Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asszem holnap használhatattlan leszek....pedig a Kartel jön nyomják az új lemezt... :-(
bár melletün nem igen lehet aludni :-)))
a mohának mindig a déli oldala fás
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
koszi!
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Nyugodjatok meg, valószínû ti hamarabb fogtok vele játszani mint én....
Ugyanis 64bit nehézekesen kezeli az mdf/mds-t....szal....
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
de errõl eszembejutott ey mondás: az optimista hiszi hogy a lehetõ elgjobb világban élünk, a pesszimista tart attól hogy ez igaz 😊
Egyébként már nagyon várom
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Az X3 topicban olvashatók miatt pedig elnézést kérek (azt már nem várom annyira), de egyszerûen elképesztõnek tartottam, hogy olyanok osztják az észt a témában, akik bevallottan soha nem játszottak az adott gaméval, csak "hallottak róla", és azt is két hete. Pont.
MW4-et meg felreraktam kicsit, mondjuk ugy az MW5 megjeleneseig. 😉 (Azert azt megsughatnad ki vagy, bar tippem van.)
Ugy nez ki nemeteknel mar megjelent, remelhetoleg mar nem sokat kell varnunk.
Indexen láttam ezt a linket, némi képekkel tûzdelt játékmenet-ismertetés a civ4-rõl. Jó lenne már, ugye? 😉
Nem minden arany ami hörcsög.
Nem minden arany ami hörcsög.
Bár lehet õket is érintette az amit Mayan belinkelt az elõbb
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Viszont a Civfanatics-on rossz hireket irnak:
I have confirmed that there were shipping delays -- the game has been sent in TODAY's next-day shipment and will be arriving in stores tomorrow. this should be the case for all companies, not just EBGames. (Companies should be shipping today... if they use next-day it will arrive wednesday.)
Azaz valoszinu csak holnap lesz a boltokban...
"USA-ban most kapta meg az elsõ "rendes földi halandó" (nem cégbeli, nem beta-tester) a játékot - elrohant játszani, azt mondta, majd ír róla, késõbb... 😊)"
De szerintem most azzal foglalkozzunk ami összeköt! <#law>#law> És ha valaki látja valahol a gamét, akkor ne fogja vissza magát, azonnal jelezze! <#wink>#wink>
Szerintem sok minden változott a civ1-2 és civ3 közt, volt ami hátrányára, de a diplomácia valami nagyságrendekkel intelligensebb, használhatób, úgy alle zusammen, jobb lett.
Miért nem tetszik nektek? (Én _nagyon_ remélem, hogy Civ4-be is ilyet raknak.)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Egyebkent en is civ1-el kezdtem amigan azzal jatszottam legtobbet, civ2-vel pc-n mar csak feleannyit, civ3-al meg igazabol alig-alig. Nem tetszett benne a diplomacia...
Tényleg, kinek mi volt a legjobb eredménye Civ 2-ben? (Értelemszerûen deity fokozaton)