Civilization IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Civilization IV - Collector's Edition

Take 2:
For Windows
Outpost #: 4586387

Contents of the Civilization IV Collector's Edition

Collector's case: Navy blue "leatherette" bookshelf case embossed with the Civilization IV logo.

CD Soundtrack: Containing original compositions by Christopher Tin (http://christophertin.com/news.html) and Jeffrey Briggs (composer of Civilization II), as well as classical pieces throughout the ages.

Keyboard template: A die-cut keyboard layout for quick reference to keyboard commands during the game.

Tech Tree map: A foldout poster that displays the tech tree for ease of reference. A tech tree is a path you need to take with your scientific research in the game in order to reach certain goals. The path you take helps shape the society you create and help shapes you as a leader. Here's an example: http://www.civfanatics.com/civ3/techtree/

Spiral bound manual: The 250pp+ manual is upgraded from the standard perfect bound to a spiral bound version, allowing it to sit flat while open.

gergod
Mitõl más a spéci változat?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Amúgy tényleg érdekes ez az egész. Én még aranylemez hírt sem láttam sehol, de állítólag már kész és jön. Mondjuk hozzánk tuti novemberben fog érkezni sajna... Na meg ugye a Spéci változatból lehet nem is hoznak 😞(( Pedig az nagyon klassz lesz!

Pl. Ott van a Fable (már rég kijött) CDGalaxisban még sehol... és sorolhatnám még... RomeTW:BI stb... Jaj de várom már a CivIV-et! Ahhh 😊
Miért van az, hogy a játék októberben, mi több, a jövõ héten, de legkésõbb két hét múlva megjelenik, idehaza a leendõ forgalmazó honlapján híre-hamva sincs a játéknak...? Valószínûleg azért, mert az a hazai forgalmazó, aki...
Reménykedjünk, hogy jó lesz nekünk hamarost.

Sanko
én valamikor januárban beírtam a PDA-mba...az meg szinkronol az Outlook-al...az meg küldött egy SMS-ta mobilra.... :-) onnan tudom én is....

a mohának mindig a déli oldala fás

Sanko
:-) közeleg, közeleg.....

gergod
My bad 😊 megnéztem amazonon, ott okt 24.re ígérik

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Sanko
én is úgy tudom...de olvastam olyat is hogy nov 4-re csúszik....
bízom benne hogy minnél elöbb itt lessz...
az AOE3 kicsit csalódás a beszûkûlt játék miatt (kicsi történelmi periódus, kicsi térképek, nagyon hasonló játékmenetek) bár lanon jó lehet...

addig BF2 meg COD2..aztán CIV4 :-)

nem, ebben a hónapban jelenik meg.
gergod
elvileg november az a 25-e

Sanko
elvileg jövõ héten jön? 25-e?

<#vigyor1>

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

jovanna 8)
elõször csak a kis adot láttam az apolytonon "apu jobban szereti a civjét mint engem". az meggyõzõ volt...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

CrucifX
Jezusom, johogy promocio, nehogymar ne vegyetek a lapot sracok 😊 (Sid Meier se tunt fol senkinek?)

amolyan "névtelen alkoholisták"-dolog civre (függõk összegyûlnek, és majd bátran közösen szembeszállnak függõségükkel). elõször azt hittem, komoly, de csak poén. még az sem kizárt, hogy promóciós dolog, tekintve a civ4 megjelenést.

Sanko
ez mi pontosan?

http://www.civanon.com/
jaaaaaaaj 8)

Sanko
http://www.2kgames.com/civ4/home.htm

:-)

Sanko
itt van már?

sosem lehet tudni de azért erre épiteni elég naiv dolog 😊 szvsz jobb arr aszámitani hogy majd megjön hivatalos után és kellemsen csalódni mint reménykedni az ellenkezõjében és kellemetlenül csalódni 😛 de hát ez nézõpont kérdése 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

gergod
ehhh reméljük

gergod
remljük 😊

Sanko
sosem lehet tudni hogy milyen "haver" dolgozik a gyárba ahol a soxszorosítás történik....
Az Age Of Empire 3 gyártásánál volt "haver"....
Hátha elég nagy a "baráti kör" a CIV4-nél is...

Kár, de remélem azért még októberben játszhatunk vele.
nemhiszem :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Az Age of Empires 3 november 4.-ére volt bejelentve, ma már fenn van a wanadoon, lehet hogy ez is nemsokára meglesz?
rosszul van beillesztva, töröld az ftp címig az elejétõl!

Kori
nekem nem müxik a link

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

<#eljen>

a.carkey
<#eljen>

Jó lenne ha nem vinnék túlzásba az árazását, én amúgy is az Extra kiadást venném meg, a spirálfüzetes kézikönyv miatt, meg hogy készült videó és az interjúk... De várom már! Nov 4. amúgy, csak azért jöhetne egy demó is.
mukk

gergod
Nem hiszem, hogy több lenne.

avan
asszem ez azon jatekok egyike, melyet megveszek boltban, amint kint lesz. nagyon utos a civ sorozat osszes resze. mit gondoltok mennyi lesz? 10-12 rugo?

gergod
nov. közepe

Mikor jön ezt tudja valaki?

gergod
Van itt pár in game video a játékból. Nagyon jól néznek ki

leveskocka
ha real-time lenne,akkor megolne az egeszet
dr Kotász
Jó lesz szerintem.
grebber
Új képek

Banner?

