5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Vidéki lány
    Na, divatba jöttem!:))))
    Végrevégre!:)
    Bár mondjuk, még akkor is hülyén néznének rám, ha felvenném a kalapomat... az tuti... Úúúúúúúúúúúúúgy szeretnek kritizálni az emberek!
  • Nashville
    Na, így már jobb, ez már 800x600- as.

• Nashville
    ...basszus, ezek nem is olyan kicsik. Van még tanulnivaló nekem is.
  • Nashville
    .. és sok kis aranyos Countrygirl. :)

• Nashville
    Egy kis ízelítő a legutóbbi Line Dance buliból:

• Nashville
    Holnap fog megjelenni az album, de szerintem is szédületesen jó az All Jacked Up. Gretchen hozta a formáját papírforma szerint. Minden elismerésem neki!
  • Nashville
    Emlékszel? Régebben megelőztelek a David Lee Murphy ajánlással. Éppen most akartam beilleszteni Amanda fotóját. Most visszakaptam. :)
    Nekem is tetszik a csajszi! Néhol Katrina Elam különleges és egyedei hangtónusát fedezem fel énekében, főleg a „Walk Away” számában.
  • countryboy
    Én nem most fedeztem fel - már ismertem '98 óta....akkor jelent meg a Wilkinsons első albuma :)
  • elgreco
    Ő Amanda Wilkinson akit CB fedezet fel:)
  • elgreco
    Tetszik nekem is ez a csajszi, nagyon kellemes hangja van.
  • countryboy
    CG: Jövő nyáron vagy ősszel ha összejön.
  • countryboy
    Az a véleményem a Gretchen albumról, hogy a legjobb honky tonk album, amit évek óta hallottam női énekesnőtől. 5 csillagot neki!
  • TheDreamingTree
    Igen, az usacd-től. Hát 4 hét volt, ami elég elszomoritó, mert fél éve még 10 nap alatt megjöttek a CD-k, de mostanában vhogy ráérősebbre veszik a figurát

A Time Well Wasted-ről még annyit, hogy először meglepett egy sor a boritóban az Ode De Toliet c. szám vokáljairól. Csakhogy ilyen cimű dal nem volt a lemezen... Aztán kiderült, hogy létezik valami Bonus CD-s verzió (nem tudom, hol), azon van rajta. Úgyhogy irány a torrentreactor.net , és hajrá.

Amúgy az All Jacked Up albumról valakinek van még véleménye?
  • Vidéki lány
    CB,
    Jól emlékszem, hogy mondtál vmi olyasmit, hogy mész Texas-államba vmikor? (ilyesmi rémlik..) Mikorra tervezed?
  • countryboy
    CG,
    Nem ismerem, de ezek a rádiók egykutyák. Ahol én voltam Minneapolisban, ott pl. a K102 a menő county adó. A séma ugyanaz, sok reklám és kevés zene.
  • Vidéki lány
    Countryboy,

te ismered ez a K100-rádiót?
  • countryboy
    Ugyancsak fantasztikus lett az új Sheryl Crow album (Wildflower), a hölgy sokszor kacérkodott már a countryval, és ezen az albumon is van egy kis áthallás a rock és a country között. A Perfect Lie egy tökéletes dal, szerintem a legjobb az albumon, de az I Don't Wanna Know is elég ütős.
  • countryboy
    Poverty Plainsmen: Good To Go....húúúúú de jó dal !!! Ez az én zeném!
  • Nashville
    Őrá is ráálltam, már csak idő kérdése.
  • Nashville
    Hiába, olyan jól esik egy ilyen bannert beilleszteni.

"The Poverty Plainsmen - Lup Of Luxury" találtam is róluk valamit, majd délután jön a vélemény, ha az "ég" is úgy akarja. :)
  • countryboy
    Gary Allan: Tough All Over....félelmetes!!!!
  • countryboy
    Ugyancsak jól sikerült kis country-pop album lett a Wilkinsons énekesnőjének, Amanda Wilkinson első szólólemeze. A csajszi hangja nagyon tetszett mindig is, és így szólóban jobban kijön mint amikor a család állandóan háttérvokálozott neki. Kedvencek: No More Me And You, Hearts Open Slowly, The Art of Letting Go.
  • Nashville
    Az USA CD- től rendelted meg? Mennyi idő alatt jött meg? Ugye jó érzés eredetit a kézben tapogatni. Nekem is van részem eme élményben, igazi "amerikás" nyomatú Tim McGraw és Billy Dean!
    Én még nem figyeltem meg, hogy melyik CD hány perces, persze minnél több annál jobb.
  • countryboy
    Te Nash, majdnem mindegyik rádió bannerje így néz ki :)))

Egy ajánlat Kanadából:

The Poverty Plainsmen - Lup Of Luxury

Az együttes második albuma, amelyre 6 évet kellett várni, de megérte! Már az első album is nagyon tetszett, te ez aztán még azon is túltesz. Kár hogy nem tudnak kitörni hazájukból, mert nagyobb hírnevet érdemelnének!

