Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.1899.hu
Ilyenkor a játék megy tovább de nemlehet visszamenni csak megy a zene, a hiba teljesen random jön elõ de kb betöltés után 20perc. Szerintetek mit tehetnék érte, hogy normálisan menjen, mert nagyon jó kis játék lenne egyébként és másnak nem is olvastam ilyen problémát?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
www.1899.hu
Remélem érthetõen fejezem ki magam!
Ha valaki tudja írjon!
Ettõl függetlenül a játék király, mert ez egy játék ami játszatja magát végre.
jah,valaki nemtudja,hogy varoskereso(civIII. ban asszem alt*l volt),van e benne?
A vallásokkal mit csináljak? pl. az jó,ha egy városban több féle legyen???
www.1899.hu
Nekem a legfájdalmasabb ilyen a civ1-ben volt amikor battleshippel rohantam egy helyre segiteni (ez az 1 volt és kb 30 fordulón át építettem) , menetközben látok a parton egy phalanx-ot, megütöm ne fütyizzen a területen. Hát elsüllyedt a drágám...
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
a rifleman lelovia tankot,ok...
a musketman lelovi a tankot...nehezen emesztettem,de ok,vegulis ne pusztitson valaki egy tankkal vegig...
de ezt itt nemigen lehet megemeszteni😊
[/img]
!!!HALA MADRID!!!
én sd4hide-ot használok guglival hamar megtalálod
!!!HALA MADRID!!!
Kis segítség kellene hálózatos játék ügyben.
A probléma, hogy nem lehet kapcsolódni a kijelölt játékhoz. Odáig eljutottam, hogy a tûzfalat ki kell kapcsolnom a router-en. A router tûzfalat azonban nem szeretném letiltani, ezért kellene, hogy a játék milyen portot használ. Lehet errõl valahol infót találni?
Egyébként a játékok bolti játékok, mindannyian megvettük... Tehát nem az a baj, hogy másolt lenne...
Elõre is köszi!
Bye!
Mindegy, valahol a tengerparton kezdtem (angolokkal, Böske leader, huge terra map). Nyomtam egy retirét, és láttam hogy nem vagyok messze (egy szomszédnyira) a kontinenshez kapcsolódó szigetvilágtól, gondoltam legrosszabb esetben majd arra terjeszkedem, azt elérem egy evezõssel is. Akárhogy próbáltam 2,5 városnál (a fél azt jelenti, hogy minkét késõbbi városomnál már rám másztak, tehát egy teljes területû és két 3/4-es városom volt) nem sikerült többet alapítanom a kontinensen, míg az AI-k kb ötöt hoztak össze.
Fura módon bár nem mysticismmel kezdtem, sikerült vallást alapítanom (talán Böskének köszönhetem, volt egy crabom a tengeren az két arany + Bözsi még egy). Próbálgatás után a buddizmust választottam, mert az a legrövidebb, és így utána tudok más területet kutatni. A stonehenget persze nem sikerült összehozni (és szerintem ezen a szinten egy jó ideig semmilyen wonder nem lesz meg) így nem volt esélyem a great prophetre holy szitit alapítani, tehát közvetlen pénzügyi elõnyt nem tudtam kovácsolni a vallásalapításból, de legalább terjedt magától mindenhol.
Oké, irány a sailingért. Meg is van evezõs, plussz rá egy settler, meg egy régi warrior, irány a szigetek. Illetve csak volna, mert pont az a szomszédom alapította a hinduizmust, aki blokkolta az utat. Õ meg persze nem engedett át. Háborút esélyem se lett volna megnyerni, csodagyorsító (kõ vagy márvány) erõforrásaim nem voltak (lovam se), egyszerûen nem tudtam neki semmit felajánlani. Max. hogy áttérek, de azzal meg egyetlen potenciális elõnyöm vesztettem volna el. Úgyhogy restart.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mert Ha igen akkor most én is kipróbálnám
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Felüdülésnek itt egy link, multisoknak és nem multisoknak egyaránt:
http://www.4guysfromviewpoint.com/?p=76
Csak a reset segít rajta...
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
amúgy tényleg nagy a gépigénye fõleg mikor megjelennek a csatahajók meg tankok....onnantól halál lassó lesz minden... :-(
a mohának mindig a déli oldala fás
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Akad egy erdekes problemam a CIV4-vel. A jatek rettenetesen akad. Nem ugy, mint ha a videokartya nem birna. Inkabb olyan, mintha a winyorol toltene, ami abszurd, mert a jatek 600-700mb ram-ot eszik es a gepben van 1gb ram. Valaki tapasztalt mar ehez hasonlot? Pl.: ugyanezt eszrevettem mar mas 'nagyobb' ram igenyu jatekoknal, (eq2, swg) is. Tudtok erre valami megoldast?
-Orgi-
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Egyébként amíg nem jelenik meg magyarországon addig szerintem nem bûn... úgyis megveszem.
(lehet törölni)
Viszont itt minden map más. És a lenti leírás inkább az összefüggésekre világít rá. Hogy mekkora a jelentõsége pl ennek a Great Personos dolognak.