5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#280 Tényleg, hová tűnt Countryboy? Azért válaszolhatott volna az üdvözlésekre, (kérdésekre-kérésekre) nem hiszem, hogy rossz volt a fogadtatás!
Végül is elismerte munkánkat, de senkit nem fogok agitálni, mindenki csak úgy írjon ide, ha kedve van hozzá!
Örülök mindenkinek aki itt van!
-
#279 Gondolom, jó lehetett felfedezni. Kár, hogy elmulasztottam, máskor jobban fogok figyelni a hasonló eseményekre!
Gretchen- nel kapcsolatban: az albumról egy szám nem jön be nekem igazán: a "Chariot". Egyébként jártam már úgy én is, hogy első hallásra nem tetszett valaki, de később változott a vélemény. De ez fordítva is előfordult már, pl.: Julie Roberts- nél.
Regina Regina-t szerintem nagyon kevesen ismerjük, lehet hogy még Countryboy sem.
-
countrygirl #278 BOcsi Nashville, de nem tudtam, hogy lesz Keith Urban, csak néztem a koncertet, és nicsak ismerős..!
Elgreco! A SHeDAISY tényleg nagyon tetszik!!! Jól sejtetted...!! Köszönet a felfedezésért!
Viszont Gretchen Wilson nem nagyon jön be...valahogy nem tetszik a hangja, viszont a Redneck Woman klassz szám, de csak az az egy az albumról, a többi nem az igazi..legalábbis nekem!
Erről a Regina Regináról pedig még egyáltalán nem hallottam..de persze ez nem is csoda, csak most ismerkedek az előadókkal! -
#277 Ajánlatom megtestesítője: Gretchen Wilson. Nagyon klassz énekesnő, a „Redneck Woman” száma méltán lett népszerű! Az egész „Here For The Party” album izzik, mindenképpen érdemes meghallgatni.
Egy pár, magyar link az énekesnőről:
Gretchen 1
Gretchen 2
Gretchen 3
Gretchen 4
És egy kis videó: When I Think About Cheating
Jó szórakozást!
-
#276 Nem csak Countrygirl- nek!
Hallottam őket a rádióban. Jó kis csapat!
A Rachel Proctor ajánlás után megint csak a művésznők...nincs mit tenni, nagyon lenyűgöznek minket és nem csak férfiakat! Ráadásul most nekem is még két nagyszerű énekesnő van a tarsolyomban. Remélem az egyiket, még tartja erőm és összehozom éjfélig.
Addig is: most a Regina Regina duót hallgatom, akik nagyon energikusak, gyönyörű hangjuk van, nem is értem miért nem folytatták tovább a zenélést, pedig nagyon jók! Egy albumuk jelent meg 1997- ben, infót is csak ennyit találtam a neten: Regina Regina
A CMT- n ismertem meg őket a „More Than I Wanted To Know” klipben.
Hallottatok már róluk?
-
#275 Mai napon egy lánybandát szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.
A nevük SHeDAISY. Egy-két videóklippet megnézhettek a kővetkező linkre kattintva:klippek
Szerintem contrygirlnek nagyon be fog jönni a zenéjük
Nagyon csinosak a lányok és a hangjuk is csodálatos! -
Lord K #274 cg: philadelphiában lépett föl keith urban és toby keith, valamint rómában faith hill és tim mcgraw. -
#273 Hello!
Üdv a fórumon! Johnny Cash- en kívül ki van még a listádon? -
#272 Sikerült kiderítenem, hogy mi is az a Live8. Hogy honnan értesültél Keith Urban- ról az rejtély...
Mindenkinek: Ha bármilyen country- s érdekességre bukkantok, és internet közelben vagytok, akkor nyomjatok egy értesítést mindenki örömére! -
countrygirl #271 LÁttátok Keith Urban-t a Live8-en!!?? SZUPER volt!! Sajna más country énekest nem láttam, pedig elvileg Faith Hill is volt, bár az is lehet, hogy csak lemaradtam róla. Nagyon sok szuper előadó volt, nem gondoltam, hogy ekkora megmozdulás lesz az az igazság, szóval abszolút pozitív csalódás! -
Lord K #270 Nem kötekedés, de ez így tényleg nagyon csúnya.
Helyesen: Johnny Cash - The Man Comes Around. -
#269 Üdv mindenkinek!
Hétvégére egy két számot szeretnék ajánlani:
Danni Leigh - Trying to get over you
Beccy Cole - The clown song
Jill Johnson - I don't wanna be that girl
Bobby Pinson - One more believer
Legyen kellemes hétvégétek és hallgasatok sok country zenét
U.i: Észventura 22 ha végigolvasod beírásainkat akkor megtudod, hogy mi honnan szoktunk zenét letőlteni(a többség)
-
Észventura 22 #268 Sziasztok mindenki.
