Civilization IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akinel hibaval kilep ne az mdf-et hanem az mds fajlt mountolja, nekem ugy elindult (sd4hide-dal)

Kandurex
Változó. Volt, aki letépte az összes CD-DVD IDE kábelt és a 3.47 daemonnal tökéletes volt. Aztán olyan is, aki antiblaxx -ot használt, volt aki CDhide -t, volt aki SR7 és utoljára sd4hide, de nem utolsó sorban, és vagy te, aki egyelõre még semmit 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Valkinek volt már ilyen gondja hogy kéri a dvd-t. Hogy oldottátok meg?

Nem minden arany ami hörcsög.

sazedd le torrentrõl...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nem kéne ilyen buher programokal szenvedni és nem lenne gond 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nekem alapból bejön de nem sokat nyomtam még vele

A kompatibilitást állítsd win2000-re.
Nekem így sikerült!
Sanko
demon tools (virtuális cd) mountolás=iso file felépítése (berakta a cd-t a virtuális cd-be)
tök minde1 hogy kiírod vagy mountolod....

a mohának mindig a déli oldala fás

IGN 9.4 - Szerintem ez nem rossz értékelés. 😊)
Nah, lejött, feltelepítettem, leléptem a NET -rõl, bemount -oltam a 3.47 DAEMON -ba, play és simán indult.

bemount -oltam ez mit jelent?????
Én akármit csinálok kéri a DVD-t. hihetetlen hogy a siker kapujában állok 😞

Sanko
egyenlõre sokaknál gond van, mint nálam is.....

ha cd-t kér sd4hide (lentebb a link)

de nekem ezután hibával kiszáll...

mgpróbálom majd ubinstall és a defaultba installni....hátha....meg lehet dx frissítés is kell...de csak este leszek otthon... :-( b+

Akinek fut a game az leírhatná, hogy milyen, jó vagy olyan csalódás mint az aoe3

princeofdark
Valaki adjon 10 percre wanadoo vagy akármilyen kódot nagyon fontos lenne!!

PLEASE!!

ccd-civ4.r22-tõl szeretném márcsak letölteni!

AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE

Kéri a DVD-t.
Ti ilyenkor mit tettetek?

Esetleg nem valami DirectX "hibát" ír ki nálad? Nálam elõször az volt a gond, kellett neki egy frissítés, aztán ment. valami dll fájl
Sanko
próbáltam és ugyan az az eredmény...

hmmm..még megfejtek

antiblaxx-ot felrakod, megadod a daemonod elérési útját, a játék elérési útját, aztán jobbklikk a trayen az antiblaxx ikonra, majd Run. elvileg ennyi.
Sanko
akinek megy az alapértelmezésre installta? vagy egyedi helyre? szoktak ilyen alapvetõ hülyeségek lenni

Sanko
sajna nekem nem megy.....sd4hide nélkül kéri a cd-t..sd4hide-al nem de hibával el se indul....demon-al probálom....lahet ki kén írni?

nekem elindul, aztán a játéknál már csak egy nagy feketeséget látok, meg az egységeimet, menüt stb..de a térkép az black screen. civfanatics fórumon sokan írtak ilyen hibát különbözõ kártyákról (nekem radeon 7500 van), semmilyen megoldást nem kaptak rá. van még, aki itt kínlódik ilyesmi gonddal? 😉
Sanko
http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_8.shtml#SafeDisc%204%20Hider

ez kellhet....sd4hide

egy kép 😊
mentme vissza gamelni 😊 bár lehet aludni is kéne 😄

Sanko
0 :-)

Sanko
6 perc....

<#wow1><#unalmas><#wow1><#unalmas><#rinya><#wow1>

Én is így tettem, de nekem nem ment daemon-nal, így hát elmentem gamecopyworld-re, leszedtem sd4hide kis progit, mount daemon-ba, hide a kis progival, és már fut is!
Kandurex
Nah, lejött, feltelepítettem, leléptem a NET -rõl, bemount -oltam a 3.47 DAEMON -ba, play és simán indult. Itt egy kép a fõmenürõl!

Azt nem ismerem. Elmondanád mi a pontos neve, hogy rá tudjak keresni?
Na, sd4hide-dal sikerült elindítani.
hmmm ez engem is érdekelne
Sziasztok!

Most tettem éppen föl, majd némi DX9 frissítés után megpróbáltam sima Daemon-nal, de kéri a DVD-t. Antiblaxx kell neki?
5.9re alapuló omegaval 9800pro-val megyeget 😊 nah bye all egy hét mulva 😄

gergod
majd ott laszol <#whatever>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Nekem lejött de nem indul el. A win hibát észlelt ezért le fog állni😞
Nem tudom mi lehet a gond. A legujab driver van fent... Nagyon morcos lettem.

gergod
áááááhhh lement a sebessége 10k-ra 2 nap <#rinya>

Lehet mégis elkérném, és reggel ha felébredek, és reménytelen a helyzet, akkor használnám, mert holnap jön haver, jó lenne lanban kipróbálni 😊

Viszont ha reggelre lejön, akkor szólok, és másnak felajánlhatnád a kódot??

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Nincs mit. Legalább mi Civ-esek tartsunk össze. <#eljen>
nyami
megtehetNÁM h nem fekszem le, de akkor suliban meghalok :@

A legszomorúbb, hogy addig nem fekszem le amíg nem láttam a saját szememmel. Szégyenlem, restellem, kövezzenek meg, függõ vagyok.<#rinya>
gergod
Köszi szépen 😊
Végülis találtam tor*entet, ahonnan talán reggelre lejön.
Na thx még 1x.

120-al, egy bizonyos warez oldalról, nem bírtam várni <#rolleyes>
terasz
milyen gyorsan jön le?
Nekem még több mint 2 óra!
Pont akkor mentem el hazulról mikor kijött. <#szomoru1>
Hát úgy 3 óra múlva megdobhatlak vele, mikor már letöltöttem.
nekem 15 perc 😉
Sanko
nekem még 58 perc....

Lacc
Na valaki írjon már valamit milyen a játék, ne csak az elindításáról legyen szó...
gergod
Valaki akinek már nem kell megdobna egy smsweb accountal plz?

nekem nincs bajom, a smily-t arra szántam hogy csodálkozik hogy nem kell crackelni amikor a nevében is benne van....
félreértés ne essék én ha tudok csak cloneos cuccot hazsnálok a aptchek maitt, utáloma crackekel szivást...

Kandurex
Mi bajod vele? Legalább lehet majd patch -elni!

clone... <#whatever>

nekem nem kellett crackolni, csak kiirja az elso inditaskor hogy valami cd-t keres azt le cancel es ment

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp