5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#239 Most pedig Suzy Bogguss- t ajánlom nektek, akit Jo Dee Messina- nál említettem. Olyan kristálytisztán csengő hangja van, hogy előtte nem árt kinyitni az ablakot!
Egy pár kedvenc számom tőle: "Give Me Some Wheels", "Drive South", "No Way Out", "She Said, He Heard", "Hey Cinderella", "Just Like The Weather", "It's A Perfect Day", és a végére egy szép lírai: "Letting Go".
A "Swing" albuma nekem nem jött be, de az ízlések különbözhetnek.
Legyen szép napotok és jó töltögetést! -
#238 Üdvözöllek a fedélzeten!Régen láttunk itt, de vége a sulinak, úgyhogy... Gratulálunk az eredményedhez!
Nagyon jó Martina McBride, régi kedvencem, a CMT-n a "Life 9" klippje tetszett a legjobban. Az "Independence Day" pedig ősi erőket mozgat meg bennem.
Én is fel szoktam tenni magamban néha a kérdést,hogy: Miért nem lakom ott a környéken? Ide születtünk, de egyszer még biztos eljutunk oda valahogy!
Alan Jackson- nal én is megnézném, ő is egy kiváló énekes!
-
countrygirl #237 Húúú mennyi ajánlás, úgy látom van mit bepótolnom..szerencsére
Először is Billy Curringtont én is nagyon szeretem, kiáncsi voltam az albumára miután elénekelte Shania-val a "Paty For Two"-t...főleg az I got a feelin' tetszik!
Big&Rich..őket is ismertem már..nekem anno az volt a benyomásom, hogy nagyon nem normálisak! Aztán láttam a 3sat-on, a CMT awardsot, és beigazolódott a sejtésem, nagyon vidám és örült banda klassz zenével, itt-ott egy kis rockot keverve a stilusba! A "Kick my ass" volt az egyik kedvencem, nem kell szó szerint érteni!!
Én is szeretnék ajánlani valakit,Martina McBride-ot! Gyönyörű hang, ami fantasztikus előadásmóddal párosul! Az utóbbi években folyamatosan ő nyerte a "the best female country artist" cimet..nem érdemtelenül!! Nagyon sok kedvenc dalom van tőle, countrysabb stilus: "Independence Day", "Life 9". De nagy nagyon szeretem tőle még a "How FAr"-t és a "Love's The Only House"-t!! De nem akarom az összeset felsorolni...csak még egy utolsót, a "Blessed"-et! Érdemes a felfedezésre... A koncertturnéján ALan Jackson-nal énekelt...miért nem lakok én a környéken??????
Ui. köszi Nashille a szurkolást!! bejött.. -
#236 Találtam egy videót a múltkor, ami nagyon megtetszett!
Az előadója eddig ismeretlen volt, még albumát sem találtam a DC- n (csak két számot), de a Country feeling nagyon ott van!
Jó hangulatot teremtett, érdemes kipróbálnotok!
Adam Marshall - Cowboy Hat
Még egy ajánlat, ha igazán akartok ünnepelni valamit (mint ahogy én is tettem pénteken :)):
Toby Keith - Honkytonk University albumáról: "Honkytonk U", "She Left Me", és levezetésnek egy különleges szám, már ami a dinamikáját illeti: You "Ain't Leavin' (Thank God Are Ya)" -
#235 Sajnos a CMT- ről most nem ment a Video, de a Winampban találtam!
Remélem Elgreco neked is sikerül lejátszani a fájlt, ahogy Countrygirl- nek a múltkor :)
Winamp Video, Big & Rich:
BigTime
Save A Horse (Ride A Cowboy)
Ui: feltétel: a Winamp megléte a gépen :)
-
#234 Van már egy albumom a fiúktól: "Horse Of A Different Color". Melyiket ajánlod még letöltésre?
Jók a srácok, de a múltkor a Winamp- ban néztem klippeket, és azt hiszem Kenny Chesney- nél megjelent a két fickó. A kisebben nem igazán tudtam kiigazodni, mintha egy kis flúgja lett volna, de lehet, hogy csak hülyéskedtek. Végül is buli az élet!
Jó a zenéjük!
-
#233 A CMT-s videókat se hagyjátok ki:)
videók -
#232 Találtam valami nagyon szuper zenét. Big&Rich a banda neve.
BIG & RICH
-
#231 Határozottan tetszik Jo Dee Messina, négy nagylemeze és egy greatest hits-e is megvan nekem.Ha kell valakinek akkor kattanjon rám a. country-bar-n-grill.servebeer.com-n.
