5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Lord K #159 nem, ez online áruház. 1 dal 99 cent, és letöltöd. elvileg az origo-nak van ilyen webáruháza, de nem hiszem hogy azon nagyon sok country lenne.
Igen, tévedsz. Bár csak 1 DJ játszik countryt, de igen, ezeknek az előadóknak a számait keveri. És még sok másikat. Holnap például "Celebrating Kenny Rogers" nap lesz. :) -
#158 Kíváncsi lennék azokra a Country zenékre is, amit a teraszon nyomnak.
Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy pl.: Tim McGraw, Kenny Chesney, Toby Keith, Terri Clark, Sawyer Brown, Jo Dee Messina, Martina McBride, Dixie Chicks, Reba Mc Entire, Chely Wright, David Lee Murphy, Diamond Rio, Blake Shelton, Brooks & Dunn, Gretchen Wilson, Sammy Kershaw, Sherrié Austin -hogy csak egy párat kiemeljek- számait kevernék fel a DJ-k!
Ha tévedek, akkor ott a helyem!!!
Egyébként tuti, hogy meg fogom nézni egyszer, ha arra járok.
-
#157 Azt, hogy érted, hogy forrásnak tökéletes? Egyébként Interneten tudnék én is rendelni itthonról potom 7-10 Ezerért. Ebben az évben már 1 milkónál tartanék :-(
-
Lord K #156 a teraszon pedig nem zenekarok lépnek fel, hanem dj-k játszanak. -
Lord K #155 ajánlom az iTunes Music Store-t. Itt aztán tényleg minden van.
Onnan vásárolni Mo-n még nem lehet, de forrásnak tökéletes. -
#154 Toby Keith - Honkytonk University albuma ma jelent meg Amerikában. Nem az a pörgős album amit vártam, de nagyon jó!
Érdemes letölteni (ha már nem tudjuk máshogy beszerezni :-()
-
#153 Szeva!
A format c: tényleg gáz, főleg, ha nem gyakran csinálod. A Norton Ghost progi le tudja venni a user válláról a nagy problémát…de ez egy másik történet.
Mióta nem voltál itt, történt egy-két dolog. Jöttek-mentek a témák, az emberkék. Érdemes átolvasni, aztán bármilyen kérdés vagy javaslat van, csak írd ide.
Kíváncsi lennék, hogy neked elindul-e a Winampban megtekinthető videoklipp, amit belinkeltem lejjebb (145). Van, akinek nem.
-
Zombye #152 Szervusztok!
Bocsi Nashville, nem felejtettelek el benneteket, csak egy kicsit el voltam havazva, volt egy XP reinstall stb.
-
#151 Nekem azért jön be nagyon a Winamp videoklipp nézésre is, mert nem szokott szaggatni, úgy mint a CMT weboldalán lévő klippek. Oda már nagyobb sebesség kellene, nem 512-es.
Örülök, hogy tetszik Toby Keith, 05.17-én fog megjelenni a
Honkytonk University albuma. Nagyon kíváncsi vagyok rá, remélem jó pörgős lesz és hű marad a Country-Rock- kos stílusához. -
#150 Örülök, hogy itt vagy a fórumon!
Ritka a vendég errefelé, de ami késik...
Az ajánlataid tetszenek, közel állnak a dallamos, pergős alkotások a Country zenei elvárásaimhoz.
Kid Rock-ot és Trace Adkins-t ismertem. Legjobban a felsoroltak közül a Trick Pony tetszik. Az On a Mission albumot szereztem meg éppen. Bejön!
A többivel is ismerkedek, ahogy időm engedi.
Mostanában fedeztem fel a Sugarland együttest. Ők is nagyon jók.
Ajánlhatsz még együtteseket, ugyanis jobbára csak azokat ismerem, akik a CMT-ben ott voltak 1996-1999 között, pl: Lonestar, Brooks & Dunn, Diamond Rio, The Mavericks.
Utána volt egy kis kényszerszünet, a CMT megszűnése miatt. 2005-től van szélessávú netem így végre újra megnyílt előttem a nagy lehetőség.
Te hogyan kerültél kapcsolatba a Country Music-kal?
Ha olvasgattad a fórumot elég sok minden kiderül rólam és Country zenei izlésemről. Szóval jöhetnek még ajánlatok, ha lehet akkor album szerint :-)
Kik szoktak fellépni a Cha-Cha-Cha teraszon?
-
Lord K #149 nyilván nem, mivel most írtam először. :)
nem neten lévő képet akartam, az menne.
ajánlanám még:
Chris Ledoux
Big and Rich
Trace Adkins
Kid Rock
Trick Pony
u.i.: akkor küldjetek embereket, hogy legyen közönség :) -
#148 Hello!
Tökjó lenne, csak sajnos sokszáz Km-re lakom a Margit szigettől :-(.
Majd ha BP-en járok, feltétlenül megnézem.
Azért köszi!
Saját képet még én sem töltöttem fel, de ha interneten lévő képet akarsz, abban tudok segíteni. Írj egy privit és elmondom. (Addig megpróbálom kideríteni a saját képfeltöltés technikáját.)
