Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Inkább a city screen lenne legalább egyszer normális, 40es városnál is csak egy nagyobb falunak látszik az összes részben)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
hekkerek a te gépedet piszgálgatják..😊
Én is játszottam mindegyik résszel...igazi csoda...😊kötelezõen eredetiben tessék megvenni..legalább ajó játékokat vegyük meg...😊)
És a trailer igazán jellemzi ezt a játékot...csak még egy kört..😊ez az utolsú aztán megyek aludni...na jó még egyet de ez az ucso...a fenébe ez a szemét belépet...na mégegyet...huha elkészült a piramisom...de klassz...na mégegy kört...
na kb. ilyen a game....volt olyan hogy ez miatt nem mentem be dolgozni..😊)
Én speciel 28 éves vagyok...😊
Nem minden arany ami hörcsög.
Van már vmi hír? Látta már vki vhol?
Dógozzatok, dógozzatok! <#crazya>#crazya>
Nem minden arany ami hörcsög.
Osztán most már jöhetne a gém is, mert én kész vagyok, kész lehetne már õ is 😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
De most már tényleg kijöhetne a 4 és akkor 1 hétig mirelitt pizzán és babkonzerven élek 😊
Rome:TW-ban próbálkoztak hasonlóval, csak abban a játékban a gép nem nagyon szeret üzletelni...
Addig nem nevezheted magad stratégiai fan-nak amíg nem játszottál a civilization-al. Úgy hogy javaslom, hogy tessék kipróbálni az elözõ változatokat. A civ1 és 2 valóban nagyon jó!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Arról van benne szó, hogy 6000 év történetét játszod végig kb. Te építesz városokat, hadsereget, infrastruktúrát, technológiát fejlesztesz ki, a környezõ népekkel kereskedsz, diplomáciai kapcsolatokat állítasz fel.
Mindezt körökre osztva, tehát nem RTS!!!
A végcél, hogy elsõként építs meg egy csillagközi utazásra alkalmas ûrhajót és indítsd el. (persze lehet máshogy is gyõzni sok lehetõség van)
Te határozod meg, hogy hogyan gyõzöd le az ellenfeleidet: ûrhajóval, lesöpröd õket a térképrõl, diplomáciai úton, vagy kulturálisan)
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Akkor hogy is van ez?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
én mind a kettõt iszonyúan várom.....
a mohának mindig a déli oldala fás
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
October 19, 2005
Sid Meier's Civilization IV Ships to North American Retailers October 25th
New York, NY - October 19, 2005 - 2K Games, a publishing label of Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO), and FIRAXIS Games, the world renowned video game developer, today announced that Sid Meier's Civilization IV for PC has gone gold and is off to manufacturing. Sid Meier's Civilization IV will ship to North American retail stores on October 25th.
The fourth title in the legendary series of turn-based strategy games, Sid Meier's Civilization IV expands on the beloved gameplay of its predecessors with countless new gameplay changes and improvements, including religion, great people and for the first time in the Civilization series, a full 3D engine.
Lucas a Star Wars I.-et májusban mutatta be USA-ban...már mindenki látta mire karácsonykor bemutatták EU-ban....
Neki állt följebb: "Milyen dolog a karácsonyi ajándékot elõre kibontani?"
Vissza szóltak: "Milyen dolog a karácsonyi ajándékot húsvétra adaadni"
Na azóta a filmeket úgynevezett: VILÁGPREMIER -ben kezdik vetíteni, vagyis egyidõben a világ polgárainak (majdnem.)
Ha software kiadók nem tartanak lépést és megkülönböztetik a polgárokat, magukra vessenek. Elöbb leszedem majd netrõl mint megvehetném....és akkor már csak 50% az esély hogy megveszem....a 100 helyett....
a BF2-t megvettem mert nem okozott csalódást...az AOE3-at nem fogom....hagyták kipróbálni......