13397
-
Újra végig vittem, de ismét mentettem a Little Sistereket szóval nem tudom meg mi a másik befejezés. De ez sokkal jobban tetszik, olyan szép a vége. Csak azt nem értem miért renderelt, akárcsak az intro. A láthatatlanság melyik plasmid? Mert olyat még nem találtam/vettem.
danyi2: esetleg próbáld meg a grafikát teljesen lowra venni és minden effektet kikapcsolni. Ha így se lődd ki a hangot is, főleg az EAX-et. -
tudna valaki segíteni??? amikor elkezdi betölteni a pályát kilép a játék.Nem tudjátok mért ?? -
mephi666 #12677 már ahol el lehet így bújni... :) jópárszor jártam úgy, hogy a kedvenc rázós skillem elsült, amikor big daddy mellett sétáltam és rámugrott valami takony... aztán nekemjött a dög is, mert kapott egy kisebb dmg-et :S -
Beakadt a lamaja?! :) -
Mekkora könnyelműséggel nyírtam ki őket? :)
-
A big daddyk ellen én mindig villámot nyomok,az pár másodpercre lebénítja őket,utána fegyverrel sorozni,és ezt kell váltogatni,de nagyon jó ellenük a shoti is főleg elektromos lőszerrel. -
Igaz. -
mephi666 #12672 na, fort frolic jön... kb 3-4 órát játszottam ma... lehet azért haladni mediumon is... meg halni is :) de szerintem max 6-8szor vertek agyon... és főleg figyelmetlenség miatt... megvan a láthatatlanság... így sokkal egyszerűbb lesz azért :) a lőszer viszont sokkal jobban fogy, mert nem fekszenek ki olyan könnyen a bigdaddy-k... de pár elsősegély-csomaggal simán lenyomom őket így is :) szerintem elég nagy különbség van a fokozatok között... a hard milyen lehet? :D anno kb 8-10óra alatt a quake2-t simán végig tudtam nyomni hardon... de az más volt... igaz láttam belőle 20perces végigjátszást is hardon... ott a srác elég sokat "rocketjumpolt", volt olyan pálya, ami nekem kb 40perc volt, azt ő 40másodperc alatt megcsinálta :) nagyon komoly volt, de ez már nagyon off :) egyébként igaz a hír, hogy jön majd a bioshock2? :) -
Igy van, nekem is ez volt /van! :) -
Én helyből így indultam - közép és megmentés.
Szívtam ezerrel.
Nem vagyok mai gyerek, azt hittem, nem tudnak újat mutatni egy "FPS"-ben... tudtak.
A Nagy Papik jó ideig megettek reggelire... hiába volt nálam plazmid meg lőszer.
A halálok számát nem is tudom... :) -
mephi666 #12669 na, azért közepes fokozaton begyűjtöttem már 2 halált... vagy dupla a dögök hp-ja és sebzése is... most lett csak meg a 2. health upgrade... így azért nem lesz olyan egyszerű... igaz megfontoltabban is megyek :) rescue-olom a kislányokat... úgy néz ki, hogy ezt is megéri, mert ajándékba kapok adam-et a kedvességemért :D kíváncsi leszek így a befejezésére... -
Akkor én értettelek félre. Ne haragudj!
Azt hittem, az a típusú vasárnapi játékos vagy, aki beszerez egy játékot, ugrik a netre beírja a játék neve után a "cheat" vagy "trainer" szót és csak utána kezdi el a játékot easy-n...
A régebbi játékok
- átgondoltabbak és ötletesebbek
- optimalizáltabbak (a maiaknál mindenképp)
- nehezebbek és élvezhetőbbek
voltak, mint a mai csili-vili "gammák".
Ma a fejlesztők egyetlen célja a gyors profit - beelnyomják az ember arcába az x-edik rókabőrt, folytatást és nyelik le a dollár milliókat, miközben persze megy a rinyálás a warez scene miatt... Szánalom.
Optimalizálni, ötletelni persze nuku.
Csak néhány gyöngyszem jut 1-2 évre.
-
mephi666 #12667 honnan veszed, hogy csítelek? nem szokásom soha, hacsak nem pl mentés-elszállás miatt visszarakatom magam az adott pályára és felfegyverzem magam... de itt ilyen nem volt... könnyű fokozaton egyszerűen tényleg túl könnyű volt... harvest-eltem ész nélkül és az adam-et nyomtam elsősorban sebcsökkentő skillre meg hp-t húztam ész nélkül... fps-ben szereztem már elég tapasztalatot, hogy pusztán a fegyverekkel elboldoguljak... plazmidok közül meg szinte csak a felgyújtást használtam, azt is nagyrészt jégolvasztásra :) a láthatatlanság meg miután megvolt, onnantól tényleg még könnyebb lett... a riadóztatással lehet nagyokat szívni, ezt már ss2-ben megtanultam (azt kb 5-6szor végigvittem), ezért mindenhol először a szemét kamerákkal számoltam le... mellesleg ott voltak tényleg irtó szemét ellenfelek, amik easy-n is szívatták az embert... pl a pszi-t használó majmok, a nagy dög robotok, az assassinok meg volt még pár finomság... pl a pókok, amik szétmérgeztek... betyár játék volt az :) kb 5ször nagyobb bejárható területtel és felülmúlhatatlan hangulattal... tényleg úgy éreztem, hogy én vagyok az egyetlen élő ember az egész űrhajón és nagyon boldoggá tudott tenni minden egyes blog, amit találtam :) -
-
Továbbra sem értem, hogy csalás nélkül hogy lehet halál nélkül megúszni ezt a játékot. Még Könnyű fokozaton sem.
