5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Nashville
    Green Disc!
  • Endiman
    köszi át fogom bogarászni!

a countrys az melyik? green disk vagy a blue disc?
  • Nashville
    Ja, majdnem elfelejtettem: Ha Shania Twaint szereted, akkor látogasd meg a magyar rajongói oldalt, sok érdekességet találsz Itt.
    Az UP albumának a Country változatát hallottad már? Nagyon tuti, a DC-ről feltétlenül letöltendő

• Endiman
    sajnos egyik hubra se tudok bemenni, vagy offline v időtullépés. majd később megpróbálom..
    azért köszike :)
  • Nashville
    Hello!
    Sajnos a topick jelenleg nincs a toppon, de ennek ellenére minden nap meglátogatom. Bárki irhat ide, segítségre mindig számíthat. A DC-t nagyon tudom ajánlani, a KazaaLite-ot és a WinMx-et el lehet tenni egy mappa mélyére, hátha jó lesz még valamire.

Szóval a Publikus HUB-ok keresőhelye: HUB List
    Innen van a Country lista.
    Szerintem a legjobb a Country Star 3, de érdemes mindet kipróbálni.
    Van egyébként két magyar srác is, aki szokott itt töltögetni...
    Érdemes meglátogatni a CMT honlapját is, igazi kincsek vannak itt. Nézhetsz videót is, szuper minőségben.
    Sok sikert!

Szerintem nem is olyan popposak az új énekesek, a lényeg hogy magukon viselik a COUNTRY stílusjegyeit, mind hangszerelésben, mind kisugárzásukban.
    És ne felejtsd el, hamarosan:

• Endiman
    jaigen, mondanátok nekem dc-s country hubokat?
  • Endiman
    sziasztok!

én is nagyon szeretem a country-t, de inkább a régi hagyományost:willie nelson, waylon jennings, emmylou harris.
    de a kedvencem johnny cash mester.több gigányi mp3-at videot sikerült már összegyűjtenem.

New age country-ban nem vagyok otthon, kár hogy ugy elpopposodott.
    De azért shania twain, randy travis, george strait nagyon jók.

hát kb ennyi :)
  • Nashville
    Azért "megszokásból"-valahogy beidegződött ez a mozdulat- még be szoktam tekinteni a topic-ba, hátha újjáéled, de úgy látom nem sok remény van rá. Pedig a topic ötlet jó, még akkor is ha megpróbálják vicces hölgyek "kikezdeni"-pedig ő is kapott egy fotót
    Na, de csak leírta az igazságot: a nascar topic létezik és menőbb is... ez van.
    Megoldás: Meg kell tanulni angolul és irány egy AMERIKAI COUNTRY topic.
  • Nashville
    Szívesen!
  • flathead
    Köszi! :-)
  • Nashville
    Music Station, itt megtalálod.
  • flathead
    jah nem bocs ő egy darab "L"-el írja a nevét...
  • flathead
    Holly! Te is miskolci vagy? Láttalak a Miskolc Connection topicban!
  • flathead
    Nah emberek mi ez a csönd?
    Nem tudja valaki, hogy a Music Station No.3-nek jött-e már ki lemeze?
  • Holly
    ...Mert Te mindent Magadra veszel! A csizmakat Mr.
    Spocknak "kuldte" Nashville...
  • Holly
    Sajnos nem tudok Neked segiteni. A "Wine do your stuff"-ot sajna nem is ismerem... sorry, biztosan mindenki ismeri itt csak en nem...
  • Holly
    Igen! Egyszer biztosan fox! ...marmint turistaskodni... vagy lehet nem is egyszer? ... es nem is turistaskodni?
  • flathead
    Holly, köszi szépen! :-)
    Nem tudja valaki véletlenül Commander Cody-tól a "Wine do yer stuff" c. dal akkordjait? Mert az az egy oldal amit neten találtam egy nagy marhaság. Ha már itt tartunk, van valaki itt rajtam kívül aki zenél?
  • Laffite
    köszi, de ezzel azért nem élek... a zene egy dolog, és bár a kiegészítők és ruhák is baromi jól néznek ki, de utóbbiak nem az én stílusom, talán ha majd eccer túristáskodom az államokban
  • Laffite
    Hellobello, én ne szeretném a rednek zenét? Kérdezd meg Spock kapitányt, ez nem olyan nagyon újkeletű jelenség, bár az kétségtelen, hogy jónéhány éve nagy szerepet vállalt benne, hogy megkedveltem a stílust. A művésznőket meg persze, hogy szeretem, nem is kérdés!
  • Holly
    Szia! Szerintem mindenki orul Neked. Foleg az optimizmusodnak.
  • flathead
    Üdv Mindenkinek!

