Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
erre mondják hogy aki kapja, marja...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Vilmoska nevû észlény kieszközölte magának a ban-t és ehez hasonló szövegekkel szórakoztatta a "Best of Büntipontok" topic lakóit. Vagy fél napig szórakoztatott minket. :-)
/on
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Én csak észérvekkel próbálom kideríteni, hogy vajon most a játékosok 90%-a látványosan nem vesz tudomást a bugokról, vagy csak nálad problémázik, hogy tudjam mire számítsak.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nos nekem nincs teleszemetelve a windowsom, es legfrissebb nvidia driver van fent, de lehet hogy az en gepemben van a hiba. De varjuk meg a jovoheti bugtenger javito patchet es meglatjuk.
So, in conclusion, if you are having video problems with Civ4, they are there to stay because Firaxis made the game that way. There is no solution right now, and there is not one planned in the future. I am returning my own copy to the store tomorrow. Apparently, my one-and-a-half-year-old P4 2.4 laptop, which runs Doom 3 and HL2 flawlessly is not good enough to run the incredibly technologically advanced Civ4."
Állítólag ezt az infót a Firaxistól szerezték. Szóval aki a "black terrain"-problémával küzd, az ne várjon megoldást rá, nem lesz patch. Egyszerûen elavult lett a videokártyája.
viszotn most probálgattam, hogy ha kivág deskre a game akkor autosave-t tudja hazsnálni...., ugy tünik mintha attol kurodott volna el amikor én is saveltem rendesen :/ nah mind1, még kivizsgálás alatt 😊
másrészt meg az nagy vigaz hogy sikerült 10 gépre optimalizálni a tied meg pont a 11. 😊
(Csak sajtót nézve szólok, nekem még mindig csorog lefelé.)
- a minimap egy ido utan (nem jottem ra mitol) hasznalhatatlanna valik, kek-feher csikok lesznek a terep helyen. Ezzel parhuzamosan amikor kizoomol az ember legkulso nezetbe (ahol latszanak a felhok) szinten csak csikokat latni
- de ami a legaggasztobb, hogy az elobb egyik pillanatrol a masikra magatol kilepett, majd a kulfoldi forumokon is emlegetett hibauzenettel (vmi directx init failed vagy mi), nem volt hajlando ujra elindulni. A windowst is olyan szinten szetkurta hogy atlatszo lett az osszes ablak, es ujrainditani se lehetett a rendszert, csak reset segitett. Nvidia kartyam van, eddig csak ATI-ra hallottam ilyesmi panaszt
- ha par ora jatek utan ilyen orbitalis bugokba fut bele az ember elkepzelni se tudom milyen es mennyi jatektechnikai bug maradhatott az 1.0-nak minositett verzioban...
Szoval csak ovatosan 😊
jah amugy nekem ugy tünik multi fog menni tökéletesen, simán beengedett a lobbyba, tovább nem nzétem emrt összes game passos volt de szvsz az is fog menni
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\Scsi Port 4 (nekem a 4es de az amelyikben van egy d347prt értékü kulcs...)
jobb katt rá > engedélyek >rendszertgizda > olvasás megtagadása...
és még:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices
erre is jobbkatt engedélyek rendszergizdától olvasás emgtagadása...,
játéka válogatja hogy melyikehez melyik kell, esetleg mindkettõ, de a kettõvel együtt edig nekem összes securom ment....
(ehez pl nekem csak az ucso van msot megcsinálva és simán megy a civ4 daemonból, semmi sufnituning progi nem kell hozzá...)
Firaxis is currently looking into the startup issues people are experiencing.
There appear to be two seperate issues which lead to the "Failed to Initialize Renderer" bug.
-------------------------------
1) When installing Civ 4 you MUST install the version of DirectX 9 that shows up. If you get a window asking you to upgrade you NEED to update to the new version. Aside from Civ 4 this version is only available through the DirectX Development kit and does not come with other games or with the user DirectX you find through Microsoft.
-------------------------------
If you still get the error...
2) People who are receiving a failure to initialize error on startup that own ATI cards should do the following. This has worked on every test case where this problem was experienced.
1. Go to add/remove programs and uninstall the listing titled ‘ATI Graphics Driver’
2. Once uninstalled they need to download the latest version of the Windows Catalyst Driver – 5.10
Windows XP & Windows 2000:
https://support.ati.com/ics/support/...ge&folderID=27
3. REBOOT
4. Retry launching the game
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Más találtam egy bannert, csak kicsit nagynak tûnik, szerintetek? Csere? Vagy valaki csinál jobbat?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De nekem ez gyanús, valami hiba lehet, tudnám mi.
Másik kérdés: van benne olyan véletlen térképgenerátor, mint a Civ III-ban, vagy itt csak elõre gyártott térképek vannak különbözõ méretekben?
Nem minden arany ami hörcsög.
Nem minden arany ami hörcsög.