13397
-
Akkor játszd. Amúgy ezek inkább aranyosak mint viccesek -
Ezekben mi a poén?
Én nem játszottam még a játékkal, és nem vágom mi a vicces ezekben. -
"-Nézd Mr. Bubbles, adamot látok ebben az angyalban!"
ezen behaltam, mikor először meghallottam én is
-
Érdemes megfigyelni a kishúgok beszédét a játékban. Nem semmi szövegük van. Összeszedtem egy párat magyarul:
- Nézd Mr. Bubbles, adam!
- Hopp, hopp, Mr. B. az angyalok nem szeretik a lassúakat!
- Szárnyak csapkodását hallom, angyaloknak kell lenniük!
- Siess Mr. B. az angyalok a csókjainkra várnak.
- Megteltem az angyalok vérével.
- Mr. Bubbles, Mr. Bubbles, ott vagy? Gyere és adj nekem nyalókát, gyere és adj karamellát!
- Jól megebédelünk belőle (az áldozatból), ha nem találjuk meg a nyalókát.
- Le légy lassú, Mr. B. az angyalok nem szeretik a lassúakat.
- Én egy jó lány vagyok Mr. Bubbles.
- Szeretem az adamot, mert különlegessé tesz.
- Itt az idő, hogy induljunk Mr. Bubbles.
- A levegő adammal teli Mr. Bubbles.
- Siess Mr. B. egy angyalt látok... az égen táncol.
- Hopp, hopp, Mr. B. nincs vesztegetni való időnk.
- Itt az idő, hogy keressünk egy angyalt Mr. B. biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk.
- A csoki jobb mint a szőlő, a csoki jobb mint a szőlő, a csoki jobb mint a szőlő.
- Mindjárt megyek Mr. Bubbles, várj!
Ha meglát egy tetemet:
-Nézd Mr. Bubbles, adamot látok ebben az angyalban!
-Siess Mr. Bubbles, egy angyalt látok!
-Siess Mr. Bubbles, fényt látok áradni a testéből... várj, még lélegzik, de tudom, angyal lesz hamarosan.
Ha közel mész a kishúghoz és a Big Daddy-hez:
- Ő egy rossz ember, Mr. Bubbles.
- Maradj távol tőlem!
Ha megtámadod, vagy megtámadják őket:
- Ez a rühes a lábamra lépett! Ez fáj, ez fáj! Vegyél fel Mr. Bubbles!
- Nem szeretem őt, nem szeretem őt Mr. B! Rossz ember! Ne gyere közelebb! Maradj távol tőlem! Ne, ne, ne, mindőtök arca olyan csúnya!
- Megsebesített Mr. B. öld meg!
Ha kinyírod a Big Daddy-t:
Ühümm, ühümm, Mr. B. kérlek, kelj fel! Mr. B.!
-
chooselee #12514 + tömérdek kreativitás, új ötlet, magávalragadó játékémenet és történet! :) -
Én még "csak" most kezdtem el tolni a gammát,mivel eddig nem volt megfelelő vas hozzá.Hát mit is mondjak...Érdekes kis cucc.Egy kis condemned ,egy kis suffering egy kis psychotoxic egy kis ez,egy kis az.Tetszik,jó! 
-
Crack? -
steweee #12511 nekem az a bajom hogy mikor beúszok a toronyba, ott le a lifttel , nem sokkal utána kifagy. de addig nagoyn szépen megy, erős a gépem. agp-s, leht az a baja? -
Nehogy belehalj. A kommentek közé és kismilliószor be van linkelve. -
wid22 #12509 Ok rájöttem hogy rosszat töltöttem le. De nagyon ögyesek pont belog a menü ahonan letölthetem a magyaritást.
Ne IE használjak mert azzal nem látom . -
én nem tudom, mit másoltál be, de azt TELEPÍTENI kell.....
-
wid22 #12507 Bemásoltam a magyaritást a Bioshock/content/binkmovis könyvtárba és nem történik semmi nem lessz magyar a játék.