Új vagyok a fórumon, Nashville meghívására érkeztem, szúton is köszönöm neked Nashville a meghívást. Örülök, hogy van egy ilyen fórum, és vannak emberek akik szeretik a country-t :-) Én magamrészéről főleg Alan Jackson-t, Johnny Cash-t, Commander Cody-t és Merle Haggard-ot hallgatok, emellett szeretem a hagyományos bluegrass-t is, de sajnos ebből a műfajból nincs hanganyagom :-( Ezért ezúton is kérnék mindenkit, hogy mondjon nekem előadókat, esetleg netes vagy egyéb beszerzési forrást :-) Sőt ha valaki esetleg tud olyan ős zenéket, amelyeket a régi westernfilmekben lehet hallani (herfli, banjo, trombita, stb....)az légyszi szóljon!

Szóval éljen a country, remélem jól beindul ez a topic. :-)
  • Holly
    Ne legyeeeeeel! Nnaaaaaaaaaaa!!! Mit kolbaszolsz Te erre? Szereted a rednek zenet? Te jo eg! Vagy inkabb a "muvesznoket"?
  • Holly
    A hazigazdat gyakrabban lathatod egy sokkal inkabb nepszerubb topikjan... Nascar... valamiert, ki tudja miert, ugy erzem nezopontja kisse Amerika orientalt... Bar ez a temaja sem lett volna rossz...
    En ugy tudom Amerikaban a coutnry nem igazan kozkedvelt, csak nagyon szuk korben... "rednek" zenenek titulaljak...
    Ennek ellenere vannak szep szammal eloadok... Lehet sok a rednek?
  • Nashville
    Ha érdekelnek a Western ruházatok: Western kiegészítők
    Déri Western
  • Nashville
    Jó látni újra a logódat!
    Már kezdtünk aggódni Laffite- val. Megpróbálunk embereket becserkészni a topicba te meg hipp-hopp eltűnsz... Na jó, ne vedd szemrehányásnak, végül is a te dolgod...
    Az albumokkal kapcsolatban igazad van, importból nagyon sokhoz hozzá lehet jutni, csak egy megrendelés az interneten (na meg persze bankkártya szám- sajnos itt a bökkenő) és már repül is az USA- ból.
    Shania-tól egyébként az összes CD-t M.O-on vettem meg, természetesen az európai csúcslandolása után.
    Egyéb beszerzéseim a használt CD-k piacáról kerültek ki. Egyszer kb.800- at néztem át és találtam belőle kettőt!!!
    Nagy szám! Néha elgondolkodom rajta, hogy jó helyre születtem-e?! A Cowboy kalap és a Western csizma árakról nem is beszélve. A kettőt együtt kb. 100 ezerből tudnám megoldani. Déry Western[/URL]
    [URL=http://www.western.hu/default.htm]
  • Nashville
    Okés!
    Még nincs olyan nagy nyüzsgés, de meg kell adni az esélyt rá. Ha betéved ide egy nőnemű és csak nők képeit látja, lehet hogy hamarabb kifordul. Szívesebben behelyezem volna egy Shania képet is, de az egy egész topic oldalt elfoglalt volna. Idebiggyesztem az internetcímet, innen megnézhető,letölthető: Shania Twain High Quality képek
    A házigazda egyébként tényleg ritkán látogat...
  • MrSpock
    Megvagyok nemvesztem el!
    Nashville-nek,szóval,azért nagyritkán lehet kapni itthon is albumokat,igaz általában eldugva vannak a polcokon.
    Anno párat beszereztem,Rebecca Lynn Howard,Allison Moorer,Martina McBride,Faith Hill,Sara Evans,Dixie Chicks,Shania Twain(első albumom-woman in me)perszemind import,nemolcsó,bár néha lehet leárazva kapni,mert ugye senki nemveszi meg.
  • Laffite
    sajna nem nyüzsögnek itt a kántrigörlök, úgyhogy én nyertem
    ...na de hogy még a házigazda se bagózik ránk se...?! ;) le is lépek, meg vagyok sértődde
  • Nashville
  • Nashville
    Egyébként én is "rászoktam" az albumokra. A számcímeket meg csak azért mondtam-tudom, nagy munka beírni- mert Alan Jacksonnak egyébként minden száma rendben van, de a legújabb albumán (What I Do) meglepődtem, mert egy kicsit egyhangú. A hangja itt is tökéletes és nincs gond a számokkal, csak hiányolom az olyan pörgősebb számokat, mint pl:
    Chattahoochee--I Don't Even Know Your Name--Little Bitty--Tall Tall Trees…stb. Tehát marad a „playlist” összeállítása.
    Ha már az albumokról beszélünk, eszembe jutott, hogy 2003-ban, villámcsapásként ért, mikor megláttam a polcokon Tim McGraw- Tim McGraw and The Dancehall Doctors albumát. Gondoltam, na végre megjött az esze Európának is, hogy elhintsék a köztudatban a Country Music kivállóságát, folytatva megkezdett sort: Shania Twain, Faith Hill, LeAnn Rimes után Tim McGraw is „betörjön” az európai piacra. Hát barátaim, azóta sem hallottam a rádiókban.
    Ha esetleg láttok valamilyen Country albumot itt szerény hazánkban, akkor szóljatok.