Next PC upgrade: 2022

dr Kotász
Számomra a sok preview után még mindig nem világos: marad a négyzethálós rendszer, vagy az egységek folytonosan mozognak? Ha marad, akkor az átlós lépés továbbra is ugyanannyiba kerül majd, mint az oldalirányú?
gergod
Bazz ezek betegek a firaxisnál
IGN: Lehet majd megmérgezni egy város ivóvizét kém segítségével?
Firaxis: Nem lesz benne semmi terorizmushoz köthetõ cselekedet.
Hát ez kész bazzeg. Bezzeg olajért majd lehet háborúzni <#wow1><#banplz>

grebber

Kori
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

grebber
Fasza lesz.

dr Kotász
Nos, ez alapján hozhatja a Sid bácsitól eddig megszokott színvonalat..
dronkZero
Teljesen Pirates!(az új) hangulata van a grafikának...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

I.C.ram
Jöttek ki képek!

Egy kis leírás a Hardwiredrõl:

az alapok változatlanok, IE 4000-ben indulunk, és 2050-ben végzõdik a játék
a Civ 4 alatt a Gamebryo dübörög, a fejlesztõk célja az volt, hogy egy élõ világot varázsoljanak. A folyók, állatok, egyszóval minden animálva lesz.
18 nép közül választhatunk, a már jól megszokott "nagyok" jelen lesznek, illetve olyan újak, mint a malájok
a kultúra, mint játékelem visszatér. Ezúttal a luxust cseréli fel, vagyis minél többet költünk a kultúrára, annál boldogabb a nép, annál befolyásosabbak vagyunk.
a határokkal is szöszöltek egy keveset a fejlesztõk. Lehetõség lesz nyitott határok létrehozására diplomáciai úton (szabad áthaladás), viszont sokkal jobban kell tisztelni, mint eddig. Ha nem tesszük, jön a hadüzenet.
nem lesznek elõre megszabott korok, mint az elõzõ részben.
rengeteg kormányzási forma közül választhatunk. Kreálhatunk rendõrállamot, de ugyanúgy pacifista, ámbár rabszolgatartásra épülõ társadalmat.
amint megalapítjuk településünket, lesz egy szent városunk. A népünk által követett vallás innen terjed lassanként mindenhová, azonban a tempót felgyorsíthatjuk misszionáriusok "bevetésével".
lesz minden népnek saját "nagy vezetõje". Ez lehet egy kiemelkedõ tudós, mûvész, vagy akár próféta. Megfelelõen használva õket, nagyban elõsegíthetõek például különbözõ csodák felépítése.
érezhetõek lesznek a különbözõ egységek képességei. A pikások sokkal hatékonyabban harcolnak például lovasság ellen. Nem lesz szeparált támadási-védekezési képesség, ezt egy tulajdonság, az "erõ" fogja reprezentálni.
a fejlesztõk nem hiszik, hogy dobna a játékélményen a sokkal több egység. Újdonságok persze lesznek, pl. a gránátosok, vagy a harci elefántok.
nem lesz Alpha Centaurihoz hasonló egységépítés. Viszont különbözõ kutatásokkal megdobhatjuk egységeink bizonyos statisztikáit, pl. úgy száguldanak át a dzsungelen, mint Szösszenet éjnek évadján az epertortát rejtõ hûtõszekrény felé.
sokkal lazább lesz a kutatási fa, vagyis nem kell minden létezõ dolgot kikutatnunk
nem lesznek terrorizmussal bármiféle módon összekapcsolható kémtevékenységek, mint például egy város ivóvízkészletének megmérgezése
a gyõzelmi rendszer nagyjából változatlan lesz. Azonban lesz "Alliance victory", ahol egy szövetségessel vívhatjuk ki a szükséges feltételeket, illetõleg csak a kultúránkra építkezve is nyerhetünk.
a játékmenet opcionális felgyorsítása érdekében lehet választani különbözõ játékszintek közül: gyors, normál. Fanatikusoknak lesz "epikus" lehetõség is.
45 videóbejátszás lesz a játékban, nagy részük csodákhoz kötõdik. Ugyancsak tucatnyi szinkronszínész dolgozik majd például a követek életre keltésén.
multiplayer módban lesz spártai körökre osztott verzió, és szimultán változat. Szociálisak pedig akár co-opot is tolhatnak egy ismerõssel.
maximálisan moddolható lesz a játék, a rajongók akár saját AI-t is kreálhatnak
38 ember, és jónéhány freelancer dolgozik a játékon, immáron két éve. A fejlesztõk szándékai szerint nyáron léphetnek tesztelési fázisba a Civ 4-gyel.
Kori
legyen igazad!!!!!