Már csak azért sem, mert pl. a Big Daddy-k egyetlen ütközéssel leveszik az életerőd 25-35%-át, s utána ott állsz kábultan, s kapod a lövéseket!
Próbáljatok már cheat (csalás) nélkül is játszani!
-
mephi666 #12664 na, a tegnapi 1-2óra játékkal ki is végeztem az egészet :) tényleg rövid lett eléggé... ízin halál nélkül végignyomtam... a főenemyt jó volt legyúrni nagyon... szinte alig bírt megütni... adtam a pofájának a sörétessel, aztán jöttek a kislányok :D most hogy kigonoszkodtam magam, nehezebben végigviszem és rescue lesz végig :) -
mephi666 #12663 azt még nem :) sörétest és géppityut húztam... pisztolynál egyenlőre csak dmg-re tettem :) amúgy tényleg nem tucatjáték... de az elődje hosszabb/összetettebb volt... a mai piacon viszont nagyon jól megállja a helyét és ahogy látom, elég jó értékeléseket kapott mindenhol :)
na, iszok is egy kávét és játszok 1-2órát ma is :) -
Toldozgatás... :) -
Azért anno jobb játékok voltak. :) A maiak kicsit egyszerűbbek, de azért a BioShock nem egy tucat játék. A legtöbb lőjj és menj előre játéktól azért komplexebb. Slotokat Adamért lehet venni, így összesen 6 slot lehet minden plasmidhoz. A fegyvereket is jól lehet upgradelni. Növelted már a pisztolyod tár méretét? Vicces megoldás van rá. :) -
Ja. Jó párszor újra lehet játszani. Ez a rengeteg fegyvernek, plazmidnak köszönhető. -
Épp ezért jó játék, nem tucat fps hanem egy csomó eddig nem látott vagy tovább gondolt újítás van benne. -
mephi666 #12658 09-nél járok :( azért a system shock 2 sokkkal de sokkal nagyobb... és több volt a lehetőség is benne... ott a szintek nagy részén volt valami kémiai raktár, ahonnan lehetett szedni anyagot a kutatáshoz... modolni is lehetett szépen fegyvereket, fizikai tulajdonságokat is lehetett húzni meg ezen kívül voltak technológiai/harci/pszionikus képességek... ott küldikért meg bizonyos pontokon kaptál, esetleg találtál "tp"-t... (cyber modul vagymi volt a becses neve) és fokozatosan növekedett a szükséglet... jól összevolt rakva az a játék... itt meg fura nekem kicsit, hogy vannak a különböző képzettségosztályok, amikben slotokat vehetsz idővel és abba rakhatod a képzettségeket, amik onnantól aktívnak számítanak... nem mondom, hogy nem tetszik, csak kicsit fura, mert ilyen megoldást még nem nagyon láttam :) szerintem pár újrajátszást szerintem meg fog nálam élni azért :) -
Ja, könnyü fokozaton, esetleg - meg végigjátszással.
-
hoppá :D
bár ez nem túl nagy spoiler, a faqból másoltam :) -
ennyi pálya van. már rég toltam, de kb arcádiától már nem kell figyelni a lőszerre meg energiákra
[psoiler]
01. Rapture
02. Medical Pavilion
03. Neptune's Bounty
04. Smuggler's Hideout
05. Arcadia
06. Farmer's Market
07. Fort Frolic
08. Hephaestus
09. Rapture Central Control
10. Olympus Heights
11. Apollo Square
12. Point Prometheus
13. Fontaine -The End-
[/spoiler] -
mephi666 #12654 jaja, rejtőzködés jó poén, meg pluszba, ha hozzámérnek a kisebb ellenfelek, akkor úgy megvágja őket az áram, hogy attól hanyattesnek :) akkor a játék felén túllennék? nem hosszú akkor tényleg... 2pályával ezelőtt kellett kinyírni 4 embert és lefotózni valami hülyének a művéhez :) az előzőn meg összerakni egy bombát... visszaadja a játék valamennyire a ss2 játékélményét, de sokkal egyszerűbb is benne minden :) a ss2 azért rendesen megizzasztott pár helyen... -
a játék felétől már nagyon könnyű kinyírni bárkit, és lőszer is (v pénz) lesz dögivel, lehet tuningolni a fegyvereket, ha megállsz rejtőzködsz meg hasonló finomságok -
Nekem Celeron 3 GHz, 1,5 GB DDR2 RAM és egy Geforce 8600 GT 256MB gépem van, XP SP3-mal. 178.24 WHQL driverrrel persze, nem szeretem a bétát.