Üdv
elgreco -
#230 És akkor következzen egy régi nagy kedvencem, akinek eddig csak a nevét említettem. Amilyen különleges a neve, olyan szuper a hangja. Nem az a kristálytisztán csillogó énekhang, mint a Suzy Bogguss- é, de éppen ezt szeretem a Country énekesekben, hogy mindegyik egy-egy egyéniség.
Hölgyeim és Uraim: Jo Dee Messina!
Egy pár kedvencem tőle: „I'm Alright”, „No Time For Tears”, „Bye Bye”, „Not Going Down”, „Who's Crying Now”, „My Give A Damn's Busted”, „Dare to Dream”
Honlapja: Jo Dee Messina Itt bele lehet hallgatni a számokba, de közel sem CD minőség (44 kbps lejátszás és Real Player kell hozzá).
Ha megtetszett, jöhet a DC. Kíváncsi vagyok véleményetekre!
Szép hétvégét!
Countrygirl- nek sok sikert a vizsgájához!!! -
#229 Már nagyon nehezen bírtam, ajánlások nélkül, de végre túl vagyok a szigorlaton és ilyen lett: -
#228 Tényleg nagyon egyben van... mármint az albuma is.
Van benne energia. Új tehetség, kíváncsi vagyok a jövőjére is. -
#227 Szevasztok!
Mai ajánlatom egy csinos, szép hangú hölgy: Shelly Fairchild - Ride című albuma, úgy egyben ahogy van.
Kellemes hétvégét! -
#226 Alig, hogy beállítottam a Júniusi naptárt máris egy Billy Currington ajánlat.
Nem tudom, hogy a CMT- n mennyire befutott zenész Billy, de jól sikerült albuma van! Az tuti, hogy Shania Twain- nel énekelt duettje (Party For Two)csak használt a népszerűségének!
Jó még tőle: I Got A Feelin', Off My Rocker is.
Michael Peterson száma jó kis rockys, felpörget az éjszakára...
Jó kis zenei ajánlatok! -
#225 Kár, hogy elmúlt április... -
#224 napi ajánlataim:
Michael Peterson - Lost in the shuffle
Billy Currington - Where the girls are? -
#223 Vagány kis naptáros háttérképeket találtok a következő linken:http://countrymusic.about.com/library/blcalwallpaper05.htm -
#222 Köszi szépen, rám férne egy kis siker! A tanulási szünetekben igazán felfrissít egy kis Country Music!
Most már megvan mindhárom Brad Paisley lemez. Volt sikere az ajánlásodnak!
Most éppen a "Two Feet Of Topsoil" frissít! Jó kis pörgős music! -
#221 http://countrymusic.about.com/
Még nem mélyültem bele, de első ránézésre nagyon sok info van itt mindenről ami country zenével kapcsolatos -
#220 Sok sikert a vizsgáidhoz Nashville:) -
#219 Country- sok!
Még egy dolog a "pihi" előtt: Aki egy tuti kis internet rádióval akar gazdagabb lenni, az írjon egy privit és tájékoztatom a lépésekről. -
#218 Nagyon frankó, hogy átolvassátok a régebbi írásokat is.
Eddig még nem írtam Sammy Kershaw- ról, akit igazán mostanában kedveltem meg.
Nem sokat játszották a CMT-n, pedig régi "játékos". Szívesen hallgatom.
Egy pár kedvencem tőle: Third Rate Romance, Better Call A Preacher, Cotton County Queen, Honky Tonk America, Little Did I Know, Ouch, Louisianna Hot Sauce.
Most sajnos egy kis kényszerpihenőre megyek az ajánlásokat tekintve, mert vizsgadrukkban szenvedek.
Remélem, hogy ti addig is aktívak maradtok és zúdulni fognak az ajánlások.
Egyébként úgy érzem, hogy a topic fénykorát éli. Nem vagyunk olyan sokan, és nem is vagyunk a főoldalon a legnépszerűbb 10 között, de nekem az a fontos, hogy egy jó kis társaság kialakult itt ki.
Köszönöm nektek kedves Country rajongó barátaim!
-
#217 Részemről köszönet, hogy felhívtad a figyelemet Paisley fiúra. Januárban láttam meg először a CMT honlapján, mint új arcot. El is indítottam a letöltést, de a user akitöl töltöttem, kilépett, így el is feledkeztem róla.
Még nem szereztem meg az egész albumot, de "Mud on tires", "Ain't nothin' like" egész jó track.
Régebben rengeteg CMT videót néztem. Mostanában ez a lehetőség is kitárult a DC-nek köszönhetően.
Micsoda őrület van a "Mud on tires" live felvételén plusz amit bejátszanak a klippből... röviden: kiengedik a fáradt gőzt a sárban.
