12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • bardocz
    Az jó,akkor leadják első futamot.
  • Alexease
    15:00-kor indul a kozvetites, 15:50-tol futam.
  • gordon 24
    Passz. A teletexten el van irva..

13:05-re irja, de még van 14 kör a 250-ből meg a motgp.. Szóval kb 3 körül..
    Szóval fogalmam sincs.
  • bardocz
    Második futam mikor lesz?
  • gordon 24
    Na ez jó vot!!

Tarquini kap még ezért:D Szerintem lesz bünti.
  • MaSzKa
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1211894519
  • Alexease
    Beteszem ide is, talan a GTR topic-ot eppen nem nezi valaki, de erdekelne a verseny;) Amugy korrekt minosegben toljak, sok onborad-dal!

FIA GT - TOTAL 24 Hours SPA (Live Video Stream)!

Live Timing
  • MaSzKa
    A bajnokság állása/pilóták:

1. I. Muller (SEAT), 65 p.
    2. G.Tarquini (SEAT), 64 p.
    3. A.Priaulx (BMW), 49 p.
    4. R.Rydell (SEAT), 48 p.
    5. J.Müller (BMW), 43 p.
    6. F.porteiro (BMW), 39 p.
    7. R.Huff (Chevrolet) 36 p.
    8. A.Menu (Chevrolet), 34 p.
    9. J.Gené (SEAT), 34 p.
    13. T.Monteiro (SEAT), 24 p.

A bajnokság állása/gyártók:

1. SEAT, 194 P.
    2. BMW, 165 p.
    3. Chevrolet, 134 p.
    4. Honda, 24 p.
  • MaSzKa
    grat Zanardinak a 3. helyhez

http://technikaisport.inews.hu/wtcc

• MaSzKa
    amúgy megnéztem a 6 és a 7. STCC futamot

ott elég jól szerepeltek a BMW-k és éles csaták vannak :D
  • MaSzKa
    :D
  • Minstrel
    A Volvo csatlakozik a Túraautó- Világbajnoksághoz
  • ladarevolution
    Jól kijavították azt a hengerfejet :) Grat. Lagennek!
  • bardocz
    Nagyon király verseny volt,főleg az eleje:) És a Lada a második futamon a 15. helyről indult!Jó lenne ha többet mutatnák őket:) Kár,hogy a második verseny már nem sikerült ennyire fényesen.
  • gordon 24
    Jaja! Irto jó verseny volt!
    Szép csaták voltak..
  • Istencsászár
    Férfias kis verseny volt, és végre csak ugy lökdösődtek hogy ezzel a mésikat nem tették keresztbe a pályán:) szépet mentek, és tökéleteset főleg Monteiro!

Egy jókis kép

• Debilon
    máramikor gurul :DD
  • gordon 24
    Bassza meg... Pedig az nagyon jó gép:DD
  • Istencsászár
    már a warm upon 1 perc után megállt a vas:I
  • Debilon
    el sem indult... fel sem állt a rajtrácsra..
    állítólag motor problémák
  • gordon 24
    A Hondával mi volt az első futamban sajna nem láttam. Most jöttem m,eg hegyaljáról!
  • Istencsászár
    Seat világkupa most kezdődik!
  • bardocz
    Remélem fognak is;)
    Jajj de jó lenne látni,hogy kiderül,hogy csak altattak eddig,aztán most,hogy pontot szerezhetnek lemosnak mindenkit a pályáról :)
  • ladarevolution
    A Russian Bears kijavította a két Lada 21106-osának a hengerfejeit, így már szerezhetnek pontot a hétvégi Portugál nagydíjon.
  • MaSzKa
    Mario most biztos örül mert múlt héten az F1-be is 2-s győzelem volt a BMW-nél :D
  • MaSzKa
    Zanardi

