5863
A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
zsozsi80 #1580 Engem is érdekelne,de annyira nem beszélek angolul:-( -
#1579 #1231 -
Sampras #1578 Esetleg van valahol jo leiras ehhez a jatekhoz, mert en eddig az elozoekkel nem igazan jatszottam de kezd megtetszeni igy szeretnek megtanulni vele jatszani. -
Sampras #1577 ja ja nalam minden ok, talan csak annyi a problem hogy az introban alul-felul van egy kek csik de utana eltunik... -
zsozsi80 #1576 Sikerült feltenni,probléma mentes? -
Sampras #1575 Kozben a legujabb patchel megoldodott a dolog... -
#1574 1527 -
zsozsi80 #1573 A patch miket javít?
-
Sampras #1572 Most en azt vettem ki a leirasbol hogy le kell torolni a feltelepitett jatekot, utana leszedni az ati drivert is utana felrakni ujra a jetekot, utana felrakni ujra a drivert... De nekem e legfrisebb driver es directx van. Ilyenkor mi a teendo? Elore is koszi... -
Sampras #1571 Hali!
Olvastam egy csinos leirast hogy mi a teendo ATI kartyak eseten... Hat nem gyenge hogy tudtak igy el... Mert egy kisse maceras... -
BladeW #1570 Targyi tevedesben vagy, a clonecd NEM tort ugyanis nincs hozza CRACKED exe. -
#1569 az -
#1568 Ez tuti hivatalos patch? A civilization4.com on miért nem rakták még ki? -
#1567 thx -
#1566 link -
#1565 Filefronton nem találom a patchet... -
#1564 nekem is azt írta, filefrontról szedjétek, amit onnan szedtem már jó volt. -
atomanty #1563 amugy nagy lámák vagyunk ám uhhogy szívesen hallgatjuk a tapasztalataidat -
#1562 be hát:)
de majd ha újat kezdünk és 19-20 körültől legyen jó hétfőn, kedden, szerda és csütörtökön:)
nem fogunk össze, inkább felrakjuk a nehézséget és legyakjuk a gépet:)) -
atomanty #1561 ezt hogy érted?(még nem értünk a végére) kb a gép is uaott tartott ahol mi fejlesztés ügyileg,csak neki 18 városa volt nekem meg 8.most az vezet aki a legtöbb civvel találkozott már,és így a legtöbbet cserélt(én) -
#1560 Érdemes felrakni a patchet? Miért nincs kint a hivatalos civ4 honlapon? -
Emmemm #1559 Attól az még tört csak nem kell hozzá crack. -
Emmemm #1558 Kihagytam a telepítéskor az exe-t és így is elindul. De hogy? Azt írgérték megszűnik az intró akadozása ehhez képest diavetítés lett belőle! Próba képpen felépítettem gyorsan egy csodát. Eddig csak akkor kezdtek szaggatni a videók ha már az iparkorszakban tartottam. Most pedig rögtön az elején! Ez idegesített eddig is a legjobban, sikerült még rosszabbá tenniük! -
#1557 Milyen tört verzió, tudtommal nincs crack hozzá, csak a CD érzékelőt bassza át az sd4hide... -
Emmemm #1556 Hmm nálam is crc hibás. Azt írja, hogy az civilization.exe fájl hibás. Lehet hogy nem működik tört verzióval? -
#1555 viszont elfelejt minden beállítást...és néhány kör után kidobott a desktopra :-(
a betöltés nem lett gyorsabb...meg nem tudom mi van még...majd nyúzom... -
#1554 nekem simán felment...töltsd le még1x -
BladeW #1553 Nektek felmegy a patch normalisan? Nekem crc errort ir ki, mikozben patcheli a jatekot -
#1552 nekem is ez a mániám :-)
egyik este beszállhatok?...tudom öszefogtok majd ellenem stb...de nem is ez a lényeg... -
haxoror #1551 Ez jól hangzik, asszem kipróbálom
(de a kultúr, diplomácia és űrgyőzelem nélkül szerintem ezek hülyeségek és életszerűtlenek :P -
#1550 Szerintem egyébként az epic játékmód egyetlen előnye, hogy a katonáidnak több kör áll rendelkezésére ide-oda mászkálni. Másrészt viszont a barbárok nagyobb szivatást jelentenek epicen, mert ugyanúgy akár minden körben jöhet egy újabb barbár támadni, mint normál fokozaton is, de neked meg +50% időbe kerül legyártani a saját egységeidet. Eléggé megszenvedtem ezt az aktuális játékom elején, amikor jöttek a barbárok axemanekkel meg íjászokkal, nekem meg még nem sikerült bekötni az úthálózatba a rézbányámat, hogy én is csináljak axemaneket. Aztán az egész barbárinvázió hirtelen megszűnt AD 1-től kezdve. -
#1549 Normál játéksebességen 50000 pont kell, epicen 75000.
-
atomanty #1548 patch
aki amúgy szeret egyedül lenni egy szigeten a custom game custom continensen belül be lehet állítani olyat hogy 1nép/per continens,mi haverral esténként így játszunk multit,van 6 nép mindenki külön szigeten huge mapon egész kellemes -
atomanty #1547 Hi! vmi link esetleg? -
#1546 Háleluja!!!!
Megjött a patch!
Valakinek van már vele tapasztalata? -
#1545 na...miért is nem vagyok meglepva... :-(
-
#1544 CD Galaxisban még nincs hír róla. Két hete erre a hétfőre igérték.
A csomagról nem tudok semmit. -
#1543 Civilization IV demo!
PC
Kissé késve ugyan, de demonstrációs verzióval jelentkezik a Civilization IV. A patinás széria negyedik felvonása teljesen új, háromdimenziós grafikával, finomra polírozott kezelőfelülettel és számos játékmentbeli bővítéssel / újítással kényezteti a rajongókat. A demo a komplett oktató-szekciót és egy demo-pályát kínálja kipróbálásra - utóbbin száz kör erejéig garázdálkodhatunk. 320 megás, lokálból kivitelezhető letöltésre tessék felkészülni
:-)) -
#1542 csaj félve kérdezem...mert nincs időm boltokba járni....
megjelemt már itthon a game? Ha igen mi van a "csomagban" ? -
Attiska #1541 A 1517-re nincs megoldás?