5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Vidéki lány #960 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, Endiman!!!!
STEELGITÁR!!!!!!!!!
Ezt jól vésd a fejedbe, mert ezen a fórumon NAGYON SOKAT fogod még olvasni!!!!
(Az én személyes nagy kedvencem, és - ha jól tudom - Countryboy-é is...)
és ha találok róla képet, rögtön hozom!!!
-
#959 kérdés:
nem találok róla képet de van az az asztal szerű valami amin asszem kétszer hat húr van és egy pengetővel pengetik, ill. lassan húzzák.Az a tipikus régi countryzene-hang.Nekem az a kedvencem :)
annak mi a neve? -
#958 bocsi, ez -
#957 hello!
bocsi de nem ez
a mandolin? -
#956 Ha jól tudom, az csak a formájára utal. Az "A" szimmetrikus. Szerintem Neked az F-style kell, az olyan gitár formájú. Pl. a Dan Tyminsky is olyat használ (ha jól tudom, ő egy Gibson modelt), meg úgy általában a legtöbben.
De persze az egy kicsit sokba kerül :)
Itt egy link, a gitárosunk innen rendelte, egy egészen jó Harley Benton-t.
http://www.thomann.de/thoiw2_harley_benton_hbma80e_tbs_prodinfo.html
Van ott még néhány, ha gondolod, nézelődj.
remélem segit
pá -
Zombye #955 Az "indulást" úgy értendő, hogy még a hangszer sincs meg. Nem merek venni, mert nem értek a mandolinfajtákhoz, annyit tudok csak, hogy 2 féle van, van az A-Style, (én ilyennel találkoztam személyesen) és van az F-Style. Naggyából ennyiben ki is merül a mandolinismeretem. -
Zombye #954 Nagyon hálás lennék érte!
Előre is könszönöm.
-
#953 Ez akkor azt jelenti, hogy Te felveszed, aztán majd én elkunyerálom Tőled, hogy ne maradjak le róla? Tehát kedves Countryboy, ne felejtsd el a dec. 3-át.
Old Cowboy! Csak így tovább -
countryboy #952 A 3SAT december 3-án adja le a 39-ik CMA show-t. (ez a legrangosabb country díjátadó gála), délután 13.15-től 14.45-ig. Az összes nagy sztár fellépésére lehet számítani, úgyhogy ne hagyjátok ki! -
#951 Hello Zombye!
A gitárosunk játszik mandolinon is, ha gondolod, megkérdezem, mit ajánl.
-
Zombye #950 Üdv mindenkinek.
Először is bocs, hogy ennyire hosszú ideig "magatokra hagytalak" benneteket.
A gitár mellett szeretnék megtanulni mandolinon is játszani. Van e köztetek olyan aki "ért" ehhez a pengetőshöz, és tud nekem tanácsokat adni az induláshoz?
Előre is köszönök minden segítséget, és továbbra is jó Country hallgatást mindenkinek!
-
#949 hi!
innen is sok új country klippet lehetletölteni -
#948 Ha mégis lesz a műsor, akkor egy megerősítést nyomjál már, mert akkor a képernyő elé tapadok, de csak azért. Ügyesek legyetek táncoslábúak! -
countryboy #947 Remek! -
#946 Hellotok!
Szombatra (okt. 8.) nagy bulinak nézünk elébe. Klubnapunkon, ami este 7-kor kezdődik, meglepetés country zenekar fogja húzni a talpalávalót. Ne hagyjátok ki a lehetőséget. Gyertek minél többen.
Igazán feljövőben vagyunk. Ha minden összejön, csütörtökön az RTL Klub Delelő c. műsorában néhány Footloose-os klubtagunkkal együtt fel fogunk lépni. Drukkoljatok, hogy jól sikerüljön.
Üdv OC
-
#945 Szia, igen az az egyik betétdala.Szerintem is pocsék.Szvsz az egész film pocsék.Willie Nelsont is csak azért rakták bele hogy eladható legyen a film.Hiába a sorozatnál nincs jobb. -
Vidéki lány #944 Sziasztok!
Jessica Simpson: These boots are made for walking c. száma a Hazárd megye lordjainak a betétdala?
Hétvégén láttam a VIVA-n, sztem csapnivaló a szám. A nő még női szemmel is nagyon szép, dekoratív és mutatós, a táncok szexik benne, tehát nem ezzel van gondom. Nekem tényleg a dal nem tetszik! -
countryboy #943 igazad van nem figyeltem eléggé oda...
a kritika lényege, hogy gyenge és elcsépelt a szöveg, és hogy mikor hagy már fel végre a popzenével és tér vissza a countryhoz. -
#942 Régen szóltam már hozzá, ugyhogy megteszem most...
Nekem sem derül ki egyértelműen a kritika előjele, de lenne egy kérdésem:
Nem vagyok egy nagy májer angolból, szóval bocs, ha nagy baromságot mondok, de a "We've been called worse" nem inkább valami olyasmi, hogy "Hivtak már minkett rosszabbnak is" ?
Csak egy 5let.
Az Andy Griggs meg letöltés alatt van, majd utána :) -
#941 Ezt nem értem, valahogy nem esik le a kritika mondanivalója. -
#940 Na, juszt is nem kap az ember választ Honky Tonk- ra.
A mai nap, éppen műsor időben nem voltam otthon. Sajnálom, pedig jó lett volna...olyan régen vezettünk együtt műsort, Countryboy! :)
Valakinek még van véleménye Aaron Watson- ról és Andy Griggs- ről?