• Nashville
    A weblap teteje is már elég ígéretesen néz ki! :)

Jöhetnek a Terri Clark- os koncertfotók is. :)
  • Vidéki lány
    Ha vkit érdekel a toledói country-rádió, itt a weblap címe:
    www.k100country.com
    Jó böngészést!:)

Pusz,
    Timi

Ui: OC még nem tette fel ide:

OKTÓBER 8. LINEDANCE-KLUB - a szokásos helyen! Én megyek (végre)!:)))
  • TheDreamingTree
    Hát nem azért, de nekem ez az All Jacked Up album jobban tetszik, mint a Here For The Party... Pedig az is jó volt... Az egyetlen amit nem értek, hogy miért csak 40 perc körüli lemezeket csinálnak manapság. Persze vannak kivételek, de ez is csak 41, a HFP meg 37 volt. Rendben, a minőség a lényeg, de a JÓ minőségből a sok csak még jobb lenne...
  • TheDreamingTree
    Sziasztok! Ez az alwayscountry tényeg jó! Ja, meg végre megjött a Time Well Wasted. Baromi jó. A végén a dumálás sem semmi. Nem 100%-ot értek belőle, de amit igen, már azon is folyamatosan röhögök...

"...Now she can kiss my backstage pass!"
  • Nashville
    Egy órája hallgatom, de eddig mindegyik tetszett. Első hallásra Clay Walker, Eddy Raven akiket mélyebben fel fogok deríteni. Van itt örökzöld is pl. Alan Jackson - Chattahoochee. Húúúúú Mandy Barnett - Baby Don't You Know is itt van, nagyon kellemes! Két albumom is van tőle, érdemes megismerni.

Egyébként a másolást nem komolyan gondoltam, nem vagyok rászorulva, valahogyan úgyis megszerzem amit akarok (apró segítséget azért természetesen elfogad az ember). Meg kell dolgozni érte ennyi az egész. Amúgy se fossza meg senki se magát a zsákmányszerzés örömétől. :)
  • countryboy
    Itt van a műsorrend:

alwayscountry
  • countryboy
    Újabb 24 órás country rádió a neten! Műsorvezetőkkel, programokkal, ezidáig a legjobb amit hallottam.

http://www.alwayscountry.net/
  • Nashville
  • countryboy
    Hagyjatok már a másolással, főleg itt a nagy nyilvánosság előtt :) Nem hallottatok arról, hogy egy igazi fan csak eredetit vásárol? Ha pedig nincs rá pénze, letölti! De nem másolja! :)
  • Endiman
    hát, Nashville ne nagyon reménykedj, Countryboy maga a Mahasz és Artisjus egyszemélyben :)
  • Nashville
    ...gondolom, biztonsági másolatot nem készítesz belőle más részére. Pedig nagyon megfontolandó pl. földrengés vagy bármilyen természeti csapás esetére, ha van egy másolat Magyarország másik végében.
  • countryboy
    Nálam prímán működik...de minek nézzem, ha ezek már megvannak DVD-n? :)
  • Nashville
    Tényleg jó kis link, de nekem olyan lomhán megy az egész. Operával még a player teszt el is indul, de a klipet nem játsza le. Internet Explorer- el pedig a regisztrációt kéri, Firefox- al el sem indul.
    Megpróbálok regisztrálni aztán majd meglátom. Tényleg elég bőséges a választék.

Most egyelőre a CMT honlapján élvezkedem, mivel a sebességemet felemelték a duplájára, így már nem szaggat.
  • Endiman
    Én is ajánlok egy vadi új albumot:
    Billy Joe Shaver: Real Deal
    Iszonyat jó!
  • elgreco
    köszönjük a linket
  • countryboy
    videoból, csak megint nem figyeltem :)