12867
-
#1184 -
#1183 Heidfeld is ott volt ezen a BMW shown és megtörte az F1-es BMW-t:) -
#1182 -
#1181 -
#1180 -
#1179 A BMW is dízelre vált a WTCC-ben? -
-
#1177 http://technikaisport.inews.hu/wtcc -
#1176 -
#1175 -
#1174 -
#1173 Nagyon helyes!! Én nagyon várom már! Az stcc a sok szempontból jobb mint a Wtcc. Pl a sok automárka miatt is..
Igaz az Stcc-ben nem gyári mercedes, Opel stb van.. De a lényegen nem változtat ott van! És ez a lényeg! -
Jelian #1172 Hetek óta senki nem írt ide, valóban hatalmas off volt amúgy! Egyébként a WTCC-vel kapcsolatos oldalakon is megjelnő hírről van szó. De ha van vmi témád a rendes versenysorozattal kapcsolatban epekedve várom.... -
#1171 -
#1170 Ez igaz, bár ez a rendes versenysorozat topikja, a játéké a játékok topicban van ;) -
Swedish Touring Car Championship 2 (Rally Master-t is ezt csinálta és a V8 Challenge-t is :D)
-
Jelian #1168 Aki esetleg még nem hallotta:
A Simbin a WTCC után most egy újabb túraautós szériáról készít egy szimulátor játékot, most az STCC-t dolgozzák fel, biztosan nagyon klassz lesz ez is. Az STCC sorozat jellegzetessége közé tartozik, hogy itt a többi TC-hez képest van boxkiállás is. A 2008-as STCC bajnokságra ezek az autók neveztek, így lesz majd választék a játékban is azért bőven (gondolom): BMW 320si, Volvo C30, Honda Accord Euro R, Seat León, Audi A4, Alfa Romeo 156, Peugeot 308, Chevrolet Lacetti, Mercedes C200, Volvo S60, BMW 320i -
#1167 bmw :P jól szerepelnek -
Jelian #1166 Tegnap volt a valenciai teszt első napja, az N.Technology ahogy ígérték el is jöttek, a Lada egyenlőre még nincs itt, pedig úgy emlékeztem, hogy ők is a teszten már szerepelnek, de lehet csak a 3. versenyre jönnek. Akit érdekel, bővebben itt olvashat a tesztről:Valencia, 1.tesztnap -
#1165 nem összetörni kell, hanem nyerni vele -
#1164 ja amúgy már lassan 2 éve van BMW 120D race car miért nem ezt nyomják be?
lehet a végén a Seatok nagyot néznek és berakják a BMW Hydrogen Power-t :D
-
#1163 ideje lesz BMW-nél elöszedni a 320D-t
nem is értem mikor megnyerték a 24h-s nürburgringi versenyt miért hagyták abba a diesel race cart
-
#1162 ahogy nézem páran fabrikálják a ladát
ha 1x össze törik vége
a BMW-nél 1nap alatt 3-at is összeraknak :P -
#1161 izlések és pofonok:) nem egy új kasztni az tény, 1996-ban kezdték gyártani a szériát. -
#1160 Mad kiderül! Nekem nagyon nem tetszik az autó! Szerintem nagyon ronda, ennél még talán az is jobb lett volna a 2107-el indulnának! De ez az én véleméynem nem is akarok senkit bántani akinek esetleg tetszik az autó..
Én a Hondát várom Thompsonnal! Remélem lesz esélye! -
#1159 Jó Én se győzelemre gondoltam, de azért jó lenne ha szereznének pár meglepő izgalmas helyzetet, még ha nem is tartósan de összejönne nekik valami, izgalmasabb lenne a nézők számára is a verseny.
Ha bejönnének a feltöltött benzinesek akkor ott eséje nem lenne a dieseleknek. Szerintem súlynövelés vagy köbcenti csökkentéses szabály lesz a dieselek részére. Az a leglogikusabb. -
#1158 Hát azért a Ladának nem lesz egyszerű. A Chevy és a BMW is ennyi paci, mégsincs sok esélyük a Diesel ellen.Ráadásul még ez lesz a "tanuló" évük Wtcc-ben.
