12867
-
#1424 Mindenki megakarta előzni a többit, a nagy akarás meg Thompsonon csapódott le... megvan a szépsége a sprint futamoknak is hogy minden a pályán dől el, és sietni kell, de a hátulütője is hogy nem tudnak várni 1 kanyart sem és inkább belemennek olyan előzési kísérletekbe ahol összeérnek is lökdösik egymást... nemvolt szép amit a Thompsonnal tettek, sőt egyenes unfair volt, de ez sajnos bennevan... amig nem lesz gyorsabb a kocsija addig ilyenekre számítani lehet, mert ő mindent megtett most is ami tőle tellett. -
#1423 Hát ez nagyon kemény volt!!
Zanardi nagyot ment a végén..
Dekár hogy nem sikeredett kimenni.. A franc bele... -
#1422 De szép futam volt
Thompson-t sajnáltam kicsit (Menu-t is). -
#1421 Jó ez a második futam, de szegény Thompson miket kap megint... Oké hogy lassabb, de milyen szépen védekezik, csak kilökni lehet:D -
#1420 Zanardi -
#1419 Jaja!! Zanardi!!
Ujabb 2 pont a Hondának!!!! Zsir verseny vot! -
#1418 Zanardi -
Legnagyobb sportember számomra,remélem holnap is ilyen jól tud menni,és láthatom a dobogón -
#1416 Baszus,totál elfelejtettem...Mind1,holnapi nap jólesz,11-től LM utána 12-kor 1. verseny -
#1415 Szépet ment! -
#1414 Zanardié a Pole!!
Ugy néz ki mégsem tudok kimenni holnap.. Nagyon sajnálom, de ez van..
Majd jövőre..
-
#1413 Kösszi!
Ezt értem, de az stcc oldalán arra a futamra egy volvo c30-ast ir elsőnek.. Ráadásul szerintem a 4-dik helyen nem vcégzett Volvo.. Szóval abszolut nem értem a dolgot.
A pont táblázat szerint viszont jol állunk, mert annyi pontja van amennyit a futam után kapott. Ugyhogy valami nagy kavarás van:D
J és az stcc oldalon 18 sec-es hátrányba irja őt.. Szőval nem értem na.. -
Jelian #1412 Utánanéztem, mert ezt a futam (és még sok másikat) nem volt időm eddig megnézni! A hivatalos honlapjukon az eredmények résznél(resultat) a 3-as rajtszámú BMW-t írják elsőnek, az angol nyelvű túraautós oldalakon sem találkoztam a "penalty" szóval az ő esetében, szóval lehet a futam után nem jól frissítették az eredményeket, amikor még nézted. -
#1411 Igen!
Na az a kérdésem, hogy a most hétvégi futamon nyert a 3-as BMW Stcc, ben. (direkt nem irom a nevét) Megnéztem e versenyt ő volt a befutó, de ha felmész a hivatalon honlapra csak 1x-diknek irják..
Mi az oka?? Megbüntették? Erről tudsz valamit? -
Jelian #1410 Kérésedre megérkeztem. :)
Nem tudom aktuális-e még a kérdésed, sajnos csak most volt időm ideírni. Remélem tudok is segíteni. :) -
#1409 Akor nem érdekes, majd megkérdezem privátba:D -
#1408 majd nenm nézek be akkor :D -
#1407 Csak azért kérdezem mert nem értek valamit, és szeretném megkérdezni hátha tudják a srácok. Ehhez viszont be kellene irnom a nyertest..
Szóval?? -
#1406 az ru-n csak a 2008 Round 1 és 2 van fent -
#1405 Jelian majd ha vagy kérdeznék egyet hátha tudsz segíteni!
Maszka nem baj ha megtudod a most hétvégi eredményt?:D -
#1404 Jo ok!! Igaz.. Az biztos hogy jobb minőség! -
#1403 ja de ezt egészképerbnyőn nézhetem több fps és jobb minőség :D -
#1402 Nem tudom miért töltöd le..
Amit adtam linket a futam másnapján letöltés nélkül nézhető! Igaz Svédül, de én nem szenvednék vele.
Én most néztem meg a 4 dik (VASÁRNAPI) FUTAMOT -
#1401 Tools BMW
én és nézem a Round2-t ru-ról ha lejön :D -
#1400 Jo lenne! De jo ez igy is:D
Egy kép a te és az én kedvemért:D Te tudod miért a többi meg kiderül, hogy nekem miért:D
-
#1399 azért mondtam össze kéne vonni a túrautós topic-ot
dtm wtcc stcc btcc stb -
Debilon #1398 ez egyáltalán nem törvényszerű :D -
#1397 Huhh ez a mostani Stcc is elég fasza!!
Ha valakit érdekel ezen a linken néhető!.
Kb 1:10 perc körül kezdődik a 1/6-dikai müsorban..
Karlskoga -
#1396 úgy néz ki andy priaulx volt a jobb akár hogy is nézzük :D -
#1395 A hátsó kerekes meg elkezd oldalazni,majd eldobja a segét.Akkor most melyik a jobb? -
#1394 főleg erős kanyarokból kijövet amikor is az elsőkerék meghajtású autó kitolja az orrát
-
Debilon #1393 ezis igaz -
#1392 de vizes pályán és plussz súlyokkal nem mennek vele sokara :D -
Debilon #1391 az a 4100-as fordulatszám pont a nyomatékcsúcs (körül) ahova lekorlátozták a dízeleket:D úgyhogy.... -
#1390 pár hír
http://motor-sport.hu/tag/WTCC -
#1389 meg ott is sok gyártó áttért dieselre
seat és vw is jól szerepelt -
#1388 Igen a 24 orás versenyen ezért nyernek szinte mindig. Mert sokkal kevesebbet fogyaszt. -
#1387 ja és a nyomatékot se felejtsük el -
#1386 egy valamibe jobb a verseny diesel
az pedig a fogyasztás -
#1385 Hát igen..
Ez az örök vita..
Nem jobb egy Diesel auto mint egy benzines. Egészen addig amig a Diesel nem turbós.. Ha a diesel lehet turbós, akkor lehessen a Benzines is. De ha a benzines turbós, esélye nincs a dieselnek.
Ha viszont azt nézed a benzines turbós dolgokat meg szinte sehol nem engedik. Szóval kicsit érdekes ez az állapot.