12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Laffite
    hello mindenkinek, ég jártam erre...
    azért persze nézem a futamokat ugyanúgy! végre már nyert egy újabb márka is a sorozatban, ez nagyon kellett!!! remélem ez meghozza a Honda kedvét a 2009-es évre, és jó lenne még 1-2 új gyári csapat rajtuk kívül is...

Thompson mindig is a legjobbak között volt, és csakúgy mint Rydellnek vagy Tarquininek, neki is nagy erőssége, hogy írtó hamar alkalmazkodik 1-1 új autóhoz, ezért is lesz egyre jobb ez a csapat.

ja, és nekem nagyon hiányzik ebből a mezőnyből Giovanardi és Plato...
  • b-type
    várj, ha ennyi, akkor nem voltam világos.
    Kell hogy értsd mert ez alap..nem azért mert nekem legyen igazam :)...ettől még gondolhatod úgy hogy Hamilton rosszul csinálta. :))

Az hogy féktáv vagy kigyors közben van a leszorítás, az nem lehet mindegy, mert mint mondtam azegyik esetben van lehetőséged javítani a helyzeten, a másik esetben nem.
    Az egyik eesetben gázon vagy, de fékezésselk kimenekültél a szituból, a másik esetben hiába adsz gázt (ugye), és fékezni jobban már nem tudsz.

Az csak hab a tortán, hogy ha most Thompson kimegy a fűre, akkor amugy us keresztezte volna a pályát, mert a pálya balra kanyarodott.

Ezt nem azért írom, mert szóf'sásom van :)))
  • gordon 24
    Jaja!

Nagyot ment Thompson! Irtó nagy versenyző.. Komolyan nem értem hogy a "nagy csapatok mire várnak.. Igaz jobb ez igy..

Nem véletlenül volt BTCC bajnok már:D
  • gordon 24
    Mind1.. Nekem a két szitú hasonló.. Nem akarok uj vitát. Mind2 esetben le szerette volna tolni az adott pilota a pályáról az ellenfelet. Hamiltonnak ment Menu-nek nem.
    Az hogy most kifékezett ki előzött stb ez lényegtelen. Mind2 esetben pozíciót védett a pilota ugy hogy a másikat a füre szerette volna kényszeríteni.
    Hamiltonnak sikerlt Menu ráfázott.

Ennyi:D
  • b-type
    Egyébként én Menu-nek adtam az esetet, szvsz az ő hibája volt,..nem is értem mire gondolt, tudnia kellett hogy ki fog pördülni ha még jobban ráhúzza az autót.
    Thompson szenzációs volt, nagy grat. neki...a Honda-nak is, de amit az elmúlt években mutat Thompson, az szvsz igazi túraautózás.

Asszem a második futamon a kommentátor bedicsérte Zanardi-t mikor keresztbecsúszva előzött...pedig az egy egyértelmű hiba volt...ha nincs ott Monteiro vagy Gene..nem is tudom melyik volt, akkor leesik a pályáról, így megtámaszkodott rajta és a Seat-s esett le.
    Az egy kicsit sok volt :)
  • b-type
    :)
    Na látod, ez lehet a baj. A két helyzet piszkosul nem ugyanaz.

A legnyílvánvalóbb hogy az egyik féktávon történt, a másik pedig kigyorsításon...hogy miért?

Az elsőnél nem tudod elvenni a gáztm vagy fékezni..mivel már fékezel..és mivel támadsz..nagyon fékezel..jobban nem lehet (blokkolva romlik a fékút).

Míg uez kigyorsításon egy gázelvétellel..esetleg fékezéssel simán kikerülhető.

Tehát az első esetben a támadó már csak utas...mehet a fűre is, de mivel balkanyar jön valszeg újra a pályán köt is..
    Ezek alap dolgok, egy szituációt fel kell ismerni.
  • gordon 24
    Honda győzelem! Ez a nem semmi!
  • bardocz
    Fú,Thompson nagyon szépet ment!
  • gordon 24
    Remélem Thompson előzésénél még nem volt sárga ..
  • gordon 24
    Wazz:D Anyagi kár jelentős:D
  • gordon 24
    Jahh:D Szar a text jük ezt mindig figyelembe kell venni:D

Én láttam!

A mult héten vitáztunk az f1 topikban Hamilton vs Glock esetről..

Na most volt ugyan ilyen szitú Menu vs Thompson.. Csak annyi a történet hogy ez tura autó.. Thompson nem ment le a füre:D Menu kiestt..