Ui: Téged még nem láttalak a topicban:-) -
Lord K #147 sziasztok.
péntek esténként 7-10-ig a margitszigeten a chachacha teraszon country zene szól.
képet is akartam feltölteni, de nem megy.
-
#146 a winamppal én is sok aktualitást meg szoktam nézni/fülelni, nem csak countryból, és toby keith tényleg jó -
#145 Aki szeretne jó videókat nézni és szeretné látni Toby Keith nyertes klippjét is, az a Winamp-ból megteheti. A Whiskey Girl nagyon dinamikusra sikeredett.
Ha már ott van a Country rajongó és a Countryval ismerkedő, feltétlenül nézze meg a többi fantasztikus klippet is.
Egy pár ajánlat, hogy innen is kipróbálhasd (rákattintás után a .pls file megnyitását válaszd, majd társítsd a Winamp-pal.Érdemes állandó társítást választani, hogy ne kelljen minden klippnél társítgatni):
Toby Keith-Whiskey Girl
Shania Twain-Party for Two
Tim McGraw-Indian Outlaw
Terri Clark-I Just Wanna Be Mad
Toby Keith-American Soldier
Kenny Chesney-When the Sun Goes Down
Sara Evans-Perfect
Martina McBride-How Far
-
#144 A Country Music Television európai megszűnésével, végképp befellegzett a Country Music itthoni népszerűsítésének. A rádiók, meg nem fogják játszani a reklámokra épülő üzletpolitikájuk miatt.
A 3Sat-ot soha nem néztem régebben, de 2003 karácsonyán én is láttam a Dixie Chicks koncertjét. Mire rájöttem, hogy ott ilyenek is vannak, azóta már nem tudom fogni. Végül is a DC++ valamelyest pótolja a hiányomat, mert nagyszerű klippeket töltöttem már le.
Egyébként, ha valamelyik adón látsz Country-t légyszíves irjál már egyet a topicba, mert sokszor szoktam ide látogatni :-)
Toby Keith-re sikerült rákeresned?
-
#143 Szerintem inkább csak az utóbbi, kevesen ismerik, és igazából nem is hibáztathatók ezért az emberek, hiszen nem igazán lehet találkozni a műfajjal így itthon, max ha rákeresel, és hát lássuk be, nagyon keveseknek jut eszébe ilyesmire rákeresni...
Valamelyik nap volt a 3saton Dixie Chicks, LeeAnn Rimes és Shania Twain koncert. -
#142 Lassan olyan lesz a topic, mint egy Country honlap. Nem baj, Magyarországon élő honfitársaim! Fogok még írogatni ide egy-két dolgot, de azért hozzászólhattok ti is egy két szót.
Nem igaz, hogy ilyen kevesen szeretik ezt a műfajt...
Talán csak nem ismerik igazán... -
#141 És egy pár szám tőle, amit érdemes meghallgatni:
-Live Those Song
-How Forever Feels
-Kiss Me,Kiss Me,Kiss Me
-She Thinks My Tractor's Sexy
-She's Got It All
-Whatever It Takes (with Peyton Manning)
-I Finally Found Somebody
-Young
-A Lot Of Things Different
-Big Star
-Never Gonna Feel That Way Again
-No Shoes, No Shirt, No Problems
-Live Those Songs
-There Goes My Life
-I Go Back
-Keg In The Gloset
-
#140 Egyébként úgy látom, hogy már csak ketten vagyunk, akik a modern Country-t szeretik.
Sajnos sikerült „elüldöznöm” az Old Country kedvelőit, pedig ők is ajánlhattak volna egy pár jó régi számot. Végül is abból alakult ki minden és ezt nem szabad elfelejteni
Flatt & Scruggs with Doc Watson: Strictly Instrumental albuma nagyon jó! Most is éppen ezt hallgatom. Biztos vannak hasonlók, úgyhogy jöhet egy pár tipp. A lényeg, hogy pörgős legyen és nem baj, ha nem énekelnek benne. Nektek is meg kellene hallgatni, hogy mi történt a 80-as évek után, biztos vagyok benne, hogy nem csalódnátok.
Az Internet szabadságot ad a megtapasztalásnak, úgyhogy próbára fel!
Következő ajánlatom:
Kenny Chesney
-
#139 Köszi a listát! Töltöttem egy pár számot tőle. Pl: a Telephone és a Killin' Kind bejön.
Új albumafog megjelenni, de ezt már biztosan tudod, ha Shelby lázban égsz :-)
-
#138 ...még sehogy de majd rákeresek...
Amúgy Shelby Lynne-től pár kedvencem:
- Dreamsome
- Telephone
- I'm Alive
- 10 Rocks
- Gotta Be Better
- One With The Sun
- Evil Man
- Buttons & Beaus
stb...
-
#137 Ez így van jól... Én sem ragadtam le csak a Countrynál, van egy pár zenei stílus amit kedvelek, köztük van az: Ír népzene, 80's évek, Olasz és Spanyol zenék, Reggae, a Heavy Metal sőt még a Komoly zene is... szóval minden ami megérint!
