előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Lenne egy kérésem/kérdésem a társasághoz:
Mivel még új vagyok country-zenében, nem ismerek minden előadót...még. Szóval, ha tudnátok ajánlani egy-két nevet, akit feltétlenül meg kéne, hogy ismerjek, megköszönném. Ja, és inkább maiakra gondolnék, mint Brad Paisley, Sara Evans, szóval erre a contemporary coutry-ra, ahogy vki nevezte.
A Contemporary Country- ról (Kortárs Country) szól a fórum, azért vagyunk odáig (meg vissza)! :)
Jó a kérdés, kérés: Akkor egy pár nevet mondok, akiket előzőleg már ajánlottam, amúgy sem árt felfrissíteni a memóriánkat. :) Egyébként akartam készíteni egy összefoglalót, hogy könnyebben át lehessen látni az ajánlásokat. Belinkeltem volna a hozzászólásokat, ahogy eddig csináltam, de sajnos az odalakat nem növekményesen számozzák (mindig az aktuális oldal az első). Ha ezen majd változtatnak, akkor elkészítem a belinkelést, de addig is TheDreamingThree, ŐKET ajánlom figyelmedbe:
Travis Tritt, Toby Keith, Jason Aldean, Katrina Elam, Dwight Yoakam, Dierks Bentley… na tőlük szerezd be az összes albumot, ez elég lesz egy jó időre. Majd szólj, ha készen vagy. :)
Egyébként, ha visszalapozol, akkor az ajánlásokat könnyen megtalálod, mert fotókkal illusztráltuk nagy részét.
Sok sikert!
Ui: természetesen még van ajánlat a tarsolyomban :)