Máshova kell másolni a fájlt vagy kell még valamit csinálni?
Kösz -
marcell007 #12506 Köszönöm a vállaszt:) -
Ok, köszi. A fura, hogy most második nekifutásra még 1x sem haltam meg, első alkalommal pedig szenvedtem rendesen. -
még 3 chapter ha jól emlékszem, szerintem 4 óra simán -
Kb 2-4 óra közötti időre saccolnám attól függ hányszor halsz meg stb. -
még van bőven -
Ja ha már itt tartunk, hogy ne csak off legyen, már nem igazán emlékszem, te meg nemrég fejezted be, a bomba összepakolása után kb mennyi van még hátra? -
Hát, majd megnézem, más elmondásaira általában nem adok. A grafika meg boxon sem túl fényes, ahogy megnéztem. -
Eddigi elmondások alapján az csalodás a köbön kb ps2-es szint a graf és baszott nagy a gépigény hozzá. -
Hát így hogy kijött a Merc 2, nem tudom én mikor érek a végére. (második) -
Már végigtoltam megint most értem végére.Csak az a pár dolog izgat amiket kérdeztem. -
Úgy látom te is ezzel ütöd az időt a Warheadig :) (én beneveztem még egy Helldorado-ra is) -
Ezt én is elolvastam de még mindig nem válasz a kérdésemre! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A válasz a játék történetében keresendő:
Valamikor a 40-es évek vége felé, túl egy több tízmillió emberáldozatot követelő világháborúban, éppen a harmadik felé sodródva egy tudós, Andrew Ryan amolyan Nemo kapitány módjára elhatározza, hogy magára hagyja az emberiséget, és mélyen az óceán felszíne alatt felépít egy fantasztikus várost, ahol egy utópiaszerű közösséget fog kialakítani. Magával vitt tehát néhány kiválasztottat, akikkel különböző, igen komoly kutatási programokat vezetett. A víz alatti lét, a társadalomtól való elszigetelődés lassan teljesen eltávolította Rapturet a valódi világtól, ráadásul hamarosan felfedeztek egy halfajt is, amelyből egy egészen fantasztikus anyagot, az ADAM-ot lehetett kinyerni. Ez a cucc alapvetően változtatta meg az emberek génszerkezetét, és extra képességekkel ajándékozta meg őket. Mindenki imádta ADAM-ot, és szegények nem is tudták, hogy minél több anyaggal élnek, hogy képességeik megmaradjanak, annál inkább függővé válnak ezektől a koktéloktól. Hamarosan egyre több ADAM-ra volt szüksége mindenkinek, a készletek pedig megfogyatkozóban voltak.
Nem kellett sok idő ahhoz, hogy a függőségükben elborult agyú városlakók egymásnak essenek, főleg akkor, amikor köztudottá vált, hogy az anyagot a halottak testéből is ki lehet nyerni. Megszaporodtak a gyilkosságok, és végül az egész egy gyilkos anarchiában csúcsosodott ki, ahol mindenkit már csak a legközelebbi ADAM-adagjának beszerzése hajtott. Sajnálatos módon minél több anyagot vesz magához valaki, annál inkább el fog torzulni emberi mivolta – de ezt a szer utáni áhítatban senki nem bánta már. Az emberek érzéketlen gyilkoló gépekké váltak, és külsőjükben is hasonlítottak valami rémlátomásszerű szörnyre, semmint emberre.
Így Raptureban már csak és kizárólag az őrület és az erőszak lett az úr. Mindenfelé hullák hevernek, az egész város romokban áll.
A lényeg mindenesetre az, hogy Andrew Ryan ugyan a művészet és a tudomány szabad fellegvárát akarta megalkotni, de végül ugyanabba a zsákutcába futott bele, amibe a történelem során minden diktátor: nemes eszméi hamarosan üres közhelyekké, majd aljas hazugságokká silányultak, ahogy esélytelenül próbálta velük összetartani anarchiába hulló birodalmát.
