A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
EBoti #2211 Üdv!
Gyerekek, sikerült már valakinek nyerni Emperor fokozaton? Én akárhogy próbálkozom nem igazán akar sikerülni. Peddig az előtte levő fokozat még könnyü volt.
Elég símán ment itt is minden kb. 1860 -ig, akkor építettem fel az Internet-et és megkaptam az ellenfelek tehnológiáit. Ami azt jelentette hogy már csak a Future Tech maradt még amit fejleszteni lehetett. Akkor rágyúrtam a space shipre mert a többiek már javában építették az ürhajó elemeit. És amikor már kb. 9-10 forduló kellett volna csak hogy meglegyen minden alkatrész, a kínaiak megnyerték a játékot Space Victory -val. Ja és ez 1895 ben volt.
Na akkor vissza mentem az időben kb. 100 évet (betöltöttem egy régebbi mentést) és elkezdtem gyúrni inkább a tankokra, majd Modern Armoryra és megtámadtam kínát. Ily módon sikerült kicsit húzni még a játékot, de így meg Diplomáciai győzelmet aratnak a kínaiak 1910 környékén. Az összes szavazatokból (kb. 1180) összeszed 850 körülit és kb. 770 kell hogy megnyerje diplomáciai úton. Azt se nagyon értem, hogy bár én építettem fel az UN -t és mégsem tudom én eldönteni hogy mit szavazzunk. Sajnos a 6 megmaradt népből 4 a kínait pártolja én max. semleges vagyok nálluk. Peddig volt olyan hogy körönként tobb ezer aranyat osztottam szét adományban hogy növeljem a befolyásomat.