Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a www.gamestar.hu oldalon leírt módszert próbáltad már??
Többen is jelezték (thanks rivasz), hogy a Civilization IV bizonyos ATI videokártyákon egyszerûen el sem indul. Most megérkezett a megoldás. Elõször is fel kell telepíteni a legújabb, 5.10-es Catalyst drivert. Ezt követõen töltsd le ezt a fájlt, a kitömörítés és futtatás után a menübõl válaszd ki a PAK->Unpack parancsot. Menj a Civ IVAssets alkönyvtárba, majd nyisd meg az Art0.FPK fájlt. A kitömörítési könyvtárnak add meg ugyanazt az elérési utat, amit az elõbb. A kitömörítési folyamat több percig is eltarthat. Ha befejezte, helyezd át az eredeti Art0.FPK fájlt máshová, hogy a játék ne találhassa meg, majd indítsd el a játékot.
már midnent szar programot meg mindent kipróbáltam és még mindig azt a szarat irja ki
rohaggyon el aki elbaszta
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Elindítom, és az inicializálásnál amikor eljut az XML-es dolgokhoz, akkor kidob sorban vagy 30db XML hibaüzenetes ablakot, aztán szépen visszarak a desktopra!
Találkozott már valaki ilyennel???
felraktam az uj drivert most se jó..sd4hidal se
köcsög az irja ki hogy Failed Initalize Renderer
köcsög pofája
ujrarakom a játékot
Az sms-warezen nem lehet meghízni mert nincs benne annyi pénz, ami eljut az üzemeltetõkhöz az el is megy a szerver net stb fenntartásra.
A warez amúgy sem kiesett bevétel a készítõknek mert ha a warezolók nagyrésze ha nem tudná letölteni attól még nem venné meg hanem egyszerûen passzolna mert a cuccok aránytalanul DRÁGÁK
Ráadásul a hulladék felhozatal miatt ma már zsákbamacska hogy egy progi jó-e, a warez a bétateszt 😊
SupergameZ fórum, bár újabban már nem preferálják hogy a warez téma legyen de sokan ezért szoktak ide.
nekem xp prof van de most nézem az elõzõ driver (5.8) is sima xps volt
amit tegnap leszettem xp prof az nem volt jó..
a mohának mindig a déli oldala fás
nembirom felrakni a catalyst 10et
2 fájl van hozzá bármelyiket elidnditom mindig azt irja ki hibának mikor már menne a telepítés hogy Hiányzó inf fájl. meg hogy az ati vezérlõt nem találja telepitsem fel..
azt mondm ez hülye most akarom dehát ez a baja
a dolgozót lopják meg elsõnek....
de kár lenne itt filozófálni...ha olvasol olvass vissza. korábban már itt is mint minden fórumon már kiveséztük....
ha a SZOFTVERFEJLESZTÕK nem ÉRTÉKTELENÍTETTÉK volna el a kiadványok TISZTELETÉT azzal hogy 10-bõl 8 game fos akkor jobb lenne a helyzet...
a zenében ugyan ez......amig 100 lemezbõl 2 jó addig a vásárlók szemáben nem lesz tisztelet a "termék" iránt...
meg lesz véve mert szeretem az eredeti szép dolgokat.....de amit pl a HL2-vel mûveltek magyar kiadás néven az GYALÁZATOS!....begyömöszöltek fehér cd bugyiba 6 vd-t egy 50Ft-os nemzáródó, tokba.....láttam a tesómét...én már nem vettem meg....undorító pénzkasza sütött le a magyar "kiadó" részérõl....stb stb...
Én is letöltöm a dolgokat, mivel nincs pénzem megvenni õket, gondolj bele, mennyi ideig gyûjti egy 16 éves srác a zsebpénzét, hogy legyen tizenX ezer forintja...és akkor ha megvesz 1 játékot, amivel eltölt max. 100 órát, akkor kijön az, hogy nem érte meg. De, egy 5-6 ezres árban már komolyan elgondolkodnék. És ezt egy olyan srác mondja, akinek itt áll a polcon jónéhány játék (Wizardry 8, Black&White, Morrowind GoY, Syberia, Nolf2...stb)
Tehát így lopok, ez van, idiág süllyedtem, kövezzetek meg.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
A másik meg hogy én szivesen megfizetném a programozok munkáját ha ök kapnák, de nem, a kereskedök, managerek, az állam leadoztatja, meg kitudja még kik kapnak belölle. Plussz a cég valoszinüleg megfizette a programozokat akik csinálták, gondolom nemkis orabért kaptak, utánna már csak a cég lessz gazdagabb minden eladott példány után....
Nekem tetszett, bár nem vártam, aztse tudtam hogy lessz uj része 😊 Végig is toltam egy huge pályát, közép szinten, kb 6 ora volt, és 1980-ra megis lett a space victrory..
Csak nekem tünik ugy hogy könnyebb lett a játék? Meg elég szegényes lett az egységlista, a 3-ban tuti több egység volt, bár ezen majd segitenek a modok+ kiegészitök reméllem.
Ja nekem semmi akadás nemvolt, bár 1g ramnál baj is lenne, viszont amikor befejeztem ,és kiakartam lépni menübe, akkor kifagyott a játék, kikapcsolta a monitorom, és letörölte az ati-s driveremet. 😊
Szerintem joprászor végig fogom még tolni.
ÉN PROGRAMOZÓ VAGYOK ÉS ABBÓL ÉLEK HOGY ELADOM A MUNKÁM.