A Billboard listát megnéztem. Ha valami jóra ráakadtok, akkor lehet nyomatni az Internet címeket és a képek is csak színesítik a topicot. Megpróbálok betenni egy képet, remélem sikerül. A Countrygirl- ök örömére:

[IMG]http://www.amazom .com/gp/product/images/B0002IQF7M/ref=dp_product-image-only_0/102-0376430-1709765?_encoding=UTF8&n=5174[/IMG]
  • Laffite
    vagy tudom ajánlani leaan rimes-t, akit viszont kifelejtettem a felsorolásból, mondjuk ezt a lemezt:
    LeAnn Rimes - This Woman
  • Laffite
    alisont már említettem korábban, csak azért nem volt a felsorolásban...
    számcímeket? tőlük mindent érdemes, de télleg.
    amúgy inkább a komplett albumokra utazom, bár télleg vannak kedvenc számaim is tőlük. (ismerem a single white female-t, sokat nyomták a cmt-n még mikor volt)

számcímek helyett a hivatalos country single chart
    http://www.billboard.com/bb/charts/airplay/country.jsp
  • Nashville
    Nem igazán akartam olyan élesen párhuzamot állítani, csak érzékeltetni akartam valahogy a különbséget két sztár között, akiket a mai fiatalság szeret. Igazad van, egy másodpercig sem lehet egy lapon említeni őket Shania-val!!! Főleg a tiszavirág életű „sztárokra” akartam utalni Britney személyével. Nem bánom, hogy nevesítettem, mert sajnos sok fiatal lány, hozzá hasonló példaképet választ magának. Ezekből lesznek a „plazacicák”, vagyis olyanok, akik elvesztik egyéniségüket (azt hiszik, hogy csak körülöttük forog a világ) tisztelet a kivételnek! Na, de erről ennyit, részemről ez az összehasonlítási téma lezárva. Nem akarok sértegetni senkit sem. Nem ez volt a célom.
    Nem is akartam ennyit írni erről…

