BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
én nem tudom, mit másoltál be, de azt TELEPÍTENI kell.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Bemásoltam a magyaritást a Bioshock/content/binkmovis könyvtárba és nem történik semmi nem lessz magyar a játék.
Máshova kell másolni a fájlt vagy kell még valamit csinálni?
Kösz
Köszönöm a vállaszt😊
Shep
Ok, köszi. A fura, hogy most második nekifutásra még 1x sem haltam meg, elsõ alkalommal pedig szenvedtem rendesen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

robotnyk
még 3 chapter ha jól emlékszem, szerintem 4 óra simán
grebber
Kb 2-4 óra közötti idõre saccolnám attól függ hányszor halsz meg stb.

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
még van bõven
Shep
Ja ha már itt tartunk, hogy ne csak off legyen, már nem igazán emlékszem, te meg nemrég fejezted be, a bomba összepakolása után kb mennyi van még hátra?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát, majd megnézem, más elmondásaira általában nem adok. A grafika meg boxon sem túl fényes, ahogy megnéztem.

grebber
Eddigi elmondások alapján az csalodás a köbön kb ps2-es szint a graf és baszott nagy a gépigény hozzá.

Shep
Hát így hogy kijött a Merc 2, nem tudom én mikor érek a végére. (második)

grebber
Már végigtoltam megint most értem végére.Csak az a pár dolog izgat amiket kérdeztem.

Shep
Úgy látom te is ezzel ütöd az idõt a Warheadig 😊 (én beneveztem még egy Helldorado-ra is)

grebber
Ezt én is elolvastam de még mindig nem válasz a kérdésemre!

Synchronous
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A válasz a játék történetében keresendõ:

Valamikor a 40-es évek vége felé, túl egy több tízmillió emberáldozatot követelõ világháborúban, éppen a harmadik felé sodródva egy tudós, Andrew Ryan amolyan Nemo kapitány módjára elhatározza, hogy magára hagyja az emberiséget, és mélyen az óceán felszíne alatt felépít egy fantasztikus várost, ahol egy utópiaszerû közösséget fog kialakítani. Magával vitt tehát néhány kiválasztottat, akikkel különbözõ, igen komoly kutatási programokat vezetett. A víz alatti lét, a társadalomtól való elszigetelõdés lassan teljesen eltávolította Rapturet a valódi világtól, ráadásul hamarosan felfedeztek egy halfajt is, amelybõl egy egészen fantasztikus anyagot, az ADAM-ot lehetett kinyerni. Ez a cucc alapvetõen változtatta meg az emberek génszerkezetét, és extra képességekkel ajándékozta meg õket. Mindenki imádta ADAM-ot, és szegények nem is tudták, hogy minél több anyaggal élnek, hogy képességeik megmaradjanak, annál inkább függõvé válnak ezektõl a koktéloktól. Hamarosan egyre több ADAM-ra volt szüksége mindenkinek, a készletek pedig megfogyatkozóban voltak.

Nem kellett sok idõ ahhoz, hogy a függõségükben elborult agyú városlakók egymásnak essenek, fõleg akkor, amikor köztudottá vált, hogy az anyagot a halottak testébõl is ki lehet nyerni. Megszaporodtak a gyilkosságok, és végül az egész egy gyilkos anarchiában csúcsosodott ki, ahol mindenkit már csak a legközelebbi ADAM-adagjának beszerzése hajtott. Sajnálatos módon minél több anyagot vesz magához valaki, annál inkább el fog torzulni emberi mivolta – de ezt a szer utáni áhítatban senki nem bánta már. Az emberek érzéketlen gyilkoló gépekké váltak, és külsõjükben is hasonlítottak valami rémlátomásszerû szörnyre, semmint emberre.
Így Raptureban már csak és kizárólag az õrület és az erõszak lett az úr. Mindenfelé hullák hevernek, az egész város romokban áll.

A lényeg mindenesetre az, hogy Andrew Ryan ugyan a mûvészet és a tudomány szabad fellegvárát akarta megalkotni, de végül ugyanabba a zsákutcába futott bele, amibe a történelem során minden diktátor: nemes eszméi hamarosan üres közhelyekké, majd aljas hazugságokká silányultak, ahogy esélytelenül próbálta velük összetartani anarchiába hulló birodalmát.
Végül a szörnyû kudarc és a felelõsség súlya alatt arra kér minket, hogy vessünk véget az életének.

forrás: PC Dome magazin

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

saxicola
Helló!

