5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Nashville
    Nekem is ismerős a témaindító. Ő csak elindította, majd elhajtott innen a verdájával → cserbenhagyásos gázolás. Gondolom tudod, hogy hol keresd.
  • Nashville
    Igen, ismerem Garth Brooks-t.
  • Nashville
    Nekem is bejön Faith Hill ajánlott száma, remélem ő is vissza fog térni a Country gyökerekhez, mint LeAnn Rimes, akinek jól sikerült a „This Woman” albuma. Az „I Got It Bad” és a „Nothin 'Bout Love Makes Sense” jó kis country- s hangzásvilágú.
    Nekem is van egy Mississippi- s számom: Terri Clark - Three Mississippi.
    Átütős zenéje van Terri- nek, ezek közül kiemelném:- Honky Tonk Song - A Little Gasoline - Emotional Girl - I Wanna Do It All - I Just Wanna Be Mad - Better Things To Do - When Boy Meets Girl - Cowboy Days - számokat.

Chely Wright is jó kis énekesnő, 5 albumát szereztem már be.

Ha áttörő hangulatot akartok érezni, akkor feltétlenül keressetek majd rá – Toby Keith után – Sherrié Austin- ra. Pl. a következő számokra: Singin' To The Scarecrow – Jolene - Lucky In Love - Innocent Man - Followin' a Feelin' – Tenderly - Put Your Heart Into It.

Le is teszem már a „tollat”, mert nem fogjátok bírni szusszal.

Ui: Örülök, hogy tetszenek a képek!
  • ChevyG #196
    ismerős a téma inditó
  • ChevyG #195
    valaki ismeri Garth Brooks-t?
  • Lord K
    Cowboy Troy pedig jó. (Big and Rich úgyszintén)
    Végre nem egy lassú nyivákoló valaki.
    Az up!-ra nyilván én is rákerestem, de semmi.
    Reméltem, hogy Ti, ős tehenészfiúk (és lányok), tudtok segíteni. :)
  • countrygirl
    Ez nem igaz!! Épp most akartam ajánlani Dierks Bentley-t!!! Nekem is nagyon tetszik!! Katrina ELam zenéje és hangja jött még be az újak közül az ajánlások alapján! Julie Roberts is jó, de valahogy nem érzem azt az áttörő hangulatot a zene közben...Katrina jobban tetszett!
    Jamie O'Nealnek nekem az egész "On my way to you" albuma nagyon tetszik!
    HAllottátok Faith Hill új single-jét: Mississippi Girl? Nagyon jól sikerült, remélem a folytatás is hasonló lesz!!
    Nem régen hallgattam meg LeAnn Rimes This Woman cimű albumát! Nagyon örültem, mert végre visszatért a country gyökerekhez! Ha ajánlhatom akkor az "I got it bad és a nothing bout love make sence"-t hallgassátok meg izelítőnek!
    És ha már a hölgyeknél tartunk, mi a véleményetek Chely Wright-ról? Szerintem még ő is egy nagyon klassz énekesnő...

Hogy hogyan ismertem meg a country-t? Abszolút én is Shania Twain hatásra, sőt évekig szerettem úgy, hogy eszembe se jutott, hogy utánanézzek mi is ez a műfaj! De aztán megismertem Martina McBride-ot, és ráeszméltem, hogy ez az a stílus amit eddig kerestem...igényes zene, igényes hangokkal!

Igérem Nashville, mostmár tényleg Toby Keith lesz a következő! -ja és köszönöm a szép képeket...remélem nem csak miattam!!!
  • elgreco
    Hát a Cowboy Troy nekem sem lesz kedvencem

Meg lehet tudni, hogy hány évesek vagytok?
  • Nashville
  • elgreco
    Na most már kiváncsi vagyok erre a Cowboy Troy-ra, rá is fogok este keresni
  • Nashville
    Bocs, tényleg írtad, emlékszem.

A rap-et Cowboy Troy-ra értettem. A Bering Strait tetszik, csak az orosz szöveg szokatlan.
  • elgreco
    Dierks Bentley-t a napokban sikerült letőltenem egy amerikai cuontry hubról és meg kell, hogy mondjam, hogy nekem is bejön a zene amit játszik.
    Bering Strait - Poruska-paranya című nótája szerintem inkább egy orosz népzenére hangszerelt country mintsem rap.(nekem személy szerint nagyon bejött:)

Mint már írtam engem 2-3 éve érintett meg ez a műfaj, Shania Twain hatása volt, utána kezdtem el más country előadók után kajtatni az interneten.

