előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Nagyon beindultál Elgreco! Frankó, hogy újra van időd!
Én is letudtam az utolsó vizsgámat! Ennek örömére volt a David Lee Murphy ajánlatom. Szóval, megelőztelek?
Akkor neked is bejön!
„Muszáj” volt egy férfit is ajánlani, Countrygirl- nek is kedvezzünk már egy kicsit. Lehet, hogy így többet fog írogatni.
Az üzenet eltűnésével kapcsolatban: érdemes Word dokumentumban megírni előre, majd bemásolni a szövegmezőbe. A linkeket és a Smile- kat a végén szúrogatom be. A Word egyébként a helyesírásra is vigyáz, ami főleg hajnalban előnyös!
Mindkét klip tetszik, Köszi! Főleg az elsőn derültem nagyokat! :) A színész neve nem ugrik be, de ő játszott a Tökös Csaj című filmben, jó figura! Tetszett a lajháros jelenet. :)))
Neal McCoy is jó, eddig el is feledkeztem róla. Blake Shelton, pedig régi kedvencem!
Éppen Harley Davidson képeket mentettem le a képlementő progimmal, de a Winamp igényelte a sávszélességet. Be kell tennem ide egy képet, úgy sem bírom ki.
Ez is valahogy hozzátartozik a Country feeling- hez, mint a Western szerkó (legalábbis nekem). 
Különben nem lenne rossz a Grand Canyon- tól (2,9MB!) megindulni és meg sem állni Nashville- ig egy ilyen gépen!