Akiket felsoroltál, én is nagyon kedvelem, bár egy valakit kihagytál: Alison Krauss
    A viccet félretéve, Chely Wright- Single White Female számát hallottad már? A Kazaa Lite-on folyamatosan összekeverik Jo Dee Messina- val, így jutottam hozzá régebben. Érdemes meghallgatni!
    Írhatnál egy pár jó számcímet a felsorolt énekesnőktől, amit érdemes megszerezni. Thank's!
  • Laffite
    shania és britney nagyon nem egy kategória, semmiben nem szabad egymás mellé állítani őket és párhuzamot vonni köztük.

amúgy én soha nem szerettem olyan nagyon nagyon, de nekem is ott van a polcon 1-2 lemeze, viszont az én névsoromban inkább faith hill, deana carter, chely wright, alecia elliott, mindy mccready, reba mcentire, lee ann womack, martina mcbride, rebecca lynn howard, allison moorer van ott...
  • Nashville
    Hi!
    Közzétették a CMT Music Awards jelöltjeinek 1. körét! Shania Twain 3x-os jelölést kapott.
    A jelölések:
    - female video of the year: Don't
    - collaborate video of the year: Party For Two (with Billy)
    - hottest video of the year: When You Kiss Me
    A győztest Április 11. -én hirdetik majd ki, ahogy írtátok is. Nagyon kíváncsi vagyok a többiekre is.
    Mi a véleményetek Shania-ról?
    Szerintem Ő az egyik legjobb Country énekesnő (nem akarok rangsorolni, mert nagyon sokan vannak akiknek a nevét ide írhatnám).
    Van egy olyan kisugárzása amiben nem lehet hibát találni. Igazi egyéniség, nem csak gyönyörű! Így 40- es éveihez közeledve is simán lesöpri a trónról az olyan előadókat, mint pl: Britney Spears és még sorolhatnám a cicababákat...
    Minden CD-jét megvettem, és most szereztem be a Miami/Dallas-i koncert DVD- jét. Nagyon profi!!!

• Nashville
    Igazad van, a DC++ -al kapcsolatban. Tegnap én is töltötten, egy magyar HUB-ról de az a valaki kollégiumból netezett és 80%- nál kilépett. A folytatás már nem biztos, de zene letöltésre nagyon bejött egy amerikai country-s HUB. Nagyon gyorsak a letöltések, és igazi ínyencek vannak rajta!!! Ráadásul nem disconnect-álnak és van elég szabad slotjuk is!
    Egyébként megpróbálok társakat szerezni a Country topicunkba a progiban lévő chat segítségével. Hátha többen felfigyelnek ránk .
  • MrSpock
    Jaja mi találkoztunk Laffite-tel,úgy havonta vagy amikor épp az idő,meló engedi.Régi barátok vagyunk.100 éve otthon vagyunk a zenékben.
    Ami azt illeti elég messze vagyunk tőled!
    Örülök hogy sikerült már belejönnöd a szélessávú netezés világába.
    Egyébként próbáltam a DC-t is,nem rossz az csak a kapacitásom kevés,nekem nemjött be,jobban szeretema torrentet,azt nyugodtan hagyhatom,valamikor lejön.
    DC-n volt hogy szedtem anyagot 90%-nál szakadás,és aztán az életbe nemtudtam folytatni.
    Ja egyébként a smileyk nemmindig odamennek ahova akarod,soxor csak benyomom,aztán bemásolom a megfelelő helyre.
  • Nashville
    Ez a kacsingató "pofa" nem jó helyre keveredett...nem vagyok még elég gyakorlott...
  • Nashville
    Merre vagytok Srácok?
    Már, mint fizikailag- meg amúgy is ! Olvasgattam egy másik fórumot, amelyiknek szintén country neve(na nem azért, mert itt nem érezném jól magam, csak a Googleban találtam, ahogyan a tiéteket is) és ők egy-egy buli erejéig össze szoktak röffenni. Én Nyíregyházán lakom, biztos jó messze lehettek (remélem rossz a megérzésem). Ti már találkoztatok?