• Nashville
    Több infót kellene megadnod, mert így nem fog menni.
    Mondjuk a Google-t erre találták ki.
    Utána néztem, de ilyen nevű zenekart nem találtam, pedig egy pár eredményt megvizsgáltam. Ha van pontosabb adat, akkor jelentkezz!
  • Lord K
    a magyar UP! zenekar az egyik albumát 3 különböző stílusban készítette el. Az egyik country, amit amerikában adtak ki. Ez megvan valakinek? nem tudom a címet.
  • Nashville
    Dierks Bentley az én emberem! Eddig még őt sem hallottam.
    Elgreco! Te hogyan kerültél kapcsolatba a Country Music- kal? Úgy látom, nagyon tájékozott vagy. Azonos hullámhosszon vagyunk Country téren.
    Countrygirl! Neked is nagyon ajánlom ezt a Bentley fiút, na meg Toby Keith- t

• Nashville
    Toby Keith-nek is van egy rap-es beütésű száma, de az teljesen más!!!
    Mindenképpen hallgassátok meg, kíváncsi vagyok a véleményetekre:
    Toby Keith - I Wanna Talk About Me
    ...ja, és még mindig a "Pull My Chain" albuma a legeslegjobb.
  • Nashville
    Egy "kicsit" elmosolyodtam a Bering Strait - Porushka-Paranya számán, de szerencsére a "Bering Strait" albumukat töltöttem le egyben és csak utána derült ki a meglepetés. A többi szám nagyon jó.
    Egyébként milyen nemzetiségű a csapat? Ha nem tévedek, akkor az egyik orosz .

Remélem Cowboy Troy-ig nem fogunk eljutni, nagyon nem illik a Country műfajba. Tudom, hogy nagyon ki van már tágítva a határ, de a kőkemény rap- et nem tűröm meg a Country műfajban. Te hallottad már?

• elgreco
    ez lemaradt az előzö ajánlásból:
    Dierks Bentley - Cab of my truck
  • elgreco
    Kiváncsi vagyok ehhez mit szóltok majd(főleg az elsőhöz):
    Bering Strait - Porushka-Paranya
    Dierks Bentley - Cab of my truck
    http://www.wgar.com/downloads/dierks_bentley_800.jpg[/IMG]
    Doug Stone - Why didn't I think of that

Legyen egy szép napotok
    elgreco
  • Nashville
    Ők, tényleg nagyon újak: És jók is! Köszi Elgreco!
    Katrina Elam

Julie Roberts
  • Nashville
    Még nem volt Jimmy Buffett. Írhatod.
  • Nashville
    Countrygirl!
    Írtam neked egy privit.
  • Lord K
    Nash, ment neked levél.
    Jimmy Buffett volt már?
  • elgreco
    Szevasztok!

Mai ajánlásaim:
    Julie Roberts - No way out
    Katrina Elam - No end in sight
    Jamie O'Neal - On my way to you
    Deana Carter - Ordinary

Legyetek jók

Üdv
    elgreco
  • Nashville
    Szia Countrygirl!

A meglepetéstől szóhoz sem jutva, üdvözöllek itt a fórumon: Countrygirl- ünk még nem volt!!!
    …egy régebbi hozzászólásomra visszagondolva: akkor már nem hiába tettem fel férfi Country énekesek képeit is
    Na, de nem velük akartam idecsábítani a hölgyeket, hanem egy olyan feelinget akartam sugározni a képek és írásaim érzelemvilágával, hogy az ide betévedőknek felkeltsem az érdeklődését e műfaj iránt! Elértem célomat

Te, kedves Countrygirl, hogyan ismerted-szeretted meg a Country-t?

Sara Evans nekem is nagy kedvencem, mostanában akartam egy ajánlást írni róla.
    A DC++ tényleg egy aranybánya, lenyűgöz engem is az Internet fantasztikuma. Végül is nincs sok más lehetősége e műfaj rajongójának…
    Régebben én is írtam kedvenceket, de a listám azóta tényleg bővült, hogy egyre több énekest megismertem. Fantasztikus új hangokat fedeztem fel. Ezek közé tartozik Keith Urban is. A Days Go By száma nagyon tetszik, épp most töltöm a Be Here albumát! Jó kis összeállítás! Köszi az ajánlást!
    Jamie O'Neal –el még nem találkoztam, de mindenképpen utánajárok ma este.
    Martina McBride hangja is elvarázsol, Shania Twain –ről nem is beszélve …és az I Ain't No Quitter klipp is nagyon jól sikerült.
    Kölön öröm, hogy a Winamp-os klippek neked mennek! Egy kis kitartás és kísérletezés és minden összejön!
    Csak így tovább Countrygirl!!!

