5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
countryboy #880 Videóklipp őrültek! Ha a következő linkre kattintatok, több mint 1000 videóban választhattok!
country videók -
Vidéki lány #879 Sziasztok!:)
Kész lettek az USA-beli képek.. Hát, a tanulság: ha legközelebb ilyen helyre megyek (), akkor digi-gépet kell vinnem, vagy legalább olyat, ami zoomol. Terri Clarck nagyon picike a képen, bár én tudom, hogy ő az, szerettem volna többet megosztani veletek belőle/róla.
A szándék megvolt... Azért, ha nálam lesz egyszer a kép, bescannelem és felteszem netre... legalább ennyit mutassak belőle...:)
Szép napot mindenkinek!
Pussz,
Timi -
#878 Szívesen Elgreco! Ezért vagyunk, hogy segítsünk egymáson. Minden ajánlatot meghallgatunk, sokat el bírunk viselni.
Ha van még ausztrál vagy amerikai, akkor bátran nyomjátok, mert a széles látókör mindenkinek jár!
-
#877 Nashville, Countryboy!
Köszönöm az ausztrál ajánlásokat, sikerült is reggel óta 3 Adam Brand és 5 Adam Harvey lemezt letöltenem, most vannak hallgatás alatt:)Első benyomás nagyon pozitiv.
-
countryboy #876 Az igazi countryzene rajongóinak ajánlom George Jones új lemezét, A Hits I Missed & One I Didn't címűt....kompromisszumok nélküli, vérbeli honky tonk album, csupa klasszikus dal friss adaptációban az elmúlt 40 évből....csak így tovább, good ol' George! -
#875 Thanks, majd utána járok. Kell egy kicsit az Old Country kollekciómat is bővíteni. :) -
#874 Én utánnanéztem!
Ő is 2003-ban távozott, mint Johnny bácsi.
weboldala
Letöltöttem pár számát, és valóban Ő az ausztrál Johnny Cash. -
#873 Hello Nashville! Nekem van. Slim Dusty, a nagy öreg, az ausztrál Johnny Cash. Nagyon népszerű Ausztráliában. Sajnos már Ő sincs közöttünk, néhány éve halt meg. Viszont Magyarországon, valamikor a 90-es évek elején, pontosan nem tudom mikor, megjelent egy lemeze, címe: "Slim Dusty - Válogatás". Szerintem, aki Johnny Cash-t szereti, annak nem lesz idegen ez az ausztrál "stockman" (amerkaiul cowboy). Lemezeinek száma: nagyon sok, nézz utána. Üdv OC -
#872 Ki tud valamit erről a hölgyről?: Kasie Smith Nem találok tőle zenei anyagot. Ismerek egy pöpec csávót lehet, hogy ő ismeri... -
#871 Akkor jöjjenek az ausztrálok! Kinek van még ajánlata? -
#870 Tényleg jó!
-
countryboy #869 és ha már Ausztrália, akkor:
Adam Harvey!!!!! -
#868 Hi fórumlakók!
Egy nagyszerű előadót ajánlok ma is nektek, Adam Brand - nak hívják az úriembert.
…na lám, megint egy ausztrál. Úgy látom jelentősen hozzájárulnak a Country zenei élethez a földnek eme részén is. Ott is nagy hagyománya van a műfajnak, láttam róla egy műsort a Travel Chanel- en. Ha nem tudtam volna, hogy Ausztráliában „járunk”, azt hittem volna, hogy Amerika. Így kellene terjednie Európában is ennek a láznak.
Ajánlott számok meghallgatásra: „Big Old Car”, „When The Needle Hits The Vinyl”, "I Did What" a többit derítsétek fel ti.
-
#867 -
#866 Én meg ezt az albumot várom nagyon!
A Country Királynő megnevezés már nem csak Shania Twain privilégiuma, Sara Evans legalább annyira megérdemli (sőt)!!! Nem győzöm eleget hallgatni pl. a Restless albumát, annyira pumpálja a Country vért. -
countryboy #865 Megvan DVD-n a Jamie O'Neal koncert. Első blikkre csalódás. Túlságosan popzene. Sehol egy steel. :( -
#864 Thanks, Vidéki Lány! Meglesem. -
#863 kösz! még esetleg a Brokenheartsville című számát is tudom ajánlani:) -
countryboy #862 jó kis tippek, elgreco! :) -
#861 Reményeim szerint ott leszek a 14-ei találkozón.
Joe Nichols-tól a : The impossible, She only smoke when she drinks, Joe's bar című számokat ajánlanám meghallgatásra. Remélem a címeket jól írtam be, ugyanis melóból írok, nincs előttem a lemez:) -
Vidéki lány #860 www.countryweekly.com
Lehet hírlevélre regisztrálni!
Nashville, kiváló angoltanulási lehetőség!:) -
#859 Már el is indítottam a "Man With A Memory"- t. Valahogy eddig elfeledkeztem róla. Tényleg jó! -
Vidéki lány #858 ... mellesleg ez a Greg Kaczor... csak nem magyar-vér folyik ereiben?:) -
Vidéki lány #857 Terri Clark-ról:
Marital status: Engaged to road manager Greg Kaczor; they will be married September 17, 2005 in the Canadian Rockies.
Vki talált már újabb infokat erre vonatkozólag?:) -
#856 Hát nem mondom, egy karácsonyi forgatagban tuti nem tudnálak kiszúrni.
De majd egyszer , remélem Okt. 14- én jössz az élő fórumra. -
#855 Végre egy ajánlat!
Jó lenne még egy pár, mivel hamarosan hónap vége és még van szabad gigám a havi keretből!
A John Michael Montgomery- s cikkemre válasz? Nehogy lefordítsd, csak egy két mondat érdekel, pl. hogy hol tart most. -
#854 hát még én, említettem neked szombaton, hogy ő az egyik nagy kedvencem.
-
Vidéki lány #853 Ja, bocsi!:)
Azt hittem, hogy ott álltatok egymástól 3 m-re és nem tudtátok, ki a másik..:))))
-
countryboy #852 Október 25.... -
countryboy #851 Én már nagyon várom ezt a lemezt....
-
#850 Voltunk mi annál közelebb is:) Sikerült megismerkednünk és beszélnünk is egymással. -
Vidéki lány #849 Countryboy, Elgreco,
nem is voltatok messze egymástól!:)) Hihi..
Észventura,
a napokban nézegesd a postaládádat (az igazit) figyelmesen!
-
countryboy #848 Nini, ott vagyok a kép bal alsó sarkában :) -
#847 -
#846 én ugy tudom az old pop in an oak és a cotton eye joe az ugyanaz :) -
#845 Most néztem utána a daloknak, és tényleg az Old pop in an oak című számra táncoltunk de viszont otthon próbálgattuk a lányommal és a Cotton-eye Joe című számra is nagyon jók a tanított lépések. -
#844 -
#843 Nem a színpadon táncoltam, lent voltam az amatőrök közt:) Ha sikerül belinkelni a képet, akkor a kép jobb alsó részében fekete kalappal.
-
#842 Elgreco, melyik táncos vagy te? Old Cowboy- t ismerem már a Metro újságból. -