Szóval erről ennyit! Remélem Istencsászár láttad:D
  • bardocz
    Váááá,láthattam volna az első versenyt is,ha azok a marhák nem 2 óra eltéréssel csinálnák a teletextet,úgy,hogy az óra meg az itthoni időt mutatja
  • bardocz
    Nah most kiírták jurón,hogy 15:15-kor lesz...
  • bardocz
    WTCC oldalán 15:35-re írja a második versenyt,jurón meg 13:15-re,és most superbike megy.Na most akkor mi a fasz van?
  • Alexease
    De jobb mint a semmi:)
  • ladarevolution
    :D az vicces volt :)

Azért meglepődtem h Ladygin élete első WTCC-s időmérőjén megverte van Lagent és Shapovalovot is

(és új festése van a Ladáknak :-) )
  • ladarevolution
    ja így elég érdekes volt :)
  • bardocz
    Megnéztem ott,hát marha fasza a 16:9-es képarányt 4:3-as felbontásban nézni:D
  • Alexease
    Online kell nezni:) www.fiawtcc.com ;P Nincs TV-m, mindig itt nezem.
  • bardocz
    Nem adja a juró :(
  • Alexease
    A Ladanak kinyilt az ajataja a kanyarban:DDD
  • Alexease
    Most megy az idomero, meg ~15 perc...
  • bardocz
    Jajj neee,már emgint lemaradtam az első versenyről,meg időmérőről?:\
  • Minstrel
    hát, ez az Imolai pálya nem lett jobb, abban az utolsó kanyarban volt az egész pálya lényege, erre egyszerűen eltörlik, van persze még így is elég kanyar lökdösődni, de kár azért az utolsóért.
  • bardocz
    Húhú,remélem majd alázzák a mezőnyt :-)
  • ladarevolution
    A jövő héti Imolai futamtól már 3db Lada 21106-os fog menni a mezőnyben.

A harmadik autó söfőrje Kirill Ladygin lesz, aki a Lada Motosport hivatalos tesztelője, aki jelenleg is dolgozik a Lada Priora, WTCC-s verziójának műszaki fejlesztésén amit a jövő évben fognak bevetni.

Hajrá Lada! :-)
  • gordon 24
    Jaja:D Én mondtam.. Nem akartam neked támadni sorry.. Csak már ki voltam azon hogy hülyeséget beszél:D

Sorry.
  • bardocz
    Tarquini volt az!

Az ismétlésnél mondta is,hogy a race1-ben rosszat mondott!
  • Debilon
    igazad van :) most néztem énis a wtcc.com-ot..
    csak nekem kimaradt akkor valami közben, mert ott ragadtam le, hogy Ryddell-el csatáznak :D

mindegy, akkor meg Tarquini monnyon le :D
  • gordon 24
    WTCC.COM ról:

Even though Tarquini fought to save the position he was unable to and began to fall back down the field. Tiago Monteiro took fourth position, followed by team mates Gené and Rydell into fifth and sixth places respectively. Tarquini then clashed with Andy Priaulx as the British driver attempted to overtake him for seventh.

The collision ended with Priaulx going backwards into the tyre wall and out of the race. Tarquini ended up falling back to twenty-third position overall.

• gordon 24
    Nem..

Ugy volt hogy a Tarquini gépe lassult, előzte sorra mindenki.

Prialux és Rydell egymással csatáztak.
    A célegyenes után Rydell elment tarquininek. Utánna kb 2 kanyarra próbálta meg Prialux lenyomni. Amikor ez volt Rydell kb 2 autó hosszal előrébb volt már.
  • Debilon
    pff..pedig szerintem Rydell volt, ő ért be a 6. helyen, és ott csatáztak..
  • gordon 24
    Most ezt haggyuk:D

A csókának kb 10 x kellett megnéznie mire egyszer rájött hogy nem arról van szó akit már ki akart zárni..

Tudom hogy nem egyszerű, de ezért ül ő ott és nem én. De ha nem vagy 100% ig biztos benne ne mondj hülyeséget. Ennyire egyszerű..
  • Alexease
    A kommentator is ugyanazt a musort nezi a TV-ben;) Csak neki meg figyelni kell a Live Timing-et, a musorrend papirjat (mit kell elmondani, mikor jon a reklam stb.), es a sajat "erdekessegek" cimu lapjait is. Es raadasul meg O is emberbol van:)

Nem lattam a musort, nincs TV-m, nem megyek bele a reszletekbe:) Csak nem szeretem amikor azonnal a kommentatort cseszegetik (foleg F1-ben szoktak):)
  • gordon 24
    Oké.. Na de akkor is.. Ez a komentátor is mire figyel??
    Mert hogy nem a vesrenyt nézi az is tutti.
    Debilon nem tehet róla ha pont nem nézel oda és erre a hülyére hallgatsz még oké is:D
  • Alexease
    Mintha szamitana Rydell-nek, hogy itt ki mit mond;)
  • gordon 24
    Na meg is büntették Tarquinit! 1 perc plusz! Nagyon helyes!
  • gordon 24
    Nem Rydell volt!! Figyeljetek már!! Ez a csávó is megőrít ezzel!

Tarquini tette ki! Rydell két kanyarral elöbb megelőzte Tarquinit, majd Prialux is szerette volna akkor rakta ki..

Ne kenjünk olyan emberre sarat aki nem vétkes!!
  • Debilon
    Rydell monnyon le.. abszolut unfair volt ahogy Priaulx-t kitette..
  • ladarevolution
    Igen le.

Hajrá Lagen! :)