 2-őm :( más alternatíva nincs? esetleg neten valahol? -
#1241 Euro 1en az első futam, Euro 2őn a 2. mert közbe meg MotoGp is lesz... -
#1240 Az eurosport csak a vasárnap a 2. futamot közvetíti? Se 1. futam, se szombati qualifikáció? :( -
Jelian #1239 Ha már így alakult, akkor tényleg Imolával járt legjobban a WTCC, ill. mi nézők. Nem tudom mekkora változtatásokat eszközöltek rajta, még nem láttam az új pályavonal rajzát. Remélem az Olasz Túraautó Bajnokságból azért 1-2 privát csapat kipróbálja majd magát, pláne ha Alfás teamről van szó. Azért az Olasz közönség is szívesebben megy ki a versenyre, ha Alfa is van a mezőnyben. :) -
toretto r34 #1238 Remélem nagyon jó sekereket fog elérni a lada és szeretni fogják sokan őket ez nagy fellendülést hozna nekik biztos -
#1237 Imola, végre, már jó lesz újra versenyt látni ott. Banner javítom, kösz, hogy szóltál. -
Jelian #1236 Kiváncsian várom, lesz-e vmi ebbő a dologból, de mindenképpen ígéretesnek néznek ki ezek a modellek, jó lenne látni őket. Fontos azt is megemlíteni, hogy az Oroszok két éven belül négy új pálya megépítésére szánták el magukat. A DTM már jelezte is, hogy szeretne egy Orosz GP-t a versenynaptárába. A Ladával a mezőnyben a WTCC sem engedheti meg magának, hogy a jövőben ne ültessen be egy oroszországi versenyt a kalendáriumba. Természetesen Tilke bácsi keze is benne van az épülő pályákbe, itt az egyik pályarajza: katt rá
A bannert nézve jutott eszembe, hogy a 9. helyszín megváltozott, tehát idén nem lesz Svéd Nagydíj Anderstorpban. A pálya meg is volt jelölve az év elején, hogy ha nem fejezik be a munkálatokat, akkor nem rendezhetnek versenyt. Aggódni nem kell, helyette ugyanabban az időpontban az Imolában lesz verseny, szóval nem maradunk futam nélkül Szeptember vége felé. A Svéd helyszín a Volvo miatt nagyon jó lett volna, hiszen tavaly is indultak, és idén láthattuk volna az új C30-as modellt is a WTCC-ben. -
#1235 "akkor lehet szó egy esetleges új modell bevetéséről is a WTCC-ben"
Ez nagy valószínűséggel a Lada Priora lesz. Bár jövőre ha elkezdik gyártani a Lada C-t akkor az sem lenne rossz versenyautó alap. :) -
Jelian #1234 A Porsche Szuperkupa mai Török futamát Jaap Van Lagen nyerte meg, ezzel ott megszerezte első győzelmét. Ebből is látszik, hogy nagyon jó versenyző, aki sokat dobhat majd a Lada ezévi teljesítményén. Gratula neki! -
Jelian #1233 Röviden a legfontosabb történésekről:
- A LADA természetesen elégedett a tesztek eredményeivel, és hangsúlyozták azt is, mennyire az elején járnak még a fejlesztéseknek. Elmondásuk szerint 3 éves WTCC projectet dolgoztak ki. Az első év (az idei) még csak egy teszt év számukra, a második évben szeretnének néhány jó eredményt felmutatni, és ha ez sikerül, akkor lehet szó egy esetleges új modell bevetéséről is a WTCC-ben.
- Thompson is elégedetten nyilatkozott, elmondása szerint egy kvali idővel akár a pódium sem elképzelhetetlen. Valencia előtt egy DTC futammal gyakorolt, ahol a harmadik helyről indult, végül a negyedik helyen ét célba. Mellesleg azon a pályán a Dán csapat történetének legjobb eredményét érte el ezzel.
- És végül a testület fordulatszám szabályozást vezetett be a dízel motorok ügyében. A két első futamon folyamatosan figyelték a Léon TDI adatait, és arra jutottak, hogy a motornál mostantól 4100 rpm a megengedett max. érték. -
#1232 -
Jelian #1231 Egyetértek, ezek már valóban nagyon versenyképes körök a Ladától!
Hogy mennyire jó ez az idő, azt jelzi az a tény, hogy a tavalyi körrekordot itt is sikerült megdönteni, nagyjából 1 másodperccel jobb Y.Muller ideje az eddigi körrekordnál. Tehát ezt nyugodtan tekinthetjük egy Top időnek a pályán, nem csak egy laza kis kör volt. Ehhez képest most nagyjából 1,2 mp-el lassabb a Lada Van Lagen-el a volán mögött, ami több, mint biztató.
Valenciában nagyon oda kell tenniük magukat, hiszen a tavalyi kvalin 19 autó volt 1 másodpercen belül, ami azt jelenti, hogy minden mozzanatnak óriási jelentősége van a végső időeredmény szempontjából. De az élmenőkhöz képest kevés súllyal fognak menni, szóval el lehet csípni egy jó eredményt Spanyolországban.
-
#1230 Ezek már nagyon jó idők!Remélem még bőven tudnak fejlődni. -
#1229 Ezek azért már sokkal bíztatóbb eredmények mint az első napon lévő. :) -
Jelian #1228 Oschersleben, 2. tesztnap végeredménye -
#1227 Sőt,van a mezőny végében egy másik BMW-s aki eléggé gyengus módon szerepel,vele versenyezhetnek szerintem. -
#1226 Hát a Lada kapott 5 másodpercet az elsőtől. De szerintem ez nem rossz eredmény így elsőre. Főleg ha még figyelembe vesszük h Jaap van Lagen kb 2sec-el jobb mint Shapovalov, és 6-od annyi kört mentek mint a többiek.
Remélem ma megy Van Lagen is... -
Jelian #1225 Oschersleben, 1. tesztnap eredményei:
R. Huff (Chevrolet Lacetti) - 1:35.324 / 93 kör
G. Tarquini (SEAT León TDI) - 1:35.795 / 84 kör
J. Thompson (Honda Accord) - 1:35.840 / 46 kör
A. Farfus (BMW 320si) - 1:35.856 / 102 kör
A. Priaulx (BMW 320si) - 1:35.874 / 99 kör
J. Müller (BMW 320si) - 1:35.866 / 112 kör
Y. Muller (SEAT León TDI) - 1:36.073 / 58 kör
R. Rydell (SEAT León TDI) - 1:36.150 / 98 kör
F. Porteiro (BMW 320si) - 1:34.436 / 83 kör
A. Zanardi (BMW 320si) - 1:36.601 / 96 kör