Ez lenne nekem való, nem egy unalmas vidék ez az Amerika...
Ajánlom a klippet mindenkinek, aki mostanában egy kicsit szomorkodik: garantált a nevetés -
Lord K #216 Highwaymen
Billy Dean
Don Gibson
és hát a kihagyhatatlan:
Hayseed Dixie -
#215 Most néztem át megint a fórumot és rájöttem, hogy Brad Paisley-t még senki sem ajánlotta.
Van egy két kedvenc tőle:Wiskey Lullabay, Mud on tires, Ain't nothin' like, Spagetti western swing(insztrumentális)
Várom a véleményeket -
#214 Nagy rajongója vagyok Toby Keith – nek, ezért mindegyik albuma nagyon favorit nálam, de ha van kedved és időd, akkor a „Shockin Yall`” és a „Boomtown” albuma (ebben a sorrendben), megér egy próbát, de a Good to Go to Mexico számot nem szabad kihagyni (ami egy másik albumról van).
Terri Clark, Greatest Hits albumát, (benne van A Little Gasoline szám) ha meghallgatod, akkor egy nagyon szépen összeállított albummal leszel gazdagabb. Már csak kitartás kell hozzá, nem fogsz csalódni.
Egyszóval, megéri a körmére nézni a Hölgynek.
-
countrygirl #213 Meghallgattam Toby Keith Pull My Chain albumát végre!! Új hangzásilág számomra, de ott van a topon, az a kicsit rapas beütésű "I Wanna Talk About Me" tényleg nem semmi! De a többi száma is jó...van másik ilyen hasonló albuma is, vagy csak ez az egy sikeredett?
Terri Clarktól eddig csak azt hiszem egy számot ismertem, de az annyira nem jött be (már nem emlékszek a címére), ezek szerint nézzek jobban a körmére a hölgynek? Igyekszek...
Darryl Worley-től hallgattam még néhány számot...nem annyira jó mint a korábban felsorolt énekesek, de megér egy kis ismerkedést!
-
#212 http://dcplusplus.uw.hu/
Ezen az oldalon számos kérdésedre választ találhatsz.
Én arra gyanakszom, hogy nincs rendben a megosztásod azért vagy állandoan kidobva. -
Lord K #211 valaki mondja el nekem, hogyan m?ködik ez a túlbonyolított dc++.
állandóan disconnectál.
előre is köszönom. -
#210 Privi ment! -
#209 Elgreco- nak: Örülök, hogy tetszenek az ajánlások! Ezért is jó a fórum, mert nem lehetünk 100% képben minden téren, mivel a kínálat bőséges.
Szerencsére! Én legalább is így bírom ki Magyarországot.
Nashville Photo
Leírhatnád nekem (akár priviben), hogy a DC- vel hogyan tudnak kárt okozni, ha aktív vagyok, ugyanis most akartam utánajárni, hogy ne csak passzív lehessek.
A helyesírási hibákon meg nem kell csodálkozni, ha valaki 24/24 -
#208 és bocs a sok helyesírási hibáért de mindjárt elalszom itt a székemben -
#207 A passzívitásom a tűzfal miatt van, na meg a sok jóindulató emberke miatt aki minden féle ártalmas dolgokat terjesztenek a neten.
Sherrié Austin-két lemezét is sikerült letöltenem, ő is tetszik mekem az ajánlásaidból. -
#206 Toby Keith - I Wanna Talk About Me(rap-es beütésű száma) nagyon bejött:)
-
#205 Jó kis lírai szám. Már meg volt. Mark Chesnutt, időnként Tim McGraw- ra emlékeztet. Most a "What Are We Doing in Love" száma szól éppen, jó kis dallamos music.
A DC++- al kapcsolatban csak az a kár, hogy te is passzív vagy. Remélem egyszer majd én is 24/24 lehetek valamelyik HUB-on. Jó a Country Jukebox és a Country Star HUB is.
Az én ajánlásaimmal mi a helyzet, melyiket próbáltad már?
-
#204 valahonnan ismerös:) -
#203 Most hallgatom éppen Mark Chesnutt - A hard secret to keep című számát.
Ajánlom letöltésre nektek is.
(country-bar-n-grill.servebeer.com) -ezen a DC++ hubon vagyok 24/24 órát, elgreco nickkel. Nyugodtan rám lehet csatlakozni, van egy két letölteni való zeném:) -
#202 36 -
#201 Valahogy sejtettem. :-)
Az enyém könnyen kideríthető → Nicknevemre kattintással.
And You? -
#200 A tehenész fiúkat és lányokat máshol kell keresned.
Megírtam priviben, hogy merre táboroztak le.