Üdv: Nashville
  • countrygirl
    Sziasztok!

Szintén új a forumon! Örülök, hogy azért vannak egy páran akiket megérintett ez a zene!
    Láttam, hogy a korábbiakban történt néhány ajánlás...volt akikkel én is most ismerkedek, de majd elmondom a véleményem ha meghallgattam őket (beszerzés szintén a dc++-ról).
    A jelenlegi kednceim: (ami hirtelen eszembe jut)
    Sara Evans: Every Little Kiss
    Jamie O'Neal: Wanna Do Something Fun, Tryin' To Find Atlantis
    Martina McBride minden mennyiségben!! (ha választani kell, talán a Blessed, és a How Far, de napont változik!
    Shania Twain szintén (én is általa ismertem és szerettem meg a country-t!): nagyon bejön az új száma az I Ain't No Quitter!
    és természetesen Kenny Chesney: én is nagyon szeretem az Uncle Kracker-rel énekelt duettjét (When The Sun Goes Down)
    Keith Urban: Days Go By

A Winamp-os klippek amiket Nashville megadott, először nekem se mentek, de letöltöttem a legújabb Winampot, és elindultak mint a parancsolat! A telepítés során automatikusan társítja a .pls fájlokat a programmal. Ajánlom mindenkinek, aki nem boldogul velük...

Üdv: coutrygirl
  • Nashville
    Privi ment...
  • Lord K
    nem tudok privát üzenetet küldeni.
    nash, küldesz nekem egyet, emailcímeddel?
  • Nashville
    A szmájlik beszúrásával nekem is volt gondom régebben. Rá fogsz jönni, csak át kell helyezni a megfelelő helyre a kattintás után.

Shania Twain nálam is mindig nagyon meghatározó volt. Elsők között volt, akit megismertem a Country Music Television- ban.
    Nagyon ügyes magyar lányok vannak a Neten, akik egy rajongó oldalt hoztak létre Shania dicsőítésére. Érdemes meglátogatni! Link: FOREVER SHANIA!
    Köszi a linkeket, megnéztem. Jöhet még
    Az angol nyelv gyakorlásának ezen módja nagyon jó: Összekötni a kellemest a hasznossal.
    Mostanában nem sok időm van netezni, de 1 hónap múlva újra belendülök és én is nyomok egy pár frankó linket. A CMT honlapját nagyon ajánlom, vannak ínyencségek.

Ui: …mondjuk egy un. Cowboy Troy mit keres rajta azt nem tudom. Nagyon nem illik oda, és nem a színe miatt. Rákerestem a DC-n, mert kíváncsi voltam a zenéjére, de rögtön „Delete” lett a vége.
    Őt nem igazán ajánlom, mind amellett, hogy én is mindenevő vagyok zenei téren, de legjobban a Country érint meg.
  • elgreco
    Még tanulgatom a szmájlik beszúrását, nem akartam még befejezni a hozzászólásomat.
    Szóval ajánalnék még egy két linket amiket szívesen látogatok én is:
    www.cowboylyrics.com
    ezen a helyen majdnem minden előadó zeneszövege fennt van.( én sokszor úgy hallgatom a számokat, hogy a szöveget is olvasgatom, kis angolgyakorlás gyanánt)
    http://www.americanmusicchannel.com/artists/index_by_title.cfm - ez pedig egy nemrég talált link ahol csomó country videó található( szélessáv előnyben)

Üdv
    elgreco
  • elgreco
    Szia Nashville!

Köszönöm a szívélyes fogadtatást, remélem én is, hogy minnél többen fogják olvasni és szeretni ezt a fórumot. Én zenei mindenevő vagyok, pontosan nem is emlékszem, hogy kerültem kapcsolatba a country zenével, talán Shania Twain hatása volt
  • Nashville
    Hello Elgreco!