BioShock figurát a Collectors Edition változathoz adták. Annak idején pillanatok alatt elkapkodták a Magyarországra behozott példányokat. Nem hiszem, hogy valaki is eladná a sajátját.

www.gportal.hu/bioshock

grebber
Most ahogy magyarul tolom valamit még mindig nem értek.
Spoilerbe írom hátha még van aki nem tolta végig:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na szal a magyar szövegbõl kiderül hogy mi Andrew Ryan fia vagyunk.Erre a beszédekben Atlas (Fontaine) benyögi hogy õ manipulált minket ezzel a "lennél szíves" szöveggel hogy majd menjünk vissza segíteni neki.De ezt Ryan is tudta (most akkor hogy mér) és kérte öljük meg.Miért kellett megölnünk a saját apánkat miért akart meghalni?

Sziasztok!Nem tudja valaki , h Big Daddy babákat lehet szerezni magyar országon?és ha igen hol? ( http://nexus404.com/Blog/wp-content/uploads2/2007/11/bioshock-big-daddy.jpg ) . Elõre is köszönöm a vállaszt😊
saxicola
Helló!

A botanikusnõ széfjének kinyitása utáni mentést megtaláljátok a honlapomon a letöltések menüben.
(Gondoltam felírom, mert sokan kértek mentést tõlem).
honlapom

www.gportal.hu/bioshock

Baromság, gyönyörüen fut max grafikán nálam most is (4850em van nekem is), és a régebbi kártyámmal (2900pro) is ugyanúgy ment simán, persze xp-n 😊

Gubberx : próbálj minden ati drivert leszedni, és a 8.8as legujabbat feltenni, vagy talán a játékot is ujra rakhatod, és persze patch-elni se árt 1.1re

hy aki fen vam a mywip en lépjen be a klubomba Biocshock<#vigyor3>
Synchronous
Próbálkozz driver frissítéssel. Ha a legfrissebb van fenn és úgy sem jó kipróbálhatod az omega drivert is. Lehet azzal mûködni fog.
Illetve azt is meg lehet csinálni, hogy egy régebbi verzióra frissíted a drivert. Ez is szokott mûködni. Pl. ha a 8.7-es catalyst van fenn frissítheted a 8.5-re vagy a 8.1-re. Valamelyikkel csak mûködik.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

én elöször 6600gt-vel játszottam le most meg radeon 3870-el de nem volt semmi gond

Gubberx
hát kártyát most vettem ujat és nem szeretnék mégegyet venni 😄 Valami alternatív megoldás kellene hogy ezzel fusson 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Bokafix2
Nekem is ilyen kártyám volt és nem nagyon szerette a játék, mivel Geforce-ra lett inkább optimalizálva. Azóta váltottam Geforce-ra és hipp-hopp nincs semmi probléma a játékkal. Intel processzor különben is jobban megfér a Geforce-al mint az ati-val.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Gubberx
Sziasztok!

Olyan problémám van hogy x1650Pro-ról váltottam HD4850-re, azóta mikor indítanám a játékot aztirja ki hogy hibás konfiguráció és a hibaüzenet a bioshock exe-re mutat. Valaki tapasztalt már iylet vagy tud rá megoldást?
Elõre is köszi.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

poppe
4870x2-t vegyél 😄
amúgy passz... uninstall, install

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Sziasztok. Egy olyan probléámám lenne bioshockkal, hogy az uj konmfigomon valami iszonyat hogy akad:S Nem értem miért:S
Régi konfigom 3500+AMD x850XT ami nem támogatott SM 3at, 1 g ram, etc. és sm 2 es fixxel semmi baja nem volt, most meg van egy 9850em négy maggal, 4870es HD, 4 giga ram... és kb 10-12 FPS:S mi a fene? Tud valaki megoldást javasolni?
Evin
RAD Tools

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Majd a második részben ami elõzmény lesz ha nem tévedek...majd ott talán..

