Civilization IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanko
de elöbb lett meg mint a COD2.....super!!!!

asszem holnap használhatattlan leszek....pedig a Kartel jön nyomják az új lemezt... :-(

bár melletün nem igen lehet aludni :-)))

a mohának mindig a déli oldala fás

nekem is 2 óra még 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sanko
:-) ITT FIGYEL A GAME...kb 2 óra és lennt van...

Csekkold mar legyszi,hogy van-e a DVD-n *.pdf manual(eng.)?

koszi!

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Zsolo007
Kolinetnek és egy jóbarátnak köszönhetõen.

Nyugodjatok meg, valószínû ti hamarabb fogtok vele játszani mint én....

Ugyanis 64bit nehézekesen kezeli az mdf/mds-t....szal....

pl. FTP
kabalthenbk
és hunnan van meg? v ien gyors a torrented?😛

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

Akkor legalább annyi örömünk legyen, hogy shotokat nyomj, illetve nem elfogultan egy kis véleményt is!<#papakacsint><#wave>
Zsolo007
Nekem már megvan 😊 Közeledik a telepítés ideje 😊

<#worship><#worship><#worship>
nyami
ZSÍR -.-

Thx!
Hustler_hu
thx
<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

quack
nem vok egy nagy stratéga de lehet h majd ha unatkozni fogok megszerzem, me jónak tûnik 8)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

kabalthenbk
na már csak vmi jólmûködõ torrent kell😊

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

Fenn van az NFOrce-n. HURRÁ!!!!!!!!!!
PC Game ISOs Civilization IV (c) 2K Games CLONECD 28x50 MB
szarban 😛
de errõl eszembejutott ey mondás: az optimista hiszi hogy a lehetõ elgjobb világban élünk, a pesszimista tart attól hogy ez igaz 😊

edios
Már van a boltokban és még nincs a neten? Hát milyen világban élünk emberek?😊

Egyébként már nagyon várom

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Én is ezt várom és (mint talán a nickembõl is kiderül) a TESIV: Obliviont.

Az X3 topicban olvashatók miatt pedig elnézést kérek (azt már nem várom annyira), de egyszerûen elképesztõnek tartottam, hogy olyanok osztják az észt a témában, akik bevallottan soha nem játszottak az adott gaméval, csak "hallottak róla", és azt is két hete. Pont.
Ebben az évben két progi van: Ez és a TES4 amit nagyon várok és sokat fogok velük játszani. Valahogy a többi már nem érdekel.
jaja, peprill nekem is ez és x3, de inkább ez 😄 bár ami x3 topicban megy az elég gáz... 😞

Igen, en itt (is). 😊 X3 mellett ezt a jatekot varom a legjobban.

MW4-et meg felreraktam kicsit, mondjuk ugy az MW5 megjeleneseig. 😉 (Azert azt megsughatnad ki vagy, bar tippem van.)

Ugy nez ki nemeteknel mar megjelent, remelhetoleg mar nem sokat kell varnunk.
http://www.kalikokottage.com/civ3/sullla/civ4_walk_1.html

Indexen láttam ezt a linket, némi képekkel tûzdelt játékmenet-ismertetés a civ4-rõl. Jó lenne már, ugye? 😉
Nem hinném, általábban azokra nyomnak tuti védelmeket amik sikerében nem biztosak.
Lehet ez is olyan lesz mint a settlers 3😊 vagy a toca 2 vagy a cosask

Nem minden arany ami hörcsög.

Nem hiszem el hogy még senki se nyomta fel a netre Amerikában.
félek nem lesz meg hétvégére😞

Nem minden arany ami hörcsög.

Massive Attack
A proféta szóljon belõled, testvéd...<#smile>

Civ 4... 4 napos hétvége... 4 órás alvások... a hét a 4-es jegyében telik 😊
Szerintem hétvégén már játszhatunk...
Sanko
egyik se sehol....:-(

izé, te itt? mars vissza mw4ezni 😄DDD kedd van vagy nem? 😛

gergod
Mondjuk nem értem, hisz a CoD2 ma megjelent kint (elvileg) mégsincs fent a listákon :S

Bár lehet õket is érintette az amit Mayan belinkelt az elõbb

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Az egyik (vagy inkabb a) legaktivabb magyar civ topicban: Civ III az indexen, illetve Civ IV.