• Jelian
    Thompson, Tarquini, Menu, Y.Muller, R.Rydell egyaránt BTCC bajnokok, valaki két alkalommal is tudott nyerni a sorozatban. A BTCC a világ legszínvonalabb Túraautó bajnoksága volt mindig is, így a WTCC-ben jelenleg mondhatjuk, hogy a túraautózás krémje szerepel. Ezek ellen a versenyzők ellen felvenni a versenyt bárkinek nagyon nehéz feladat lenne. Shapovalov hivatalosan is amatőr (hobbi) versenyző, amíg Van Lagen profi, aki már a Porsche Szuperkupában is jelentős névnek számít. Nem azonos "feltételekkel" küzdenek így egymással, nem is érdemes összehasonlítani őket.
  • bardocz
    Idén lesz valami elképzelésük,hogyan állítsák a kcosit,jövőre meg már ezt tudják továbbfejleszteni,és remélem jól fognak szerepelni.
  • ladarevolution
    Nem követem figyelemmel az orosz túraautó bajnokságot, de azért a nemzetközi viszonylatban ott gyengébb pilóták vannak. (ha nem is sokkal)
    A Ladánál versenyző orosz emberke is nyomta az orosz túraautóban és még más bajnokságokban is, de Lagen konkrétan porig alázta az eddigi hétvégéken.
  • ladarevolution
    Csodák azért nincsenek :D

Remélem kijavítják a mocikat a következő futamokra és nem lesz emiatt nagy teljesítménycsökkenés a mociknál.
    Idén nemhinném h szereznének pontot normál versenykörülmények között, max esős futamon kis szerencsével...

Idén csak belekóstoltak a wtcc-be tapasztalatgyűjtés volt/lesz aztán jövőre meglátjuk mi lesz belőlük...
  • Jelian
    Pedig ők az Orosz Túraautó Bajnokság első és második helyezettjei voltak a tavalyi évben. Tehát a két versenyző nem fakezű. A probléma azzal van, hogy a privát csapatoknak nincs pénze tesztelni, csakis a gyári versenyzőknek. Nekik még tapasztalatuk sem volt a pálya beállításait illetően, nem mentek soha még ezen a pályán, így esélyük sincs olyan csapatok ellen, mint pl. a Proteam.
  • Jelian
    Szerintem méltányos volt a szövetség és a többi csapat azzal, hogy engedélyezték nekik a részvételt és a tesztlehetőséget ezáltal. A szabály az szabály, még ha néha nehéz is elfogadni nekünk nézőknek. Remélem sikerül orvosolniuk a problémát, és akkor rendesen indulhatnak a köv. futamon.

Sajnos szegény Huff-tól is elvették a második futamos dobogóját, mert szabálytalannak találták az elülső stabilizátort a verseny után. Pedig jó hétvégéje volt most Brno-ban. :(
  • Minstrel
    Kár, hogy nem tud minden márka a pontszerzés közelében lenni, láttam hátul is csoszog még két Honda Accord, de szerintem ők is örülnek ha végigmennek. Bár talán nem is annyira autó függő a dolog, mert pl. Priaulx se tudott pontot szerezni, talán rossz napja volt, talán nem volt jó autóbeállítása.
  • bardocz
    Én is pont erre gondoltam,az első futamon az tesztek alapján hittem benne,hogy végigverik az egész mezőnyt,és pontot szerzenek,d sajnos nem :(
  • Minstrel
    mert már fél a seat a chevy meg a bömbös, hogy pontokat szereznek
  • ladarevolution
    A kipufogó és szívócsatornák átmérője nem felel meg a homologizációban leírtaknak.
    Ha a következő versenyre nem csinálják meg akkor nem indulhatnak elvileg, mert eddig a csapatok és az FIA beleegyezésével indulhattak úgy h nem szerezhetnek pontot. De a kövi futamtól lejár a határidő és nem lesz több haladék...
  • bardocz
    Tényleg,erről jut eszembe,most akkor a Lada már nem versenyezhet mert nem megfelelő a hengerük?
  • ladarevolution
    itt a jó link: :)
    Lada 2110 WTCC
  • ladarevolution
    Lada 2110 WTCC
  • gordon 24
    Jaja! Ez igy van!
    De aszthiszem hogy talán ezért szeretem?:DDD