A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Helló Népek!
Mizujs?
Lysandus!
Amit leírtál betüről-betüre korrekt és őrült lennék vitatni ebben bármit. A piramis építést ellenző jegyzésem mindössze arra vonatkozott -amit Te is hangsúlyozol- , hogy a gamában az egyik legnagyobb booster ha Neked sikerül elcsípni a piramist (inkább azt mondanám amelyik human játékosnak sikerül annak). Mért azt ezért tartom, hogy a gépi játékos nem igazán kezd vele semmit-> a jelenleg futó gémemben nem én építettem meg a Piramist (sajnos az egyetlen élelmiszerben és termelésben jó városom a settler és worker gyártással volt elfoglalva, ennyi sivatag amit kaptam a mesében sincs:)), Nagy Katalin ödurcássága viszont nem igazán kezdett vele semmit mert már régesrég republikában túrtam amikor ő még a monarchiát pátyolgatta. Főlegesen azt mondom, hogy csupa gépi játékos ellen nyomva nem jelent iszonyú problémát ha elvéted a Piramis megépítését. Egyetértek továbbá abban, hogy a republika ez egyik levonzóbb államforma,
- a monarchia talán csak azért jó mert így kénytelen vagy a haderőt számbelileg fejleszteni
- a rendőrállamtól -én 35 évet nyomtam a "létező szocializmusban", de nem gamailag hanem itt ebben a létezésben- ösztönösen kitör a frász
- a demokrácia meg eléggé leköti a kezed a katonai megoldásokban.
(mindez csak az én izlésem és a praktikum überol mindent!!)