Tegnap VanZant- ot is hallgattam és nagyon ott volt az élmezőnyben. Itt nem akarok kitérni a műfaj mélyrehatóbb részletezésére, ezt a tisztet meghagyom Countryboy- nak a továbbiakban. :) -
countryboy #939 Egy pár soros kritika a neten az új Shania kislemezről (és mennyire igaz!)
Shania Twain-Shoes
I just don't know how long the cutesy country-pop stuff can last with her. Men are like shoes, okay. We've been called worse.
Nem tudom meddig tart még ez a csinos country-pop stílus, a férfiak olyanok mint a cipők, oké. Szerintünk egyre rosszabb(ak). -
countryboy #938 és ami belefér az még 3 új kislemez:
Jason Aldean - Why
Miranda Lambert - Kerosene
Dean Miller - Hard Love -
countryboy #937 Ma is lesz country műsor a Civilben 13.00 órakor.
A tartalomból:
John Bunzow - Easy As One Two Three
Annie Sims - Dear Heartache
Big & Rich - Comin' To Your City
Tim McGraw - My Old Friend
Skip Ewing - Naturally
Yankee Gray - This Time Around
Brad Paisley - When I Get Where I'm Going
Amber Dotson - I Ain't Your Mama
Hot Apple Pie - We're Makin' Up
Trace Adkins - Honky Tonk Badonkadonk
Reba McEntire - You're Gonna Be
Shane Stockton - Gonna Have To Fall
Jamey Johnson - The Dollar
és még ami belefér.
-
countryboy #936 Vetíteni vetítek, de hogy előadást is tartanom kell???? Nem vállalom :) -
#935 Itt vagy Elgreco? -
Ha jól értelmezem a térképen akkor a Budakalászi megállónál kell leszálni, és onnan egy picit még gyalogolni.
-
Vidéki lány #933 Vetítesz Poltom?:)))
Azért OC belinkelhette volna ide a 8-i linedance-klubot!:)
Hogy kell odamenni HÉV-vel? Felszállok a Margit-hídnál, ééééés....????
Szép 7végét!
Timi -
#932 Hi Fórumlakók!
A ma megjelent Kalász újságban a következő szövegű információ jelent meg:
Programok a Faluházban
...
Okt. 14. 19.00 A country zene jelene és jövője címmel vetítéssel egybekötött előadást tart Polgárdi Tamás a Civil Rádió műsorvezető-szerkesztője.
Készüljetek. Mához két hétre lesz.
Üdv OC -
#931 Köszi a kiigazítást. Elírtam véletlenül, a Honky Tonk- ot Aaron Watson- hoz akartam írni. Úgy már stimmel? Egy pár Honky Tonk előadót ajánlhatnál. Thanks! -
countryboy #930 Örülök Nash hogy ilyen lelkes vagy!!! Andy Griggs nekem is nagy kedvencem '99 óta...de ő pont nem honky tonk-ot játszik, hanem contemporary country-t. Ez egy teljesen más vonal, ami a 90-es években tűnt fel, a honky tonk viszont egészen Hank Williams-ig nyúlik vissza az 50-es évekbe.
Mindy McCready-vel nincsen duettje, csak demo-kat énekeltek együtt, még mielőtt Andy híres lett első albumával. -
#929 -
#928 Itt vagyok újra, mert még egy ajánlást meg kell ejtenem, de feltétlenül!
Andy Griggs az előadó neve és szédületes ahogy énekel. Erősen bővül az eddig ismeretlen, de most már nagy kedvenccé vált előadók száma. Úgy látom a Honky Tonk vonal nagyon meghatározó a Country zenében. Ez az én igazi stílusom, na meg persze minden más kortárs Country ágazat. :)
Kedvencek tőle, pl.: "Hillbilly Band", "This I Gotta See", "My Kind Of Beautiful", "No Mississippi", "The Road To Lasting Love", "Practice Life (With Martina Mcbride)"... húúú ezek bitang jók!!! Hogy fogom feldolgozni ezt a rengeteg pozitív stresszt?
Úgy olvastam, hogy énekelt egy duettet Mindy McCready- vel. Na, arra is kíváncsi lennék, de eddig még nem találtam meg.
-
#927 ... Aaron Watson a neve. Jó kis Honky Tonk zenét játszik!!!
Pl.: "I Don't Want You To Go", "Heaven Help The Heart", "Some Never Will", "Wrangler Butts", "The Right Place"...
-
#926 Olyan jó előadót találtam...! Este jelentkezem! -
#925 Remélem nagyot fog alkotni, és nem lesz olyan mint a "szellem albuma". Te biztos tudod mire gondolok...
Szeretem Terri- t, és látom már nem is kell sokat aludni az album megjelenéséig (nov. 1).
-
countryboy #924 -
countryboy #923 Hamarosan....
Terri Clark Life Goes On -
#922 Szívesen! És még ráadásnak két fotó:
-
#921 Hellotok!
Nashvill: Köszi a képet. Ez a felvétel már a vége felé volt, amikoris "magánoktatást" folytattam a későn érkezetteknek.
Vidéki lány: Miért van az, hogy még a divatot is szégyen követni? Amerikában biztosan nem lennél feltünő jelenség ilyen szerelésben, de miért baj a feltünőség. Ha valamit el akarsz terjeszteni, tenni is kell érte valamit. Mi lenne, ha rap-et, funky-t, stb-t. hallgatnál csak azért, mert a többiek is azt teszik. Hol lenne a COUNTRY?
Egyébként nagyon csinosak a hölgyek.
Üdv OC