Big Daddyt a később beszerezhető nyílpuskával lehet könnyen leszedni, meg persze a gránátvetővel. Ám a sima pisztollyal is komoly sebeket lehet ütni, főleg armor-piercing tölténnyel. Elsőre könnyű fejen találni, de miután támad már nehézkes. Én általában meggyújtom minden ellenfelem, utána ütöm-vágom őket amivel tudom.
-
mephi666 #12651 az előzetes videók miatt ízi :) de annyira nem kemény, mint amire számítottam... újrakezdeni nincs kedvem... majd ha kivégzem, végigjátszom hardon a másik befejezés miatt :D -
nehézségi fokozat? -
mephi666 #12649 nekimegyek közelről és megpumpálom sörétessel... 4et beletolok... aztán töltésnél hátrálok és megint nyomok bele párat közelebbről... 1-2 töltéssel hanyatt szokott esni :) -
En felesbe nyomom! :) De Big Daddykel mindig szivok! :( Mi is ap ontos modszer ra es mivel akkor? -
mephi666 #12647 fejre rövid sorozat géppityuval megállítja a dögök nagyrészét :) nagy vasra meg ott a sörétes meg a gránátvető :) először jobban féltem tőle, de nem veszélyes... végigviszem ezen a fokozaton úgy, hogy harvestelek minden sistert, aztán újrakezdem hardon és ott a jó befejezésre megyek rá :) -
Dugig jo neked, en mindig elfogytam mikor a nagy vas jott! :( -
mephi666 #12645 keresgess... én dugig vagyok lőszerrel folyamatosan... nem tudom hogy fogy ki neked? nekem a sörétes dugig van, pisztoly is és a géppityu ragadt most a kezembe... az se nagyon akar kifogyni... :) amúgy jó cucc az a csőkulcs is... system shock 2ben is imádtam... egyébként ha jól mozogsz és csak annyira ugrasz a dögök elé, hogy pofáncsapd őket, akkor nagyon meg sem tudnak ütni... -
Azért, mert piszolyom van eddig. Abból a lőszer kifogy, akkor marad ugye a kezem, az Erő(mert velem van:D), meg a csavarkulcs. Azt jönnek a darabolók, vagy mi, azok meg megölnek mindig. Amúgy poén, hogy lejjebb akartam venni a grafikát, alkalmazra nyomom, erre kifagy, hibát ír ki, és viszadob az asztalra:C. -
mephi666 #12643 milyen gépetek van? nekem tényleg semmi gond vista alatt... (leváltásra szánt) 3800+ x2, 2gb 800as ddr2 és 9600gt 512mb... 185.20-as béta driverrel megy a vga, 1-1helyen van villogó-textúra egy bizonyos neonhirdetés alatt... de egyébként 1280x1024-ben fullon megy a játék gyönyörűen :)
#12641 hogy lőnek le folyamatosan? én még eddig félhp alatt sem voltam, pedig a big daddy-k csapnak szépen :) first aid csomag és eve hypo is maxon van... eve-vel nem is nagyon szórakozok egyenlőre... fps-beállítottságú vagyok és a sörétes meg a machine gun elég jól tisztít... bid daddynek meg a keményebbeknek ott a sörétes meg a gránát :D -
mephi666: a játékot tavaly vettem akciósan a Steam-en, gondolom ismered a Valve eme digitális áruházát. Év végén nagy leárazás volt 20 euró helyet csaj 5 euró. Ilyen olcsón legfeljebb eBayen lehet ráakadni.
A pályatöltés nálam nem vészes, max 20-30 másodperc. Ellenben betöltés után kell még vagy fél perc, hogy a textúrák rendesen betöltődjenek. Mert hirtelen az egész pálya textúra nélküli és kb. úy fest mint egy 10 éves játék. De eme jelenséget minden Unreal3-as játéknál érzékelem. A Vita-Chamberes megoldásnak hála viszont a játékot nem kel újra és újra töltögetni. -
Nekem kb. egy képet mutat meg, aztán eltünik az egész, nagy fehér semmi ott, ahol a következő képnek kellene megjelennie(mint ha lefagyna). A szöveget meg kb.20x el tudom olvasni mire betölt. Lehet hogy pálya közben nem töltöget, csak tudod nagyon idegesítő tud lenni, hogy betölt a játék nagynehezen, megyek egy darabig, lelőnek 1 perc alatt, aztán várhatok megint 2 percet mire betölt.
A többi játékkal semmi ilyen gond nincs. Azok maximum 15 másodperc alatt betöltődnek.
Még azt majd megpróbálom, hogy a grafikát lejjebb veszem hátha megoldódik. -
mephi666 #12640 nekem vistám van és tényleg töltöget egy darabig, de nem vészes... más játék is tölt szerintem ennyit... pár képet végigmutat, amit megnézek, elolvasom a szöveget és kész... legalább pálya közben nem töltöget... :)