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Doki17
Mivel nézted meg õket?

akyyy
nah végivittem, "jó" vége lett, de a bink videókkal megnéztem a többi végét is. szvsz a rossz vég sokkal jobb😄

az volt a legjobb, hogy mindig fps nézetbe voltunk, és ez ilyen half-life stílust hozott kicsit vissza, viszont jó lett volna látni ezt a tenger alatti villágot, amikor még nem zobik uralták, hanem rendes élet lett volna benne.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Le kell fényképezni a hulláját és betenni a galériába. Ha ez is megvan, akkor át kell menni Poseidonba és elkapni még két fickót. Fel kell olvasztani a csatornában az ajtó elõtt a havat.

akyyy
az már megvolt, el is tünt, most mit csináljak? nincs ott senki.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ha Finnegan-re gondolsz Fort Frolicban, akkor csak be kell menned a Frozen Tunnel-be. Észre fogod venni, ha megtaláltad, mert megfagyaszt :-D

akyyy
valami lefagyasztott embert kell meglelnem a plázánál, de nem találom sehol, help😞

hollow
Üdv! Akinek a széffel akadtak gondjai szedje le ezt a fixet. Nálam megoldotta a problémát. ; )

Aki könnyûnek találta a játékot, az próbálja ki ezt:

http://www.strategyinformer.com/pc/bioshock/mod/17311.html

saxicola
Helló! Nem tudom mitõl van, de volt már akinek küldtem elmentést a széf kinyitása (napló felvétele után) és mûködött neki. A fali széfben a botanikusnõ naplója van, melyben leírja a lazarus vektor készítés hozzávalóit: rózsabimbó, deszt víz stb.

www.gportal.hu/bioshock

hali
nekem is a széfes problémám van😞mit lehet ezellen tenni mentéseken kívül?:Sminek kéne a széfben lennie?ez 1 bug?nem lehet vhogy kiküszöbölni?elölrõl kezdeni a pályát vagy iesmi?de ha nincs más mondja akkor jöhet a mentés
saxicola
Helló!

akinek széfes problémája van az küldjön egy e-mailt nekem és küldök mentést a széf kinyitása után. a cím: [email protected]

www.gportal.hu/bioshock

Seth
Sztori szerint kapod,nem fogod elhagyni ^^

PSN ID.: Beegabor

Doki17
Megoldottam, a másik az hogy hol találom ezt a bizonyos fényképezõgépet?

Synit HUN
A génbankban tudsz plazmidokat és tonikokat rendezgetni, annak egy dns a jele a térképen (tab). Slotot pedig a Gatherer's gardenben vagy magyarul begyûjtõk kertjében tudsz. Annak egy kislányfej a jele. Persze ehhez elegendõ ADAM-el kell rendelkezned. 😊

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Doki17
A zárt ajtó mellet ki van törve az üveg és ott van szembe a falón az ajtó kulcsa telekinézissel magadhoz húzod és már kész is.

Engem az érdekelne hogy a Medical pavilon körül hol találok olyan automatát amiben tudok plusz helyet venni a plazmidomnak, vagy csak lecserélni egy másikra.

MerlinW
Más a zene is.

[merlinw.org]

Bokafix2
A játék elején a fogorvosi rendelõ környékén van egy zárt ajtó, amit valami dental office key nevû kulccsal lehet kinyitni. Na azt a kulcsot nem találom sehol. Még little sister sincs ezen a részen azt hiszem, csak egy átvezetõ introban jelenik meg.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Shep
Nekem is üres a széf, pedig egyszer már végigvittem a játékot, de nem rémlik ,hogy akkor is volt ilyen gond, vagy ha volt akkor, hogy oldottam meg. Valaki tudja a megoldást?

ttibi
hello, ott tartok hogy megölnek egy tudos csajt a szobájába és megírja a széf kódját az ablakra, kinyitom de üres, és nem tudok mit kell csinálni thx elõre is

saxicola
Az utolsó pálya valóban nem nehéz (még nehéz szinten sem), de mindenképp élvezetes. Sajnos rövid.
Valóban 3 befejezés van, de a rossz és a semleges szinte ugyanaz szerintem is.

www.gportal.hu/bioshock