12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • MaSzKa
    azért mert a dieseleket lekorlátoztták bizonyos fordulatszám mögé
    ha ezt nem érte volna el a bmw chevrolet akkor egyből indult volna a 320d tuttira
  • bardocz
    Itt meg nem lenne semi esélyük sem vele,legalábbis semmie lőnyük a benzinessel szemben,akkor meg minek?Pau-ban is tiszta szégyen volt,amit esőben a seat csinált,azokkal az első kerekes kocsikkal el kellett volna verniük a bmw-t,mint a szart,aztán nem voltak sehol.
  • MaSzKa
    azt tudom de a 24H versenyen a kategória 1. lettek Diesel BMW vel :D
  • gordon 24
    Valamikor volt rola szó hogy egy versenyen lesz majd Diesel BMW..

De szerintem most már szinte felesleges, mert az összes dolog ellenük szol. Mindent ugy alkakitanak, hogy egy szinten legyenek a benzinessel.
    A Seat is fejleszti a benzines motorokat. Lehet hogy jövőe a Seat sem dieselel megy.. Majd kiderül mindenesetre a BMW pont ezért nem hozta be eddig. Várnak arra, hogy kiderüljön érdemes-e

• MaSzKa
    ki mit tud a BMW mikor vezeti be a dieseleket
    vagy egyáltalán bevezeti e idén?
  • Minstrel
  • MaSzKa
    ezzel a nickemmel meg kicsi :(
  • MaSzKa kitiltva
    fasza a banner végre olvasható
  • gordon 24
    Mi?? Miért nem mész ki?? Ott lehet venni. És mondom nem drága.. Én sem veszem meg, és jövőhéten megyek.. Minek megvenni ha kint is van?? Persze nem gold meg mitomén milyen belépőt veszek. Egyszerüen csak olyat, amivel lehet flangálni körbe a pálya körül.. Az olcsó ráadásul sokkal többet látsz!
  • Willi Betz
    Közben rájöttem,hogy nem érne ide a jegy,ha megrendelem,szóval idén elmarad:(
  • gordon 24
    Én a helyszinen szoktam! Mi is megyünk idén is.. Tavaly is ott vettem kint.. Elég olcsó volt. Szóval ja:D Jó lesz remélem!
  • Willi Betz
    Hol lehet venni jegyeket Brnoba,mert valszeg kimegyek?
  • SitatiS
  • bardocz
    DE jó ezt hallani:) Meg látni:)
  • ladarevolution
    Az utolsó 10 sec a lényeg. Lada 2110 előzés és tapsoló közönség: :)
    http://uk.youtube.com/watch?v=j0fYndEL11A
  • ladarevolution
    "Ladák-ból szinte semmit nem láttam"

Ezért kell nézni a Vasárnap reggeli edzést :) A versenyen mindíg az élbolyt mutatják.
  • MaSzKa kitiltva
    A BMW-s Farfus kihasználta az FIA Túraautó Szakbizottságának azon döntését, amely 15 kg-mal csökkentette a bajor versenygépek pilótával együtt mért súlyát. A negyedik legjobb James Thompson lett, akinek Hondája 20 kg-mal lett könnyebb, szintén egy szakbizottsági döntés alapján.

Az újabb félóra folyamán Müllert a csapattárs Farfus követte a második pozícióban. A német-brazil pilótapáros nemrégiben részt vett a nürburgringi 24 órás versenyen, ahol összetettben a tizenharmadik, kategóriájukban pedig az első helyen végeztek a Schubert Motorsport dízel BMW-jével. A Pau-i második tréningen meglepetésre Tom Coronel teljesítette a harmadik legjobb köridőt, benzines SEAT-jával

• MaSzKa kitiltva
  • MaSzKa kitiltva
    itt lehet olvasni WTCC híreket is magyarul :D most találtam
  • MaSzKa kitiltva
    Grat nekik

végre jól mentek a BMW-k
    Farfus is jól ment

az is tetszett Zanardi Müller elött jobb helyett balra vette az írányt :D jó reflexeik vannak

Ladák-ból szinte semmit nem láttam

szép driftelések mentek a hátsókerekeskkel
  • Minstrel
    Végre BMW győzelmek, már nagyon kellett.:)

És gratula Wébernek és Michelisznek! Wéber nyert, Michelisz pedig 7. lett a mai Seat Eurocup-on. Szép kis előnnyel nyert és azonnal visszaelőzte a muksót aki lerajtolta.
  • bardocz
    Fú nagyon jó verseny volt!És a Ladát nem körözték le!Grat Prialuxnak,szépen ment végig,nagyon jókat csúsztatott:)
  • gordon 24
    Hehe!! Megvan az első Honda pont!!! Igen!!! Gratula Prialuxnak!
  • gordon 24
    De huhh ezen a pályán eső.. Fognak szenvedni eleget...

Ht ja sok esős verseny van.. Bezzeg itthon olyan melegem van mindjárt kinyifannok:D
  • Istencsászár
    Ez ilyen év? multkor Motogp ment esőbe, aztán F1, most ezis, lassan kezdem unni a sok esőss futamot:DDDDD
  • gordon 24
    Esik wazz!!! Na ez kemény lesz!:D
  • gordon 24
    Hát egy picit tud a srác:D Meg az a sisak. Nagy arc a faszi!:D
  • Istencsászár
    9szer nyerni egy pályán, utobbi 7 évben a Motogpbe zsinórba ( tök mindegy milyen motorral, milyen erős vagy gyengébb motorral, milyen gumival ) az azért durva:D
  • bardocz
    Engem hidegen hagy :S Inkább lenne helyete bármilyen ótóverseny:D
  • gordon 24
    Kurva Motogp???? A legjobb!!! De persze a Wtcc is zsir!!

De nagy volt TAlma ma!! Ja és Rossi meg mutatja amit kell!! Faja!! Na most meg nézzük az auto mobilokat!!
  • bardocz
    Az jó lenne:) Ha megint megcsinálják ezt,akkor következő versenyen tuti nem fogo már őket sidni,hogy kuurva motogp miatt nem látom:D
  • ladarevolution
    Szeritnem megismétlik megint az eslőt a második elött rögtön.
    Mint ahogy 2 hete...
  • Istencsászár
    Első már volt egy órája.
  • bardocz
    Megint csak 2. versenyt adja juró 1?
  • ladarevolution
    Csodák nincsenek:) Semmiből az elsőnek nehéz lenni :D
    Ha tudnak fejlődni év végéig az már elismerésre méltó.

Majd kiderül hova tudnak feljönni....
  • bardocz
    Ladákba meg még kell az alkatrész :( Nem is mentek jól:(
  • ladarevolution
    Mai WTCC eredmények:

Free Practice 1
    Free Practice 2
    Qualifying
  • Debilon
    Wéber Gábor a 8. lett Pau-ban a Seat eurocup első futamán, így holnap a pole-ból indul majd :)

Michelisz Norbi a 10. hely környékén ért célba (azthiszem)
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    [/IMG]http://bp3.blogger.com/_lO_mFpZYfwg/SBjuudR0ftI/AAAAAAAAAYw/w_i1vG4B9H8/s1600-h/1.jpg[/IMG]

ezek is jól szerepeltek