Végül a szörnyű kudarc és a felelősség súlya alatt arra kér minket, hogy vessünk véget az életének.
forrás: PC Dome magazin
-
Helló!
BioShock figurát a Collectors Edition változathoz adták. Annak idején pillanatok alatt elkapkodták a Magyarországra behozott példányokat. Nem hiszem, hogy valaki is eladná a sajátját. -
Most ahogy magyarul tolom valamit még mindig nem értek.
Spoilerbe írom hátha még van aki nem tolta végig:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na szal a magyar szövegből kiderül hogy mi Andrew Ryan fia vagyunk.Erre a beszédekben Atlas (Fontaine) benyögi hogy ő manipulált minket ezzel a "lennél szíves" szöveggel hogy majd menjünk vissza segíteni neki.De ezt Ryan is tudta (most akkor hogy mér) és kérte öljük meg.Miért kellett megölnünk a saját apánkat miért akart meghalni?
-
marcell007 #12491 Sziasztok!Nem tudja valaki , h Big Daddy babákat lehet szerezni magyar országon?és ha igen hol? ( http://nexus404.com/Blog/wp-content/uploads2/2007/11/bioshock-big-daddy.jpg ) . Előre is köszönöm a vállaszt:) -
Helló!
A botanikusnő széfjének kinyitása utáni mentést megtaláljátok a honlapomon a letöltések menüben.
(Gondoltam felírom, mert sokan kértek mentést tőlem).
honlapom -
lee56 #12489 Baromság, gyönyörüen fut max grafikán nálam most is (4850em van nekem is), és a régebbi kártyámmal (2900pro) is ugyanúgy ment simán, persze xp-n :)
Gubberx : próbálj minden ati drivert leszedni, és a 8.8as legujabbat feltenni, vagy talán a játékot is ujra rakhatod, és persze patch-elni se árt 1.1re -
dopki88 #12488 hy aki fen vam a mywip en lépjen be a klubomba Biocshock
-
Próbálkozz driver frissítéssel. Ha a legfrissebb van fenn és úgy sem jó kipróbálhatod az omega drivert is. Lehet azzal működni fog.
Illetve azt is meg lehet csinálni, hogy egy régebbi verzióra frissíted a drivert. Ez is szokott működni. Pl. ha a 8.7-es catalyst van fenn frissítheted a 8.5-re vagy a 8.1-re. Valamelyikkel csak működik. -
csabika1982 #12486 én elöször 6600gt-vel játszottam le most meg radeon 3870-el de nem volt semmi gond -
hát kártyát most vettem ujat és nem szeretnék mégegyet venni :D Valami alternatív megoldás kellene hogy ezzel fusson :) -
Nekem is ilyen kártyám volt és nem nagyon szerette a játék, mivel Geforce-ra lett inkább optimalizálva. Azóta váltottam Geforce-ra és hipp-hopp nincs semmi probléma a játékkal. Intel processzor különben is jobban megfér a Geforce-al mint az ati-val. -
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy x1650Pro-ról váltottam HD4850-re, azóta mikor indítanám a játékot aztirja ki hogy hibás konfiguráció és a hibaüzenet a bioshock exe-re mutat. Valaki tapasztalt már iylet vagy tud rá megoldást?
Előre is köszi. -
4870x2-t vegyél :D
amúgy passz... uninstall, install -
TOMARGUS #12481 Sziasztok. Egy olyan probléámám lenne bioshockkal, hogy az uj konmfigomon valami iszonyat hogy akad:S Nem értem miért:S
Régi konfigom 3500+AMD x850XT ami nem támogatott SM 3at, 1 g ram, etc. és sm 2 es fixxel semmi baja nem volt, most meg van egy 9850em négy maggal, 4870es HD, 4 giga ram... és kb 10-12 FPS:S mi a fene? Tud valaki megoldást javasolni? -
RAD Tools -
chooselee #12479 Majd a második részben ami előzmény lesz ha nem tévedek...majd ott talán..