Végre hogy találtam egy olyan oldalt ahol van hozzám hasonló ember aki imádja ezt a stílust. Én is hasonlóan country őrült vagyok, mint ti elég nagy gyüjteményem van a kedvenceim közé tartozik pl: Johhny Cash - The man come arroun.
Nem tudom hogy ki ismeri. Atom nagy zene nem tudtok valami oldalt ahol lehetne letölteni valami mp3 kiterjesztésű jo minőségű countryt, valaki írjon.
Köszi sziasztok egyenlőre. Ész.
-
#267 Szeretném felhívni figyelmeteket egy újabb Country üdvöskére: Rachel Proctor. Nagyon tehetséges!
Gyönyörű hang, engem megfogott… vagyis tarolt!
Hallgassátok meg csak a „Shame On Me” számát! Vagy mondhatnám a „Days Like This” szerzeményt, a „We Did It Our Way”- t, a váltakozó ritmusú „I'm Gonna Get You Back” ről nem is beszélve.
Egy szép lírai: „Didn't”
-
#266 Sikerült eltüntetnem egy hozzászólást, amit majd pótolni fogok a megfelelő időben.
Egyszóval, nem mászkálok máskor a jövőben. Aki olvasta az előző hozzászólásokat az tudja miről beszélek. -
#265 Szia Countrygirl!
Örülök, hogy tetszik a Harley, szóval te is kipróbálnád. Na, de ki nem?
Én inkább erre ülnék rá, mint egy lóra! ...bár a cowboy- ok inkább lovon szoktak helyet változtatni. Ezzel én is így voltam tavaly nyárig, de most már a negatív "élmények" miatt szóba sem jöhet. :(
Egy jó kis Harley- s klipje van Billy Ray Cyrus- nak a: "Trail Of Tears"
Sajnos linket nem tudok nyomni, mert hirtelen nem találtam.
A Shania DVD- t feltétlenül meg fogom nézni, épp most van intézés alatt!
A Heavy Metal- os korszakomban szerettem az ACDC- t, kíváncsi vagyok rájuk is. -
countrygirl #264 Sziasztok!
Üdv countryboy, remélem jól érzed majd magad a forumon! És én is kíváncsi vagyok az ajánlásaidra, hisz ha jól értem te nagyon sok előadót ismersz! Én még csak most ismerkedek a stílussal, de eddig minden várakozásaimat felülmúlta!
Nagyon klassz a Harley Nashville!!
Én egy DVD-t szeretnék most ajánlani, már nagyon sokszor megnéztem, de azt hiszem eddig még nem szóltam róla...Shania Twain Up! Close and personal. Igazi country csemege! Mindig új dolgokat fedezek fel, akárhányszor látom. Alison Krauss, a Union Station és Shania egy DVD-n csak jó lehet! Ajánlom mindenkinek, és az ACDC szám (you shook me all night long) a végén egyenesen fenomenális!! -
Lord K #263 countryboy, nem tudok válaszolni. -
Lord K #262 countryboy, írnék neked privát üzenetet, de a böngészőm nem engedi.
írsz nekem egyet az e-mail címeddel? -
#261 Sziasztok!
Két napot nem néztem a gép felé és láthatóan nagyon felpörgött a fórum élet:)
Üdvözöllek én is itt a mi kis közegünkben countryboy.
Reméljük kapunk tőled is egy-két hallgatni való ajánlatót.
Légy szíves írd meg nekünk melyik szombaton van a country műsorod, hisz gondolom , hogy lelkes hallgató táborra fogsz lelni a fórumlakok személyében.
-
Lord K #260 neked tényleg nem lehet újat mondani. :) -
countryboy #259 Már hogyne ismerném. Német Big & Rich koppintás. Nem azt mondom hogy nem jó, csak azt hogy nem eredeti.
Amúgy minden második szombaton a Civil Rádióban FM 98.0 délután 13.00 órakor egy órás country műsort csinálok mindig a legfrissebb kislemezekkel. Tegnap már a júliusi promo-k mentek. -
Lord K #258 The Bosshoss.
countryboy, ne mondd, hogy ismered. -
#257 Ez nagyon komolyan hangzik...a több ezerre igazán kíváncsi lennék! Főleg, hogy gyári! Csak nem kint élsz Amerikában? Ha Interneten rendelted, akkor is hatalmas mennyiség (árban is)!