Ami itt folyik, az nem warez! A letöltésekhez Sms-eket küldtök olyan embereknek, akik ezen híznak meg!
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
A játék nagyok király, szerintem ekkora lépés utoljára a civ1 és a civ2 között volt. Egyedi hangok, már nem egy katona mozog, hanem tényleg egy egység...stb.
Gratulálunk SID!
Laci(?): Nem tudom fel tûnt-e, de a játék hiv. megjelenése csak 4-e. Úgyhogy kissé körülményes lenne megvenni még, de amennyben te ekkora erkölcsös vagy akkor minek nézegeted, a sok warezos hozzászólását? Én meg úgy gondolom, hogy a kritika nem attól függ, hogy megveszem-e a játékot v. nem. Miért, ha nem tetszik egy letöltött játék, attól jobb lesz ha megveszem boltba? (Király! A játék sz*r, de legalább eredeti) Attól mitõl fog megváltozni a véleményem? Szóval úgy gondolom hogy a véleméynét talán mindenki mondhassa már el egy oja topicon amit 2 mondattal elötte lefikáztál...
Egyébként kb 20 db. játékom van itthon, csak olyanok amik számomra a Top-ok. Ennek egy része eredeti, másikrésze nem. Na és? Úgy gondolom hogy amíg ilyenek az árak, ez nem igen fog változni. Nem hiszem, hogy pl a Fraxis a Mo.-i piacra lenne kihegyezve...vagy láttad a magyar népet a játékba. Na, bummm. Lehúztuk õket. És? Te még sosem lógtál a BKV-n? Utána nem volt bûntudatod?
Amíg ma egy új DVD 5000 HUF, amit én mondjuk megnézek kb 15ször, de akár 5 év múlva is leveszem a polcról, addig egy játék 8000-14000 HUF és a jobbakat is max 2-szer tolom végig. kb 5 év múlva az 1%-ukkal fognak még játszani. Ezek után pl. ki fogja nyomni a civ3-at? Amíg ilyen árakon nyomják addig ez nem fog változni...Nem tudom miért Te akarod megváltoztatni a világot...
Errõl ennyit! Ja, kb 5 órát játszom...kiberbajnok...pfu!
- nem verik át az usert üres ígéretekkel, hisz teszteli elõtte
- nem csalódik, hisz tudja mit vesz
Nyakam rá, hogy a warez többet tett a játékok eladásáért, mint az összes hülye (pl, SF) védelem.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Gyermekeim: ajándék (azaz lopott) lónak ne nézd a fogát. Legalább egy olyan lenne közöttetek, aki úgy vállalná a kritikákat (a magasztalástól a sárga földig alászálló lehordásig), hogy megveszi az eredeti játékot.
Thanatos:...tudod ha valami 100ból csak egy gépen bugos akkor is a programozok sara... "
Az olimpiai aranyköpés. Tipikus (f)elhasználói vélemény. Neked elképzelésed sem lehet arról, micsoda munka van egy fejlesztésben. Mondanám hogy csinálj jobbat, de mivel egész nap a játékokat tolod (bizony, ebbõl így nem lesz egyetem 😊), inkább hallgass, és ne minket emlegess, akiknek a munkáját ellopod.
Vonatkozik a többi kiberbajnokra is.
kellemesek a benyomások....hamar "be lehet lakni" a gamét...
elöször lomhának tûnt a game, mert az is...de ha kipucolod a memóriát akkor nagyobb teret kap a wintõl...néztem tartósan 360-400mb-tal dolgozik proci 80% alá nemigen megy :-) (P4-2400) és szerintem lehet a gfxen "spórolni" pl az egységeket "simple-be" állítani...újraindítást kér...
nálam nem bugos..ment, tölt, tök jó....
a zoomolos megoldás nagyon cool....pikk pakk átlátod a helyzetet...távolban is nagyok a város nevek stb....
érthetõek, átláthatóak a listák...
azért szerintem nem indokolt a 3D....én meg lennék nélküle is de egy félóra után megszokható és már most nyílván érdekesen "primitív" lenne a Civ3 gfx :-)
egy viszont bosszantóan lassú....ha a military táblázatot hívom elõ....azt nagyon lassan "szedi össze"....
a különbözõ vallás, politika stb formák választása szuper, nagy variálhatóságot engednek....
tetszik a "worker" megoldás :-) (CallToPower2 rulez)
jó hogy kiteszik a tudomány, szórakozá stb adó elosztást a fõképre így akár körönként is be tudsz avatkozni.....
majd még mondom észrevételeket...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Az earth modot csak a scenarioban lehet kiválasztani? Csakmert ugye ott adottak a választható nemzetek száma.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ebbe fogok beleõrülni
pedig de civ eznék má
sima install demontolls-al
indít -> keresi a dvd-t
sd4hide (link lejjebb) -> nem kér dvd, de error reporttal el sem indul...
uj driver ati-hoz - > nincs változás
dx9c ujra install -> semmi
civ4.exe win2000 compatibilitás -> semmi...
amit én leszedtem az csak *.mdf file volt.
megjött a *.mds file... mount - dvd kér (grrrrrrrrrrr)
sd4hide -> és megy.....
nem tudom mitõl, vagy melyik lépést lehet kihagyni, de most jó...és most megyek is jáccani mert meghalok az idegtõl...
KÖSZI A FILET!!!!!