előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Old Cowboy
    Hellotok!

Egy kis összefoglaló, avagy kezdeti nehézségek:

Nehéz dolgom volt. A technika nem úgy működött, ahogy kellett volna. Erősítő kiiktatva, csak a keverőn keresztül szólt a zene. Magamat is buzdítva, díszletképpen kitettem a déli zászlót (western szimbólum) a falra, hogy némi feelinget hozzak a rideg falak közé. Izgultam, hogy egyáltalán el jön-e valaki, mivel a 19.00-ra hirdetett időpontban még nem volt ott senki. Lassan kezdtek szállingózni a táncosok, de mivel egy nagyobb társaság még jelezte, hogy úton vannak, nem kezdtük el. Beszélgettünk, ismerkedtünk, söröztünk. Közben szólt a talpalávaló country muzsika.

Először is köszönöm mindazoknak, akik eljöttek első önálló linedance partinkra. Nem voltunk sokan, de akik eljöttek nem bánták meg, sőt nagyon is jól érezték magukat. Voltak akik időben elmentek (a záróra 22.00), de többen még maradtunk, így még néhány – a jelenlévők számára „új” - táncot is bemutattunk Ilával (feleségem).

A körbeadott és kitöltött kérdőívek alapján az derült ki, hogy szükség van egy önálló linedance klubra. Az általam javasolt „The Footloose Dancers” klubnév általános sikert aratott. Az oktatás időpontjáról még lehet vitatkozni, úgy 40%-a a résztvevőknek előnyben részesítené a hétköznapokat, míg a 60%-a a hétvégék mellett szavazott. Szerintem akár mindkettő bejöhet, ha létszámban elérnénk azt a határt, ahol már érdemes megosztani a társaságot, az átjárhatóságot természetesen biztosítva. Rajtam nem múlik, szívesen csinálom bármikor.

A tulajjal történt egyeztetés eredménye, hogy a legközelebbi időpont Szeptember 23. péntek. 19.00 óra.

Jó lenne, ha még többen el tudnátok jönni. A klub alapítás dátuma szeptember 7., de azokat akik ott lesznek a legközelebbi találkozónkon még bevesszük az alapító tagok sorába.

Kirus és countryboy nem kellett volna meghátrálni néhány szúnyog miatt, amiket egyébként a később kitett riasztó gyertyák elüldöztek. Megjelenéseteket azért köszönöm.

Keep It Country
    OC