Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Take 2:
For Windows
Outpost #: 4586387
Contents of the Civilization IV Collector's Edition
Collector's case: Navy blue "leatherette" bookshelf case embossed with the Civilization IV logo.
CD Soundtrack: Containing original compositions by Christopher Tin (http://christophertin.com/news.html) and Jeffrey Briggs (composer of Civilization II), as well as classical pieces throughout the ages.
Keyboard template: A die-cut keyboard layout for quick reference to keyboard commands during the game.
Tech Tree map: A foldout poster that displays the tech tree for ease of reference. A tech tree is a path you need to take with your scientific research in the game in order to reach certain goals. The path you take helps shape the society you create and help shapes you as a leader. Here's an example: http://www.civfanatics.com/civ3/techtree/
Spiral bound manual: The 250pp+ manual is upgraded from the standard perfect bound to a spiral bound version, allowing it to sit flat while open.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Pl. Ott van a Fable (már rég kijött) CDGalaxisban még sehol... és sorolhatnám még... RomeTW:BI stb... Jaj de várom már a CivIV-et! Ahhh 😊
Reménykedjünk, hogy jó lesz nekünk hamarost.
a mohának mindig a déli oldala fás
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
bízom benne hogy minnél elöbb itt lessz...
az AOE3 kicsit csalódás a beszûkûlt játék miatt (kicsi történelmi periódus, kicsi térképek, nagyon hasonló játékmenetek) bár lanon jó lehet...
addig BF2 meg COD2..aztán CIV4 :-)

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
elõször csak a kis adot láttam az apolytonon "apu jobban szereti a civjét mint engem". az meggyõzõ volt...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
jaaaaaaaj 8)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az Age Of Empire 3 gyártásánál volt "haver"....
Hátha elég nagy a "baráti kör" a CIV4-nél is...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A medve nem játék.
Next PC upgrade: 2022
IGN: Lehet majd megmérgezni egy város ivóvizét kém segítségével?
Firaxis: Nem lesz benne semmi terorizmushoz köthetõ cselekedet.
Hát ez kész bazzeg. Bezzeg olajért majd lehet háborúzni <#wow1>#wow1><#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Egy kis leírás a Hardwiredrõl:
az alapok változatlanok, IE 4000-ben indulunk, és 2050-ben végzõdik a játék
a Civ 4 alatt a Gamebryo dübörög, a fejlesztõk célja az volt, hogy egy élõ világot varázsoljanak. A folyók, állatok, egyszóval minden animálva lesz.
18 nép közül választhatunk, a már jól megszokott "nagyok" jelen lesznek, illetve olyan újak, mint a malájok
a kultúra, mint játékelem visszatér. Ezúttal a luxust cseréli fel, vagyis minél többet költünk a kultúrára, annál boldogabb a nép, annál befolyásosabbak vagyunk.
a határokkal is szöszöltek egy keveset a fejlesztõk. Lehetõség lesz nyitott határok létrehozására diplomáciai úton (szabad áthaladás), viszont sokkal jobban kell tisztelni, mint eddig. Ha nem tesszük, jön a hadüzenet.
nem lesznek elõre megszabott korok, mint az elõzõ részben.
rengeteg kormányzási forma közül választhatunk. Kreálhatunk rendõrállamot, de ugyanúgy pacifista, ámbár rabszolgatartásra épülõ társadalmat.
amint megalapítjuk településünket, lesz egy szent városunk. A népünk által követett vallás innen terjed lassanként mindenhová, azonban a tempót felgyorsíthatjuk misszionáriusok "bevetésével".
lesz minden népnek saját "nagy vezetõje". Ez lehet egy kiemelkedõ tudós, mûvész, vagy akár próféta. Megfelelõen használva õket, nagyban elõsegíthetõek például különbözõ csodák felépítése.
érezhetõek lesznek a különbözõ egységek képességei. A pikások sokkal hatékonyabban harcolnak például lovasság ellen. Nem lesz szeparált támadási-védekezési képesség, ezt egy tulajdonság, az "erõ" fogja reprezentálni.
a fejlesztõk nem hiszik, hogy dobna a játékélményen a sokkal több egység. Újdonságok persze lesznek, pl. a gránátosok, vagy a harci elefántok.
nem lesz Alpha Centaurihoz hasonló egységépítés. Viszont különbözõ kutatásokkal megdobhatjuk egységeink bizonyos statisztikáit, pl. úgy száguldanak át a dzsungelen, mint Szösszenet éjnek évadján az epertortát rejtõ hûtõszekrény felé.
sokkal lazább lesz a kutatási fa, vagyis nem kell minden létezõ dolgot kikutatnunk
nem lesznek terrorizmussal bármiféle módon összekapcsolható kémtevékenységek, mint például egy város ivóvízkészletének megmérgezése
a gyõzelmi rendszer nagyjából változatlan lesz. Azonban lesz "Alliance victory", ahol egy szövetségessel vívhatjuk ki a szükséges feltételeket, illetõleg csak a kultúránkra építkezve is nyerhetünk.
a játékmenet opcionális felgyorsítása érdekében lehet választani különbözõ játékszintek közül: gyors, normál. Fanatikusoknak lesz "epikus" lehetõség is.
45 videóbejátszás lesz a játékban, nagy részük csodákhoz kötõdik. Ugyancsak tucatnyi szinkronszínész dolgozik majd például a követek életre keltésén.
multiplayer módban lesz spártai körökre osztott verzió, és szimultán változat. Szociálisak pedig akár co-opot is tolhatnak egy ismerõssel.
maximálisan moddolható lesz a játék, a rajongók akár saját AI-t is kreálhatnak
38 ember, és jónéhány freelancer dolgozik a játékon, immáron két éve. A fejlesztõk szándékai szerint nyáron léphetnek tesztelési fázisba a Civ 4-gyel.