Viszont a Civfanatics-on rossz hireket irnak:
I have confirmed that there were shipping delays -- the game has been sent in TODAY's next-day shipment and will be arriving in stores tomorrow. this should be the case for all companies, not just EBGames. (Companies should be shipping today... if they use next-day it will arrive wednesday.)

Azaz valoszinu csak holnap lesz a boltokban...
Mondjuk ez is mutatja a várakozásokat, hogy már az hír, hogy valaki olvasott egy olyan emberrõl, aki halotta valahol, hogy valaki már játszik a játékkal. <#beka2>
Massive Attack
Beta tester:

Civ 4

Massive Attack
Találtam egy nagyon jó forumot...

Civ fanatics forum

Egyébként melyik fórumon megy még errõl a duma?
Ha a csaki egy hétig nem jelentkezik, akkor minden várakozást felülmúl a játék, mert nem lehet mellõle elszakadni, max. csak pizzát rendelsz telefonon.
Egy masik forumrol ideznek, nem tudom sem megerositeni sem cafolni, de hiszek neki:

"USA-ban most kapta meg az elsõ "rendes földi halandó" (nem cégbeli, nem beta-tester) a játékot - elrohant játszani, azt mondta, majd ír róla, késõbb... 😊)"
A hármas nekem is kiábrándító volt. Valahogy a hangulata veszett el. A kettes az egyes átdolgozott verziója volt, kicsit bonyolultabb, talán kicsit nehezebb is. És nem lehetett egy harci szekérrel végigverni az ellen, csak a save/load-ot nyomogatva, amíg sikerül. <#ravasz1>

De szerintem most azzal foglalkozzunk ami összeköt! <#law> És ha valaki látja valahol a gamét, akkor ne fogja vissza magát, azonnal jelezze! <#wink>
Nekem az nem tetszett hogy khm nem volt hangulata a dolognak. A diplomaciai rendszerrel nincs bajom, de a civ1-2-ben parbeszedesen volt megoldva minden. A 3-ban meg ugy alkudoztal mintha egy piacon lennel... De ez tenyleg szubjektiv dolog, tobb mas is volt ami miatt nem tudott igazan magaval ragadni a 3. resz.
dronkZero
Nem tetszett a diplomácia??? Az elsõ két rész után? Én az elsõ két részben szinte soha nem használtam békekötésen kívül másra. Szinte semmilyen esetben sem volt értelme technológiát cserélni, a gép szinte mindig elõnytelen dolgokat kínált. (szigorúan saját tapasztalatokból beszélek, mondjátok, ha nem így van!)
Szerintem sok minden változott a civ1-2 és civ3 közt, volt ami hátrányára, de a diplomácia valami nagyságrendekkel intelligensebb, használhatób, úgy alle zusammen, jobb lett.
Miért nem tetszik nektek? (Én _nagyon_ remélem, hogy Civ4-be is ilyet raknak.)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

A 3-ba nem volt. Legalábbis nem, élõképes klipp. Igazad van, nem emiatt idõtálló, de számomra ez is rá tesz egy lapáttal, mert évek múltán a grafika elavul, azokra a videókra meg még az unokám is azt fogja mondani, "de jól megcsinálták õket".
A Civ4 mottoja ugye tudod mi? NO MORE TURN! <#ejnye1>

Egyebkent en is civ1-el kezdtem amigan azzal jatszottam legtobbet, civ2-vel pc-n mar csak feleannyit, civ3-al meg igazabol alig-alig. Nem tetszett benne a diplomacia...
Ez bizony így van, még Amigán nyomtam az elsõ résszel több, mint tíz éve, és bizony a gimi helyett inkább a Civ-et választottam jópárszor. <#nyes>

Ember, nekem Civ 2-ben egy játék fél évig is eltartott. Nem szabadott kapkodni, mert a gép könnyen elhúzott, ha nem figyeltél oda.

Tényleg, kinek mi volt a legjobb eredménye Civ 2-ben? (Értelemszerûen deity fokozaton)