12867
-
#1304 ahha, értem. köszi! -
#1303 Fú,jó kis verseny volt,honda kapott rendesen:) -
Debilon #1302 jóvolt:)
viszont Wéber Gábor 5. helyen ért be a seat eurocup 2. futamán..
Michelisz Norbert viszont kiesett sajnos, azthiszem a rajt utáni baleset következtében (?):( -
#1301 A Mulleré a gyári idő, Herndandezé a nemgyári a Lada meg most még ilyen se-se besorolásban volt. -
#1300 tudom a versenyzők meg a nézők nem örülnek ilyennek, de én azért megnéztem volna amikor az a verseny utáni eső a futam közepén kapja el őket :) -
#1299 végeredmények: RACE 1, RACE 2
Amúgy miért 3 pilóta ideje van felsorolva a leggyorsabb kör kategóriánál? Nem egy leggyorsabb körnek kéne lennie? :D Vagy ezt most nem értem :) -
#1298 Jól védekezett, nemtudtak mellette elmenni és inkább lökdösték... nemvolt túl sportszerű tőlük. Értem én h belefér a kis kocc de azért ez túlzás volt többektől is. -
#1297 Hát ja érdekes dolgok voltak.. Monteiro mind 2 futamban meglökte.. Elsőben büntit is kapott de igy is:D Hát kicsit agreszivak voltak.. -
Jelian #1296 Pluusz jó lenne, ha nem mindenki őt használná fékezőnek, mert már kicsit idegesítő volt így két futam után! De egyelőre tényleg biztató kezdet, még ennek ellenére is! -
#1295 Jó lesz ez a Honda! Első versenyen 11 2-dikon 10 dik.. Látszik rajta hogy nem versenyképes és igy is ez az eredmény. Kicsit javítanak rajta és máris ott fog küzdeni a dobogóért akár.
-
#1294 Jó volt az első futam, kis adok kapok, végre autóverseny :D -
Jelian #1293 Akkor még csak a főcím jött, amikor eme hsz.-t írtam. Legalább aki nem látta, megnézhette az 1. futamot is! :) -
#1292 Igen az elő verseny hosszú ismétlése:) -
Jelian #1291 A futamot azonban felteszik egy az egyben az oldalra, pár órával a futam után. Az első is fenn van a Free Video felirat alatt! -
Jelian #1290 El kell szomorítsalak, ezen a versenyen nincs lehetőség a futam megtekintésére a WTCC oldalán. :( -
#1289 Akkor ezt bebuktam:( -
#1288 Remelem, azert lesz kozevetites, mert nekem egyaltalan nincs TV, eddig mindig ott neztem. -
Jelian #1287 Ebben a szent pillanatban megy a futam! :) -
Jelian #1286 Na most az van, hogy nincs a futam mellett a kamera jel, csak az óra, így valóban csak LIVE TIMING lehetőség van egyedül. :(
Kár érte, eddig legalább ez is volt.... -
#1285 15:45-kor kezdodik a verseny (kozvetites), mit akarsz most nezni?!:) -
#1284 vagyis mégse csak azt hittem, az valami régebbi... nem élő -
#1283 De várom már,hogy menyjen a verseny,végre motogp-nek is vége van -
#1282 és tényleg megy:) -
#1281 oké :) -
Jelian #1280 Esküszöm már utána járok ennek! :D -
#1279 Én néztem mindenhol a főoldalon de nem ment, vagy csak nem láttam :D -
#1278 Na ezt nem tudtam:O Azért remélem juró adja,és nézhetem úgy:) -
Jelian #1277 Biztosan 4-kor lesz a második futam, a többi csak elírás lehet!:) -
Jelian #1276 Ott megy a LIVE TIMING mellett a futam vidije, legalábbis az előző versenyen ment, mivel én magyar kommentárral nem vagyok hajlandó nézni! :)
Furcsálnám, ha levették volna ezt az opciót. -
#1275 Ezt nem értem,juró 13:05-re írja teletexten race2-t,hivatalos oldal meg 15:45-re... -
#1274 Ott csak az időket mutatják nem?Legalábbis én nem találtam ott semmi ilyesmit,ráadásul úgyse láttam volna,mert áramszünet volt. -
Jelian #1273 Miért nem nézitek a hivatalos honlapon? Azért van... -
#1272 nem tudom, nálam sincs ajró2 :) a legelején valami lett vele... -
Jelian #1271 Pont erre gondoltam!:)
Mocskosul kiszedték a versenyből, kezdve Prióllal, aztán Zanardi szeretetcsomagja sem volt semmi rögtön utána, de Monteiro-nak sem az Accord hátulját kellene lassulásra használnia. Ha nyolcadiknak bejön most poleból mehetne, erre 12. hely. :( -
#1270 Köszi!Eddig ez enkem nem akaet betölteni:S Lagennel mi történt? -
#1269 Ladák hol végeztek?Nrm is a verseny végeredmény érdekel,csak a ladák:D -
#1268 http://www.fiawtcc.com/fiawtcc/valencia/2008/livecomments_mtc225375.shtml -
#1267 Thompson remélem felszereletet egy faltörő kost a kocsi elejére és szépen visszadja az összes parasztnak a pofonokat, főleg Priólnak, ugy hogy a sódbera ragadjon... -
#1266 De mi lett a végeredmény?Nincs juró kettesem,ráadásul most volt a fél lakásban áramszünet,másik felében volt áram,fasz se érti m volt ez... -
Jelian #1265 Nagyon zsír futam volt, végre volt akció, lökdösődés, és minden ami kell. A másodiktól is hasonlókat várok, bár félek a motorverseny miatt sz*rt se látunk belőle! :(