előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Nashville
    Ez nagyon komolyan hangzik...a több ezerre igazán kíváncsi lennék! Főleg, hogy gyári! Csak nem kint élsz Amerikában? Ha Interneten rendelted, akkor is hatalmas mennyiség (árban is)!

Nem kötözködni akarok, mert igazán nem vagyok olyan , de az, hogy újat nem lehet mondani neked az egy kicsit azért erős, mert nekem még csak kb. 150 albumom van és nem győzöm annyit hallgatni a Country Music- ot, hogy ne fedezzek fel mindig valami különlegeset (pedig az mp3 lejátszó szinte mindig a fülemen lóg)...
    Pl.: Elgreco, vagy Countrygirl ajánlatából is ismertem már egy jó párat, de mégis új megvilágításba kerültek az előadók a tolmácsolásukban, jobban felhívták rá a figyelmet.

Ha ilyen szakértő vagy (és ezt nem cinikusan mondom, mert nagyon ritka nálunk e műfaj igazi rajongója, hozzáértője) akkor nosza, hajrá, mutass nekünk valamit! És ezt komolyan mondom, kíváncsi vagyok! Van egy olyan érzésem, hogy Toby Keith – Honkytonk University albuma neked is az év korongja. Ez egy hatodik érzék.
    Most egy ideig nem leszek, mert elkezdem legyalulni az XP-t. Lehet mire visszajövök (kb.hétfőn), remélem már záporozni fognak az ajánlatok
    Még egyszer: Jó, hogy ide találtál, és irigylésre méltó a 14 éves munkásságod!