Nem kötözködni akarok, mert igazán nem vagyok olyan , de az, hogy újat nem lehet mondani neked az egy kicsit azért erős, mert nekem még csak kb. 150 albumom van és nem győzöm annyit hallgatni a Country Music- ot, hogy ne fedezzek fel mindig valami különlegeset (pedig az mp3 lejátszó szinte mindig a fülemen lóg)...
Pl.: Elgreco, vagy Countrygirl ajánlatából is ismertem már egy jó párat, de mégis új megvilágításba kerültek az előadók a tolmácsolásukban, jobban felhívták rá a figyelmet.
Ha ilyen szakértő vagy (és ezt nem cinikusan mondom, mert nagyon ritka nálunk e műfaj igazi rajongója, hozzáértője) akkor nosza, hajrá, mutass nekünk valamit! És ezt komolyan mondom, kíváncsi vagyok! Van egy olyan érzésem, hogy Toby Keith – Honkytonk University albuma neked is az év korongja. Ez egy hatodik érzék.
Most egy ideig nem leszek, mert elkezdem legyalulni az XP-t. Lehet mire visszajövök (kb.hétfőn), remélem már záporozni fognak az ajánlatok
Még egyszer: Jó, hogy ide találtál, és irigylésre méltó a 14 éves munkásságod!
-
countryboy #256 Nem akarok nagyképű lenni, mert tényleg nem vagyok az, de nekem több ezer gyári CD-m van itthon, 1991 óta gyűjtöm a country előadók CD-it, megvan az összes előadó összes CD-je, videója, DVD-je, már ami a '90-es éveket és napjainkat illetni. Nekem újat mondani vagy mutatni nem lehet... :) -
#255 Hello!
Üdvözöllek a fórumon! Jó új "arcokat" is látni. A nickneved arra utal stílusosan, hogy nem ez lesz az utolsó írásod ide, legalábbis remélem.
Örülök, hogy tetszik a topic, és megtalálod itt számításaidat. Volt már egy rakás jó ajánlat ezen a helyen, érdemes végigolvasgatni. Lehet, hogy Trisha új albuma egy kicsit erős volt, de köszi a figyelmeztetést!
Ha country gyűjtő vagy, akkor biztos neked is vannak jó ajánlataid. Várjuk jelentkezésedet!
-
countryboy #254 Üdv!
Nashville, nem győzöm csodálni a bátorságod, hogy olyan cuccokat hirdetsz amik még meg sem jelentek, pl Trisha Yearwood új Cd-je, és ezzel egyértelművé teszed, hogy letöltesz a DC-ről, ami azt is jelenti, hogy egyben meg is osztod amid van, tehát tök illegális amit csinálsz. Nem félsz?
Figyelik a fórumokat és bárkit beazonosítanak IP cím alapján. Csak hogy tudd.
Más: örülök hogy itt olyan a téma, amiről igazán kell hogy szóljon egy country fórum a neten, nem úgy mint pl. az index country fóruma, ahol alig esik szó az amerikai country piacról, előadókról, klippekről, stb.
Szóval igy tovább, csak óvatosabban!
Egy country gyűjtő -
#253 A videót meg kifelejtettem… Sajnos csak egyet tudok ajánlani, egy Winamp- osat, mert valami gond van a böngészőimmel(a CMT videók már egyáltalán nem mennek). Megyek is újratelepíteni…
Tehát: Georgia Rain -
#251 Egy kis érdekesség!:
Na ismerős a hely? Budapestiek és környéke előnyben :) Lehet közelíteni is!
Azért a következő linkkel nem hazudtolhatom meg önmagam!
NASHVILLE Kár, hogy a lényeg, a központ eléggé ki van "kovkázva" ráközelítéskor...
-
#250 Nagyon beindultál Elgreco! Frankó, hogy újra van időd! Én is letudtam az utolsó vizsgámat! Ennek örömére volt a David Lee Murphy ajánlatom. Szóval, megelőztelek? Akkor neked is bejön!
„Muszáj” volt egy férfit is ajánlani, Countrygirl- nek is kedvezzünk már egy kicsit. Lehet, hogy így többet fog írogatni.
Az üzenet eltűnésével kapcsolatban: érdemes Word dokumentumban megírni előre, majd bemásolni a szövegmezőbe. A linkeket és a Smile- kat a végén szúrogatom be. A Word egyébként a helyesírásra is vigyáz, ami főleg hajnalban előnyös!
