A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
keeper2 #1853 Elösször is, sorry, hogy nem olvastam el a régi hozzászólásokat. Megpróbáltam, visszafelé olvasva voltak hasznos dolgok, de nehezen követhető volt, amikor elöbb olvastam a választ, aztán a kérdést, előre olvasva pedig egyrészt eszméletlen sok volt, másrészt oldalakon keresztül egy (számomra) hasznos szót nem láttam.
A sebesség állítása kihat a single player módra? Tehát, pl. ha epicben játszom, akkor egy kör kevesebb időt jelent, avagy csak a multiban gyorsítja a körök lefutási idejét?
Lenyomtam egy játékot, ami sajnos csak time victoryra sikerült. Ezek után még lehetséges valamely másik győzelmet is elérni, vagy már csak különösebb végcél nélkül lehet nyomatni a köröket? Ha úgy játszom, hogy a time victory nem lehetséges, akkor 2050 után is lehet ugyanúgy nyomulni a többi győzelmi célére?
Játék kezdésekor mi a célravezetőbb: rögtön minél több telepest előállítani, hogy sok városom legyen, vagy hagyni növekedni a várost, hogy aztán gyorsabban tudjak telepeseket kiképezni? Azért az nagyon lol, hogy még mindig megvan az első rész óta kitartó nevetséges dolog, hogy a legmodernebb tankokkal megtámadok egy lovas egységet, és én szívom meg. Tudom, nehéz lenne kikerülni, de olyan irreálisan néz ki. Azért, a progi hozta a régi részek színvonalát, szerintem év játéka díj mehetne a zsebükbe.