Valahogy ugy gondolom hogy nem igazságos az erőviszony. Ha megengedett a TURBOs Diesel motor engedni kellene a TURBOS benzinest is.. Hiszen ezt teljesen egyértelmü hogy egy szívó motor, amelynek a nyomatéka is kisebb semmit nem tud kezdeni egy Turbós nagyobb nyomatékos motorral.
Még akkor sem, ha ez 80 kilóval több sulyt eredményez.
Igaz az FIA most ezt a kérdést vitatja, hiszen a BMW is addig vár amig kialakul hogy mi lesz engedélyezett.
Csak közbe nehogy ez a nagy Seat fölény a sportág hátrányára váljon! -
#1157 Az szép:) Akkor kezdek reménykedni a Lada versenyképességében, 280-300 Le közé teszik. Alig várom a jövő heti tesztet:) -
#1156 2000cm3 250-300loerő között vannak. Az elfogadott 280lóerő. Állitólag a diesel Seat is ennyi lóerő. -
#1155 A mostani mezőnyben hány lóerős gépek vannak?
Jó tudom nem kötik a gyárak a nézők orrára, de úgy kb. mennyi?
(bár a dieselnél jobb lenne nyomatékról beszélni:) -
#1154 francia autót ellenségemnek sem...najó annak talán:D
olyan kurva szar az elektronika volt meganunkban,hogy alami borzasztó,az hogy nem ismeri fel a kártyát,amit hozzá szántak szerintem nevetséges,és nem a kártya volt a rosz,mert kinyitni ki lehetett a kocsit -
#1153 Igen a franciák hülyék..szokták mondani, pedig csak igyekeznek belevinni egy csavart.
Én nem akarok francia autót, de sajnálnám ha kiveszne belöllük ez a törekvés.
bratyómmal úgy szoktuk mondani, hogy a franciák mindig 'borzasak'...van-van valami frizura, de elfeküdték. :)
-
#1152 franciák hülyék,aszem rfactor topikban volt egy rönyó espace vagy valami ilyesmi valami burtál motorral,és a váltó nem pillangó,nem h,nem szekvenciális ne,idióta franciák gombal oldják meg,amihez egyik kézzel félig el kell engedni kormányt,kb mintha MOMO-n az egyik gombot használnám váltásra,szánalmas:D,akkor inkább már szekvenciális -
#1151 Hallgass apádra :))
Egyébként igen, előretolod lefele vált, magadfelé húzva fel :)...ez célszerű.
A pillangó már más tészta, ott simán elképzelhető kavarás...pláne elképzelhető francia autóknál.
Pillangó váltónál gyakorlatilag mindegy melyik oldalon vált felfelé..még az is elképzelhető hogy megfordítható a program egyéni ízlés szerint. -
#1150 Igy van!
A Sekvenciális váltónál ha haátra huzod fel ellenberger le.:D
A pillangónál a jobb oldali fel a Bal le.
Persze nem minden esetben pl a Subaru Impreza wrc-ben egy kar van. Ha fel huzod fel ha le tolja le vált.
A Francia példa Peugeot pl az 1007-esben is ugy van ha elöre tolod vált fel stb.. De az egy utcai tragacs:D -
#1149 ugye a szekvenciális váltó úgy működik a kocsikba,hogy ha hátrahúzom akkor vált fel,ha előre tolom akkor vált visza?mert apám erősködik:D
jah és pillangóvákltó meg jobb oldalon vált fel bal oldalon meg le(ennél meg valami francia csodával példálózott..) -
#1148 Lada 21106 WTCC 2.0:
-
vftsforever #1147 Uhh, sorry, véletlen volt:) -
#1146 Hali, nemlehet, de Te ezt a topikot keresed: RACE - The WTCC Game -
vftsforever #1145 Hali! Biztonsági másolattal lehet neten tolni?:)