Mindkét klip tetszik, Köszi! Főleg az elsőn derültem nagyokat! :) A színész neve nem ugrik be, de ő játszott a Tökös Csaj című filmben, jó figura! Tetszett a lajháros jelenet. :)))
Neal McCoy is jó, eddig el is feledkeztem róla. Blake Shelton, pedig régi kedvencem!
Éppen Harley Davidson képeket mentettem le a képlementő progimmal, de a Winamp igényelte a sávszélességet. Be kell tennem ide egy képet, úgy sem bírom ki. Ez is valahogy hozzátartozik a Country feeling- hez, mint a Western szerkó (legalábbis nekem).
Különben nem lenne rossz a Grand Canyon- tól (2,9MB!) megindulni és meg sem állni Nashville- ig egy ilyen gépen!
-
#249 és ha az elöző nem tetszett volna akkor itt van még egy:Blake Shelton - Some beach -
#248 Neal McCoy videó! -
#247 Ez nagyon király! Akkor is össze fogom gyűjteni rá! -
#246 Ma nem megy ez nekem, megírtam már vagy kétszer mondandómat és mindig törlődött a végén:(
Csak annyit szerettem volna mondani, hogy valamelyik nap mikor a CMT megláttam a Murphy fiút nekiálltam letölteni egy-két albumát
majd szerettem volna egy ajánlást írni, de hát Nashville barátom megelőzött ebben
Cserébe had küldjek egy linket neked:
http://www.nashvillecountry.com/
remélem elkezded gyűjteni a pénzt rá -
#245 -
#244 Hogy tovább koptassam a helyet, megint egy közérdekű:
Az Voip Buster sajnos már csak egy perc beszélgetést engedélyez.
Van egy másik ajánlatom is, ha már nehezen tudjátok a zenei állományokat átlátni, kezelni: MP3 Explorer Ingyenes! (Automatikusan elindul a töltés)
Ez egy Windows intéző szerű megjelenítéssel bíró progi, rendkívül kis méretű (még modemmel is gyorsan letölthető :) ), amely igaz, nem csillog-villog, mint általában a mai programok, de nagyszerűen végzi dolgát!
Megér egy próbát! Ha a magyarosításra is szükségetek van, akkor nyomjatok egy privit és E-mail- ben elküldöm.
Addig is egy kép róla:
Ha egy frankó ID3 Tag kezelőre és fájl átnevezőre is vágytok akkor szóljatok, mert az is van, csak az nem ingyenes. Így nem is publikus ezen a helyen. -
#243 Legújabb ajánlatom egy nagyszerű énekes, akit régebben ismertem meg, anno a CMT idején: David Lee Murphy
Akkoriban csak egy-két klipjét láthattam: a nagysikerű „Dust on the Bottle” meggyőzött David hitelességéről.
Örömmel tapasztaltam, hogy a CMT honlapján az első oldalon látható (jelenleg). Jó, amikor a régebbi énekeseket nem hagyják csak úgy a süllyesztőben… Ő érdemes is rá, hogy komolyan vegyük!
Egy pár kedvenc tőle: „Same Ol Same Ol” ”Dust on the Bottle” ” Every Time I Get Around You” ” I Like It Already” ” Born That Way” ” Gettin' Out The Good Stuff” ” Pirates Cove” ” Can't Turn It Off” ” Party Crowd” „Might Be Me”.
Sajnos video linket nem tudok nyomni, mert valamiért nem indul el a CMT- s :(. Máshol meg nem találtam, ha nektek sikerül, akkor jöhet egy link!
Azt el is felejtettem mondani, hogy nyugodtan mondjátok meg, ha nem tetszik valamelyik énekes, tehát negatív vélemények is jöhetnek. Ez a fórumunk célja kedves Barátaim, nincs semmi sértődés.
-
#242 Nem régen én is hasonló cipőben jártam... Várjuk majd jelentkezésedet!
-
#241 Köszönjük a közérdekű információt, tényleg használható a telefon.
Sajnos mostanában hanyagolom a beírogatást és az ajánlásokat de ígérem ha lesz egy kicsit több szabad időm akkor folytatom jó szokásomat.
üdv
elgreco -
#240 Közérdekű információ!!!
Ingyenes Internet telefon jelent meg a neten, bő egy hete. Én használom, és tökéletesen működik!
Béta verziós a program, lehet, hogy nem sokáig lesz ingyenes, tehát éljetek a lehetőséggel. Tehát: 2 perc ingyenes beszélgetés, de utána újra lehet hívni és így tovább... Ja, és csak vezetékes számokra vonatkozik, mobilra sajnos jelenleg nem.
Már hívtam Németországot is és Olaszországban is működött :)))
The Voip Buster innen letölthető.
Sok sikert!