Ha már egy kicsit elkalandoztunk, akkor mindenkinek ajánlom a M.É.Z. nevű magyar zenekart akik tradicionális Skót és Ír népzenét játszanak.
Link: M.É.Z.
Örülök hogy tetszik a Little Gasoline, úgy látom vannak közös szálak :-)
Toby Keith-el hogy állsz? Ajánlottam lejjebb egy lemezt, a Pull My Chain-t. Nagyon favorit!
-
#136 számomra nem az a fontos elsősorban, hogy ez vagy az most mennyire 100% pure country, és mennyire ilyen vagy olyan a hangszerelése, és a többi és a többi, érinthet az bármilyen stílust, használhatnak bármilyen hangszereket, szólhat a szám bármiről, nálam a mérce egyszerű: vagy tetszik, vagy nem tetszik.
a little gasoline-t mindig kedveltem, nekem való track :) -
#135 Shelby soha nem volt 100% country, és szerintem nem is baj, ha valaki nem ragaszkodik stílusbeli határokhoz, mert pont attól egyedi, de majd holnap átnézem, hogy miket ajánlok tőle leginkább. -
#134 Itt egy gyöngyszem:
Terri Clark
-
#133 Egyébként a 125-ös hozzászólásban írt listámról mi a véleményetek?
Érdemes letöltögetni -
#132 Jó kis hangja van. A számok, amiket töltöttem tőle olyan swing-esek. Írhatnál egy pár számcímet is, ami Country-sabb.
-
#131 -
Holly #130 Jaaaajjj Teeeeee! Hat Te sosem komolyodsz + ? Ne is! Ez a jo Benned! -
#129 Shelby Lynne -
#128 ...amúgy most néhány napja megint Shelby Lynne mániában szenvedek :)
nem klasszikus country, de ajánlom mindenkinek! -
#127 Holly sajnos mostanában nem igazán ér rá fórumozni, de nagyon is képben van countryban (és a Nascart illetően is), ezt abszolút tanúsíthatom :) -
#126 Legújabb szerzemény:
Tony Rice - The Bluegrass Album Vol.6
Nyami-nyami. Elejétől a végéig pörög, nagyon jó kis bluegrass. -
#125 Szóval a klasszikus Country hangszerek is nagyon bejönnek, de az énekhang inkább modernebb legyen.
Ha valakit az ilyen –modernebb hangszerelésű és énekhangú- stílusú Country zenék érdekelnek, akkor szívesen bedobok egy pár számcímet, ha nem akar rögtön album töltögetésbe beleugrani.
Sokan mondják rá, hogy "elpopposodott"...hát meg kell tapasztalni, de az biztos, hogy a Country feeling azért nagyon ott van!
Ízelítőnek:
Alan Jackson - Chattahoochee
David Lee Murphy - Dust on the Bottle
Jo Dee Messina - I'm Alright
Kenny Chesney – Young
Tim McGraw - Maybe We Should Just Sleep On It
Terri Clark - A Little Gasoline
Sawyer Brown - Six Days On The Road
Shania Twain - Any Man Of Mine
Sherrié Austin - Lucky In Love
Toby Keith - Forever Hasn't Got Here Yet
-
#124 Ricky Skaggs and Tony Rice albumát töltöttem le tegnap. A Tennessee Blues szerzeménye nagyon jó, nagyon értenek a hangszerekhez. Tényleg profik, de az az igazság hogy nekem jobban bejön, amiket most töltögetek: Pl.:Sammy Kershaw, Sawyer Brown, vagy Suzy Bogguss, Kenny Chesney, hogy megint kiemeljek egy-két gyöngyszemet. -
#123 Szeva Inch!
Írtam neked egy fontos privit. -
#122 Köszi inch, lesz mit megszerezni :-).
Azt a dvd-t, a Three Pickers-t láttam valahol divx-be, próba cseresznye. -
inch #121 Egyébként nekem az áltatld felsoroltakból valami miatt Keith Whitley & Ricky Skaggs annyira nem jöt be.
Viszont amit Tony Rice-al csinál (mármint Skaggs haverunk) az fenomenális.
Álítólag ketten bevonultak egy stúdióba és egyből egy óra alatt feljátszották.
by Matthew Inch -
inch #120 Hi!
Na akkor én is belebrekegek :)
Banjos zenekarok (trad bluegrass, de nem az a régi recsegős):
Alison Krauss & Union Station (van egy Shanaia Twain-el egy koncertjük bár ott a Ron Block nem bendzsózik)
Ricky Skaggs & Kentucky Thunder
Béla Fleck: Acoustic Planet vol2 (bluegrass session)
Ajánlom még:
Sam Bush: Howlin' At the Moon (rajta a címadó dal az egyik kedvencem)
És ha van lehetőségetek:
Earl Scrugs, Doc Watson, Ricky Skaggs egy DVD-én hárman. Brutálissan jó.
Poén ahogyan sorolják a Grammy-ket. Ha jól emlékszem: 3, 5, 9 (ami most már 10)
Majd a koncert vége felé belibben Alison Krauss a háttérbe a maga 16 Grammy-ével :)
jó zenehallgatást!
by Matthew Inch