Először is üdvözöllek a fórumon! Eddig is sok betekintőnk volt, remélem, te sokáig itt maradsz.
    Gyorsan le is szedtem: Joe Nichols - The Impossible, Darryl Worley - Tennessee River Run számát, hogy meglássam milyen zenét játszanak.
    Eredmény: el is indítottam a Darryl Worley - I Miss My Friend album letöltését.
    Jöhetnek az ajánlatok, mert nálam megállt az idő 1999- ben (addig tudtam fogni a CMT-t). Akik akkor mentek, azokat ismerem.
    Január vége óta (szélessávú net elérésem időpontja), pedig bővült a lista azokkal, akikkel a Winamp Country rádiójában "találkoztam". Szóval vannak új arcok, hangok. Azok közül akiket írtál csak Billy Ray Cyrus-t ismertem.
    Bővítetted a listámat, csak így tovább!!!

Érdemes elolvasni a régebbi hozzászólásokat, mert sok jóhoz hozzájuthatsz!
    Te hogyan ismerted-, szeretted meg a Country Music- ot?
    Az erő legyen veled!
  • elgreco
    Sziasztok!

Nemrég találtam rá erre a fórumra és örvendve tapasztalom, hogy mások is szeretik a jó zenét:).
    Szeretném én is ajánlani néhány kedvencemet:
    Joe Nichols - The impossible
    Joe Nichols - Joe's place
    Joe Nichols - She only smokes when she drinks
    Billy Ray Cyrus - Busy man
    Darryl Worley - Tennesse River Run
    Darryl worley - I need a breather

Egyelőre ennyi. Egyébként én is a DC++ használom zenék beszerzésére:)
    Üdv
    elgreco
  • Nashville
    Végül is a te dolgod...
    Nem mondom, hogy olyan sokan vagyunk itt állandóan, és sok ember találkozna a fotóiddal, de azért jó "cégér" lenne neked is egy ilyen feltöltés.
    Plusz, még más helyen is tudnál hivatkozni a képekre. Egy olyan helyre tudnád irányítani az érdeklődőket, ahol még a Country Music- ról is olvashatnának.
    Ez a rövid véleményem.
  • Lord K
    értem, de ennél lustább vagyok.
    azért kösz.
  • Nashville
    Ahogy ígértem, éjfél előtt sikerült megoldanom a képfeltöltési problémát:
    Regiszrálnod kell ezena címen. 10 MB- ig tölthetsz ide ingyenesen képeket. Miután feltöltötted a képeket, a képek megtekintésekor kimásolod a kép címét (jobb oldali egérgomb).
    Utána kattintasz az topic üzenő listadobozának kép gombjára és bemásolod a címet, amit előzőleg a kép megjelenítésekor kimásoltál.
    Sok sikert, és kíváncsian várom az eredményt!
    Ha nem sikerül, akkor szólj és elmagyarázom részletesebben privátban.
    Üdv!
  • Nashville
    A mai Metro újságban jelent meg ez a cikk. Igaz, hogy csak a lap tetején, de akkor is gratula az újságnak!!! Elsősorban, természetesen Kenny-nek!
    ... ja, és nem a híres felesége ismertsége miatt közölték a cikket.

Egyébként a lejjebb található ajánlataim között is szerepel. Mindenképpen érdemes meghallgatni. Nagy torkú énekes!
  • Nashville
    Most már értem a forrás témát!
    Azt hiszem, lottót fogok venni! Éreztem, hogy te vagy a DJ, miután elküldtem a választ. Üdvözöllek még egyszer, a topicban.
    Akkor te tudod mi a zörgés a Country Music háza táján... ráadásul nagyon interaktív vagy.

Kíváncsi vagyok azokra a fotókra, amit a múltkor akartál feltölteni. Hamarosan megtalálom a megoldást. Én is pont most akarok egy beszkennelt képet idevarázsolni. Éjfélig megoldom valahogy, és leírom a menetét.
  • Lord K
    na ezért jó forrásnak. aztán jöhet a DC++ vagy a limewire.
    ismerem, én vagyok az :)
  • Nashville
    A webáruházzal kapcsolatban...marad a DC++, de azért köszi!

A teraszt pedig, meg kell néznem!
    Ha ismered a DJ-t személyesen, akkor meg kellene mondanod neki, hogy van egy kiváló Country topic...
    Egy kicsit Ő is színesítené a fórumot.
    Üdv!