12867
-
#1104 fasza a banner
ahog nézem idén inkább a pilótákon múlik a vb
seat nagyon jó de a BMW-is :D
alfa az meg ahogy nézem átpártol az STCC-be
meg néztem a 2007 11. futamot nagyon jó volt esős mineki hullot :D
Opel Astra lazán verte a BMW-t -
#1103 LOL Szíved joga h kiket utálsz. -
#1102 Sajat magunkat vagtuk tonkre...
Amugy meg OFF, semmi koze a topic-hoz. -
#1101 valahogy utálom az oroszokat a ladájukkal együtt
tönkre vágták mo-t :-( -
#1100 Én a rajt utáni első kanyarba beesők sorrendjét így szeretném látni:
-
#1099 fasza ez az oldal
érdemes bereggelni -
#1098 Swedish Touring car championship 2 megvan nagyon jó kis játék
vannak benne E36-os BMW-k :D
szimulator -
#1097 Hát ja!! Jó kis sorozat. Annak ideén csináltak egy pc játékot erről az STcc2 a neve.. Nagyon jo kis game... Én ott ismertem meg..
Nem kisebb emberek jöttek innen mint Mattias Ekström a Dtm egyik bajnoka.
Youtobe-n van fent egy 1998-as Flankenbergi futam összefoglaló azt is erdemes megnézni..http://uk.youtube.com/watch?v=D9YjmnlQNpM -
#1096 Jah, meg ahogy nézem, e90 az első a bajnokságban, második egy s60as.. Van ott Astra coupé, astra GTC... Nagyon jónak néz ki :D -
#1095 Egyébként tavaly ezzel az S60-nal mentek Anderstorpba egy wtcc futamon is! -
#1094 Hát sajnos nem! De utánna kellene néznem! Hátha valami net tv-n esetleg.. Vagy utánna letölteni nem tudom.... De nagyon tetszik hogy ennyi fajta autó van benne.
Opel, Chevy, Peugeot, Alfa, Mercedes, BMW, Volvo, A vb-nek is igy kellene kinézni!! -
#1093 :O Akkor elnézést :D Az az s60 megragadott, nézni gondolom sehol sem lehet :( -
#1092 Nem! Az Stcc hivatalos oldláról szedtem! Swedish Touring car championship. -
#1091 őőő, ez nem BTCC? :O -
#1090 Tudjátok van egy sorozat az Stcc. Ahogy nézem jobban el van látva verseny gépekkel. Remélem elöb utóbb itt is ilyen szines mezőnyt láthatunk majd:
-
#1089 köszi +nézem -
#1088 itt -
#1087 fasza a banner bár homályos nem éles :-(
amugy lemaradtam a versenyrtől:-(
most keresek videokat -
#1086 ez nagyon király lett! -
#1085 Ez sem rossz! Köszönjük! -
#1084 Lentről fölfelé olvasom a topikot (bah. ki nem :D )
Szóval lemaradtam arról hogy már készült egy banner.
Ha már "melóztam" akkor beteszem...
-
#1083 Az auto motor/modárátor figyelmébe, tedd be, és ott linkeld nekik be a forumot.. (ott lesz még az én kérésem valahogy ugy) -
#1082 én nemtudom berakni, nemvan hozzá jogosultságom :) -
#1081 -
#1080 Nagyon fasza!!! mehet fel!!! -
#1079 banner -
#1078 Hy..
Sajnos nekem nem nyitja meg egyátalán! Majd tedd be valahogy hogy látható legyen! De szerintem az enyémnél tutti jobb, ugyhogy be is rakathatod! -
#1077 oké;) -
#1076 nálam is, de mindegyik swf fájl igy van, kipróáltam direkt, beteszem majd weblapba próbára. -
#1075 nálam 1024-es felbontáson maximális szélességű:S -
#1074 Banner-nek csináltam kis flash bigyót.
800*260-as, 800kB
Banner -
#1073 de akkor is rossz,h csak két csapatot lehet látni, tök mind1, mennyi pilótával..legyen sokszinü -
#1072 amúgy LADA-t nagyon várom már -
#1071 csak F1 ben a két csapatnak van 4 pilótája,itt meg a 2 csapatnak picikét több:) -
#1070 Hát ja.. Elég uncsi volt az hogy csak két csapat küzdött. NA majd Thompshon a Hondával, meg a Chevyk... Jó lesz ez!! -
#1069 igy van, jöjjön a következő futam, aztán majd csatlakozzon a Lada:))
Sevinek meg csatlakozni kéne az élmezőnybe, mert csak 2 csapat fog harcolni és az nem az igazi, lásd F1 -
#1068 Hát ja elég fasza volt ez a verseny is.. Sok előzés, szép csaták! Amilyenek kell lennie egy ilyen racenak. -
#1067 most tudtam megnézni felvételről a futamot, hát elég jó volt, szép csaták voltak, csak a kicsit a rendező bendzsa volt, mindig csak Farfust mutatta...:( -
#1066 nagyon jó kis futam volt,sajnos megint nem BMW nyert:) de legalább már most láttam a két versenyen anyi előzést,amit F1-ben egész évben fogok látni öszesen :o) -
#1065 Az első futamot eljátszottam, de a második futamot megnéztem. Huffot és a Chevyt sajnálom, hogy ilyen rossz hétvégéjük volt, de hátra van még egy csomó futam ahol javithatnak.