5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• zsozsi80
    Engem is érdekelne,de annyira nem beszélek angolul:-(
  • dr Kotász
  • Sampras
    Esetleg van valahol jo leiras ehhez a jatekhoz, mert en eddig az elozoekkel nem igazan jatszottam de kezd megtetszeni igy szeretnek megtanulni vele jatszani.
  • Sampras
    ja ja nalam minden ok, talan csak annyi a problem hogy az introban alul-felul van egy kek csik de utana eltunik...
  • zsozsi80
    Sikerült feltenni,probléma mentes?
  • Sampras
    Kozben a legujabb patchel megoldodott a dolog...
  • robotnyk
    1527
  • zsozsi80
    A patch miket javít?
  • Sampras
    Most en azt vettem ki a leirasbol hogy le kell torolni a feltelepitett jatekot, utana leszedni az ati drivert is utana felrakni ujra a jetekot, utana felrakni ujra a drivert... De nekem e legfrisebb driver es directx van. Ilyenkor mi a teendo? Elore is koszi...
  • Sampras
    Hali!

Olvastam egy csinos leirast hogy mi a teendo ATI kartyak eseten... Hat nem gyenge hogy tudtak igy el... Mert egy kisse maceras...
  • BladeW
    Targyi tevedesben vagy, a clonecd NEM tort ugyanis nincs hozza CRACKED exe.
  • robotnyk
    az
  • GregSB
    Ez tuti hivatalos patch? A civilization4.com on miért nem rakták még ki?
  • GregSB
    thx
  • robotnyk
    link
  • GregSB
    Filefronton nem találom a patchet...
  • robotnyk
    nekem is azt írta, filefrontról szedjétek, amit onnan szedtem már jó volt.
  • atomanty
    amugy nagy lámák vagyunk ám uhhogy szívesen hallgatjuk a tapasztalataidat
  • Atomreaktor
    be hát:)
    de majd ha újat kezdünk és 19-20 körültől legyen jó hétfőn, kedden, szerda és csütörtökön:)
    nem fogunk össze, inkább felrakjuk a nehézséget és legyakjuk a gépet:))
  • atomanty
    ezt hogy érted?(még nem értünk a végére) kb a gép is uaott tartott ahol mi fejlesztés ügyileg,csak neki 18 városa volt nekem meg 8.most az vezet aki a legtöbb civvel találkozott már,és így a legtöbbet cserélt(én)
  • GregSB
    Érdemes felrakni a patchet? Miért nincs kint a hivatalos civ4 honlapon?
  • Emmemm
    Attól az még tört csak nem kell hozzá crack.
  • Emmemm
    Kihagytam a telepítéskor az exe-t és így is elindul. De hogy? Azt írgérték megszűnik az intró akadozása ehhez képest diavetítés lett belőle! Próba képpen felépítettem gyorsan egy csodát. Eddig csak akkor kezdtek szaggatni a videók ha már az iparkorszakban tartottam. Most pedig rögtön az elején! Ez idegesített eddig is a legjobban, sikerült még rosszabbá tenniük!
  • azirafael
    Milyen tört verzió, tudtommal nincs crack hozzá, csak a CD érzékelőt bassza át az sd4hide...
  • Emmemm
    Hmm nálam is crc hibás. Azt írja, hogy az civilization.exe fájl hibás. Lehet hogy nem működik tört verzióval?
  • Sanko
    viszont elfelejt minden beállítást...és néhány kör után kidobott a desktopra :-(

a betöltés nem lett gyorsabb...meg nem tudom mi van még...majd nyúzom...
  • Sanko
    nekem simán felment...töltsd le még1x
  • BladeW
    Nektek felmegy a patch normalisan? Nekem crc errort ir ki, mikozben patcheli a jatekot
  • Sanko
    nekem is ez a mániám :-)

egyik este beszállhatok?...tudom öszefogtok majd ellenem stb...de nem is ez a lényeg...
  • haxoror
    Ez jól hangzik, asszem kipróbálom

(de a kultúr, diplomácia és űrgyőzelem nélkül szerintem ezek hülyeségek és életszerűtlenek :P
  • Kodlovag
    Szerintem egyébként az epic játékmód egyetlen előnye, hogy a katonáidnak több kör áll rendelkezésére ide-oda mászkálni. Másrészt viszont a barbárok nagyobb szivatást jelentenek epicen, mert ugyanúgy akár minden körben jöhet egy újabb barbár támadni, mint normál fokozaton is, de neked meg +50% időbe kerül legyártani a saját egységeidet. Eléggé megszenvedtem ezt az aktuális játékom elején, amikor jöttek a barbárok axemanekkel meg íjászokkal, nekem meg még nem sikerült bekötni az úthálózatba a rézbányámat, hogy én is csináljak axemaneket. Aztán az egész barbárinvázió hirtelen megszűnt AD 1-től kezdve.
  • Kodlovag
    Normál játéksebességen 50000 pont kell, epicen 75000.

• atomanty
    patch
    aki amúgy szeret egyedül lenni egy szigeten a custom game custom continensen belül be lehet állítani olyat hogy 1nép/per continens,mi haverral esténként így játszunk multit,van 6 nép mindenki külön szigeten huge mapon egész kellemes
  • atomanty
    Hi! vmi link esetleg?
  • NEXUS6
    Háleluja!!!!

Megjött a patch!

Valakinek van már vele tapasztalata?
  • Sanko
    na...miért is nem vagyok meglepva... :-(

• hzsolt
    CD Galaxisban még nincs hír róla. Két hete erre a hétfőre igérték.
    A csomagról nem tudok semmit.
  • Sanko
    Civilization IV demo!

PC
    Kissé késve ugyan, de demonstrációs verzióval jelentkezik a Civilization IV. A patinás széria negyedik felvonása teljesen új, háromdimenziós grafikával, finomra polírozott kezelőfelülettel és számos játékmentbeli bővítéssel / újítással kényezteti a rajongókat. A demo a komplett oktató-szekciót és egy demo-pályát kínálja kipróbálásra - utóbbin száz kör erejéig garázdálkodhatunk. 320 megás, lokálból kivitelezhető letöltésre tessék felkészülni

:-))
  • Sanko
    csaj félve kérdezem...mert nincs időm boltokba járni....
    megjelemt már itthon a game? Ha igen mi van a "csomagban" ?
  • Attiska
    A 1517-re nincs megoldás?